10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5474 Az elsimitast kellett levennem csak. 1280@960 felbontas mellett. -
#5473 Hát igyse valami szép no mindegy.Van még valami konzolparancs amitól szebb lesz?? -
#5472 Ennyit kell a konzolba írni, és akkor szebb lesz? -
rolika43 #5471 ezen nem ment maxon? C2d E 4300 @2400 2 giga ram His Excalibur 1650 pro 256 mega??
nekem simán futott max grafon, csak az egyik volt mediumon, de tépett 1280x1024-be, és nem akadt be be egyszer, se amúgy olyan 50 FPS körül szaladgált:D
Nincs egy atombrutál gépen! 2500+-os Athlon XP giga ram, 7600GS 256!
Már végén járok, lehet, hogy még ha lesz kedvem JERICHO után kijátszom, de már nagyon fáradt vagyok! Amúgy amit írtam múltkor, annak köszi, segítet és sikerült, azóta egyszer se akadtam meg benn :D!
Szerintem nagyon brutál játék lett! -
Dodo55 #5470 Very High textúrabeállítás konzolparancsa. -
#5469 Ez mi? -
Dodo55 #5468 mat_picmip -1 -
#5467 Ja szép ha kint avgy és messze bámulod a tájat meg a vízet na az aszép de közelről a dolgok
Nem is csoda hogy nincs nagy gépigénye miért lenne ilyen textúrák mellett! -
gyuri12 #5466 kiakasztottam,nagyon optimalizált,nagyon jó:)
a végén csak akkor lassult be,amikor a rakétát kilőtték.amúgy 30 fölötti fps-sel ment medium/highon -
#5465 jo, nekem aztán tök mind1, téma lezárva -
#5464 Az irigyek be fognak miatta szolni... -
#5463 Ezt a Hl2 fanok nem fogjak meltanyolni :P Akkoris gyonyoru a grafika.
Nekem jobban bejon,mint az uj hardverzabalo probalkozasok... -
Dodo55 #5462 Nem.
"Aminek viszont örülnék, és szerintem mások is, ha szintén nem túlzásba víve, de viszonylag többen beírnátok, hogy milyen gépetek van, és hogy fut rajta a játék. Ez sokak számára hasznos info lehet majd." -
#5461 Csomo dolog a játékban olyan okádék hogy az már fáj.Ezt a grafikára értem.
Pl a csajszi feje jól meg van csinálva de a többi csávó feje okdk fos.Ugyanez egy csomo mással emberek ruhájával mert tárgyakkal.
Itt is a vízre gyurtak semmi másra :( -
#5460 ott a faq, nem elég? ott az srtest.com, nem elég? -
#5459 Nekem nem megy fullon:( De nagyon szepen szakit igy is 30 fps atlaggal.
Eddig nem vettem eszre akadast:)
-
#5458 Talán azért mert minden 20. hsz az hogy
"Hogy menne ezen a gépen? ..."
És ez egy támpontot ad azoknak akiknek hasonló gépe van.
És kötekedni nem kéne! -
#5457 tájékoztatás végett! -
#5456 Nemtudom mit problémázol leírta, hogy milyen géppel, mien beállítások mellett mekkora fps-el futott neki... -
#5455 GCFScape progival ki lehet szedni a zenéket a gcf fájlokból.
Egészen konkrétan a zenék az episode two content.gcf fájlban vannak az ep2/sound/music könyvtárban. -
#5454 hát felraktam a gamet,úgy döntöttem,h.Vista legyen,de a játék beállitásánál már láttam,h.mind1 mert rohadtul nemtámogatja a directX 10,a grafika ugyanaz mint a korábbi részeknél,hát a játék noha még csak alig 1 órát játszottam vele hát nem nagydurranás-jobbat vártam -
#5453 és a gépet minek kell odairni? -
#5452 Episode 2 zenéjét nem tudjátok honnan lehet letölteni??? -
#5451 Most végeztem vele, akárki akármit mond nekem bejött.
High grafikán max élsimítás/szűrés, hdr on
60-70 fps
Config: Athlon 64 X2 4400+, 1GB DDR2 800mhz, Asus 8600GTS -
#5450 na én most vittem végig hát nekem nagyon tetszet főleg a vége -
#5449 Igen... Én is néztem egyet amikor jött délben az E-Mail a CDGalaxis-tól, hogy már rendelhető De nembaj legalább már holnap játszhatok azzal a sárga dobozzal! -
#5448 576.hu-n is kapni már, szóval igen, végre megjelent :) -
Dodo55 #5447 Hm, érdekes, úgy tűnik tényleg.
De eddig minden hivatalon forrás 19.-ei európai megjelenést mondott... -
#5446 Jaja :)
-
#5445 Hy all!
Gondoltam szólok. A banner-ban átkéne írni azt, hogy: "Magyarországi dobozos megjelenés: 2007. október 19."-t arra, hogy: "Magyarországi dobozos verzió: megjelent". De én nem szólok bele csak azért kéne átírni mert a CDGalaxis-ban már kapható.
Bye All! -
#5444 Youtube-on van vidijó is. -
#5443 Nemtom, hogy volt-e már róla szó, de most hallottam: Tudtátok, hogy van egy Lost-ra (sorozat) utaló szoba a játékban? Poén :) -
#5442 Köszi a választ .. kár h ennyi .. :( -
#5441 Hát persze, hogy rá lehet jönni elsőre! 10-14 évesek meg persze, hogy elakadnak egy teljesen lineáris játékban
Semmi nehéz nincs benne. Engem leginkább a hídon átmenős kérdések akasztanak ki...aki ismeri a játékot az úgyis tudja, hogy ebben nem lehet elakadni, mindig van megoldás és rendszerint kiszúrja az ember szemét. Csak a türelmetlenje szalad ide és kéri a segítséget, ahelyett, hogy egy kicsit letenné a fegyvert és gondolkozna -
#5440 én mindenre elsőre rájöttem srácok játszátok végig az előző részeket :D -
#5439 hc-s vok xD -
#5437 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alyx-al bemész tehát a házba. Van ott egy konzol a jobb részen. Alyx kikapcsolja, de ő kint marad, egyedül te mész be. Újra bekapcsol a pajzs, gyakorlatilag bent ragadtál. Láthatsz egy energiasugarat, egy energiagömbbel a közepén, mindez egy ajtó mögött. Namost oda kell neked bejutni, és kilőni a gömböt gravy-gunnal. Hogy jutsz be? Megsúgom, nem az ajtón át. Keress egy alternatív bejáratot :). Rá fogsz jönni, nem vészes. Sokkal jobb, ha magadtól jössz rá, ezért nem árulom el a pontos helyet. Menni fog. -
#5436 ááá rohadt jó vége van... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk amikor Alyx apja mondja hogy "Close your eyes, honey..." az egy kicsit megrázó.. úgy értem milyen szar lehet már amikor már nincs remény és tudod hogy meg fogsz halni :( Viszont az nagyon tetszett amikor Dog ráugrott a kukacra az meg elkezdett ott a földön iszkolni azokkal a vékony karjaival... :D geci jó :D
Várom már nagyon a harmadik részt :) -
#5435 finom fogalmazva fos a befejezés...nem hiszem el hogy mindig gagyi a HL vége...valami igazán mást vártam -
jozsfm #5434 Igen, ott. A domb tetején vannak az épületek, ahova megy a pajzs vezetékje (zöld fény világít a ház sarkan) mellette meg valami benzinkútféle van. Bent a házban is ilyen pajzs van, és nem tudom kikapcsolni. Köszi!