10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RelakS
    Nekem elsőre sikerált normal-on :D És volt jópár hunter, amit szétlőttem...

Most végigviszem újra commentary módban, majd újra easy-n, hogy meglegyenek a kihívások is :D

Ezt nevezem hosszú gémpléjnek
  • RelakS
    Ha megunod, menj ki azon az ajtón, ahol a tudós áll
  • haxoror
    " le carmageddonoztam őket"
  • Hoz_Hun
    Pont előtted egyel írtam, hogy a huntereket én hogy írtottam. Hát kocsival. Egy kanyi lőszert sem kell rájuklőnöd, csak gázold el őket. Van amelyik félreugrik, akkor fordulj azt jiháá.
    A kocsira minek gépfegyver? Alyx nekem kilődözött belőle, de a zombikat, combineokat is legázolhatod.
  • TSL16b
    Olcsón adjuk (mint a többit is), és nem fogjuk eltitkolni az sg igényes közössége elől sem.
  • haxoror
    Na 6 óra alatt meglett, a sztori nagyon jó, várom a következő részt!

Viszont (enyhe spoiler):
    Voltam akkora fasz hogy normálon csináltam, néha akkorákat kurvaanyáztam hogy a szomszédok is összefutottak!

A rohadt dzsihád-zombikba néha egy teljes tár nem volt elég a géppisztolyból, a strikeres kergetőzésnél meg már kínomba röhögtem hogy 3 (három!) hunter kísérte a strikereket és a strikert csak akkor lehet lezúzni ha az összes! hunter megdöglött körülötte, jobban örültem volna egy rakétavetőnek egy lőszerládával mint ennek az idióta kidobósdinak.

Lehet hogy van valami trükkje a hunterek kinyírásának, én nem jöttem rá szal le carmageddonoztam őket de így is csak harmadszorra tudtam azt a kurva silot megvédeni tiszta colin mcrae ez szerintem nem kellett volna

Elég horror volt a játék néhány helyen, kettévágott emberek meg a lárvás barlang is durva volt, viszont hiányoltam a kocsiról a géppuskát, asszem HL2-ben volt rajta, a radar jó ötlet volt az nagyon tetszett :)
  • Hoz_Hun
    Ott még nem jár.

Amúgy ti hogy írtottátok el a huntereket a Striderek mellől? Én legyurtam őket kocsival. Gyors, könnyű, hatásos. :)
    Mindig tettem egy lasztit a kocsi hátuljára -- gyurma -- labda levesz -- strider kilőve. Húzás visza labádért,... ectera-ecetera.
    Egy sem okozott gondot. :)
  • Seth
    Jahogy mégcsak a tréningről beszéltek, lol
  • Hoz_Hun
    Jaaaa, háhá nincs semmi baj. Csak menj oda a profhoz aztán kienged az ajtón. Azt mondta ugyanis, hogy annyit gyakorolsz amennyit akarsz és ha végeztél csak menj odahozzá és majd ő kienged az ajtón.
  • Doki17
    Én vevő vagyok a bétára is szólj ha megvan.
  • Seth
    ha a hunterek vagy a strider egyszer is meglövi mielőtt megtapadna már nem hatásos, nem szabad hogy bármi is eltalálja
  • TSL16b
    Senki. Szívesen.

De a kettő még összejöhet. A játék szövege le van fordítva (ohne kommentár), most átnézés és tesztelés folyik, egy héten belül béta várható.
  • berczely
    AI lehet befagyott vagy ilyesmi...
  • Agy Halott #5743
    jaja ezt csinalom; amikor kozel volt a tripod, ralottem egyet, majd fegyverrel felrobbantottam es akkor az egyszemű fogta es tavolra vitte tolem a tripodot. ezutan szinten fogtam ralottem egy robbano labdat a fejere, piszollyal felrobbantottam es nem tortenik semmi, raadasul mar vagy 5-6 iylen labdat robbantottam fel a fején, de nem tortenik semmi!

