Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csinálok akkor én magamnak szép életet, ne félj 😄
rekettyes
Megmondanátok az a Portal az mi?

lololol
imádkozz hogy ne legyen liftes bughoz hasonló, mert akkor nem lesz szép életed itt 😉

Na, szóval akkor kijött úgy is...
FAQ-ba beleírom majd.

Aki már letöltötte: Mûködik normálisan, gond nélkül?
nem halok bele, de utána csinálja 😛 sajnos 😞

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Portal-FIX de belehalnátok ha kicsit lejjebb olvasnátok?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Plz help!!!!!!!!!!4, a valve-source logó után semmi :S

Ombika
Remelem lesz magyarositas olyan gyorsan,mint anno episode 1-nel volt! 😊

hali, portal-nal out of sync-re lehet vmit csinálni :S. Esetleg volt másnál is ilyen??

link itt a mindennemû válasz a kérésedre

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Omega888
El tudná mondani valaki mi is az a valve portal?
Mert én nem vagyok annyira járatos ebben.

Mit a huzat <#nyes>
Nagyon jó már lehet letölteni szóval asszem ma nem megyek be órára <#hehe>
20.-a körül meg asszem tiplizek megvenni az orange boxot <#taps>

Alwares
Kerüljük a warez kérdéseket plz, mindenki van olyan ügyes, hogy beszerzi magának a játékot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hali!az természetes, ha a steam le akarja tölteni a hl2-met mikor telepiteném?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

zeus89
gondolom ebbe (Portal-Unleashed )ellõttek egy pár .rar-t, és ebbe (Portal.FIX-Unleashed ) már benne vannak a jó .rar -ok ... 😊 igy volt a PRANK TV -nél is ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

TSL16b
És a kettõ között mi van (a különbségen kívül)? <#hehe>

Blekk Síp
Már van ilyen:
Portal-Unleashed
Sõt, Portal.FIX-Unleashed

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ezt is 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Csak saját felelõségre! 😄
Portal-Unleashed

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

kicsit mondjuk elfogult vagy😊 sztem a grafika átlagos, 7/10 max, a játékélmény 8/10, mert kb átlagos, és semmi újítás...nem mintha kéne bele
de nem is nyomtam végig monjuk, 2-3 óra max, de ígyis picit untam, bevallom...
a sztori az viszont elég jó,kap egy 9 est
10es grafika meg nincs szvsz, max akkor ha korát elõzi meg... ez meg joval gyengébb
példálozni mondjuk egy bioshockkal tudnék, az nálam a 9, de ámblokk, ugyanis mind játékélményében mind grafika, sztori kivitelezésében grandiózus, bár nem szeretem, hogy agyon van hájpolva, ettõl függetlenül szingliben az a játék viszi nálam a pálmát
Jaffa 2843
tiszta STALKER hangulata van egykét képnek 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

wesker24
Látom versenyben van a Crysissel !! Vajon sikerül-e majd neki átvenni a hatalmat ?? Letaszitja-e egyáltalán a trónról majd a Crysist ??<#vigyor>
Hm 😊
gduck
A játék egy procimagot használ és max ~400MB videó memóriát...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Evogordon
Hi
Honnan lehet ezeket a gcf file-okat letölteni mert nekem ugyebár nem megy a letöltés....
De adtak egy oldalt amivel kb fél óráig szenvedtem és nem tudtam letölteni a file-okat... csöppet felbaszott az is. Sal valaki tudna adni egy NORMÁLIS oldalt ahobnnan letudom tölteni az episode 1 gcf file-jait? thx

BiG G
Szia!

Nekem is hasonló volt a problémám, a megoldás az hogy menj fel a Steam Support oldalára, regisztrálj be, majd ezen az oldalon, röviden angolul írd le a problémád.

