10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5756 Nekem elsőre sikerált normal-on :D És volt jópár hunter, amit szétlőttem...
Most végigviszem újra commentary módban, majd újra easy-n, hogy meglegyenek a kihívások is :D
Ezt nevezem hosszú gémpléjnek -
#5755 Ha megunod, menj ki azon az ajtón, ahol a tudós áll -
haxoror #5754 " le carmageddonoztam őket" -
Hoz_Hun #5753 Pont előtted egyel írtam, hogy a huntereket én hogy írtottam. Hát kocsival. Egy kanyi lőszert sem kell rájuklőnöd, csak gázold el őket. Van amelyik félreugrik, akkor fordulj azt jiháá.
A kocsira minek gépfegyver? Alyx nekem kilődözött belőle, de a zombikat, combineokat is legázolhatod. -
#5752 Olcsón adjuk (mint a többit is), és nem fogjuk eltitkolni az sg igényes közössége elől sem. -
haxoror #5751 Na 6 óra alatt meglett, a sztori nagyon jó, várom a következő részt!
Viszont (enyhe spoiler):
Voltam akkora fasz hogy normálon csináltam, néha akkorákat kurvaanyáztam hogy a szomszédok is összefutottak!
A rohadt dzsihád-zombikba néha egy teljes tár nem volt elég a géppisztolyból, a strikeres kergetőzésnél meg már kínomba röhögtem hogy 3 (három!) hunter kísérte a strikereket és a strikert csak akkor lehet lezúzni ha az összes! hunter megdöglött körülötte, jobban örültem volna egy rakétavetőnek egy lőszerládával mint ennek az idióta kidobósdinak.
Lehet hogy van valami trükkje a hunterek kinyírásának, én nem jöttem rá szal le carmageddonoztam őket de így is csak harmadszorra tudtam azt a kurva silot megvédeni tiszta colin mcrae ez szerintem nem kellett volna
Elég horror volt a játék néhány helyen, kettévágott emberek meg a lárvás barlang is durva volt, viszont hiányoltam a kocsiról a géppuskát, asszem HL2-ben volt rajta, a radar jó ötlet volt az nagyon tetszett :) -
Hoz_Hun #5750 Ott még nem jár.
Amúgy ti hogy írtottátok el a huntereket a Striderek mellől? Én legyurtam őket kocsival. Gyors, könnyű, hatásos. :)
Mindig tettem egy lasztit a kocsi hátuljára -- gyurma -- labda levesz -- strider kilőve. Húzás visza labádért,... ectera-ecetera.
Egy sem okozott gondot. :) -
#5749 Jahogy mégcsak a tréningről beszéltek, lol -
Hoz_Hun #5748 Jaaaa, háhá nincs semmi baj. Csak menj oda a profhoz aztán kienged az ajtón. Azt mondta ugyanis, hogy annyit gyakorolsz amennyit akarsz és ha végeztél csak menj odahozzá és majd ő kienged az ajtón. -
#5747 Én vevő vagyok a bétára is szólj ha megvan. -
#5746 ha a hunterek vagy a strider egyszer is meglövi mielőtt megtapadna már nem hatásos, nem szabad hogy bármi is eltalálja -
#5745 Senki. Szívesen.
De a kettő még összejöhet. A játék szövege le van fordítva (ohne kommentár), most átnézés és tesztelés folyik, egy héten belül béta várható. -
#5744 AI lehet befagyott vagy ilyesmi... -
#5743 jaja ezt csinalom; amikor kozel volt a tripod, ralottem egyet, majd fegyverrel felrobbantottam es akkor az egyszemű fogta es tavolra vitte tolem a tripodot. ezutan szinten fogtam ralottem egy robbano labdat a fejere, piszollyal felrobbantottam es nem tortenik semmi, raadasul mar vagy 5-6 iylen labdat robbantottam fel a fején, de nem tortenik semmi!
Akkor most mi van? -
Hoz_Hun #5742 Háháhá ez jó volt. Szép segítséget nyujtott szegénynek. Jó arc a srác. :DD -
Hoz_Hun #5741 Nálam nem csinált hülyeségeket. Elég jól tudott támogató harcot folytatni. -
Hoz_Hun #5740 Szerintem meg felesleges a hárdot meg a médiumoit emlegetni, mert utálom, ha így akarnak játékidőt növelni.
