Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem azért kell a gcf, mert nem engedni letölteni a steam az EP2-t.
De ezek szerint azt se tudod mi az a steam...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
(de ugye nem kell steam account?)
megpróbálom
The cake is a lie😊 Meg a boss fight😊
Imádom😊
A Portalt még nem próbáltam, a HL2 EP2 már jön lefelé stamen keresztül, a Tam Fortress viszont már lent van rég de nem akar mûködni steamen. Valaki nem tudja miért nem tudom elindítani?Egyáltalán megy már? lehet vele zuzni? Vagy lehet nem is stamböl kell inditan? Nem tudom mit tegyek, ez a steam dolog új még nekem, eddig nem voltam staem tag. Válaszokat elõre is köszI!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egyetlen egyszrû kérdésem van, mégpedi, hogy a ...gcf fájloka hova másoljam. ??
nem jövök rá, pedig biztos egyszerû...
köszi
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
kölcsönkért időből élek....
Mert ha igen, akkor beleírom a FAQ-ba, és nem itt fogja mindenki kérdezgetni, hogy mûködik -e, meg hogy hogy kell elindítani, stb.
Szerk: Sõt, a torrent oldalak 95%-a tiltja, hogy reklámozd õket(teljesen érthetõ okokból), szóval nem csak a topic, hanem a torrent oldal szabályzatát is megsértetted vélhetõen.
Pedig vagy 10x átnéztem, és nem vettem észre, hogy az idézõjel van rossz helyen...
Nagyon köszi a segítséget, rohanok is játszani! =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Tehát nekem elvileg így kellene kinéznie:
"G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe -steam -game ep2"
Erre jön ez:
Már próbáltam a mappákat átnevezni (hátha vmelyik karakterrel van baj), és annak megfelelõen beírni az elérési utat, de hiába. :/
Ezután a parancsikonrol simán menni fog.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Meg bírtam az idióta computer beszólásait.
warez on
én simán kicsimagoltam felülírtam a FIx ben lévõvel a fájl. Parancsikon megcsinál és ment. Többieknél nem tudom mi lehetett a gond.
warez off
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Plusz sok FPS-el játszottam már, az eddigi HL2-kkel is sokat, szóval az átlagosnál gyorsabban rájöttem 1-2 megoldásra, tehát azzal sem húzódott az idõ, úgyhogy tényleg gyors játék volt az az 5 óra.
Szerintem ha kicsit türelmesebb vagyok, és nem félek, hogy idõ elõtt megtudok valami spoilert, akkor akár lehetett volna 7-8 óra is, mert amúgy szeretek nézelõdni.
Viszont ami nagyon jó, hogy nagyon szívesen végigjátszanám újra, végig is fogom, szerintem mindjárt el is kezdem. Ez mindenképp egy nagyon jó dolognak számít egy lineáris singleplayer FPS-nél, mert nagyon kevésnél éreztem eddig, hogy ezt most mégegyszer végig akarom vinni.
az Unleashed verzio kifér egy DVD-re?
PSN ID.: Beegabor
Raktam persze. Egyszerûen nem értem mi baja. Tört Steam-el akartam elindítani de a Steam nem updateol... és ezért így nem tudom 😄
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mellesleg szóközt raktál mindegyik kötõjel elé?
PSN ID.: Beegabor
Akkor ezek szerint nem is müködik ?? Mert én épp most töltöm de ha nem müxik akkor nem töltöm tovább !! Mert amilyen lassú a netem ugyis csak este 19-20 óra fel jönne le !!
ON
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Off off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Csinálsz egy parancsikont, ami a hl2.exe-re mutat és mögéírod: -steam -game ep2
3. Play and Enjoy
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nekem cseszik elindulni, a portal is ugyanezt a hibát hozta de ahhoz volt FiX azt beraktam elindult a Portal. Hl2Ep2 höz még nincs FiX, de nem indul nekem próbáltam a Portal FiXét, de semmi 😞.
Majd még okoskodom
Warez off