10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5390 Nekem is jobban bejön ez a graf mint az agyon shaderezet szarok, mint pl a Jericho. -
#5389 így van:) -
#5388 Sztem bőven jó ez a graf, a hangulatot nagyon jól átadja, én is finnyás vok a grafikára, de itt nem éreztem azt hogy csúnya lenne, meg nincs elég effekt, meg magas textrúra felbontás. Egyszerűen annyira jó a hangulata hogy nekem ez eltörpült.
Nézzük pl. a MOHA-t az se egy über graf, de mégis jó azért, és milyen unalmas egy silány játék. Akkor ott a COD4, annak sincs vmi egetrengetően szép grafikája mégis hatalmas a hangulata, egyszerűen úgy érzed ott vagy a helyszínen, akárcsak a HL2-nél. ÉS nem kell ehhez hiper szuperül kinéznie hogy ezt elhitesd magaddal. -
#5387 ezért kéne az ep3-at még időben kiadni:D -
csimpok #5386 Talán annyi, hogy EP1-ben megjelent a HDR, EP2-ben meg a Motion Blur meg a Very High textúrafelbontás (Mondjuk ami itt High az Crysisban még talán Low sem lenne), meg optimalizálták itt-ott a motort, így most már nagyobb tereket is tud kezelni.
Szerintem a Sourceból már nem sok mindent tudnak kihozni, már most sem néz ki valami fergetegesen, nem tudom mi lesz, mikor az EP3 kijön. Az mindenestre jó, hogy nem kell gépet cserélni hozzá. -
#5385 Asszem azért adták csak ki most, mert orange box-ban akarták kihozni, magyarul arra vártak hogy a Tf2 elkészüljön, és sztem jó ez így, nekünk is jobban megéri, mintha külön jelent volna meg a HL2 Ep2 kb. 6000-ért. -
#5384 semmilyen grafikus újítás?:D sokkal szebb mint a sima HL2, nézd csak meg. -
#5383 Egyértelmű, hogy semmilyen grafikus újjításról nincsen szó..
Ez egy kiegészítő..
Nem véletlen HL2-E2 a címe..!!!
Hiába nyomták, hogy ez szebb lesz...a fenéket!
Nálam a HL2 is így néz ki... -
csimpok #5382 Szerintem baromság azt hangsúlyozni, hogy ezek az Episode-ok adják lényegében a HF3-at. Ha megnézerm a sima HL1 és HL2 közti különbséget, akkor az EP1-et mondjuk HL2.1-nek, a HL2-t HL2.2-nek tudnám talán nevezni. Az lesz majd a HF3, ha nekiállnak a Source 2 motornak és kb 4-5 év fejlesztés alatt összehoznak kb 20 óra játékidőt :) -
#5381 Ráadásul tudtommal az EP1-et és EP2-t két külön csapat fejlesztette, így egyszerre folyt a fejlesztés. Vagyis az EP2-t még csak nem is 1-1.5 évig fejlesztették, hanem 2-3 évig. -
#5380 és még intro sem volt róla, mint az Ep1 végén -
#5379 tudtommal már beismerték hogy 100%-ig befuccsolt az epizód alapú játékfejlesztés
kezd szánalmas lenni,hogy 4-5 óra játékidőt 1-1.5 évig hegesztenek :\
amúgy én nem gondolom hogy megint ennyit kéne várni,gondoljatok bele:a sztori ugyebár teljesen adott már jó ideje,ilyen mértékű source frissítés gondolom már nem lesz,tehát az ep3 fejlesztését már elkezdhették jópár hónapja.mármint azok,akiknek már nem volt melójuk a 2-vel.mondjuk az,hogy még be sem jelentették a megjelenési dátumot nem erre utal :( -
Dodo55 #5378 Szedd ki a gcf-ből.
GCFScape, vagy GCFExplorer. -
#5377 akkor nemsokára a felszínre juttok:)) -
#5376 #5362,baloldalrol jöttünk be azelött meg leugrottunk onnan ahol volt az a sok bogár meg a pok :D pár zombi "killed" -
#5375 fogalmam sincs merre vagy:) amúgy meg ne zavarjon sztem hogy mi meddig tart a játékban, elég rövid úgyis... -
#5374 jah, hát értem (akkor ugy kérdem hogy messze van innen? :D) -
#5373 Soundtrack megjelenésről nem tud senki semmit? Állítólag az oroszok Orange Box-ához mellékelték a zenét. Találkozott vele valaki? -
#5372 attól is függ, hogy haladsz, lehet akár 3 óra is -
#5371 és azt még megmondja valaki ha lemegyek a lifttel még mennyi idö lesz amire felszinre jutok? -
#5370 jah kb. :) -
#5369 na bakker, ahoz képest, hogy episode, és evvel a hosszú időtartamú megjelenéseket kéne kiküszöbölni, jól eltólják .... még decemberbe kéne jöjön az ep3:)) -
#5368 nem tudni. tipp: 1-2 év -
#5367 Half - Life 2: Episode Three várható megjelenése???? -
heringer #5366 A lény nem megy veled. -
#5365 van, csak már unalmamban össze szedtem a cuccokat és rádobáltam, lement :DD (amikor rámásztam az a lény nem jött velem, vagy nem is kell? bug lenne?) amugy kösz :D -
#5364 lefelé ^^
ha jól emlékszem van ott egy lift, amire rá kell pakolni a cuccokat, így nehéz lesz, te is ráugrasz és levisz. -
#5363 Oké,oké mea culpa!
Előbb körbe nézek,utána pofázom:) -
merre kell menni? -
#5361 faq? -
#5360 Khm...nem tudom mit mondjak...
Hát köszönöm a segítséged:) -
Dodo55 #5359 Kicsit nézz fel :D -
#5358 Tisztelet!
Bizonyára már számtalanszor megemlítettétek,de az itthoni boltos verzió,mikor kapható?
Köszi a válaszokat! -
#5357 Hahaha! -
#5355 adsz rá pénzt megveszem ok? -
rolika43 #5354 jah, 3-3 bocsi, lámaság :( -
rolika43 #5353 Köszi megpróbálom ma is!
Amúgy hány hordót kell beléjük b@szni?
Miért mondtad, hogy nem warezról szedjétek?
Bár én megvettem, STEAM-en :D -
#5352 -
#5351 Srácok EP2 nagyon jó...De ne warezról szedjétek le mert az nem jó!!!!!Vegyétek meg mert megéri(Vagyis akinek tényleg bejön a gamma)...HL2 Fan vok :P:P:P -
#5350 3-3 robbanó hordó, neki fejüknek, aztán mindig taró-tarót játszani, nekivezetni őket falnak, pici shotgun, és kész a leves ^^