Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az, hogy az agyaddal, vagy telekinézissel, vagy sörétessel öldökölsz nem változtat azon, hogy folyamatosan hentelni kell.. Nincs más út.
Deus Ex-el esetleg játszottál?
nálam az az etalon. ahhoz képest pedig a bio elég gyenge eresztés.
Hogy ontopik is legyen egy kicsi, a HL2-ben az fogott meg, hogy meglepõen sok helyszínt és hangulatot vonultatott fel.. A városi harcon át a futurisztikus börtönön keresztül egészen a kihalt országúton kocsikázásig volt benne minden (nem is beszélve Ravenholmról..), egyszerûen abbahagyhatatlan, és emiatt érzem úgy, hogy még nem csináltak jobbat*.. A Bio-t azért hagytam abba többnyire, mert aznap már nem volt kedvem tovább játszani (untam ugye..)
* kivéve ugye Deus Ex 😄
"HENT->NAPLÓ HALLGAT->KÓD BEÜT->REPEAT.." ilyen egyszer fordul elõ az egész játék során, nincs repeat. És a design+a szinkronok tényleg jól meg vannak csinálva, de velójában a történet az, ami viszi az egészet.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Most nem akarok belemenni, igen láttam, igen végignyomta, igen tetszett is valamennyire.. 7/10
Már a topikjában is mondtam, hogy kb Doom szintû.. Nincs üresjárat.. Szinte csak folyamatos darálás.. (lehet, hogy easy-n nem) Más nem is lehet benne, mivel NPC-k nincsenek, kalandelemek szintén nincsenek, még egy kis nyomorult tengeralattjárózós minigame sincs benne.. HENT->NAPLÓ HALLGAT->KÓD BEÜT->REPEAT..
A design viszi a hátán az egészet (meg a kiváló szinkronok..)
http://images.netbag.hu/20071011/16180813925.jpeg
www.dreamerz.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Elég lapos többnyire.. Néhány helyen villan egyet-egyet, de szerintem semmi kiemelkedõ.. A kedvencem a soha nem látott vízzel kapcsolatos effektek.. Ebbõl annyi igaz, hogy soha nem találkozol velük 😄
HL2 anno sokkal nagyobb király volt.. És szerintem, ha ezt végignyomtam, ezt is jobbnak fogom tartani..
<#worship>#worship><#worship>#worship>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha nem warez verziód van, akkor meg nem tudom, talán ALT+TAB-oltál, a CS:S akkor szokott ilyesmit csinálni. Ott a cubemap textúrák szoktak elszállni, és minden rózsaszínen tükrözõdik 😄
A jobbik az a régebbi. Ugyanolyan szép, mint az újabbik, csak kicsit többet kell programozni az implementálásához.
Ráadásul az újabbik megeszik úgy 50-60% FPS-t, a régebbi meg 20-30%-ot, de még annyit sem.
Természetesen a Source Engineben a régebbi van, az Unreal Engine 3-ban meg az újabbik, de még ki se nagyon lehet kapcsolni. Egyedül talán a RoboBlitzben engedte teljesen kikapcsolni, és helyette az AA-t bekapcsolni.
Egyedül talán a MOHA volt az az UE3-as játék, ami nem nézett ki olyan szörnyen AA nélkül.
Menj vissza 1-2 oldalt, és ott olvasgass kicsit 😊
Direkt ezért kértem, hogy finomabban, rövidebben a warezzal, hogy a játékról is legyenek hozzászólások, ne csak az indítási problémákról.
Nem pedig azért, mert warezellenes vagyok. Mert NEM vagyok az. De azt utálom, amikor egyesek nyilvánosan szenvednek a warez verziókkal, ráadásul tök egyszerû dolgokkal, így kiszorítva a lényegesebb hozzászólásokat.
Next PC upgrade: 2022

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Meg venni kell egy G8X/R5XX/R6XX VGA-t...
Ugyanis az NV4X/G7X kártyák nem támogatják egyszerre a Shader Model 3 HDR-t, és az FSAA-t.
Itt fent van a 2 EP1-es gcf: http://ep1.4shared.com
Miután letöltötted, és kicsomagoltad, tedd a steamapps mappádba a többi gcf közé.
Nem engine-en múlik, hogy mi-hogy néz ki, hanem az igényességen..
Nem ronda a BiO, viszont ez van olyan szép, csak máshogy..
Egy nagyon egyszerû dolog miatt: élsimítás. Az Bioshockban csak DX10 módban van. Ami egy óriása hiba, mert nélküle egyszerûen undorítóan néznek ki a dolgok szélei. Még egy régebbi játék elmegy AA nélkül, de a sok effekt a Bioshockban nagyon kiemeli a töredezett széleket.
Ellenben a Valve fogta, és egy régebbi, nehezebben leprogramozható, de ugyanolyan szép, ráadásul gyorsabb HDR technológiát tett a Source Engine-be, ami ennek köszönhetõen akár egy régi SM2-es kártyán is viszi a HDR-t meg az AA-t egyszerre.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Állítólag ha megvannak annak a GCF fájljai, akkor nem lesz gond.
1-2 napja írtam egy linket, ahonnan le lehet õket szedni, ha nem lenne meg, és mondjuk BlackBox-od van, amihez meg nem jár, így a steam nem szedi le.
Hazafelé veszek pár doboz sört, aztán szerintem éjjel kivégzem 😉
megint...