Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
SZÓVAL MEGJELENT MÁR A FULL JÁTÉK TORRENT HELYEN???
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
4 ropi?hm
megvárok egy-két véleményt,mert 2 óra (esetlegesen rossz) játékidõért még ennyit sem adok.igaz,ebben a majdani fun-made mapek fognak ütni,az biztos!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A multiCPU támogatás végülis bennevan az új engineben? (csak hétvégén fogok belenézni...)
engem az érdekel igazán!úgy tudom azt nem lehet külön megvenni,pedig akkor... :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eddig nagyon jó. És a nagy nyílt tereken is megvan a magas FPS, gyönyörû látvány mellett.
Szerintem ha valaki nem tudná, simán DX10-esnek nézné a játékot.
Csak ezzel az elemlámpa árnyékolással csináljanak valamit, mert így nem lesz jó. A particle benchmarkban egy konzolparanccsal lehetett állítani az árnyék minõségét, de itt nem lehet. Vagy ki van kapcsolva(shadow detail nem high), vagy be van(shadow detail high), de akkor zabálja az FPS-t világítás közben.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Triathlon for life
A játék hangulata frenetikus, megérte ennyit várni azt hiszem. A grafikára sem lehet panasz, a felturbózott Source engine hozza a várt formáját, a plusz effektekkel pedig nagyon szép játékot hoztak össze a Valve-s srácok.
Az Antlion ambush mekkora volt már úristen!!4 <#wow2>#wow2>
[/spoiler]
Azért is csodálkoztam, miért lett ilyen apró !<#awink>#awink>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ezelõtt volt egy marha nagy csata, ott nem tudtam fényképezni, mert nem volt idõm :-)

Nforce-n írja egy emberke:
AMD 64 3000
1GB Ram DDR1 400Mhz cl2
X800XL
1280X1024, all maxed up - MSAA 2X, Anistropic 4X.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mikor lesz már este <#falbav>#falbav>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
gondolom páran már játszanak.
Egy kis tájkép

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A játékról annyit, hogy csak 1 dolog nem tetszik, méghozzá hogy a flashlight árnyékolását nem lehet levenni rossz minõségûre, úgyhogy vagy nem vet árnyékot, vagy pedig vet tök szépet, de a 60FPS-bõl lesz 20.
Egyébként nagyon tetszik, elég gyorsan történnek az események, nincs benne sok idõhúzás, a környezet folyamatosan változik, tehát nincs az, hogy negyed órán át tök ugyanaz a környezet, mire elkezdeném unni, addigra jön a következõ helyszín.
Szóval eddig nagyon jó. A grafika is nagyon szép, az FPS 35-100 között van, de ez inkább a helyszítõl függ, a nagy tûzharcok nem csökkentik.
Egyszer volt, amikor lement olyan 15-20 köré, amikor jött az a nagy lökéshullám.
Én is mindjárt hazaugrom, decryptelem és délben tudok picit játszani... :)