Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés (nem teszem spoilerbe mert nincs benne semmi):
Ti hányszor láttátok gmant?
én 3x
-a vidben amikor a csaj.....
-a hídon ahol van a kocsi, ott sétált el
-és egyszer meg amikor egy vid volt 9tvs cuccon nah annak a végén is feltûnt 1-2 másodpercre
Ilyen zöld kis textúrák elkezdenek villogni, s nem vágom mér! Amúgy 6600Gt-m van és a legfrissebb beta driver van fennt amit direkt az Ep2-hõz ajánlottak!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fákjúal!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egy ilyen hibaüzenetnem nagyon sok oka lehet egyébként. AZon felül, hogy warez.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nálam akkor ment a quicksave mint állat mikor az antlionos bevédõs rész volt és az a beszari medic egy bug miatt nem gyógyótott csak mondogatta hogy take this medkit. És az utolsó 2 rohamot 5HP-val rohangáltam végig. És persze hogy 5 HP-t leüt egy antlion.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Árghhh
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hardon kicsit durva lesz a dolog de legalább van kihívás. A sztori alapján meg izgalmas 3. epizód elé nézünk most, direkt nem akarok spoileren belül lelõni a legnagyobb spoilert
Viszont látom mi nem jó, úgyhogy válaszolok.
Nem a parancsikon nevébe kell beírni a paramétereket, hanem a cél mezõbe a tulajdonságaiban.
De le van ez is írva a FAQ-ban, és nagyon fogy a türelmem...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ameddig nem megy át azzá a dolog, hogy az utolsó oldalon a hozzászólások nagy része arról szól, addig nincs gond vele.
De ez a parancsikonos téma már nagyon tépte az idegeimet...
Ezerszer ki lett beszélve, a FAQ-ban le van írva, szóval aki mégegyszer megkérdezi, annak törlöm a hozzászólását szó nélkül, mert nem érdemli meg a választ, ha nem képes elolvasni a FAQ-ot, vagy egy kicsit visszaolvasni.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
PSN ID.: Beegabor
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
De én nem fogok, mivel eredetim van, és marhára nem érdekel a warez része a dolognak.
de legjobb mind2
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem gondolod, hogy csak egy meghajtó betûjel kéne?
A képet meg töröltem, mert bazi nagy, elég lett volna a hibaüzenetet berakni, a Need for Speed: Pro Street-es háttérképed csak a többiek sávszélességét rabolja.
Nem tudom mi nem megy abban, hogy odakattintasz a cél mezõ végére, és oda írod: -steam -game ep2