Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah végigvittem nem volt rossz, bár egy kicsit lehetet volna hosszabb is. 😄

Egy kérdés (nem teszem spoilerbe mert nincs benne semmi):
Ti hányszor láttátok gmant?
én 3x
-a vidben amikor a csaj.....
-a hídon ahol van a kocsi, ott sétált el
-és egyszer meg amikor egy vid volt 9tvs cuccon nah annak a végén is feltûnt 1-2 másodpercre

Myrddraal
Nincsen. Amúgy se a Portal-ban, se a TF2-ben nem találtam semmi hasonló hibát!

Nincs húzva véletlenül a 6600GT?
Myrddraal
Bocs itt a kép: ep2 hiba

Myrddraal
Nekem eredeti a game, de ilyen textúra hiba jön elõ egy idõ után:

Ilyen zöld kis textúrák elkezdenek villogni, s nem vágom mér! Amúgy 6600Gt-m van és a legfrissebb beta driver van fennt amit direkt az Ep2-hõz ajánlottak!

Az még oké hogy ott de a többi helyen is van ahol egész véletlenül van medic és naná hogy bekattannak ugyanúgy. A textúra hibák felett még sokszor találkoztam a Jézus féle keresztrefeszített felállással. Szóval tele van buggal a törtverzió.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rage47
nekem is meghülyült ott a medic😄
ffxi
Bocsi, gyors akartam lenni. Sztem is az lehet a próbléma, mert a memók tökéletesek. Le is futott vmeddig a memtest és hibátlant volt.

Fákjúal!

Rip
EZ nem driver hiba.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Miért nem lehet a hibaüzenetet kivágni, és csak azt belinkelni??

Egy ilyen hibaüzenetnem nagyon sok oka lehet egyébként. AZon felül, hogy warez.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Arthas
Jó hogy mondod ,még nem használtam gyorsmentést😄

ffxi
Vki??

Fákjúal!

Akkor csak kitartás és sok quicksavet <#vigyor>
Nálam akkor ment a quicksave mint állat mikor az antlionos bevédõs rész volt és az a beszari medic egy bug miatt nem gyógyótott csak mondogatta hogy take this medkit. És az utolsó 2 rohamot 5HP-val rohangáltam végig. És persze hogy 5 HP-t leüt egy antlion.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Soldiers
LEGYEN MÁR 19-e MEGAKAROM VENNI MOSTTTTTTTTTTTTTt

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Arthas
Én ennél a harcán tartok, Hardon Kicsit idegesítõ hogy elértem azt a pontot amikor egyszerre 5-en támadnak ,és az utolsó strideres öl meg 😄
Árghhh

ffxi
HELP!!!!
Nekem nem idul ezzel a hibával 😞

Fákjúal!

Nem mint lejjebb írtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hú ez a strideres harc istentelen durva jó volt, eddígi legjobb harc a Half Life sorozat alatt. Imádtam elütögetni a szegény Huntereket miközben fennakadtama strider lábán <#vigyor>
Hardon kicsit durva lesz a dolog de legalább van kihívás. A sztori alapján meg izgalmas 3. epizód elé nézünk most, direkt nem akarok spoileren belül lelõni a legnagyobb spoilert

Jaja most hogy mondod megnéztem hogy szoftvare az directX9c a hardver meg directX8 mikor 9-et tud a kártyám. Akkor ezért nincs olyan HDR mint az Episode 1-ben. Mindegy így kijátszani ez a verzió jó volt mert nem bírtam vele várni.

Eredeti?
Nekem végig ilyen volt az összes csákány. Állítólag driver hiba.

De törlöm, mert megint hatalmas kép, aminek a 80%-a lényegtelen.
Viszont látom mi nem jó, úgyhogy válaszolok.

Nem a parancsikon nevébe kell beírni a paramétereket, hanem a cél mezõbe a tulajdonságaiban.

De le van ez is írva a FAQ-ban, és nagyon fogy a türelmem...
gizmoplayer
Szerintem simán a hl2.exe-vel inditottad.
így kell indítani kb.:

hl2.exe -steam -game ep2

uHs Gerzson
Én csak egyszer találkoztam ezzel a textura buggal 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jaja az a gránát nálam is szar, meg amiket irtatok... de amugy sztem ez még belefér bug-nak... örülejtek h nem csuszott miatta még egy honapot!