Akkor most mi van?
  • Hoz_Hun
    Háháhá ez jó volt. Szép segítséget nyujtott szegénynek. Jó arc a srác. :DD
  • Hoz_Hun
    Nálam nem csinált hülyeségeket. Elég jól tudott támogató harcot folytatni.
  • Hoz_Hun
    Szerintem meg felesleges a hárdot meg a médiumoit emlegetni, mert utálom, ha így akarnak játékidőt növelni.
    Nem mindegy hogy jól szórakozok 4 órán át médiumon, vagy 6 órát szopok hardon.
  • Eagle16
    Na most jól kisegítetted :D
    Link hol marad? :)
  • csimpok
    Amúgy azssem csak eredeti verzióval mennek a modok :)
  • csimpok
    "a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz???"
    Tessék.
  • Eagle16
    Bizony megtud. Egyszer véletlenül túl előre szaladtam, és kiírta hogy Alyx died...
  • gregtom6
    Hy! Vki írja le nekem,h a letöltött modokat hogy lehet elindítani a hl2-höz???
  • Mr Bishop
    sziasztok !
    Mese nincs, ez a legjobb játék ma az Fps-ek közt.
    no comment.
  • Seth
    Mert meg tud halni?? Még sosem láttam ^^
  • RelakS
    A hidat képzeld el úgy, mint egy libikókát. Vannak rajta még autó roncsok is. A többit rád bízom ;)
  • RelakS
    Azt egyébként jól látom, hogy Alyx a hülye picsa sorozatból készült? Legalábbis időnként nagyon úgy néz ki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem úgy tűnt, hogy a vortigaunt ugyan meggyógyította, de nem lett 100%-os az állapota. Ennek ellenére pl a fogadónál a csaj úgy berongyolt a tűzvonalba, hogy öröm volt nézni. Én meg tölthettem újra a pályát...
  • Qwerty4
    HELP!

Elakadtam.Hogy lehet felszöktetni az autóval a felemelkedett hídra?
  • Fillmore Dude
    Szerintem meg nagy kár időtartamokról beszélni, főleg ilyen rövidekről, mert egyrészt hárdon sokkal nehezebb tehát az ízi és a médium fokozatok nem mérvadóak, másrészt mindenki azt mond ami jól esik neki, de üzenem a 4 órásoknak, hogy bizonyítani is kéne, mert az abszurd. 100%, hogy akkor játékélmény az 0, mindenki meghal 1 lövés után és nem is élvezi a játékot, mert siet ide jártatni a száját, hogy de gyors volt. Dodo55-nek még rendben van az 5 és fél órája ízin, de normálon a 4 és hárdon az 5 az már nyálverés. Ez az én véleményem.
  • Code92
    mediumon toltam 4,6 óra alatt, de voltak kisebb kiruccanásaim a kocival meg ilyen street racing sztájlban nyomtam le a szerpentibneken, gyönyörködtem a tájban (és igen még mindig ez az egggyik legöütősebb fps és a grafika és ottvan) szal kb 4 óra lett volna kereken ha csak normál tempóban végigmeek rajta de jó volt és ez a lényeg.
  • Rentadar
    nem tudom, hogy itt a 3 óra alatt végigtolos arcok milyen szinten tolták, mert hardon 1 hunter 1 sorozattal kinyír, strider megcsak rádnéz es halott vagy kb. Egyebkent meg ezzel a életkoros dologgal jönni elég szánalmas, főleg úgy, hogy kb azt sem tudod miről beszélsz
  • berczely
    Hali! A Half-Life 2-höz a HDR módot hogyan tudom feltenni ha nincs Steam-em?
  • re1212
    sziasztok!

Amit a radar jelezz azokkal mit kell csinál??
    köszi a segitséget!
  • Fillmore Dude
    i=u
  • Fillmore Dude
    Azért az nem semmi, hogy össze-vissza vitáztak itt egyesek a spoilerhasználat miatt, de amit kisviki írt akkor az mi a f...??? a legnagyobb spoiler Mondjuk aki még nem vitte végig, azzal jól kitolnak az ilyen kisviki beszólások.
  • ZsirosKenyer
    én mindegyiket bevártam. Az elején autókáztam össze-vissza de túl sok időt elpazaroltam ezzel, úgyhogy inkább lesben megvártam amíg közel érnek és akkor egyből leszedtem az összeset.
  • kisviku
    Végig is toltam.
    Sajnálom, hogy szomorú vége van...

De ismételni tudom csak magam: fenomenális!

Azért már volunk olyan rendesek Alyx-hez, hogy akár le is cumizhatna minket...
    Csak melyik részben lesz már?
  • Timbo
    Nem ugyanaz a kettő. :)
  • koschwarz
    fenomenális, többszöri mentésvisszatöltés után sikerült, és innen tudom, hogy a maradék kettőt az utolsó métereken sikerült megsemmisítenem
    Az nagyon jó rész!!!
  • ZsirosKenyer
    egy filmet én is szeretnék. A gagyi Doom helyett csinálhattak volna ebből múvít!