10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5797 A felszín nekem jobban tetszett, a barlangok nyomasztóak voltak.
Kedvenc részeim:
-vonatmegállónál lelőni a repülőt
-az autóig vezető kalandok
-a hunterek támadása a hegyekben, a kis "üdülőfaluban" -
#5796 Nincs sok vissza innen. Még lesz egy nagyobb barlang, ahol a vortigaunt-tal ügyeskedtek kicsit, aztán irány a felszín, és a kaland folytatódik :) -
#5795 jaaa, kösz mind2-töktől :D végülis gondoltam hogy arra, csak azt nem tudtam hogy cselezhetnénem ki, mert ugye melette nem férek el... és kb. milyen messze vagyok a "felszíntől"? -
#5794 Kikukkantasz az oszlop mögül, kicsit előrébb mész. Akkor ráddob a szörnyike 2 követ, majd elindul feléd. Arra kell menned, ahonnan ő jön. Szóval kikerülöd ezen a keskeny párkányon, és iszkiri előle gyorsan. -
#5793 Vezesd félre a "szörnyet".Indulj el előre, majd feléd tart a szörny és változtass is irányt hamar (a képről nézve jobbra), így időt nyersz, és a legközelebbi petézőhelynél pihenj meg.Onnan meg irány egy bedeszkázott helyre.Megtalálod. :) -
#5792 Lehet igazad van, hasonlítanak is egymásra, az arcvonásaik olyan hasonlóak. :)Meg a nevük is összecseng. -
#5791 itt merre kell menni? ha elmegyek egyenesen és ott jobbra azon a kis keskeny izén akkor ot van az a bogár,szörny, nemtudok minek lehet nevezni... ha me elmegyek balra nincs kiut
[katt a képre..] -
#5790 Már be is fejeztem, tetszett, jobban mint az Ep1.
De semmi nem tudja űberelni az alap HL2-t azt hiszem, soha nem tudja senki megteremteni azt a hangulatot amit árasztott magából.Az Ep2-nak egy-egy részénél mintha megérintett volna az a feeling, de mégse.
A harcok is tetszettek, akadt nem is egy húzós helyzet.Huu a végén a strider és hunter támadás nem volt kutya...
Több mint egy éve azt írtam itt, hogy addig nem cserélem le a HL2-ős logom amíg végig nem viszem az Ep2-t, hát végigvittem.Lassan logot is fogok cserélni, de még hagyom legalább egy hétig. -
#5789 szerintem mi vagyis GORDON FREEMAN ... a jövőbe valami nagy poszton lesz, és valamit nagyon elbax ..... (GMAN) és igy Gman(vagyis Gordon freeman) segiti saját magát, hogy nehogy elkövesse még egyszer azt a hatalmas hibát .... de szerintem nem fogja tudni elérni a célját és egy BAD END lesz a vége ....
Tehát GMAN a jövőbeli Gordon Freeman aki segit önmagának a múltba .... -
#5788 szerintem GMAN = (dr.) G ordon Freeman
kékszem = kékszem :) és lehet, hogy a jövőből jött :) majd kiderül az ep3 ba .... -
#5786 Half.Life.2.Episode.Two.and.Portal.CRACKFIX-Unleashed
google-val keress rá, torrenteken fent van, pár kilobájt az egész. Tuti működik, tegnap végigtoltam a fix-el, és minden tökéletes vele. -
gregtom6 #5785 Noninnyó melyik fixet,és honnan szedjem le?????? -
#5784 Megjelent róla előzetes videó is. -
#5783 Jah mondjuk az lehet.Nem láttam én sem mit tett vele az Advisor.Pedig megnéztem vna:)) -
#5782 melyik fix? -
#5781 Használd a megjelent fix-et a játékhoz, úgy tökéletes lesz. Ennél a résznél főleg megéri, mert ha az emberke normálisan viselkedik, és nem pedig Jézus Krisztus effektus van, akkor meglátod mit tesz vele az Advisor :). Fix nélkül ez a rész nem érdekes. -
#5780 Van egy megoldás.Kiveszed a fényoszlopból a gömböt gravy gunnal és belelövöd a csávó előtti konzolba,ami ettől felrobban.Nekem így sikerült:) -
#5779 hihi, meg kell venni eredetiben...
