10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5676 Sajnállak, hogy nálad a feliratok jelentik a hangulatot, vagy a warez textura hibái.
Én, a magam részéről, túl soxor estem pofára ahhoz, hogy egy demo alapján ítéljek. Lehet, nem lessz rossz, az általad emlitett játék, de a HL2 már bizonyitott, sokaknak. Hogy mi az, ami klasszikussá teszi, nem tudom, talána az, hogy hiába ugyanaz a feladat, (gravigun rulez) sosem unatkozol közben, mikor kezd unalmassá válni egy rész, jön a következő, barlang, szabad tér, kocsikázás, épületek, stb. Mindig változik valami. A fejtörők el vannak találva, nem túl nehezek, de nem is túl könnyüek. Az AI, bár itt sem túl okos, de legalább nem idegesitően hülye, és még sorolhatnám.
A TimeShift eddig 5 percet tett le az asztalra. A Half-Life Sok-sok órát, így magát az összehasonlítást (bármilyen szinten) sem értem.
Azt meg pláe, mit keres valaki ebben a topikban, aki csak leszólni képes a játékot, annélkül, hogy esélyt adott volna neki.
Persze, ez a magánvéleményem, amivel nem muszáj egyetérteni.
Dante.
Hoz_Hun;
Tomb Raider; -
#5675 Off On
Tiszta Lost (a sorozat)
Off Off -
#5674 ja, meg a történetben lévő megválaszolatlan kérdésekkel, és csavarokkal fogja meg az embert leginkább a játék! legalábbis szerintem -
#5673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reméltem, hogy nem csak én éreztem át olyan nagy, bár mondjuk én sírtam is a végén...
Amúgy ha a vitába akarok be"konnektelni" akkor azt mondom, hogy a HL-ek iszonyatosan jó hangulatú játékok és nagyon ritka mostanság az ilyen, pláne így 2007 ben amikor mindenki a graffra veri a "kokkját" és nem a játékélményre.
A játékban az a lényeg hogy élvezzük, nem pedig az hogy unalmas lapos hintelős-hentelős terragigamega combat emberünkkel kinyírjuk a FŐFŐ gonoszt. Nem mondom HL ben is van ilyen, de MÁS kategória itt van hangulat.
SZVSZ
ßye -
Hoz_Hun #5672 Egyetértek. És ami jó az jó. A Half-Life nagyon jó. -
#5671 igazából nem tudom, hogy milyen nagy horderejű újdonságokat lehet beletenni egy olyan játékba, aminek a története szorosan kapcsolódik az előző részekhez és van egy kialakult háttérvilág.
gordon freeman meg tudja állítani az időt dr. kleiner legújabb találmányával? kapunk 34 új fegyvert, 16 új ellenségtípust? nem értem mit várnak el egyesek. nyilván a timeshift tele újdonságokkal, mert egy új játék, igaz egyszer már visszahívták, mert senkit nem győzött meg a 1,5 évvel ezelőtt már kiadott demo... -
Hoz_Hun #5670 Az butaság volt nem lúzerság. hehehe -
Hoz_Hun #5669 Fps sorrend nálam.
1. Rainbow Six (tudom nem mindegyik része üt, de alapvetően az alapkoncepció az nálam mindent ver. Egy fps-t sem élveztem annyira mint azt)
2. Half Life (leginkább a 2 illetve azon bellül is az ep1)
3. Hidden and Dangerious (ez amolyan Rainbow 4 a-la WW2 környezetben)
4. F.E.A.R.
5. Unreal (alapvetően minden beleértve a Tournamentet is, egy kivétel a 2 rész, az nem jött be... de végül is az kinek?)
Ja és nevessetek nyugodtan, de a kedvenc játékom "über ales" az a Tomb Raider. -
#5668 baszki, az smg gránát is rózsaszín volt, csak az hamar felrobbant -
búgódisznó #5667 ismerd el az az azért tényleg elég nagy lúzerság volt hogy a rózsaszin spajszerra hivatkozik -
#5666 én is csak a vélemyényemet mondtam el, olvass vissza, nem tudom miért kell rögtön mellre szívni...talán nem jó szmájlikat tettem be
de ha ez megnyugtat bárkit, a lúzereket visszavonom -
Hoz_Hun #5665 Szerintem nem kell lúzerozni. Az is egyfajta vélemény amit ő mond, nem kell hogy mindenkinek tetcedjen a HL2.
Mondjuk azt nem értem minek mondja, hogy ne játszunk vele ha neki nem tetszik. Timeshift meg megnézzük ha megjelenik, addig minek foglalkozni vele.
Ja a F.E.A.R. meg nagyon jó játék. Nem HL, de nagyon jó. -
#5664 akkor ide mi a fasznak jöttél be? csak hogy ezt elmond?
kár volt. -
#5663 Grafikailag szerintem különbözik lehet az összkép nem, de maga a textúra kidolgozások abszolút, a tűz ahogy ég stb. -
jóvan, jóvan, lúzerkám... -
#5661 lúzer,láma stb.az te vagy-kisfiam.végigjátszottam az elözöket,de ezt tuti nemfogom.minimális újdonság, játékmenetben grafikailag meg ugyanaz mint az EP1. Ja és nelámáz meg ne lúzerozzál,nem áll jól,meg már nemdivat-tudod.részemröl ennyi.sze -
Code92 #5660 lúzer talán ha végigjátszottad volna az eddigi összes részt rájönnél h. mért is olyan jó, ha akkora láma vagy h. meg kell állítsd az időt h. le tudj szedni 3 ellenfelet akkor csak tessék van timeshift topic szvsz -
#5659 ha warez-olsz akkor rózsaszín a csákány, lúzer
ha neked a hangulat meg a cirill betűket meg a rovarokat jelenti csak, akkor is lúzer vagy, lúzer
-
#5658 hangulat,talán a ciril betükre gondolsz,meg a rovarokra,rózsaszinen világitó csákány,lehet neked igen-nálam nemjön be... -
#5657 TuimeShift-hát az gáz,h.nemtudod...
majd meglátod és akkor csendben maradsz..:-)
-
#5656 Tök igazad van, kevés az olyan játék, ami magával ragadja az embert hosszabb távon is. Én nagyon várom ezért az Alan Wake-et, hű de jó lesz az :) -
#5655 Már van fix a grafikai és AI bugokra EP2 és Portal számára is. Bocs a warezért, spoilerbe írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed -
#5654 ezt így sose fogalmaztam meg, de egy kezemen meg tudom számolni hány olyan játékkal (max payne, half life karakterei-még dog is :), tommy angelo, prince of persia) játszottam, amelynek a szereplőivel együtt éreztem vagy aggódtam a sorsukért...a játékokban a legtöbb karakter egy közömbös senki, ami még rosszabb, hogy ráadásul mindegyik újabban egy szuperkatona...aminél kiábrándítóbb marhaságot én el sem tudok képzelni (lásd crysis, timeshift, fear, halo)
emberi szereplők kellenek, és olyan történet ami megfogja a játékost, mert önmagában annak hogy menjek és lőjek, még semmi értelme nincs, még akkor sem, ha vissza tudom tekerni az időt, vagy fölveszek a nanosuit-ot, mert az kb. 1 óra játék után már nem újdonság. -
#5653 1, Ez hogy jön ide?
2, Ennek a játéknak HANGULATA van, amit a TimeShift 5 perces demója alappján nem tudok megitélni, de van egy olyan gyanum, hogy fél óra után, unalomba fullad!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Episode Two végén szószerint aggódtam Alyx-ért, és eggyüttéreztem vele, hogy kicsinálták az apját!
Ezt melyik játékról lehet még elmondani?
Dante. -
#5652 elmegyegetett... -
búgódisznó #5651 a FEAR az jó te mánta -
#5650 meg azért azt is érdemes tudni, hogy a timeshift-nek úgy 1,5 éve már kijött egyszer egy demója, csak annyira érdektelenségbe fulladt az egész, hogy a fejlesztők visszahívták a cuccot még egy kis kalapálásra...nem jó jel... -
zsotesz #5649 Ha elfogytak a hozzávágni valók akkor még adj nekik valamelyik fegyóval. Elvileg akkor már nem kell nekik sok. -
#5648 hagyjál már ezzel a timeshift-tel, ki nem szarja le, a half life-ot meg nem azért szeretjük, mert minden új részbe nemtudommilyen szuperkatonás fícsöröket pakolnak bele, hanem a sztori és a hangulat miatt.
itt megmondom neked, hogy a timeshift-et kb. megjelenés után 3-4 hónappal már a kutyát nem fogja érdekelni. f.e.a.r. és prey-effektus....szerencsétlen fejlesztők kínjukban nem tudnak mit kitalálni, mint ezt az időlassítós, meg fejjel lefelé rohangálós szarságokat, amitől én ugyanúgy csak ásitoztam, ehhez képest az ep2-t alig bírtam abbahagyni, pedig az végeredményben ezekhez képest egy relatíve egyszerű shooter, de valamiért mégis fogva tartja a játékost.
na ha erre képes lesz a timeshift valaha is, akkor visszaszívom... -
búgódisznó #5647 köszi de nekünk ez így pont jó ahogy van , mi a fene az a timeshift -
#5646 skacok a TimeShift-re koncentráljatok,ne ilyen 2évig fejlesztett,de semmit sem változó játékra,az elözö részek klónja-egyszerüen semmi... -
#5645 adj bele mindent -
tzsoltika #5644 XDXD de kancsi vagyok! De mindent hozzájuk dobáltam, de nem döglenek meg! -
#5643 belehalnál ha visszaolvasnál kicsit?? nem kell sokat, CSAK EGYET!!!!!!!!!!!! -
tzsoltika #5642 belehalnál ha normálisan válaszolnál a kérdésemre? -
#5641 semmi, semmi, csak azthittem egy write only-t látok, .....hopp , valóban -
tzsoltika #5640 ?? -
#5639 OMFG -
tzsoltika #5638 Hali, elakadtam: a chapter 3 elején vagyok és a mikor jön a két guardian (az a valami ami a barlangba is volt) azokat hogy kell kinyirni? -
#5637 ki kell őket nyírni. próbáld hozzájuk dobálni amit csak találsz, stb.:)