10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• NEOreg3
    ha arra gondolsz, amikor rengeteg jön belelőle, akkor sajnos igen, már semmi akció nem lesz utána, de történet annál inkább:)
  • Noninnyó
    Mármint most konkrétan hol akadtál el? Visszamentél a dombon lévő épületbe már? Ott kell lekapcsolni a kocsinál lévő kék pajzsot. Itt vagy elakadva?
  • jozsfm
    Eddig magamtól rájöttem mindenre de itt nem bírok megoldást találni! Súgd meg légyszi! :)
  • Gaba9
    Szewasztok .. a nagy "lépegető" írtás az utcsó küldi ??
  • gduck
    5 órát játszottam eddig "közepes" fokozaton és még csak autózgatok ;)
  • Noninnyó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután csapdába estetek, jön egy csomó katona, meg Hunterek. Kint az utcán kinyírsz 3 Huntert, meg egy raklap katonát, aztán a házon belül is jön vagy 3 Hunter, meg pár katona. Ha mindenkit kinyírsz, csend lesz, és nyugi. Akkor szépen vissza kell sétálni az előző, dombon lévő jobb oldali házikóba, és ott majd rájössz a továbbiakra. Persze a visszasétánál lesz megint Hunter is, szal készülj :)
  • búgódisznó
    hát akkor szar a DVD ha azt irja ki . Nem tudja beolvasni.
  • Seth
    vissza a feljebb lévő épülethez (kövesd a vezetéket és egy zöld lámba is világít), bennt tudod majd kikapcsolni a pajzsokat
  • jozsfm
    Segítsen valaki pls!!!! Elakadtam ott, amikor a kocsis résznél csapdába esünk, az a kék energiafal elzárja az utat! A kocsi radarja szerint 3 rejtekhelyet megtaláltam, de nem tudom hogyan tovább... Köszi!
  • Grove4
    De azt sem engedi,most jut eszembe mert,kiírja h adathiba.
  • búgódisznó
    Másold be az egészet egy helyre és úgy kezdd el a kitömörítést.
  • Noninnyó
    Na végigvittem másodjára is. Valami hatalmas nagy ez a játék. Minden elismerés a Valve-nak. Nagyon ráéreztek erre a világra. Jöhet az EP3 :). Állítólag közel egyszerre kezdték fejleszteni a 2-őt és a 3-at, talán nem kell várni egy évet sem rá, az jó lenne. Jó játékot mindenkinek továbbra is.
  • ArcZ
    HI,
    A rakéta fellővés utáni harc végén merre tovább? Találkoztam a csajjal, és a többiekkel, de sehol semmi...
  • Seth
    XBOX360 -on achievments pont jár érte :D
  • GyuriX2572
    Mivel nem tudok képet beszúrni: GNOME
  • GyuriX2572
    FELLŐTTEM A TÖRPÉT AZ ŰRBE ÉS NEM TÖRTÉNT SEMMI !!
  • NEOreg3
    amúgy nekem is volt ott egy keresztre feszített ember, kicsit idegesítő, de hát ajándék lónak ne nézd a fogát...

és még fog fogadni ilyen látvány egy pár helyen
  • NEOreg3
    gravity gunnal lődd ki azt az energiagömböt abból aaaa valamiből, szal célozd meg azt az izét ami fel-le lebeg aabban az izében:D
  • Agy Halott #5412
    b@sszus, és nincs véletlenül vkinek mentése közvetlen ezutánról? UNLOCKER-t nem akarok hasznalni...
  • sgember
    Szubjektív: Na, nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz. A graf. az elég szép sztem, source-ból kihozták amit lehet gondolom. A játék eleje nem tetszett, a sok rovar,bogár vagy mik azokban barlangokban. Meg a zombik azzal fejrágóval, fúúj. :) Jó volt Alyx-szel autókázni a "vadregényes" tájakon, csak kár hogy kicsit rövid volt. A főbb szereplők mintha tényleg élnének. Az utolsó harc az elég kemény volt, ott izzadtam rendesen, elkelt volna több segítség is, de sikerült végül. Remélem nem nyújtják el a folytatást. Ennyi idő alatt annak is meg kellett volna lennie. Vagy lehet már megvan, csak várnak vele pár évet :). No de nem elégedetlenkedek, sztem sokkal jobb, mint a kissé unalmasra sikerült Episode One.
  • gman906
    Dr. Freeman még mindig 27 éves, mert amíg "pihent" addig nem öregedett.
  • Requiem88
    én is ott vagyok... szopatós rész, nyírd ki először a huntereket, aztán várd meg amíg a strider elhalad a port mellett ami kiadja a bombákat, ekkor dobd rá a bombit (lehetőleg hátulról) és lőj bele pisztollyal. (<-- ezt így írják?)
  • Seth
    hát az első részben 27 éves volt, aztán ki tudja mennyi ideig volt hűvösön a 2. részig, de 5-6 évre tippelek
  • tonyr #5407
    én most kezdem el mind a 6 részt hardon :P
    kicsit furi lesz a hl1 grafikája az ep2 után :)
    bár a filing a lényeg, csak ugy hullanak mayd a fejesek
  • JaSoN HuNTeR #5406
    1-2 évig várást nem ér meg 4óra játékidő...
  • JaSoN HuNTeR #5405
    szerintem ez max 4órás:D Nagyon rövid és a vége pedig nagyon szomorú :(((
  • JaSoN HuNTeR #5404
    én pár óra alatt kipörgettem EP2őt...:S Szerintem elég jó csak nagyon nagyon rövid...Nekem ez nem elég.
  • Mor3llo
    Kb, én ma 3kor kezdtem, és most 10perccel ezelőtt fejeztem be.Ebben benne volt az is, hogy lennt voltam haverral másfél órát a téren.
    és normal fokozaton toltam, csak szólok.
  • w77d
    valamelyik mégis közel ért a silóhoz
  • saiyanjin
    Akkor DX10 nincs benne???
    Amúgy megy mint állat...
  • warass
    Murdelem a strideket(+hunterek) mégis kilövik a rakétát...most itt mi a probléma?
  • Humesz
    Easy-n!
  • warass
    Tudja vki hány éves ez a Freeman?És Alyx?
  • Yoda001
    6
  • Djemba
    kb hány órás?
  • HeadHunter86
    félreértesz, én arról beszélek ha külön időpontba hozzák ki, mikor már rég készen lett volna.
  • csimpok
    Jó nem azt mondom hogy rossz, mert nekem is a kedvenc sorozatom, de azért ha objektíven próbálom nézni, akkor bizony már nem esek le a székről a képek láttán, mint az eredeti HL2-nél vagy a Doom3-nál. A játékmenet mondjuk más tészta, bár ez a rész szerintem túl egyszerűre sikerült. (Igaz, aki nehézséget akar, az menjen CS-zni...)
  • Hoz_Hun
    A graf meg a hangok nagyon jó. Nagyszerű a hangulat. Szvsz egyik kedvenc játékom.
  • zombeeka
    Először amikor elkezdtem játszani a HL-el,nem tetszett annyira,de aztán rákaptam az "ízére" és tényleg marha jó a hangulata...még most is futkos a hátamon a hideg ha eszembe jut a HL2-ben a RAVENHOLE-pályarész!
  • Hoz_Hun
    Csak a magad nevében beszélj. Engem pl marhára nem érdekel a TF2. Örültem, hogy végül külön, csak a HL2 Ep.2 meg tudtam venni.