Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Triathlon for life
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Úgyhogy lehet tévedtem, amikor azt állítottam, hogy nem.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szóval kelleni nem kell, de megkapod azt is, ha megveszed ezt.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Next PC upgrade: 2022
Amúgy az EP1 elõtt is újra végigjátszottam az alap HL2-t, és tök jó volt 😊)
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |