10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• husqarna
    Helló! Most kezdtem el tolni az ep2-őt. Elakadtam egy katlanban. 2 Dög jön ki ilyen bányalejárat féléből. Nem tudok rájönni mit kell csinálni, kinyírni nem tudom öket! Valaki tudna segíteni? Végigjátszást lehet vhol
    találni?
  • BiG G
    thx :)
  • Dodo55
    In Half-Life 2: Raising the Bar, City 17 is described as being in an Eastern European setting. Some fans believe City 17 to be Sofia, Bulgaria, the hometown of the art director of Half-Life 2, Viktor Antonov. This is based on both City 17's general resemblance to Sofia and the frequent appearance of Bulgarian words (written in Cyrillic characters) on signs and graffiti throughout the game (although some of these are words in other Slavic languages as well). One clear example is "цимент" ("cement") written across the top of a large building in Ravenholm - the only language that spells the word in this way, using the Cyrillic alphabet, is Bulgarian. Furthermore, near the beginning of the game a newspaper entitled "Работническо Дело" (Rabotnichesko Delo) can be seen - this was the most popular newspaper in Bulgaria during its communist period. Hints of the city containing elements of cities from the Baltics or Baltic countries is also evident with the presence of signs reading "Café Baltic."
  • BiG G
    Dodo, plzhtx :)
  • guruzone
    Én holnap veszem meg az orange box-ot, a kérdésem: egy hét alatt senki nem hozott össze egy magyarosítást???
  • RelakS
    "Már gondoltam már esetleg valami steam hack-re."

Én erre írtam, hogy nem kéne az acc-al szórakozni.

Egyébként meg miért szemétség? Ha megveszel egy akármi mást, elvileg nem adhatod el, meg nem ruházhatod át másra sem, bár még EULA-t nem volt szerencsém végigolvasni :D
  • Simaji
    Cewa.

Na ja. :D Valami ilyesmit tenne szerintem is. :D Nem akarom az acc-ot hackelni csak a játékot, hogy beinduljon a gépen. Tulajdonképpen ez szerintem majdnem olyan mint a neten lévő warez verziók csak annyi külömbbséggel, hogy nekünk megvan az eredeti játék. Szerintem egyébként ez elég nagy szemétség, hogy nem lehet megoldani, hogy többen is használhassák de mind1. Ja egyébként bocsi a kis warezért de nem tudtam, hogy hova írjak.

Bye!
  • RelakS
    Szal akárhány gépre rakhatom, csak ne akarjak egyszerre egynél több helyen bejelentkezni?
  • Dodo55
    Ahhoz, hogy lanon játszhass, elég ha bejelentkezel a testvéred steam accjával, letöltöd/telepíted a játékot a gépedre, majd offline módba teszed a steamet. Ekkor a testvéred vissza tud jelentkezni rendesen az ő gépén, tud játszani neten a multi játékaival, te meg tudsz játszani singlebe vagy lanon az összes játékával, egészen amíg ki nem jelentkezel.

Ez működik, és legális. A hugom gépén is így van megcsinálva a CS 1.6 :D
  • RelakS
    Vedd meg az orindzs bokszot, és multizhatsz, vagy elzavarod az öcsit a gép elől és multizhatsz.

Hekkelgetéssel meg ne próbálkozz szvsz, mert ha letiltják az acc-ot, az öcsi szerintem kifilélz egy Gravity Gun-nal, majd áthajít egy portal-on, aminek a végén a Heavy Guy fog várni, hogy tesztelhesse rajtad Szását :D
  • Dodo55
    © Requiem88 #5621
    Ilyet ne csinálj, mert fejbevág trogerzsiger fotellogojával a BSA.
  • csoola
    de egészen jol tudok angolul (középfoku érettségi már menne, de nem állok neki mert emeltet szeretnék) csak nehezen megy ezt megérteni nekem, nem tudom igazábol mit keressek:$
  • Noninnyó
    Nekem is lézerrel műtötték a szemem, azóta fasza minden. Akkor ezek szerint én is jobban célzok, mint Gordon :))
  • PhantomAss
    Szerintem meg már rég meg kellett volna műttetnie a szemét lézerrel (mint én)
    szemüveggel nem lehet olyan jól célozni Mr. Freeman....
  • Requiem88
    elolvasod az ezen a linken található instrukciókat. nem tudsz angolul? Tanulj meg. átmeneti megoldás: online szövegfordító. megjegyzem ez messze nem ér annyit mintha tudnál angolul.
  • csoola
    nem nagyon értem h mit és hogyan tudok megcsinálni h legyen portalosw fegyo HL2 EP2-ben! aki tudja irja le pontrol pontra részletesen!
  • Noninnyó
    A sima HL2-ben is ott kellett már.
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Egy kis problémám lenne. :D Testvérem megvette az Orange Box-ot és multizni akarunk vele. Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudnám felrakni a gépemre mert ha jól tudom a cd kulcs csak egy accounthoz használható. Már gondoltam már esetleg valami steam hack-re. Végülis a netes multi nem gond ha nem megy csak tudjak játszani pl. a Team Fortress 2-vel LAN-on.

