10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Qwerty4
    A felszín nekem jobban tetszett, a barlangok nyomasztóak voltak.

Kedvenc részeim:
    -vonatmegállónál lelőni a repülőt
    -az autóig vezető kalandok
    -a hunterek támadása a hegyekben, a kis "üdülőfaluban"
  • Noninnyó
    Nincs sok vissza innen. Még lesz egy nagyobb barlang, ahol a vortigaunt-tal ügyeskedtek kicsit, aztán irány a felszín, és a kaland folytatódik :)
  • Yoda001
    jaaa, kösz mind2-töktől :D végülis gondoltam hogy arra, csak azt nem tudtam hogy cselezhetnénem ki, mert ugye melette nem férek el... és kb. milyen messze vagyok a "felszíntől"?
  • Noninnyó
    Kikukkantasz az oszlop mögül, kicsit előrébb mész. Akkor ráddob a szörnyike 2 követ, majd elindul feléd. Arra kell menned, ahonnan ő jön. Szóval kikerülöd ezen a keskeny párkányon, és iszkiri előle gyorsan.
  • Qwerty4
    Vezesd félre a "szörnyet".Indulj el előre, majd feléd tart a szörny és változtass is irányt hamar (a képről nézve jobbra), így időt nyersz, és a legközelebbi petézőhelynél pihenj meg.Onnan meg irány egy bedeszkázott helyre.Megtalálod. :)
  • Qwerty4
    Lehet igazad van, hasonlítanak is egymásra, az arcvonásaik olyan hasonlóak. :)Meg a nevük is összecseng.
  • Yoda001
    itt merre kell menni? ha elmegyek egyenesen és ott jobbra azon a kis keskeny izén akkor ot van az a bogár,szörny, nemtudok minek lehet nevezni... ha me elmegyek balra nincs kiut
    [katt a képre..]
  • Qwerty4
    Már be is fejeztem, tetszett, jobban mint az Ep1.
    De semmi nem tudja űberelni az alap HL2-t azt hiszem, soha nem tudja senki megteremteni azt a hangulatot amit árasztott magából.Az Ep2-nak egy-egy részénél mintha megérintett volna az a feeling, de mégse.
    A harcok is tetszettek, akadt nem is egy húzós helyzet.Huu a végén a strider és hunter támadás nem volt kutya...

Több mint egy éve azt írtam itt, hogy addig nem cserélem le a HL2-ős logom amíg végig nem viszem az Ep2-t, hát végigvittem.Lassan logot is fogok cserélni, de még hagyom legalább egy hétig.
  • zeus89
    szerintem mi vagyis GORDON FREEMAN ... a jövőbe valami nagy poszton lesz, és valamit nagyon elbax ..... (GMAN) és igy Gman(vagyis Gordon freeman) segiti saját magát, hogy nehogy elkövesse még egyszer azt a hatalmas hibát .... de szerintem nem fogja tudni elérni a célját és egy BAD END lesz a vége ....

Tehát GMAN a jövőbeli Gordon Freeman aki segit önmagának a múltba ....
  • zeus89
    szerintem GMAN = (dr.) G ordon Freeman

kékszem = kékszem :) és lehet, hogy a jövőből jött :) majd kiderül az ep3 ba ....
  • Noninnyó
    Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed

google-val keress rá, torrenteken fent van, pár kilobájt az egész. Tuti működik, tegnap végigtoltam a fix-el, és minden tökéletes vele.
  • gregtom6
    Noninnyó melyik fixet,és honnan szedjem le??????
  • TSL16b
    Megjelent róla előzetes videó is.
  • adios
    Jah mondjuk az lehet.Nem láttam én sem mit tett vele az Advisor.Pedig megnéztem vna:))
  • Yoda001
    melyik fix?
  • Noninnyó
    Használd a megjelent fix-et a játékhoz, úgy tökéletes lesz. Ennél a résznél főleg megéri, mert ha az emberke normálisan viselkedik, és nem pedig Jézus Krisztus effektus van, akkor meglátod mit tesz vele az Advisor :). Fix nélkül ez a rész nem érdekes.
  • adios
    Van egy megoldás.Kiveszed a fényoszlopból a gömböt gravy gunnal és belelövöd a csávó előtti konzolba,ami ettől felrobban.Nekem így sikerült:)
  • koschwarz
    hihi, meg kell venni eredetiben...

