Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem normális,de lehet valami gond van a steammel,majd elindul.

Triathlon for life

Mr Manson
pre-load 44% leállt. normélis ez?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Hali tesó te tudod mi lesz abban biztos vagyok!!!<#worship><#hehe>

laca133
Yes sir! <#nevetes1>
dante3
Mór?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

laca133
még 3 nap!!! Dejó Bórnapok vannak bepiállok kiütöm magam és hétfõn halálra izgulom magam <#pias><#buck>
Soldiers
kösz kösz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

dante3
Én tudom mi lesz!<#violent><#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

laca133
Az jó lenne. <#hehe><#hehe>
gduck
bakker, így má világos 😄 (gõzt nem értettem 😄)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Soldiers
szerintetek hány gb-s lesz majd?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

TSL16b
Lehet egy kicsit gyorsítani a magyarítás elkészítését, ha valaki elküldi nekem (kapcsolatfelvétel priviben) a visszafejtett, kibontott nyelvi fájlokat a megjelenéskor. Így megtakaríthatnánk azt a pár napot, míg kijön az offline változat. <#hehe>

Szerdán egész nap itthon leszek, és csütörtökön, pénteken is csak délelõtt lesz dolgom, szóval nem kell félni, nem hagyom majd elszabadulni a káoszt 😊
Na még 3 nyavajás nap utánna mi lesz itt....ajajjjjj<#zavart2>

BiG G
:-YAY 😄 és tényleg steam=gõz omg 😄 ez jó volt (Y)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hát ez azért van, mert az aszfalt lassabban folyik, mint ahogy a gõz száll 😄
BiG G
well, én már tölteném aszfaltról de még sehol semmi <#idiota>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gduck
Nekem tegnap simán lejött 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

laca133
Nemis csodálom hogy túl vannak terhelve 😄 ennyi éhes szájat nehéz teletömni játékkal <#nyes>
Evogordon
Ti már letöltöttétek az episode 2-õt mert nekem még most se engedi mert hogy a serverek túl vannak terhelve.

Hm, elég hivatalos forrásokból olyasmiket hallok, hogy mégis csak kapható lesz külön a 3 játék, október 10. után.

Úgyhogy lehet tévedtem, amikor azt állítottam, hogy nem.
ne írtózz már ilyen látványosan jó játék a sima hl2 is 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Kell, de csak azért, mert egyelõre külön nem kapható 😊
Szóval kelleni nem kell, de megkapod azt is, ha megveszed ezt.
Soldiers
hátha érteni akarod a története ha még nem akasztottadki akko kell de amugy nem 😄

és ehez majd kell a rendes half life?
jáááááá már csak 4nap? 😊
laca133
Az EP1 magyarítás 1 hónap alatt kész volt. Ha tényleg olyan hosszú lessz az EP2 mint ahogyan ígérték talán 2 vagy 3 hónap jobb esetben megint csak 1 hónapot kell a magyarításra várnunk.
kicsit korai, de van valami infó arról hogy mikor jön az Episode 3? arra is kell várjunk 1,5 évet?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Soldiers
szerintetek mikor lesz a Hl2 Ep2 magyarosítás

laca133
Ebbõl lehet csinálni licitálást talán még a játék árát is visszakapnád <#taps>
laca133
Nem rossz próbálkozás! <#hehe>
Blekk Síp
Ha vki minden áron nekem szeretné ajándékozni vmelyik játékot, akkor nosza rajta! 😄D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Evogordon
Ha megvan neked a hl2 pl és meg akarod venni az orange box-ot akkor az egyik hl2-õt eltudod ajándékozni a steam-en.

Eagle16
Meg is találtam: történet

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

grebber
Én is most újra felkeresem a történetet leíró oldalakat azt felelevenitem a dolgokat!

Next PC upgrade: 2022

Eagle16
Még régebben egy újságban elolvastam az elõzményeket, és valamennyire összeállt a kép...de azért esszét nem írnék belõle 😄

grebber
Én aztse tudom mirõl szól szal még jóvagy hozzám képest!

Next PC upgrade: 2022

Eagle16
*csak
Amúgy az EP1 elõtt is újra végigjátszottam az alap HL2-t, és tök jó volt 😊)

Eagle16
Már cak 4 nap...azt hiszem újra elõveszem az EP1-et, mert már nem emlékszem rá 😊

ehh dettó úgy vok én is vele de ha már warezben végigvittem akkor végülis sztem tök mind1 h. most meg van-e nyitva az a 6 fejezet vagy nem 😄 nah ON

kösz, amúgy igen, sajnáélnék rá 2órát😊 egyszer végigvittem a törtet ,most megvan eredetiben..nemannyira jo hogy ne tudjam azt a 2 órát hasznosabban eltölteni😊
Konzolba(gondolom nem kell elmagyaráznom hogy szedd elõ 😄) sv_unlockedchapters 6
ne oltásnak vedd csak beklegondoltam h. milyen rövid az ep1

sajnálsz 2 órát egy újrartájszásra? mer annál sehogysem lett nekem több pedig 3 szor kinyomtam....

az episode egy et lehet unlokkolni valahogy? hogy ne az elejérõl kelljen kezdenem? mert abbahagytam egyszer
A preload gcf elég sok pályát tartalmaz, biztos nem lesz rövid.
gman906
Az biztos, hogy a P0rtal hosszabb lesz.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

laca133
Csináltak is csak azt késõbb vissza is vonták.