10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5433 ha arra gondolsz, amikor rengeteg jön belelőle, akkor sajnos igen, már semmi akció nem lesz utána, de történet annál inkább:) -
#5432 Mármint most konkrétan hol akadtál el? Visszamentél a dombon lévő épületbe már? Ott kell lekapcsolni a kocsinál lévő kék pajzsot. Itt vagy elakadva? -
jozsfm #5431 Eddig magamtól rájöttem mindenre de itt nem bírok megoldást találni! Súgd meg légyszi! :) -
#5430 Szewasztok .. a nagy "lépegető" írtás az utcsó küldi ?? -
#5429 5 órát játszottam eddig "közepes" fokozaton és még csak autózgatok ;) -
#5428 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután csapdába estetek, jön egy csomó katona, meg Hunterek. Kint az utcán kinyírsz 3 Huntert, meg egy raklap katonát, aztán a házon belül is jön vagy 3 Hunter, meg pár katona. Ha mindenkit kinyírsz, csend lesz, és nyugi. Akkor szépen vissza kell sétálni az előző, dombon lévő jobb oldali házikóba, és ott majd rájössz a továbbiakra. Persze a visszasétánál lesz megint Hunter is, szal készülj :) -
búgódisznó #5427 hát akkor szar a DVD ha azt irja ki . Nem tudja beolvasni. -
#5426 vissza a feljebb lévő épülethez (kövesd a vezetéket és egy zöld lámba is világít), bennt tudod majd kikapcsolni a pajzsokat -
jozsfm #5425 Segítsen valaki pls!!!! Elakadtam ott, amikor a kocsis résznél csapdába esünk, az a kék energiafal elzárja az utat! A kocsi radarja szerint 3 rejtekhelyet megtaláltam, de nem tudom hogyan tovább... Köszi! -
#5424 De azt sem engedi,most jut eszembe mert,kiírja h adathiba. -
búgódisznó #5422 Másold be az egészet egy helyre és úgy kezdd el a kitömörítést. -
#5420 Na végigvittem másodjára is. Valami hatalmas nagy ez a játék. Minden elismerés a Valve-nak. Nagyon ráéreztek erre a világra. Jöhet az EP3 :). Állítólag közel egyszerre kezdték fejleszteni a 2-őt és a 3-at, talán nem kell várni egy évet sem rá, az jó lenne. Jó játékot mindenkinek továbbra is. -
ArcZ #5418 HI,
A rakéta fellővés utáni harc végén merre tovább? Találkoztam a csajjal, és a többiekkel, de sehol semmi... -
#5417 XBOX360 -on achievments pont jár érte :D -
#5416 Mivel nem tudok képet beszúrni: GNOME -
#5415 FELLŐTTEM A TÖRPÉT AZ ŰRBE ÉS NEM TÖRTÉNT SEMMI !! -
#5414 amúgy nekem is volt ott egy keresztre feszített ember, kicsit idegesítő, de hát ajándék lónak ne nézd a fogát...
és még fog fogadni ilyen látvány egy pár helyen -
#5413 gravity gunnal lődd ki azt az energiagömböt abból aaaa valamiből, szal célozd meg azt az izét ami fel-le lebeg aabban az izében:D -
#5412 b@sszus, és nincs véletlenül vkinek mentése közvetlen ezutánról? UNLOCKER-t nem akarok hasznalni... -
sgember #5411 Szubjektív: Na, nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz. A graf. az elég szép sztem, source-ból kihozták amit lehet gondolom. A játék eleje nem tetszett, a sok rovar,bogár vagy mik azokban barlangokban. Meg a zombik azzal fejrágóval, fúúj. :) Jó volt Alyx-szel autókázni a "vadregényes" tájakon, csak kár hogy kicsit rövid volt. A főbb szereplők mintha tényleg élnének. Az utolsó harc az elég kemény volt, ott izzadtam rendesen, elkelt volna több segítség is, de sikerült végül. Remélem nem nyújtják el a folytatást. Ennyi idő alatt annak is meg kellett volna lennie. Vagy lehet már megvan, csak várnak vele pár évet :). No de nem elégedetlenkedek, sztem sokkal jobb, mint a kissé unalmasra sikerült Episode One. -
#5410 Dr. Freeman még mindig 27 éves, mert amíg "pihent" addig nem öregedett. -
#5409 én is ott vagyok... szopatós rész, nyírd ki először a huntereket, aztán várd meg amíg a strider elhalad a port mellett ami kiadja a bombákat, ekkor dobd rá a bombit (lehetőleg hátulról) és lőj bele pisztollyal. (<-- ezt így írják?) -
#5408 hát az első részben 27 éves volt, aztán ki tudja mennyi ideig volt hűvösön a 2. részig, de 5-6 évre tippelek -
#5407 én most kezdem el mind a 6 részt hardon :P
kicsit furi lesz a hl1 grafikája az ep2 után :)
bár a filing a lényeg, csak ugy hullanak mayd a fejesek -
#5406 1-2 évig várást nem ér meg 4óra játékidő... -
#5405 szerintem ez max 4órás:D Nagyon rövid és a vége pedig nagyon szomorú :((( -
#5404 én pár óra alatt kipörgettem EP2őt...:S Szerintem elég jó csak nagyon nagyon rövid...Nekem ez nem elég. -
#5403 Kb, én ma 3kor kezdtem, és most 10perccel ezelőtt fejeztem be.Ebben benne volt az is, hogy lennt voltam haverral másfél órát a téren.
és normal fokozaton toltam, csak szólok. -
#5402 valamelyik mégis közel ért a silóhoz -
saiyanjin #5401 Akkor DX10 nincs benne???
Amúgy megy mint állat... -
#5400 Murdelem a strideket(+hunterek) mégis kilövik a rakétát...most itt mi a probléma? -
#5399 Easy-n! -
#5398 Tudja vki hány éves ez a Freeman?És Alyx? -
#5397 6 -
Djemba #5396 kb hány órás? -
#5395 félreértesz, én arról beszélek ha külön időpontba hozzák ki, mikor már rég készen lett volna. -
csimpok #5394 Jó nem azt mondom hogy rossz, mert nekem is a kedvenc sorozatom, de azért ha objektíven próbálom nézni, akkor bizony már nem esek le a székről a képek láttán, mint az eredeti HL2-nél vagy a Doom3-nál. A játékmenet mondjuk más tészta, bár ez a rész szerintem túl egyszerűre sikerült. (Igaz, aki nehézséget akar, az menjen CS-zni...) -
Hoz_Hun #5393 A graf meg a hangok nagyon jó. Nagyszerű a hangulat. Szvsz egyik kedvenc játékom. -
#5392 Először amikor elkezdtem játszani a HL-el,nem tetszett annyira,de aztán rákaptam az "ízére" és tényleg marha jó a hangulata...még most is futkos a hátamon a hideg ha eszembe jut a HL2-ben a RAVENHOLE-pályarész! -
Hoz_Hun #5391 Csak a magad nevében beszélj. Engem pl marhára nem érdekel a TF2. Örültem, hogy végül külön, csak a HL2 Ep.2 meg tudtam venni.