10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#5514 LOL! Options menüben ot figyeg az ATI embléma. A mainapig azt hittem, hogy Source motor független vagy picit hajaz az Nvidia felé :D szal ha ATI-m lenne kicsit szebben menne majd a gém? Picit gyengusz már vagy annyira tuningoltak a motoron? Mert hiába rakom a *-val jelölt dolgokra úgy érzem a korbbi részekhez picit szaggat a gém. No várj csak felrakom a korábbi részeket, oszt ö.hasonlítom. -
#5513 8,6 giga* -
#5512 Végig vittem. Sztem ez az eddigi leguncsibb rész. Túl egyszerű, kiveszett a HL1ből jólismert gondolkodj, kapcsolgass, feladat megoldások. Annyira lineáris. Sok benne a duma, és a jármű. A kocsik már az HL2ben sem jöttek be. Ez egy lövöldözős játék. Faszé kellett belerakni irányíthatatlan járműveket. Alig kell lőni. Semmi újítás. Grafika különösebben sosem érdekelt, jó ez igy. HL1 is jó nekem csak élvezetes legyen. (,6 Giga!! OMG alap HL 4 giga asszem, és viszonylag hosszú játék. Ha elhagyják a csilivili effekteket (pl HDR mert én kurvára nem így látok ahogy megvan csinálva:) akkor 8 gigából sokat kilehetett volna hozni. Az autós rész meg baromi hosszú és uncsi, mennyi hasznos terep ment kárba! Tekereg összevissza az út, amikor 2-3 töltéssel egyenesre is megcsinálhattak volna (reálisabb). Dog vs strider jó volt :) tiszta king kong. A kedvenc a bogárodúban az írtás gunokkal, mint alienben :O No, többet vártam. Remélem portal vigaszt nyújt. -
preti96 #5511 kösz
-
#5510 Gyalogosan átugrasz a másik oldalra, ledobálod a kocsikat róla és utána át tudsz menni a saját járműveddel! -
preti96 #5509 hogy lehet azon a részen továb jutni amikor a hidonáló kocsival kell valamit csinálni -
#5508 na már 576banm is lehet kapni 12k-ért -
#5507 Ugy bizony:) Meg a sok orosz autoroncs sem veletlenul van a jatekban... -
#5506 Dobj bele egy gránátot! -
#5505 Na ezt is megéltem.Elakadtam a gameben :(
Under the radar asszem a pálya neve!Amikor roncsok között kell osonni hogy nehogy kinyirjon a fegyver.Na itt fogalmam sincs mit kell:(
Bemegyek egy helységbe ahol a fegyvereknek van valami panel megnyomok egy gombot de nemtörténik semmise :(
Segítségeteket kérném! -
speedy1212 #5504 ha nem tud küldeni senki. Honnan lehet letölteni??
msn cimem:[email protected]
-
speedy1212 #5503 Hellotok!! Valaki nem tudna küldeni nekem 100% mentést.
Mert véletlenül letöröltem a játékot és már a végén tartottam
Episode one hoz!! Kösszi -
Dodo55 #5502 Igazából Bulgár nagyvárosban, de ebből a szempontból mindegy :D -
#5501 ezt ugye nem mondod komolyan hogy a hl 2 széria (ep 2) utalás a stalkerra?
(csak ha vki nem tudná a hl2 is egy ukrán kisvárosban játszódott, azért voltak cirill feliratok) -
#5500 Nemtom, nekem tetszett a játék ;) Élveztem a játékot és ennyi :) Így utólag azt mondom rövid volt...
UI: TimeShift nagyon nagy ötlet, kíváncsi leszek rá ;) -
#5499 egyetértek,semmi újitás.A TimeShift na az nagyon komoly lesz... -
#5498 Vista ultimate 32´-alatt 1680x1050 fullon minden 55-60 FPS -
#5497 jóhogy nem a wolfenstein3d-t akarod a timeshift-hez hasonlítani :D
A TS sztorija meg hogy lehet sokkal jobb,ha még nem is játszottad végig? Majd azután értékeld -
#5496 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Keress a barlangban mégegy fogaskereket, amit középre kell berakni :) -
#5495 Nezz korul.hatul talalsz hozza agy fogaskereket egy roncsdarabban. -
zsebszi #5494 Hi!