A textúra hiba dolog meg ugyan warez, de eddig csak pár szó volt róla.
Ameddig nem megy át azzá a dolog, hogy az utolsó oldalon a hozzászólások nagy része arról szól, addig nincs gond vele.

De ez a parancsikonos téma már nagyon tépte az idegeimet...
Ezerszer ki lett beszélve, a FAQ-ban le van írva, szóval aki mégegyszer megkérdezi, annak törlöm a hozzászólását szó nélkül, mert nem érdemli meg a választ, ha nem képes elolvasni a FAQ-ot, vagy egy kicsit visszaolvasni.
?
k3nGu
nálam a géppityunak a gránátja, meg amikor gman dumál és ott ül akkor a háttámlája textúra hibás, de mást még nem vettem 1enlõre észre😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Maxtreme
detto 😊

Shodan
Hát elég illúzió romboló, én ugy emlékszem hogy a sima hl2-nél is voltak ilyen gondok a warezzal.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Nekem meg a fegyvereknél van ilyen textúra gond, de szerintem valami driver hiba lehet.

Seth
nálam is a csákány, plusz még a géppityu gránátja is, gman-t még nem láttam ^^

PSN ID.: Beegabor

jaja nálamis elöfordult, nálam a csákány volt rossz, meg például mikor a Gman ül az asztalánál akkor a széke is csak buzi szinü volt...

Alwares
Én még nem találkoztam ilyen hibával, Xbox-on, így minden bizonnyal nem a játékkal van gond hanem valami driver kavar be...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Rage47
nálam volt 2 szekrénynél, és gépfegyver gránátnál :S nemtom mitöl. Ez wareztéma?
Shodan
Nem akarok warezolni, csak egy kérdés, másnál is vannak textúra hibák?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Alwares
Igen az adta az ihletet a megoldáshoz... Áhhh egy portál vagyok én is kaja be xyz ki 😄

Nem irigyellek, nagyon jó game.....

Seth
igen, ami bemegy az valahol kijön 😄

PSN ID.: Beegabor

engem se érdekel most, én meg szoktam, söt, most ez se eredeti (nem tudnám mivel megvenni steamen) de nem szoktam itt szerencsétlenkedni, használom a google-t, mert az haver stb

Hello! Bocsi nem, tudja valaki, hogy mikor várható magyarositás és, hogy melyik verzióra??

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Jó, akkor csináljon valaki, és belinkelem fönt.
De én nem fogok, mivel eredetim van, és marhára nem érdekel a warez része a dolognak.
Alwares
Hehe. Elakadtam az egyik portal pályán és pont WC-zés közben jutott eszembe a megoldás <#idiota>

ez igy elég vicces, h ki van irva h nincs warez, tudjátok mi kell ide...😛 vagy egy warez/off topik, vagy kiirni 72-es betüvel, pirossal h NO WAREZ
de legjobb mind2

Alapvetõ dolog, hogy a paraméterek és a programfájl neve közé szóközt kell tenni, de mostmár fejezzük be ezt a parancsikon dolgot, mert eléggé ki lett tárgyalva, ráadásul warez.
Dante73
A " után kell egy szünet, ezzel én is szívtam. A kivágás/beillesztésnél eltünik, rakd be kézzel!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Akkor ajánlom olvasd el mégegyszer a hibaüzenetet: C:\"E:\.......
Nem gondolod, hogy csak egy meghajtó betûjel kéne?

A képet meg töröltem, mert bazi nagy, elég lett volna a hibaüzenetet berakni, a Need for Speed: Pro Street-es háttérképed csak a többiek sávszélességét rabolja.
Nyugodj már le!
Nem tudom mi nem megy abban, hogy odakattintasz a cél mezõ végére, és oda írod: -steam -game ep2
Humesz
Te meg tanulj meg légyszíves írni! És olvass vissza! Vagy FAQ!
végigtoltam. várom a következöt, a vége is tartogatott meglepetést... amguy fantasztikus volt, nagyon jol megcsinálták a Valve-os srácok! a portal is bejött!

Humesz
Igazából ha az ember venné a fáradságot a visszaolvasásra és olvasna FAQ-t akkor az a 189 hsz mondjuk úgy 40 lenne. A lámák teszik népszerûvé a topic-ot 😊 Persze hálistennek nélkülük is az lenne!