Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a picsába légyszi nemtom hogy kell azt a parancskont csinyni segytsen má valaki ugy nem megy job egér uh parancsikon nemtom oda tenn ia bövitést me nem engedi a vista mikor kell azt a szart odailleszteni??????
Gépem ati X1900 4200
A Gef 2/4 MX kártyák csak DX7-et tudnak.
Azt meg már nem támogatja a Source.
Azért 2/4, mert a 4 MX-ek is valójában csak GeForce 2-k.
Az igazi GeForce 4-ek azok a GeForce 4 Ti4X00-ak.
Azt meg már nem támogatja a Source.
Azért 2/4, mert a 4 MX-ek is valójában csak GeForce 2-k.
Az igazi GeForce 4-ek azok a GeForce 4 Ti4X00-ak.
Mi lehet a gond?? Haveromnak ezt dobja a gép.
Alap Half Life 2 ment nála! Gef 2 Mx 400-a van!
Alap Half Life 2 ment nála! Gef 2 Mx 400-a van!
Next PC upgrade: 2022
yeee😄 thnx
Külön játék, nem kiegészítõ.
Hi ! Ez a Half Life Episode 2 egy külön rész vagy kell hzzá a sima HL 2 is?
Half-Life 2: Episodes
(189 új üzenet)
<#wow2>#wow2>
Hmm, úgy látom megjelent az Episode 2 😄
(189 új üzenet)
<#wow2>#wow2>
Hmm, úgy látom megjelent az Episode 2 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem a driver volt hanem az volt a gond, hogy nem abban a mappában hagytam ahol a rar fileok vannak. tehát ha ilyen hibaüzenet van akkor az a lényeg, hogy a rar fileokat tartalmazó mappába vissza kell tenni azt a mappát ahova raroltuk a cuccot! Hülyeség de így mûxik!
Köszi azért.
Üdv
Köszi azért.
Üdv
Aláírásod alapján kaptál Black Boxot a VGA-dhoz, de EP1-ed nincs, és ez a gond, kellenek az EP1 gcf fájljai is valamiért, ez a Valve/Steam hibája, majd javítják, addig is a megoldás hogy letöltöd õket, és berakod a steamapps mappába a többi közé.
Innen tudod letölteni: http://ep1.4shared.com
Innen tudod letölteni: http://ep1.4shared.com
tényleg, köszi
És akkor elmondanád a megoldást is, hogy mások meg tudják oldani, ha nekik is ez a gond?
hali mindenkinek, a steam-en napok óta 44%-nál tart az episode two, mert steam servers are currentlx busy, nem lehet ez ellen valamit tenni? bocs a láma kérdésért
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nem, a vonattal menekülés, meg a robbanás az az EP1 végén van.
A sima végén fent vagy a torony(amúgy Citadella a neve 😊) tetején, és az a teleporter reaktor robban csak fel.
A sima végén fent vagy a torony(amúgy Citadella a neve 😊) tetején, és az a teleporter reaktor robban csak fel.
és felrobban?
Köszi! Frissítem a drivert hátha az megoldja! A ram vadiúj 2GB eddig nem volt vele gond.
Kösz.
Kösz.
sziasztok!
arra emlékszem, hogy amikor a HL2 végén felugrok a vonatra és felrobban a torony akkor ott van vége a játéknak
az Ep1-et is végignyomtam, de valahogy nem maradt meg a lényege. mi is történt abban a részben? mi volt a cél, és hogy lett vége?
köszike
arra emlékszem, hogy amikor a HL2 végén felugrok a vonatra és felrobban a torony akkor ott van vége a játéknak
az Ep1-et is végignyomtam, de valahogy nem maradt meg a lényege. mi is történt abban a részben? mi volt a cél, és hogy lett vége?
köszike
Haha, ezen én is jót röhögtem 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
akkor mi faszé nincs csinálva ennek is egy topic mint a fifa nak ? itt ez a kérdés mint látom használná elég ember. és nem kellene leordítani a fejét az embernek. és lehet hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen
EZért írtam hogy nyugodtan töröld, de egyébként én is megfogom venni csak még nem gyült össze a rávaló meg várok egy olyan kiadást hogy TF2 portal meg hl2ep2.
Aki fizetett is érte, nem csak letöltötte, annak biztos nincs ilyen gondja...
Értem én, hogy kevés a pénze az embereknek, nekem se könnyen jött rá össze, de attól még nem kell elvárni, hogy úgy foglalkozzanak a problémáitokkal, mintha az lenne a világ legnagyobb baja, hogy nem megy a warez verzió.
