Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
a Episode 2 hány fejezetes?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

janos666
Szerintem nem, de elõbb nézegesd az nforce.nl-t, aztán ha ott kintvan keresgélheted torrenten is.
zeus89
na megkérdem még egyszer, az elõzõ hsz már törölték bár nem toom miért ez nem valami egeket rengetõ warez kérdés ...

SZÓVAL MEGJELENT MÁR A FULL JÁTÉK TORRENT HELYEN???

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Soldiers
ennek a portal-nak mi az értelme mert én nem tom

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

ProGabe
azta,kösz!
4 ropi?hm
megvárok egy-két véleményt,mert 2 óra (esetlegesen rossz) játékidõért még ennyit sem adok.igaz,ebben a majdani fun-made mapek fognak ütni,az biztos!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

janos666
Mert végül nincs benne DX10.0? Régen azt lehetett olvasni hogy használ majd DX10.0-át csak nem lesz tõle szebb (csak gyorsabb).
A multiCPU támogatás végülis bennevan az új engineben? (csak hétvégén fogok belenézni...)
gduck
Azt is meg lehet venni :) LINK ~4000Ft

ProGabe
Portal-t kipróbáltad már?
engem az érdekel igazán!úgy tudom azt nem lehet külön megvenni,pedig akkor... :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na, már az 5. chaptert csinálom, képeket majd rakok fel, csináltam sokat.
Eddig nagyon jó. És a nagy nyílt tereken is megvan a magas FPS, gyönyörû látvány mellett.

Szerintem ha valaki nem tudná, simán DX10-esnek nézné a játékot.

Csak ezzel az elemlámpa árnyékolással csináljanak valamit, mert így nem lesz jó. A particle benchmarkban egy konzolparanccsal lehetett állítani az árnyék minõségét, de itt nem lehet. Vagy ki van kapcsolva(shadow detail nem high), vagy be van(shadow detail high), de akkor zabálja az FPS-t világítás közben.
gduck

Soldiers
Vki megmondaná mi ez a steam ? mert megakarom rendelni és kiírja hogy a nem tudja megnyitni mert nincs hozzá rendelve egyik programhoz se

Szerkeszteni nem tudok, csak törölni, de nem olyan nagy spoiler, abból a 2 szóból, hogy antlion ambush nem sok minden derül ki :)
gduck
A Portal+TF2+EP2 ~13GB körül van, a többit még nem töltöttem le... Amúgy az orange box ~9600Ft volt, de most már meg lehet venni magában is az EP2-t ~6000Ft-os áron

Orange box? aszem 8 Gb körüli

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Soldiers
ja és hány Gb-s az egész DVD ??

Soldiers
a Steamon mennyiért lehetet megrendelni?

Soldiers
ANYÁDDDDDDD MEGJELENTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

gduck
Érdemes DX10 alatt futtatni? Van benne vmi +?

Mr Manson
megált :(

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
lehet benne valami, mert betettem a DEMO-t és azóta elkezdte a letöltést

Mr Manson
már szedem az EP1 filokat ... kiderül ... csak ez is lassan jön

BiG G
Próbáld meg azt a megoldást amit Dodo írt, nekem ezzel megoldódott a problémám!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gduck
Jó neked, én csak este kerülök a gépem elé :( Jó játékot!!!

Mr Manson
nekem most se szedi :( , pedig mindent megpróbáltam

Evogordon
Juhúúú itthon vagyok xD

Na kis kaja szünet. Nagyon tetszik,jo harcok, sztori megy szépen tovább. Jól is néz ki,mi kell még?:)

Triathlon for life

BiG G
hopsz, a spolier taget elkúrtam :( dodo javítsd plz.

BiG G
No, köszi Dodo a segítséget, végre valahára meglódult a letöltés, lejött, és már túl vagy pár csatán :) Vagy a GCF letöltögetés-bemásolás, vagy a megjelenési idõ elérése segített, nem igazán tudom, de nem is fontos mert az a lényeg hogy sikerült!

A játék hangulata frenetikus, megérte ennyit várni azt hiszem. A grafikára sem lehet panasz, a felturbózott Source engine hozza a várt formáját, a plusz effektekkel pedig nagyon szép játékot hoztak össze a Valve-s srácok.

Az Antlion ambush mekkora volt már úristen!!4 <#wow2>
[/spoiler]

Mr Bishop
Köszi, Kandurex !
Azért is csodálkoztam, miért lett ilyen apró !<#awink>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

laca133
Lehet fake... habár ki tudja....
Kandurex
2X img vedd ki pls a beszúrásnál :) az elõbb már javítottam, de gondolom egyszerûbb, ha szólok neked

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dante3
Orosz torrenten van egy orange box pc-re, 8,62 GB

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mr Bishop
Minden maxon van !
Ezelõtt volt egy marha nagy csata, ott nem tudtam fényképezni, mert nem volt idõm :-)

dante3
Sztem nincs ezzel gond, szép játék és normálisan is fut mindenkinél!
Nforce-n írja egy emberke:
AMD 64 3000
1GB Ram DDR1 400Mhz cl2
X800XL

1280X1024, all maxed up - MSAA 2X, Anistropic 4X.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

uHs Gerzson
Mozgás közben azért minden más :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gduck
Fajin képek :D

Mikor lesz már este <#falbav>

Qwerty4
Szép ez, nem kell ide unreal 3.<#eljen>

Qwerty4

Kandurex
hm,...hát nekem az elsõ - két kép kivételével annyira nem tetszik...lehet túlzottan hozzászoktam már a Bioshock, Timesift, Assasin stb. stb. grafikai színvonalhoz :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr Bishop
Sziasztok !
gondolom páran már játszanak.
Egy kis tájkép

Qwerty4
Na ezt is megéltük.Elsõ képek az Ep2-ból egy játékostól.<#worship>

Qwerty4

gizmoplayer
Nagyon zsír képek :)
THX.

uHs Gerzson
Inkább nem nézem meg a képeket mert akkor lelövöm a kezdést :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dante3
Na látom a grafikára nem lehet panasz, mondjuk nem is vártam mást!:)

laca133
Nah akko ezek szerint tényleg jó lett <#taps>Jah és akinek megvan annak üzenem JÓ JÁTÉKOT!!!!! G-man legyen veletek xD
gduck
Vááááááá <#wave>

Na, most picit abbahagyom, és kipróbálom a Portalt is :)

A játékról annyit, hogy csak 1 dolog nem tetszik, méghozzá hogy a flashlight árnyékolását nem lehet levenni rossz minõségûre, úgyhogy vagy nem vet árnyékot, vagy pedig vet tök szépet, de a 60FPS-bõl lesz 20.

Egyébként nagyon tetszik, elég gyorsan történnek az események, nincs benne sok idõhúzás, a környezet folyamatosan változik, tehát nincs az, hogy negyed órán át tök ugyanaz a környezet, mire elkezdeném unni, addigra jön a következõ helyszín.

Szóval eddig nagyon jó. A grafika is nagyon szép, az FPS 35-100 között van, de ez inkább a helyszítõl függ, a nagy tûzharcok nem csökkentik.

Egyszer volt, amikor lement olyan 15-20 köré, amikor jött az a nagy lökéshullám.
Seth
na végigvitted már? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

artschiatwork
jó játékot! <#wave>

Én is mindjárt hazaugrom, decryptelem és délben tudok picit játszani... :)