Nem mindegy hogy jól szórakozok 4 órán át médiumon, vagy 6 órát szopok hardon. -
#5739 Na most jól kisegítetted :D
Link hol marad? :) -
csimpok #5738 Amúgy azssem csak eredeti verzióval mennek a modok :) -
csimpok #5737 "a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz???"
Tessék. -
#5736 Bizony megtud. Egyszer véletlenül túl előre szaladtam, és kiírta hogy Alyx died... -
gregtom6 #5735 Hy! Vki írja le nekem,h a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz??? -
#5734 sziasztok !
Mese nincs, ez a legjobb játék ma az Fps-ek közt.
no comment. -
#5733 Mert meg tud halni?? Még sosem láttam ^^ -
#5732 A hidat képzeld el úgy, mint egy libikókát. Vannak rajta még autó roncsok is. A többit rád bízom ;) -
#5731 Azt egyébként jól látom, hogy Alyx a hülye picsa sorozatból készült? Legalábbis időnként nagyon úgy néz ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem úgy tűnt, hogy a vortigaunt ugyan meggyógyította, de nem lett 100%-os az állapota. Ennek ellenére pl a fogadónál a csaj úgy berongyolt a tűzvonalba, hogy öröm volt nézni. Én meg tölthettem újra a pályát...
-
#5730 HELP!
Elakadtam.Hogy lehet felszöktetni az autóval a felemelkedett hídra? -
#5729 Szerintem meg nagy kár időtartamokról beszélni, főleg ilyen rövidekről, mert egyrészt hárdon sokkal nehezebb tehát az ízi és a médium fokozatok nem mérvadóak, másrészt mindenki azt mond ami jól esik neki, de üzenem a 4 órásoknak, hogy bizonyítani is kéne, mert az abszurd. 100%, hogy akkor játékélmény az 0, mindenki meghal 1 lövés után és nem is élvezi a játékot, mert siet ide jártatni a száját, hogy de gyors volt. Dodo55-nek még rendben van az 5 és fél órája ízin, de normálon a 4 és hárdon az 5 az már nyálverés. Ez az én véleményem. -
Code92 #5728 mediumon toltam 4,6 óra alatt, de voltak kisebb kiruccanásaim a kocival meg ilyen street racing sztájlban nyomtam le a szerpentibneken, gyönyörködtem a tájban (és igen még mindig ez az egggyik legöütősebb fps és a grafika és ottvan) szal kb 4 óra lett volna kereken ha csak normál tempóban végigmeek rajta de jó volt és ez a lényeg. -
Rentadar #5727 nem tudom, hogy itt a 3 óra alatt végigtolos arcok milyen szinten tolták, mert hardon 1 hunter 1 sorozattal kinyír, strider megcsak rádnéz es halott vagy kb. Egyebkent meg ezzel a életkoros dologgal jönni elég szánalmas, főleg úgy, hogy kb azt sem tudod miről beszélsz -
#5726 Hali! A Half-Life 2-höz a HDR módot hogyan tudom feltenni ha nincs Steam-em? -
re1212 #5725 sziasztok!
Amit a radar jelezz azokkal mit kell csinál??
köszi a segitséget!
-
#5724 i=u -
#5723 Azért az nem semmi, hogy össze-vissza vitáztak itt egyesek a spoilerhasználat miatt, de amit kisviki írt akkor az mi a f...??? a legnagyobb spoiler Mondjuk aki még nem vitte végig, azzal jól kitolnak az ilyen kisviki beszólások. -
ZsirosKenyer #5722 én mindegyiket bevártam. Az elején autókáztam össze-vissza de túl sok időt elpazaroltam ezzel, úgyhogy inkább lesben megvártam amíg közel érnek és akkor egyből leszedtem az összeset. -
kisviku #5721 Végig is toltam.
Sajnálom, hogy szomorú vége van...
De ismételni tudom csak magam: fenomenális!
Azért már volunk olyan rendesek Alyx-hez, hogy akár le is cumizhatna minket...
Csak melyik részben lesz már? -
#5720 Nem ugyanaz a kettő. :) -
#5719 fenomenális, többszöri mentésvisszatöltés után sikerült, és innen tudom, hogy a maradék kettőt az utolsó métereken sikerült megsemmisítenem -
#5718 Az nagyon jó rész!!! -
ZsirosKenyer #5717 egy filmet én is szeretnék. A gagyi Doom helyett csinálhattak volna ebből múvít!