Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, még nem használtam steamet.
Mivan?
Azt hittem azért kell a gcf, mert nem engedni letölteni a steam az EP2-t.

De ezek szerint azt se tudod mi az a steam...
C:\program files\steam\stamapps mappába valók a gcf-ek!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ja, vagy fel kell telepitenem a steamet?
(de ugye nem kell steam account?)
megpróbálom
Ez a Portal annyira jó😊 Végig röhögtem az egészet!😊 egészen egyedi hangulatú,poénos kis játék😊
The cake is a lie😊 Meg a boss fight😊
Imádom😊

Sziasztok!
A Portalt még nem próbáltam, a HL2 EP2 már jön lefelé stamen keresztül, a Tam Fortress viszont már lent van rég de nem akar mûködni steamen. Valaki nem tudja miért nem tudom elindítani?Egyáltalán megy már? lehet vele zuzni? Vagy lehet nem is stamböl kell inditan? Nem tudom mit tegyek, ez a steam dolog új még nekem, eddig nem voltam staem tag. Válaszokat elõre is köszI!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

oké, és a steam mappáját hova hozam létre?mert nekem a kitömörites nem hozott létre olyasmit...
Grove4
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy írja a minimum gépigény hogy kell neki net,namost az a kérdésem,hogy úgy kell neki a net mint a Bioshockba,szóval a telepítésnél is nem csak a letöltésnél.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Steam mappája\steamapps
sziasztok.
egyetlen egyszrû kérdésem van, mégpedi, hogy a ...gcf fájloka hova másoljam. ??
nem jövök rá, pedig biztos egyszerû...
köszi
sry...lemaradt, hogy alwarez-nek mondom 😊

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

gduck
Akkor nekem kb 15-20 óra lesz a játékidõ <#lama>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

megsugom neked: eredeti a HL2-m...

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Blekk Síp
Most már nekem is megy, hála nektek!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Az elöbb irtam le , hogy igen. Megy rendesen.

kölcsönkért időből élek....

grebber
Már meglett mondva hogy müködik!

Next PC upgrade: 2022

Valaki inkább azt írja már be, hogy akkor ez az Unleashed verzió mûködõképes -e.

Mert ha igen, akkor beleírom a FAQ-ba, és nem itt fogja mindenki kérdezgetni, hogy mûködik -e, meg hogy hogy kell elindítani, stb.
Most csak töröltem, de mégegyszer ne forduljon elõ, VILÁGOSAN le van írva a szabályzatban, hogy torrent oldalt linkelni TILOS!

Szerk: Sõt, a torrent oldalak 95%-a tiltja, hogy reklámozd õket(teljesen érthetõ okokból), szóval nem csak a topic, hanem a torrent oldal szabályzatát is megsértetted vélhetõen.
Blekk Síp
Wáá, én kérek elnézést a <#lama>-ságomért. 😄
Pedig vagy 10x átnéztem, és nem vettem észre, hogy az idézõjel van rossz helyen...
Nagyon köszi a segítséget, rohanok is játszani! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Az idézõjel a hl2.exe után kell, a paraméterek már azon kívül kell hogy legyenek.
Katun
Pontosabban így kellene kinéznie:

"G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe" -steam -game ep2

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

mert a -steamelé tegyél szoközt!

Blekk Síp
hl2.exe-rõl parancsikont csinálok, utána azon jobb klikk, tulajdonságok és a cél mezõbe a hl2.exe után beírom hogy -steam -game ep2.
Tehát nekem elvileg így kellene kinéznie:
"G:\Half-Life 2 Episode 2-Unleashed\half-life 2 episode two\hl2.exe -steam -game ep2"
Erre jön ez:

Már próbáltam a mappákat átnevezni (hátha vmelyik karakterrel van baj), és annak megfelelõen beírni az elérési utat, de hiába. :/

Akinek az Unleashed verzio van , és em indul az tegyen parancsikont ki asztalra, majd a cél mezöbe irja a oda a sor végére :-steam -game ep2 .
Ezután a parancsikonrol simán menni fog.

MountAppFilesystems() failed, nekem az EP2 tolja :s. plz help 😊

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Milyen hibaüzenettel vág ki a rendszer?
Blekk Síp
Portal megy, EP2 nekem sehm.

