10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Dodo55 #5595 Csak 128kbps. Legalábbis ami a játékban van zene, az annyi. -
#5594 De ez most nem megy ahogy nézem, szal válassz valami működőt. -
#5593 MPEG 1.0 layer 3, 320 kbps, VBR, 44,1 kHz -
Dodo55 #5592 Milyen 116MB???
27 mega csak.
De felrakom majd én. -
#5591 Sztem a 4shared.com ilyesmire pont jó (max 2 klikk a regelés. és ad 5GB-ot), vagy a 2xupload.de. -
#5590 Hű, az szuper lenne, mester :). Én ezt szoktam használni:
www.files-upload.com -
#5589 már sikerült kiszednem minden hangot és zenét amit akartam, de ha ez nem nekem szólt akkor szori. :) -
#5588 Nekem megvan a soundtrackje az episode 2-nek, ha tudtok egy feltöltőoldalt amire feldobhatom, akkor megteszem! 116Mb
-
#5587 köszönöm. -
#5586 Csövi! GCFScape nevű progival a .gcf fájlokból ki lehet szedni mindent. -
#5585 helóz.
valaki nemtudja valahonnan meglehet szerezni a HL2. epizódban lévő hangokat.és zenéket?nagyon kellene terveim vannak vele.nagyon megköszönném.ha valaki tudna segíteni. -
#5584 Ott lyukról lyukra kell menekülni előle, egy lehetséges út van, úgyhogy talán nem fog gondot okozni a továbbjutás. Egy golyót se pazarolj rá, felesleges -
Gascan #5583 Aki tolja az epizód kettőt és esetleg már tovább tart mint én akkor az tudna segiteni, annál a résznél nem tudom merre kéne szaladni vagy mit kéne csinálni, ahol ez a nagy izeltlábú izé kerget :) egy ilyen póklakba vagyunk, nagyjából a 4,5 pálya lehet, és a furcsa faszikám mondta, hogy ne nyiffantsam ki hanem csaljam valahova ezt a bogarat... ?? -
#5582 Én sem hagyom ki, mert így is végig szeretném nyomni akkor a sima HL2-őt...
Király lehet így...
Cselezgetni a katonákat, meg kitérni a sérülések elől..
Mint egy fedezék...
Persze az alapjátékhoz viszonyítva ez csalásnak is felfogható, de én már vagy 2x mentem végig, a HL2-őn, úgyhogy most már szórakozásnak jó!
Ha működik, akkor írj... -
#5581 Cool :D Este ki is próbálom ;) -
csimpok #5580 #5556 -
#5579 Most akkor mi lesz?
Lesz 1 topic...vagy 3 topic lesz?
Mert ezzel teljessen megváltozik a játékmenet, és az amúgyis király HL részeit a portal egy magassabb szintre emeli!
Bárhová el tudsz jutni a kapuval...
Ez nem rossz...remélem rendessen működik is... -
#5578 Srácok EZT nézzétek meg....!!!
2 kúl játékból egy még kúlabb?!!!!!!!!!!!
HL2 + Portal jobban kapcsolódik egymáshoz, mint hittük!
-
#5577 honnan tudod hogy Bulgár nagyvárosban? vmi infót erről pls :) -
#5576 Sztem Eli lett a legjobb:) -
#5575 ezek szerint nemcsak én gondolkodok igy..... -
#5574 a bulgárok meg nem ciril betűkkel irnak.. ott a pont:D -
#5573 igen :)) -
#5572 haha az ALAP KONCEPCÍÓ mérföldekkel jobb... -
#5571 én sem, bár ezt inkább úgy szokták mondani hogy nem rúgnám ki az ágyamból... a lerúgni valamivel agresszívebb :DDD -
Hoz_Hun #5570 Azért nem rugnám le az ágyamról . -
#5569 de az előzőn sokkal inkább hasonlít a játék-beli Alyx-ra. -
Hoz_Hun #5568 Ez azért egy fokkal szebb kép "Alyx"-ről szerintem
-
Hoz_Hun #5567 Itt azt írják a vért szívják ki az áldozatból. Nekem totál úgy tűnt az agyát szívják ki. Meg szerintem nem a telekinetikus erejükkel repülnek, hanem a hátukra szerelt gépezettel. Ugyanolyan tányér propeller van rajta (két kissebb), mint a Combine repülőmasinákon. Szerintem azok reptetik, nem pedig magukat. -
#5566 Angolul: Combine Advisor -
#5565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először át kell jutnod gyalog a letört híddarabra, majd ott a roncsokat a híd túlvégéről (alyxékhoz közelebbi oldalról) úgy lelökni, hogy a híd autóhoz közeli része lehajoljon. mintha egy mérleg lenne... -
#5564 A játék végén (de már az eleje környékén is találkozunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal a lénnyel akik megölik Alyx faterját.Na azik micsodák?? -
#5563 Látom, Alyx apjának nem csak a játékban van állat egy feje :)
Némelyik nagyon durván hasonlít az eredetire... -
#5562 Options -> Audio->Captioning és ott kiválasztod! -
gyuri12 #5561 azé Alyx jóval szebb mint a csaja,akiről mintázták:)
lámer kérdés: hol lehet bekapcsolni a feliratot?:D -
#5560 igen, The real faces of the Half-Life 2 -
#5559 no comment -
#5558 igen odaírtad.
"SPOILER! Blablablaolyancuccokamiketspoilertagbekénerakniblablablabla"
így kellett volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blablablaolyancuccokamikspoilertagbenvannakblablablabla
ennyi. gondolom érzed a különbséget, és kinézem belőled hogy tudod hogyan kell spoiler taget csinálni (mármint amit mutattam).
Akkor? -
#5557 [IMG]http://[/IMG]
ő a valódi Alyx? -
csimpok #5556 Közben meglett:
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=204303