10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
kisviku #5716 Akárki akármit mond, ez a legjobb FPS.
S ha lenne egy ugyanolyan jó filmrendező,mint a játék készítői, akkor az évtized legjobb sci-fi filmjét lehetne ebből megcsinálni.
Egyébként még nem játszottam végig, szopok a Striderekkel a siló védelménél. -
#5715 nem bírom megállni: nem mindegy hogy forráskódról van szó, vagy egy nyílt bétáról... -
#5714 mondom, nem vitatkozom, szerintem kevered a szezont a fazonnal, de mindegy, ezen nem veszünk össze. -
Attlen2 #5713 hu de kemény humoros ember vagy grat... -
dobika76 #5712 Már megvan:) -
dobika76 #5711 Hali! Légyszi segítsetek. Az első pályán lezuhanok a liftel, van egy konténer szerű szoba aminek a végén egy reteszelt ajtó.Nem tudom kinyitni.semmit nem tudok csinálni:( Van egy csomó vezeték is a plafonon de azokkal se jutok semmire. -
Hoz_Hun #5710 Kikapod a labdaszerüséget a gravity gunnal és rálövöd a tripad "fejére". Aztán előkapod a stukert, vagy ami tetszik (de ne a feszitővasat ;)) és szétlövöd rajta. -
#5709 Egyetértek :)
Nekem is a HL2 a kedvenc FPS-em, főleg magyarítással.
Hangulat az tényleg nagyon fasza.
-
-
#5707 Itt mit kell csinalni? help pls...
-
ZsirosKenyer #5706 na szép lassan én is végignyomtam, finoman adagolva, nem pedig 1 nap alatt végigjátszva hogy aztán verhessem a nyálamat itt a topikban hogy de rövid volt, meg deszaaar.
Engem a grafika még mindig magával ragad. Szerintem messze szebb rengeteg friss engine-nél, a hangok, zenék is tökéletesek.
De legfőképp a hangulat tudott magával ragadni mint mindig. Komolyan a mai FPS-eknek mindig csak a demójáig jutok, utána delete, olyan unalmas szar tucat az összes. De a HL ezzel szemben legalább olyan mély nyomot hagy bennem mint egy nagyon jó film.
Mondhat akárki akármit szerintem akkor is a half life széria minden idők legnagyobb FPS-kaland játéka!
-
#5705 :O tenyleg, köszi én meg vartam a csavora' -
#5704 ne legyé már láma ezt se tudtad a harmicakárhány éveddel.... -
#5703 Most vittem végig harmadjára. Még most is végigizgultam az egészet :). És így, hogy már grafikai bugok sincsenek, és az emberke is rendesen heggeszt, fullos minden -
#5702 igy már értem:)) -
#5701 én nem vagyok tudatlan, te nem vagy eléggé körültekintő! -
Code92 #5700 van egy multija a hl2-nek ha ekkora a pofád adok ip-t és meglátjuk mit tudsz LÁMA. -
#5699 a geciidéztlennel nincs probléma az nem divat szar szóhasználat
warez: tört/letöltött játék oszt kész -
#5698 öcsém, csak egyre égeted magad az egetverő baromságaiddal, de mindegy nem vitatkozom, maradj meg a boldog tudatlanságban -
Hoz_Hun #5697 De azért a "geciidétlen" (így egyben) leírod.
Amúgy akkor mit használtok a warez helyett? Ha ti nem "warezoltok", akkor mit csináltok (hogy hívjátok)? Kalózkodtok? Loptok?
Én mindegyiket használom (Linkek, FAQ, WAREZ), és eddig nagyszerűen megértették. -
#5696 a "warez" szót le sem irnám sose
meg ilyet hogy "vérpisti"
ilyen geciidétlen szavakat
de ez a legrosszabb : "lewarezoltam" boááf . Na meg a "vazzeg" is.
Lehetne sorolni.
-
#5695 -.-
hát szerintem el vagy tévedve, a honosítás ide nem jó. növényt lehet honosítani, meg állatokat, játékot magyarítani lehet.
meg nézzél szét ezen az oldalon. felsoroljam a magyartalan szavakat?
Linkek, FAQ, WAREZ Topic csak pár példa. Szal a magyarításban legalább benne van a magyar szó.. :D -
#5694 a magyarítás elég magyartalan szó, akkor már honosítás. -
#5693 magyarosítás az az, ha Alyx őzpörköltet főz, Gordon meg nem strikerekre vadászik, hanem a csodaszarvasra. a szó amit keresel az a magyarítás. -
#5692 pontosabban?
a játék során 3425 ilyen hely van. :D -
zs0ltee17 #5691 már továbbjutottam! -
zs0ltee17 #5690 sziasztok! segítséget szeretnék kérni mert elakadtam! autókáznom kell most! white forest inn táblánál vagyok! egy bereteszelt alagútnál vagyok és nem tudom merre tovább! amit a radar kijelzett azt már mind megtaláltam! előre is köszi a helpet! -
dobika76 #5689 Hali! Légyszi segítsetek. Az elején lemegyek a liftel, van egy szoba amit retesz van és nem tudom leszedni.Hogyan tovább? Köszi -
#5688 mindent el lehet lopni, csak pénz kérdése
a valve a hl1 ben is megmutatta mit tud , össze sem lehetett hasonlítani a korabeli fps -ekkel
nem hinném hogy erre a lépésre szorultak volna
-
Attlen2 #5687 HEllo, bocsi valaki nem tudja, valaki hol tart a magyarositása a játéknak mert én csak avval kezdeném el:)? -
#5686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen, nem azért aggódtam, hogy "meghal", hanem hogy kiírják, és nem lessz az Ep3-ban...
Dante. -
#5685 Köszi! -
#5684 Balra a fegyver mellett van egy kinyitható izé, azt kinyitod és beledobsz egy gránátot :) -
#5683 te segghülye vagy:)) a win2k-nek is kikerült a forráskódja:)) tájékozott barátom... -
#5682 Elakadtam egy picit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott járok ahol a roncstelepn a kocsik közt lavírozva, bejutok az épületbe ahol az automata lézerfegyver van. Ott hogyan tovább? -
#5681 atyaég, b+, megint az összeesküvés elméletek, persze, biztos a valve akarta hogy a legújabb engine forráskódja kikerüljön, mert majd a publik kijavítja a hibákat... -
#5680 ezt te sem gondolod komolyan h aggódsz Alyx-ért... -
#5679 az jó jel volt a HL2-nek h kikerült a forráskódja? vajon miért került ki ilyen könnyen? igen a Valve akarta h még nagyobb réteg tudjon tesztelni és kijavítsák az AI hibáit (nekem szintén megvolt a Doom 3 alfa és Stalker alfa) -
#5678 nolf1 jó volt, legjobban azt bírtam, amikor bunyózni kellet az egyik főbb karakterrel (már nem emlékszem ki volt az), mert addig ilyet még nem láttam FPS játékban -
#5677 ááá
a legjobb fps a nolf1 volt
már aki ismeri....
amúgy pont az a jó a hl sorozatban, hogy tudom mire számíthatok
nem félek hogy agyatlan hent lesz, vagy a csilli grafikára gyúrnak csak, hanem viszik előre a sztorit
bele tudod élni magad
negyedszer tolom végig 2 hét alatt , de nem unom
ez a nemmindegy!!