Ahhoz hogy sikeresen megújítsák a jelszavadat, és így újra használni tudd az account-odat, ahhoz a következõ infókat kell leírnod a levélben:
-az accounton használt login neved
-utolsó használt e-mail címed amivel mûködött az account
-egy kép csatolt fájlként mellékelve a játékhoz kapott termékkulcsról (serial number), úgy hogy mellé van írva FILCTOLLAL a loginneved jól láthatóan. tehát rá kell írnod a Quick Reference Card alsó részére (ahol a kulcs van) a loginneved majd beszkennelned vagy jó minõségben lefényképezned, és ezt csatolnod a levélhez.

A levél megírása után a Category-nál ezt válaszd ki: Account Questions/Password reset request

Ha mindent jól csináltál, akkor nagyjából 3-4 munkanapon belül választ kapsz, és újra tudod használni az accountodat. Fontos hogy jól érthetõen és tõmondatokban fogalmazz angolul, hajlamosak nem válaszolni a túl terjengõs írásokra.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Sziasztok lenne 1 problémám s megoldást várok.
Megvan az eredeti hl 2 dvd változatot vettem kb 1 éve .
Akkor regisztráltam magat de közbe elfelejtettem a jelszót s ha az emil címemet megadom nem jön válasz.
Igy hiába rakom fel a stemet nem tudok cs ni
Tudtok segíteni. köszike
Beakadások nincsenek, netgraph meg ott van a képeken amiket feltöltöttem, abból láthatod milyen FPS-el futott.
Na és hogy fut a konfigodon nem akad meg a kép egy egy másodpercre olyan mintha töltene egy pillnatra??

nemértem mi bajotok van a steammel... az esetek 99% ában a gépre feltelepített egyéb szarok, olykor hardware hiba okozza a problémátokat.. speciel egy régen feltett win... szanaszéjjel szemetelt gép...
ti vagytok a balfaszok!
bakvarnyu
ugyanet az operation flashoint-hoz<#vigyor1>
http://youtube.com/watch?v=LPCh0FOk08U

Reggel 9 óta megjelent PC-re, és azzal játszunk.

Ha másképp értetted a kiadást, akkor meg plz ne fogalmazz félreérthetõen.
Evogordon
Mindegy már haverom letölti az episode 2-õt mert neki orange box van és kiírja nekem a file-okat.

woy
de jó neked,én még várom pc-re,amúgy mikor adják már ki pc-re <#vigyor5>

Steamrõl.
honnan lehet tölteni?

EP1 gcf berakós megoldást próbáltad?
És akkor most olyan dolgok, amik DURVA spoilerek, aki már végigvitte, vagy nem sajnálja, az olvassa csak el.

G-Man nagyon érdekes. Az az elmélet kilõve, hogy Gordon csak képzeli, mert ugye Eli is beszélt róla. Továbbá valószínûleg akkora hatalma sincs, mint egyesek gondolták, mert mondja, hogy sajnálja, hogy csak annyit tehet, hogy figyel ránk. Ez az unforeseen conseqences elég érdekes, talán az Advisorok megjelenésére célzott a végén?

Meg van ez a borealis. Ezek szerint az EP3 arról fog szólni. Namost a beta vagy alpha leakben az a hajó tele volt stalkerekkel. De az EP2 szerint meg valami nagy fegyver, amit az Aperture Science csinált. Ezek szerint akkor mégse lesznek ott stalkerek? Nem mintha hiányoznának, sõt 😄 Utálom azt az üvöltésüket XD

Ez a Magnusson amúgy mintha hasonlítana G-Manre...
RelakS
Tegnap lebaxott a TF2, hogy frissítsem a videokártya driveremet. Azóta semmilyen D3D-s játék nem indul <#idiota>

Szeretünk Steam 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Amúgy most vittem végig.
Steam Community szerint 5.4 óra, amibõl úgy 10-15 percet számítsatok le, mert beleszámol minden idõt, amikor fut a program.
Tehát 5 és negyed óra, de nem az a mindenhol megállok, és mindent megnézegetek volt, tehát egy alaposabb végigvitel 7-8 óra.
Amúgy soknak érzõdött eléggé, valószínûleg a gyakran váltakozó helyszínek miatt.