• spae
    Hali! A Riding Shotgun pályán vok. beértem egy épületbe, és ott áll egy faszi széttárt kezekkel itt mi a francot kell csinálni??? hlp
  • Seth
    le kell ugrálni, a híd talapzata,aztán meg a domb, onnan vissza kocsihoz
  • imirus
    lelöktem mindeggyiket, de így a kocsihoz nem jutok vissza
  • BiG G
    igen
  • Seth
    igen
  • imirus
    mindegyiket?
  • Seth
    lökd le őket a szakadékba
  • imirus
    sziasztok

a hidas résznél vagyok ahol a kocsival kell átugratni, de nem tudom kiegyensúlyozni a hidat, már 2 órája tologatom a roncsokat
    segítsetek
  • Rip
    Érdekes, én észre sem vettem, de valahogy sikerült. Már meg nem mondanám, hogy :D (Mármint a fletchettes achievement).
  • logfree
    köszi ...
  • Noninnyó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt a Guardian-t itt még nem szabad kinyírni, a Vortigaunt is mondta neked. Rohanni kell előle a lyukakba, és majd később kapsz engedélyt a kivégzésre :)
  • bon
    Nem kell fussál el előle.
  • Yoda001
    énis pont itt...
  • logfree
    http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
    http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png
  • logfree
    Hellosztok...
    itt akadtam el :
    http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
    http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png
    hogy lehet ezt a gyönyörűséget kinyírni ?
  • haxoror
    pl magad előtt tartasz pajzsnak egy hordót a gravity-gunnal aztán visszalövöd a hunterre hogy a pofájába robbanjanak a dartok? (csak tipp)
  • bcsirke
    sziasztok, én most játszok az Episode Two-val, és egy nálam kicsit jobban angoltudó segítségét kérném, aki végigvitte a játékot4 köszi! [spoiler] Amikor a Vorth-ok élesztik Alyxet újra, akkor mit kérnek tőlem? Hoogy csatlakozzak be a gyógyításba? Mit fognak csinálni? És akor Megjelenik G-man, akkor mit magyaráz nekem? Nagyon köszönöm, ezek nélkül nem akarok továbbhaladni a játékban! Köszi!
  • koschwarz
    antlionoknak normalon egy FEJlövés elég, azért ha rosszul céloz az ember, akkor 2-3 is kellhet beléjük.

egyébként ez a kocsival elgázolós történet nekem nem jutott eszembe, de a halott társak rakétáit felszedve 2 elég volt a hunterekbe, illetve egy-két faházban mindig termelődött egy olyan elektromos bénító lövedék abba a pulse-mittoménmilyen fegyverbe, amiből egy találat is elég volt.
  • Dodo55
    "dzsihád-zombi" lol :D

Amúgy én is utálom őket, főleg amikor elkezdenek nekem rohanni.

Én először easy-n vittem végig, hogy minél hamarabb megtudjam a történetet a játékból, és ne a spoilerekből. Aztán újrajátszogattam 1-2 fejezetet azóta, meg commentary mode, stb, és most kezdem el előről rendesen normalon. Szerintem nem sokkal nehezebb, mint az easy, pl a sima antlinok mintha egyáltalán nem lennének erősebbek, 1 shotgun lövéstől megdöglenek. Amik érezhetően erősebbek azok az antlion guardok, meg a fastzombiek. Easy-n egy lövéstől megdöglenek, itt meg kell beléjük vagy 4(shotgun). Huntereknél még nem tartok, de van egy olyan érzésem, hogy azokkal sem lesz egyszerű dolgom.

Amúgy azt a fletchettes achievementet hogy kell megcsinálni? Azt kell ugye, hogy megölni egy huntert a saját flechettjeivel. De először is mi az a fletchette?
    Gondolom azok a darts szerű izék, de gravity gunnal nem lehet visszadobni nekik, ezek szerint azt kéne, hogy odacsalni őket, hogy amikor robbannak, akkor ők is sebződjenek belőle?
  • gregtom6
    De jók vagytok ti is,hogy csak azon izéltek,h jól kisegített csimpok,ti is tehetnétek működő linket,vagy vmi információt,h hogy indítsak el egyetlen modot is a hl2 alatt.
  • Agy Halott #5758
    :O az igen, pont itt jarok es ez lehetetlen palya, ultra brutal, de latom neked pikk-pakk gratula.

amik jonnek repulok, azt tavraketaval nem kell bombazni?

Seth - már ott járok... :D
  • Rage47
    Én is azt hittem, hogy ott meghalok, de végülis sikerült elsőre. Pedig nem is carmageddonoztam, hanem mindent fegyverrel...:D