Egy láma kérdés. Elakadtam a barlangban. Van egy fogaskerekes motor egy karral. Mit kell ott csinálni. A kar elmozdul és utána vissza áll a helyére. Segítsetek a lámáknak. thx. -
#5493 én HL fan voltam az HL2: Episode One-ig... mert már az se volt vmi fényes...de az Episode 2, az új járművön kivül semmi igazi újítás:( meg az utalások Stalkerra (pl. ciril feliratok!!!) -
#5492 Time Shift mérföldekre van a HL-től, nemcsak a történet jobb... -
csimpok #5491 Kis felbontásúak a textúrát, s pl. a mellékszereplők (pl akik elmagyarázzák hogy kell védekezni a turretekkel) kidolgozása kritikán aluli. -
#5490 én nem értem miért mondja vki hogy ez a játék nem szép
sztem ez az egyik legszebb és legjobban optimalizált játék amit eddig készítettek
mondjatok szebbet kiváncsian várom
(aki megemlíti a crisyst annak mingyá jól bemosok egyet)
ut3 motoros játékok sem szebbek , az ut3 demo sem, ráadásul azokban élsimítás sincs
pl amikor mész a kanyonban, a parton ég egy tűz. száll a füst, és ez mind tükröződik a vízben..vagy a számszeríj krómozott távcsöve, a vortigantok lövés-effektjei..szal lehet sorolni
a gépemen fent van a hl2, és összehasonlítva nagyon jól látszik, hogy mi változott a grafikában -
pinterto #5489 Más megoldás nincs? Esetleg azokat a fileokat meg lehet valahonnan szerezni, mert otthon nincs internetem! -
#5488 Jó is lenne, ha ezt mondta volna. Mi lenne itt az EP3-ban :)).
"I'll catch up with you in a bit" - majd ütközünk egy bit-ben :) -
#5487 jól értettem, hogy amikor alyx faterjával "beszélgetünk", miután kiküldte egy teáért alyx-ot, majd elhív az ideges doki, dr. magnusson, hogy segíteni kell, akkor alyx azt mondja búcsuzóul: "i'll catch up with you in the bed.." -
#5486 Meg kell véden Alyx-et, amíg matat ott a középső konzolon.Aztán leveszi az erőteret arról az energiagömbről,azt kell kiszedni gravipuskával [ha jól emlékszem^^ ] -
zs0ltee17 #5485 sziasztok! a sima half life 2-ben elakadtam egy ilyen szőkőkutas résznél a vége felé! hiába lövöm az ellent mindig csak jönnek és kifogy a lőszerem! mit tegyek? előre is köszi a helpet! -
csimpok #5484 Ez a warez verzió sajátossága. Én mindenestre megoldottam crackelt steammel, ami letöltötte az Unleashed verzióhoz a hiányzó fájlokat/frissítette azokat, így nem volt se hiányzó textúra, se tárt karokkal váró hegesztőmunkás :) -
pinterto #5483 Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
Elakadtam annál a résznél, ahol egy épület alatt kell egy helységbe eljutnom, ott a lány bekapcsol egy kék fényű valamit, és van még ott egy koma aki tárt karokkal áll! Itt mit kell csinálni? Tényleg ez egy másolásvédelem? Valami cheattel át lehet ugrani rajta?? Köszi! -
Dodo55 #5482 Menüből is elérhető, de ha ezt nem írod be a config fájlba, akkor nem marad úgy. -
#5481 Mennyivel lett vona drágább?
Mert haveromnál x1650xt az kipörgeti fullon a játékot.
És 26000ft a vga. -
#5480 Szar,de legalabb olcso :D -
#5479 Egyaltalan nem vagyok elajulva tole... X1950 pro kellett volna helyette :D -
#5478 Nálam menüben maxon van, és amikor beírtam konzolba, nem változott semmit, úgyhogy gondolom ez már a menüből is elérhető... -
csimpok #5477 De a Very High textúrabeállítás elérhető a menüből is, nem? Vagy ez még highabb? -
#5476 Na 7.1 óra lett... Szupi volt, de sajnos elég rövid :((( -
#5475 Nem bírja a vga az élsimítást ilyen fb mellett?
Pedig ez egy jó vga.