-
spae #5778 Hali! A Riding Shotgun pályán vok. beértem egy épületbe, és ott áll egy faszi széttárt kezekkel itt mi a francot kell csinálni??? hlp -
#5777 le kell ugrálni, a híd talapzata,aztán meg a domb, onnan vissza kocsihoz -
imirus #5776 lelöktem mindeggyiket, de így a kocsihoz nem jutok vissza -
#5775 igen -
#5774 igen -
imirus #5773 mindegyiket? -
#5772 lökd le őket a szakadékba -
imirus #5771 sziasztok
a hidas résznél vagyok ahol a kocsival kell átugratni, de nem tudom kiegyensúlyozni a hidat, már 2 órája tologatom a roncsokat
segítsetek -
#5770 Érdekes, én észre sem vettem, de valahogy sikerült. Már meg nem mondanám, hogy :D (Mármint a fletchettes achievement). -
#5769 köszi ... -
#5768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a Guardian-t itt még nem szabad kinyírni, a Vortigaunt is mondta neked. Rohanni kell előle a lyukakba, és majd később kapsz engedélyt a kivégzésre :) -
#5767 Nem kell fussál el előle. -
#5766 énis pont itt... -
#5765 http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png -
#5764 Hellosztok...
itt akadtam el :
http://images.netbag.hu/20071021/10150178582.png
http://images.netbag.hu/20071021/10150348208.png
hogy lehet ezt a gyönyörűséget kinyírni ? -
haxoror #5763 pl magad előtt tartasz pajzsnak egy hordót a gravity-gunnal aztán visszalövöd a hunterre hogy a pofájába robbanjanak a dartok? (csak tipp) -
#5762 sziasztok, én most játszok az Episode Two-val, és egy nálam kicsit jobban angoltudó segítségét kérném, aki végigvitte a játékot4 köszi! [spoiler] Amikor a Vorth-ok élesztik Alyxet újra, akkor mit kérnek tőlem? Hoogy csatlakozzak be a gyógyításba? Mit fognak csinálni? És akor Megjelenik G-man, akkor mit magyaráz nekem? Nagyon köszönöm, ezek nélkül nem akarok továbbhaladni a játékban! Köszi! -
#5761 antlionoknak normalon egy FEJlövés elég, azért ha rosszul céloz az ember, akkor 2-3 is kellhet beléjük.
egyébként ez a kocsival elgázolós történet nekem nem jutott eszembe, de a halott társak rakétáit felszedve 2 elég volt a hunterekbe, illetve egy-két faházban mindig termelődött egy olyan elektromos bénító lövedék abba a pulse-mittoménmilyen fegyverbe, amiből egy találat is elég volt. -
Dodo55 #5760 "dzsihád-zombi" lol :D
Amúgy én is utálom őket, főleg amikor elkezdenek nekem rohanni.
Én először easy-n vittem végig, hogy minél hamarabb megtudjam a történetet a játékból, és ne a spoilerekből. Aztán újrajátszogattam 1-2 fejezetet azóta, meg commentary mode, stb, és most kezdem el előről rendesen normalon. Szerintem nem sokkal nehezebb, mint az easy, pl a sima antlinok mintha egyáltalán nem lennének erősebbek, 1 shotgun lövéstől megdöglenek. Amik érezhetően erősebbek azok az antlion guardok, meg a fastzombiek. Easy-n egy lövéstől megdöglenek, itt meg kell beléjük vagy 4(shotgun). Huntereknél még nem tartok, de van egy olyan érzésem, hogy azokkal sem lesz egyszerű dolgom.
Amúgy azt a fletchettes achievementet hogy kell megcsinálni? Azt kell ugye, hogy megölni egy huntert a saját flechettjeivel. De először is mi az a fletchette?
Gondolom azok a darts szerű izék, de gravity gunnal nem lehet visszadobni nekik, ezek szerint azt kéne, hogy odacsalni őket, hogy amikor robbannak, akkor ők is sebződjenek belőle? -
gregtom6 #5759 De jók vagytok ti is,hogy csak azon izéltek,h jól kisegített csimpok,ti is tehetnétek működő linket,vagy vmi információt,h hogy indítsak el egyetlen modot is a hl2 alatt. -
#5758 :O az igen, pont itt jarok es ez lehetetlen palya, ultra brutal, de latom neked pikk-pakk gratula.
amik jonnek repulok, azt tavraketaval nem kell bombazni?
#5757 Én is azt hittem, hogy ott meghalok, de végülis sikerült elsőre. Pedig nem is carmageddonoztam, hanem mindent fegyverrel...:D