Na Portal kilõve 2 óra alatt. "The Cake is a lie" A credits az kéész volt<#vigyor>
Meg bírtam az idióta computer beszólásait.
warez on
én simán kicsimagoltam felülírtam a FIx ben lévõvel a fájl. Parancsikon megcsinál és ment. Többieknél nem tudom mi lehetett a gond.
warez off

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nana, nekem majdnem 5 és fél óra volt, és siettem.
Plusz sok FPS-el játszottam már, az eddigi HL2-kkel is sokat, szóval az átlagosnál gyorsabban rájöttem 1-2 megoldásra, tehát azzal sem húzódott az idõ, úgyhogy tényleg gyors játék volt az az 5 óra.

Szerintem ha kicsit türelmesebb vagyok, és nem félek, hogy idõ elõtt megtudok valami spoilert, akkor akár lehetett volna 7-8 óra is, mert amúgy szeretek nézelõdni.

Viszont ami nagyon jó, hogy nagyon szívesen végigjátszanám újra, végig is fogom, szerintem mindjárt el is kezdem. Ez mindenképp egy nagyon jó dolognak számít egy lineáris singleplayer FPS-nél, mert nagyon kevésnél éreztem eddig, hogy ezt most mégegyszer végig akarom vinni.
Tört Steamek már nem a régiek, update-et felejtsd el, arra jók, hogy elindíts vele egy steames játékot, de a gcf-eket neked kell beszerezned, minden egyes update után.
De azért durva hogy 4 óra játékidõ 4,3 giga?!?! Azért picit hosszabb is lehetett volna ejnye Valve ezért dolgoztatok rajta annyit?! 😄
Persze 4,31 giga + ugye a Portal!! Tényleg szerintetek a Team Fortress 2 is feltörik és lehet vele majd játszani neten?!
Ja lödd ki a netet aztán parancsikonnal indítsd szerintem mennie kell!!!!! Nem hinném hogy lenne majd ehhez CRACK!!!
akkor írom ide
az Unleashed verzio kifér egy DVD-re?
Seth
dehát ehhez nem is kell steamet indítanod, kicsomagolod , aztán megcsinálod ezt a parancsikonos cuccot,aztán kitt-katt

PSN ID.: Beegabor

Pedig az Ep1 is megy ezzel a módszerrel és semmi gond nincsen vele én csak este tudom kipróbálni mivel lassú a netem!
a warez kérdéseket hova lehet írni ha ide nem van erre való topic legalább ?
Katun
Igaz!
Raktam persze. Egyszerûen nem értem mi baja. Tört Steam-el akartam elindítani de a Steam nem updateol... és ezért így nem tudom 😄

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Seth
persze hogy lesz bolti (amihez szintén kell steam aktiválás), de ez a steamrõl zsugázott verzió feltörése, miért kellene iso-nak lennie . Amelyik csapat vmi steam-es cuccot tör fel, elõvigyázatosságból már az infójába is le szokta gyakran írni, hogy nem kell nuke-olni csakazért mert nem iso
Mellesleg szóközt raktál mindegyik kötõjel elé?

Katun
Mert elvileg ma lesz egy Retail verzió mert a boltokba ma dobják ki, és lehet hogy annak nem kell steam.... kitudja...

Seth
szokásos felesleges nukeolás, hogy legyen má iso,amikor steam-es??

Katun
"Ép most olvastam, h ezt a törést NUKE -ták , mivel csak a steam fájlokat tartalmazza! Viszont másik helyen meg egy program (Universal Content Launcher) indítják el a játékot!!!"

wesker24
OFF

Akkor ezek szerint nem is müködik ?? Mert én épp most töltöm de ha nem müxik akkor nem töltöm tovább !! Mert amilyen lassú a netem ugyis csak este 19-20 óra fel jönne le !!

ON
dante3
Honnan tudnám, hogy te mit csinálsz a géped elõtt!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Katun
Szerinted nem csináltam meg?
Off off

dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Kicsomagolod WinRar-al, vagy ennek megfelelõ programmal.

2. Csinálsz egy parancsikont, ami a hl2.exe-re mutat és mögéírod: -steam -game ep2

3. Play and Enjoy

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Privi ment! 😄
Katun
Warez on

Nekem cseszik elindulni, a portal is ugyanezt a hibát hozta de ahhoz volt FiX azt beraktam elindult a Portal. Hl2Ep2 höz még nincs FiX, de nem indul nekem próbáltam a Portal FiXét, de semmi 😞.
Majd még okoskodom

Warez off

Portal az single game vagy lehet vele nyomni Multiba is?!
lalakov
http://www.youtube.com/watch?v=Wb7aDZeO_MQ&mode=related&search=