Direkt kértem, hogy ne azzal legyen tele a topic, hogy nekem így nem megy, meg úgy nem megy.
A legtöbb fórumozót a játék érdekli, és nem a sok hibaüzenet...
Értem én, hogy kevés a pénze az embereknek, nekem se könnyen jött rá össze, de attól még nem kell elvárni, hogy úgy foglalkozzanak a problémáitokkal, mintha az lenne a világ legnagyobb baja, hogy nem megy a warez verzió.
Direkt kértem, hogy ne azzal legyen tele a topic, hogy nekem így nem megy, meg úgy nem megy.
A legtöbb fórumozót a játék érdekli, és nem a sok hibaüzenet...
köszi
Ezt a sok warez szemetet törölni kéne.. Aki nem képes megoldani a problémáit, az né jáccon/vegye meg.. Bah..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem.
kell hozzá az alapjáték?
Bocs, de ez az igazság, 10000 féle dologra dob ki ugyanilyen hibát a win, teljesen megállapíthatatlan ebbõl, hogy mi okozza.
De a legvalószínûbb:
-Rossz RAM
-Rossz VGA driver
De a legvalószínûbb:
-Rossz RAM
-Rossz VGA driver
Hm, akkor az elérési útvonalban lévõ ékezetes betûkkel, esetleg szóközökkel lehet a gond, de inkább az ékezetes betûkkel.
Úgyhogy tedd át valami normálisabb nevû mappába, ami nem tartalmaz ékezetes karaktereket.
Úgyhogy tedd át valami normálisabb nevû mappába, ami nem tartalmaz ékezetes karaktereket.
thx 4 nothing
Törölve, mert bazi nagy a kép, mert nem vágtad le a fehérséget, és amúgy sem tudna senki segíteni, mert ez egy általános windowsos hibaüzenet, ami alapján semmi konkrét nem tudható meg.
Rákattintva jobban látszik. Ha esetleg tudtok valamit ellene légyszíves szóljatok mert elvonási tüneteim vannak😞(
A legelején a betöltésnél jelentkezik. hl2 hl2 episode one nincsen fent...
KÖSZI!!!
A legelején a betöltésnél jelentkezik. hl2 hl2 episode one nincsen fent...
KÖSZI!!!
De a parancsikon végére odaírtad amit kell? -steam -game ep2
Ez a lényeg, nem a parncsikon, indíthatnád parancssorból is a paraméterekkel.
Ez a lényeg, nem a parncsikon, indíthatnád parancssorból is a paraméterekkel.
Bakker nemvok hüyle 18 éves informatikus vok tom hogy kell parancsikont csinálni csak azt nem tom mi a BAJA!!!
Grebber #4471:
Ezt töröltem, mert az utolsó kép elég nagy spoiler.
Amúgy mint mondtam, a Source a régebbi HDR-t használja, ami gond nélkül megy AA-val is, szóval nem kell kikapcsolni.
Ezt töröltem, mert az utolsó kép elég nagy spoiler.
Amúgy mint mondtam, a Source a régebbi HDR-t használja, ami gond nélkül megy AA-val is, szóval nem kell kikapcsolni.
Ez a backup nem tudom hogy mûködik, de 1000x egyszerûbb lett volna fogni, és DVD-re kiírni a gcf fájlokat. Mert szerintem ebben a backup dologban van valami kavarás, lehet ugyanaz a steam acc kell, mint amivel ki lett mentve, vagy nem tudom, de akkor is gyanús.
Szerintem nem csináltatok parancsikont. De 1000x le lett írva, hogy azt kell, a FAQ-ban is benne van...
Hát azt hiszem itt az ideje ghostolnom egy új xp-t, mert a másikon gond nélkül elindult a game, a fene se érti ezt. Amúgy nagyon zsír a játék és végre nem az agyon shaderel szar grafika ami mostanában menõnek tûnik, hanem tûéles textúrák, jól összerakott pályák történetrõl még nem tudok mit mondani, mert még a barlangban bóklászok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hi haverom backup-olta a hl2 ep 2-õt de nem tudom hogy kell megcsinálni hogy játszhassak vele. Tud valaki segíteni?
msot ott vagyok h elhagyot a vortigaunt és retkelek ki de most is utálom ez a bányázos szart... aztán megint ilyen fészekben mászkálok, rohangászok vmi nagy mafla elöl, de az ilyen kijáratkeresös cucc régen sem jött be...
viszont maugy jo és érdekel mi lesz a vége, ugyhogy nyomom ezerrel
viszont maugy jo és érdekel mi lesz a vége, ugyhogy nyomom ezerrel