Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FAQ-ba beleírom majd.
Aki már letöltötte: Mûködik normálisan, gond nélkül?
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nagyon jó már lehet letölteni szóval asszem ma nem megyek be órára <#hehe>#hehe>
20.-a körül meg asszem tiplizek megvenni az orange boxot <#taps>#taps>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Portal-Unleashed
Sõt, Portal.FIX-Unleashed
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
de nem is nyomtam végig monjuk, 2-3 óra max, de ígyis picit untam, bevallom...
a sztori az viszont elég jó,kap egy 9 est
10es grafika meg nincs szvsz, max akkor ha korát elõzi meg... ez meg joval gyengébb
példálozni mondjuk egy bioshockkal tudnék, az nálam a 9, de ámblokk, ugyanis mind játékélményében mind grafika, sztori kivitelezésében grandiózus, bár nem szeretem, hogy agyon van hájpolva, ettõl függetlenül szingliben az a játék viszi nálam a pálmát
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Honnan lehet ezeket a gcf file-okat letölteni mert nekem ugyebár nem megy a letöltés....
De adtak egy oldalt amivel kb fél óráig szenvedtem és nem tudtam letölteni a file-okat... csöppet felbaszott az is. Sal valaki tudna adni egy NORMÁLIS oldalt ahobnnan letudom tölteni az episode 1 gcf file-jait? thx
Nekem is hasonló volt a problémám, a megoldás az hogy menj fel a Steam Support oldalára, regisztrálj be, majd ezen az oldalon, röviden angolul írd le a problémád.
Ahhoz hogy sikeresen megújítsák a jelszavadat, és így újra használni tudd az account-odat, ahhoz a következõ infókat kell leírnod a levélben:
-az accounton használt login neved
-utolsó használt e-mail címed amivel mûködött az account
-egy kép csatolt fájlként mellékelve a játékhoz kapott termékkulcsról (serial number), úgy hogy mellé van írva FILCTOLLAL a loginneved jól láthatóan. tehát rá kell írnod a Quick Reference Card alsó részére (ahol a kulcs van) a loginneved majd beszkennelned vagy jó minõségben lefényképezned, és ezt csatolnod a levélhez.
A levél megírása után a Category-nál ezt válaszd ki: Account Questions/Password reset request
Ha mindent jól csináltál, akkor nagyjából 3-4 munkanapon belül választ kapsz, és újra tudod használni az accountodat. Fontos hogy jól érthetõen és tõmondatokban fogalmazz angolul, hajlamosak nem válaszolni a túl terjengõs írásokra.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Megvan az eredeti hl 2 dvd változatot vettem kb 1 éve .
Akkor regisztráltam magat de közbe elfelejtettem a jelszót s ha az emil címemet megadom nem jön válasz.
Igy hiába rakom fel a stemet nem tudok cs ni
Tudtok segíteni. köszike
ti vagytok a balfaszok!
http://youtube.com/watch?v=LPCh0FOk08U
Ha másképp értetted a kiadást, akkor meg plz ne fogalmazz félreérthetõen.
G-Man nagyon érdekes. Az az elmélet kilõve, hogy Gordon csak képzeli, mert ugye Eli is beszélt róla. Továbbá valószínûleg akkora hatalma sincs, mint egyesek gondolták, mert mondja, hogy sajnálja, hogy csak annyit tehet, hogy figyel ránk. Ez az unforeseen conseqences elég érdekes, talán az Advisorok megjelenésére célzott a végén?
Meg van ez a borealis. Ezek szerint az EP3 arról fog szólni. Namost a beta vagy alpha leakben az a hajó tele volt stalkerekkel. De az EP2 szerint meg valami nagy fegyver, amit az Aperture Science csinált. Ezek szerint akkor mégse lesznek ott stalkerek? Nem mintha hiányoznának, sõt 😄 Utálom azt az üvöltésüket XD
Ez a Magnusson amúgy mintha hasonlítana G-Manre...
Szeretünk Steam 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Steam Community szerint 5.4 óra, amibõl úgy 10-15 percet számítsatok le, mert beleszámol minden idõt, amikor fut a program.
Tehát 5 és negyed óra, de nem az a mindenhol megállok, és mindent megnézegetek volt, tehát egy alaposabb végigvitel 7-8 óra.
Amúgy soknak érzõdött eléggé, valószínûleg a gyakran váltakozó helyszínek miatt.
Nagyon átgondolt amúgy az egész játék, majdnem olyan hosszúnak tûnt, mint a HL2, pedig lényegsen rövidebb.
Az elõzõ részekhez képest eléggé más, de jó értelemben. Az egész sokkal valóságosabbnak tûnik, nincs az a minden magától történik, és én csak végignézem érzés. Az is jó érzés, hogy sok dolog megtörténik, amit várunk, nem szakad félbe mindig minden, viszont van meglepetés is bõven.
A vége is kicsit más az elõzõ részekhez képest, nyugodtabb, nem hagy 1000 kérdést nyitva, szóval nincs az az érzés, hogy ezt itt most félbeszakították, és 1 évig meg se tudjuk mi lesz, de mégis van miért várni a folytatást.
Szóval nagyon jó a játék minden szempontból, egy kis értékelés:
Grafika: 10/10 (Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom, mintha DX10-es lenne, mégis úgy fut mint az EP1)
Hang/Zene: 10/10 (Ez is nagyon jó, a hangok jobbak lettek, a pisztolynak végre nem csattogó hangja van, hanem kicsit mélyebb, a zenék nagyon jól vannak elhelyezve, illenek a helyzethez)
Játékélmény: 9/10 (Egy kicsit lehetne hosszabb, meg egy kicsit kiderülhetne több dolog, de ha ezeket nem nézzük, akkor 10)
Képeket meg direkt thumbnail-el, és direkt olyanokat, amik alapján a történetbõl sok nem leplezõdik le, csak látszik hogy is néz ki valójában a játék. Mert kb ugyanolyan dolgok láthatóak, amikrõl már hónapokkal ezelõtt volt kép, csak ugye ez most igazi ingame, látszik a valós minõség.
szpojler ember,szpojler!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
De tényleg, egyelõre csak menekülj el, majd késõbb kell kinyírni.