Nagyon átgondolt amúgy az egész játék, majdnem olyan hosszúnak tûnt, mint a HL2, pedig lényegsen rövidebb.

Az elõzõ részekhez képest eléggé más, de jó értelemben. Az egész sokkal valóságosabbnak tûnik, nincs az a minden magától történik, és én csak végignézem érzés. Az is jó érzés, hogy sok dolog megtörténik, amit várunk, nem szakad félbe mindig minden, viszont van meglepetés is bõven.

A vége is kicsit más az elõzõ részekhez képest, nyugodtabb, nem hagy 1000 kérdést nyitva, szóval nincs az az érzés, hogy ezt itt most félbeszakították, és 1 évig meg se tudjuk mi lesz, de mégis van miért várni a folytatást.

Szóval nagyon jó a játék minden szempontból, egy kis értékelés:
Grafika: 10/10 (Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom, mintha DX10-es lenne, mégis úgy fut mint az EP1)
Hang/Zene: 10/10 (Ez is nagyon jó, a hangok jobbak lettek, a pisztolynak végre nem csattogó hangja van, hanem kicsit mélyebb, a zenék nagyon jól vannak elhelyezve, illenek a helyzethez)
Játékélmény: 9/10 (Egy kicsit lehetne hosszabb, meg egy kicsit kiderülhetne több dolog, de ha ezeket nem nézzük, akkor 10)
Evogordon
Nem azért de nekem még most se akar lejönni az episode 2. Most mi a francot csináljak?

A történet szempontjából kb tök mindegy, hogy akkor kell megölni, vagy kicsit késõbb, viszont nagy segítség azoknak, akik ott szenvednek a megölésével, amikor csak menekülni kéne.

Képeket meg direkt thumbnail-el, és direkt olyanokat, amik alapján a történetbõl sok nem leplezõdik le, csak látszik hogy is néz ki valójában a játék. Mert kb ugyanolyan dolgok láthatóak, amikrõl már hónapokkal ezelõtt volt kép, csak ugye ez most igazi ingame, látszik a valós minõség.
ProGabe
hát hallod,hg létedre pont olyan hsz-eket írsz amiket törölnöd kéne 😛

szpojler ember,szpojler!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
HL2 grafját rossznak találtad amikor megjelent??? Fura ízlésed lehetett ^^

PSN ID.: Beegabor

Alwares
Én tolnám már a TF2-t ha már megjelnt volna Xbox360-ra. Mert így bann lesz belõle. Addig is kipörgetem a Hl2 az EP1-et és az EP2-õt is... Belenéztem az EP2 elejébe, hát ez valami eszméletetlen jó lett. Szerintem ha ráírják hogy ez a Half Life 3 akkor se lenne senkinek semmi gondja. Nem gondoltam hogy a source engine ennyire szép is tud lenni. Anno mikor kipróbáltam a Hl2-õt, nagyon nem tetszett, rosszul voltam tõle (meg mondjuk azárt nem vittem végig mert felénél elveszett a mentésem), de így ebben a formában nagyon-nagyon jó mindegyik. A portál pedig, huh de baromi jó, csak félek hogy rövid lesz, de azért remélem késõbb lesznek letölthetõ pályák... Õszintén megmondva én nem voltam oda a Half Life szériáért, fõként az egyik fanatikus oszttársam miatt akinek ez volt A JÁTÉK, minden más szar. És az ilyet én, a mindenevõ gamer nem szereti, részben ezért is nem szerettem, de ettõl az egész Orange Box-tól odáig vagyok meg vissza. Szép munka Valve, leborulok!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Soldiers
Team Fortress kettõzik már vki?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
kösz nagyon jók lettek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tessék, képek:

Nem kell megölni, menekülj! 😄
De tényleg, egyelõre csak menekülj el, majd késõbb kell kinyírni.
Majd teszek még, pár perc.