Valami ötlet?

Előre is köszönöm!

Bye!
  • gyuri12
    thx:)

olyat se láttam még,hogy az audióban kell beállítani...
  • Seth
    kizártnak tartom hogy a szinkronhangjukon kívül(ami már a legelső hl-ben is ugyanaz volt, a biztonsági őrök és gman hangja volt) bármi kapcsolat legyen közöttük. Barney az ep1 végén menekítette a túlélőket a vonatállomásra, ők előbb elhagyták a várost mint mi, ki tudja mere járnak az ep2 idején
  • Dodo55
    Semmit nem lehet tudni róla, egy szem utalás nincs rá. És ez nagyon gyanús...

És ott a tény, hogy Barney és G-Man hangját ugyanaz a színész adta...
  • Noninnyó
    Szerintem van a zsebében egy Black Mesa-s kontaktlencse, és hipp-hopp berakná a szemébe. Szóval nem lenne sokáig homály
  • Seth
    Juteszembe Barney nem is szerepelt ebben a részben, mondta valaki a játékban hogy mi van vele?
  • gregtom6
    Egy vmit nagyon vártam volna ebben az epizódban,ami egy jó ötlet lenne,de nem tették még bele.
    Mondjuk olyan,h egy robbanás,vagy vmi lerepítené Gordont vhonnan,és leesne a szemüvege.Addig homályosan látnánk,amíg meg nem találná.Sztem tök jó lenne,bár rontana azon,h mi magunk vagyunk Freeman.
  • PeeTeR
    itt kimondottan jol nez ki. csinos nagyon :)
  • Seth
    minimum 1,5 év szvsz
  • zombeeka
    Hali!
    Ma kezdtem el,de eddig nem csalódtam (végülis hasonlatos az elődeihez)!
    Bár ahogy olvasom rengeteg játékidőre nem kell szamítanom!
    Ha netalán folytatják egy hosszabb verzióval az mennyi idő lesz míg elkészül ha ezen ennyit kotlottak???
  • Noninnyó
    Köszönjük szépen :)
  • 3Error #5607
    szép volt, jó volt, rövid volt... de azért megérte, bár kicsit lightos egy év várakozás után...
  • offkorz
    egyébként egy Drum N Bass mixet akarok belőle csinálni.nagyon beteg hangok,és zenék vannak benne.nameg hát egyik kedven gammám,imádom! ^_________^
  • offkorz
    köszönjük!:)
  • dante3
    VA.-.Half-Life.2.-.Episode.Two.(OST)
  • dante3
  • Noninnyó
    Most valahogy nem akar menni az oldal, előbb ment pedig.
  • Dodo55
    Lol, ez valami KGB-s képet ad be nekem :D
  • Noninnyó
    Hű, na ez kellene. Szépen kérjük :)
  • Noninnyó
    Ez de jó lenne nekünk: soundtrack
  • dante3
    22 szám

1. (00:03:17) - Vortal Combat
    2. (00:02:10) - Last Legs
    3. (00:03:16) - Eon Trap
    4. (00:02:48) - Sector Sweep
    5. (00:01:20) - Eine Kleiner Elevatormuzik
    6. (00:03:32) - Hunting Party
    7. (00:02:49) - Abandoned In Place
    8. (00:00:58) - Darkness At Noon
    9. (00:01:20) - Disrupted Original
    10. (00:01:41) - Guard Down
    11. (00:03:07) - What Kind Of Hospital Is This?
    12. (00:04:40) - Infraradiant
    13. (00:02:06) - Extinction Event Horizon
    14. (00:01:04) - No One Rides For Free
    15. (00:02:40) - Shu'ulathoi
    16. (00:01:49) - Nectarium
    17. (00:01:49) - Combine Advisory
    18. (00:03:09) - Decay Mode
    19. (00:02:02) - Self Destruction
    20. (00:01:52) - Inhuman Frequency
    21. (00:01:37) - Dark Interval
    22. (00:02:50) - Penultimatum
  • Dodo55
    Tessék: http://rapidshare.com/files/63670570/EP2SND.rar
  • Noninnyó
    Az oroszok megkapták cd-n az orange box mellé a két episode zenéit. Huszon valahány szám asszem. Lehet ez az, jó lenne.