10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
csimpok #5555 Nem tudom hova tűnt a videó, de ha valaki megtalálja linkelje be, olyanok voltak benne, hogy a HL2 elején mikor a Combine mutat a szemétre, hogy dobjuk ki a kukába, akkor nyom egy portált a falra, egyet a szemét alá és belepottyan :) -
csimpok #5554 Én is "bed"-et értettem :) -
#5553 baszus ezzel szívesen végigtolnám megint a hl2-t, csomó poénos dolgot lehetne vele csinálni ( nameg egy halom bugot is lehetne kreálni, de az most mellékes :D ) -
PimpDaddy #5552 Hello. Meg tudnátok mondani hogy merre menjek az Autóval miután megtaláltam és beszálltam. Csak mert a hidról leesek mindig. Elöre is Kösz. -
csimpok #5551 http://www.primotechnology.com/2007/10/17/half-life-2-portal/
Ez volt már? Videót is láttam belőle, de már nem találom... -
Hoz_Hun #5550 "Jó is lenne, ha ezt mondta volna. Mi lenne itt az EP3-ban :)).
"I'll catch up with you in a bit" - majd ütközünk egy bit-ben :)"
Hahaha elsőre én is azt értettem, hogy: "I'll catch up with you in a bed"
Néztem is "hogy mi van, most poénkodik az öreg miatt (előtte volt az unokás beszolása)?" Visszatöltöttem, bekapcsoltam a feliratot akkor látom, hogy nem bed hanem bit. Nem kicsit mindegy a mondandó lényege. Lehet nagyon bed-et akartam hallani hehehe. -
#5549 Na jó nem veszekszem. Látom nem tudlak meggyőzni.
Akkor is oda volt írva a SPOILER. Szval jogtalan volt. -
Dodo55 #5548 Amiket felsoroltál, azok semmilyen történetbeli spoilert nem tartalmaznak, csak a játékmenettel kapcsolatban pár olyat, amit egyébként is tudni lehet rég.
Te viszont a leges legnagyobb spoilert írtad be. És nem tudok szerkeszteni. -
#5547 Jah nem akarlak rábeszélni, de a Portal sztem ki..ott jóra sikerült..
TF2-őt meg majd megnézem, mert az videók alapján eléggé szórakoztató lehet... -
#5546 Srácok amugy Gman az most kivel van a játékba?Vagy ez valami Matrix féle gamma mint ott az a csaj???:D -
#5545 Nekem legalább annyira tetszett, mint a HL2....
Nagyon sajnálom, pedig az is 3 részes lett volna aszem.. -
#5544 ODA ÍRTAM! felsoroltam hogy miket törőlhetne még akkor.
Nem volt igazságos egyátalán.
Ha töröl akkor töröljön rendesen. Ne így lutrira. -
#5543 Szerintem is túl sok volt a autókázás,Combinek ellen alig kelet harcolni.
-Ep1 hosszab volt(Szerintem/,nem tom nekem az a rész nagyon tetszet),de ebbe pedig beindult a történet,hosszab játékidőt igértek és nem kaptunk...Engem pl a Team-os szar meg a Portal nem érdekel...Mind1 EP3 is kb ilyen rövid lesz és várjunk rá 1évet????:@ -
#5542 olyan, mintha egy filmben játszanék sokszor:) -
tényleg remélem hogy az ep3-ra ENNYIT nem kell várnunk. -
#5540 azért amikor megmozdult a lezuhant szállítóhajó, csak tátottam a számat, hog most mivan... nagyon ott van az a rész is :) ahogy Dog széttépi a stridert... áááh :)
Meg a végén...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... amikor Dog lenyomja a földre azt a dögöt az meg iszkol azokkal a hosszú karjaival... katarzis :) -
#5539 -
#5538 igaza volt, jogosan törölte, nem véletlenül létezik a spoiler tag, mért nem írtad abba? ha még nem játszottam volna végig én is ideges lennék, mert elolvastam. -
#5537 játszom már vagy 20 éve játékokkal, de akárhányszor tolom a half life legújabb részét, mindig rá kell hogy döbbenjek, mennyire zseniális játék ez. alapvetően egy egyszerű shooter, de a készítők hangulatteremtés mesterei, és imádom, ahogy hirtelen fordulattal fel tudnak pörögni az események, a sztori meg az egyik legjobb, amit fps-hez valaha írtak.
konkrétan az ep2-vel csak két bajom volt:
1. azok a fejtörősnek szánt részek, amikor meg kell találni a lambdás supply-okat, szerintem felesleges játékidő-nyújtás volt.
2. a barlangos rész az elején kicsit lehetett volna rövidebb, bár ahogy aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, az nagyon ott volt.nagy örző elől kellett lyukról lyukra spurizni
viszont a végén aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az valami fenomenális, az utolsó méteren sikerültstriderek elleni harcSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...huh.az utolsó szétrobbantani -
Rentadar #5536 Hogy lehet egy jatekot egyertelmuen jobbnak mondani, amikor meg meg sem jelent O_o -
#5535 A SIN Episodes totális bukás lett, nem fogják folytatni -
#5534 Én gondolom hogym már az ilyen fejlesztőknél a kiegészítések alatt párhuzamossan fejlesztgetik a következő nagy játékot...
Gondolom ez most is így van...
Nem lepődnék meg, ha Episode 3-al majdnem egyidőben jönne ez is...
Jah és
OFF
Ki tudná megmondani, hogy mi van a SIN-el?
Mert szerintem az sem mellékes, és ott is szó volt folytatásról...nem???
ON -
#5533 HA ennyire törölhetnéked van figyelmedbe ajánlok párat:
| #5512 és az ezekre adott válaszok
| #5505 és az ezekre adott válaszok
stbstb......
Ezekhez is mind SPOILER kéne. -
#5532 Érdekes, hogy mindenki a játék rövidségét hozza fel. Ez az epizódok lényege, több kisebb rész. De arra a pár órára, ameddig tart, tuti kis kikapcsolódást nyújt. Többször kell végigvinni :). Egyáltalán nem volt baj, hogy elszakadtunk a citadellától, kellett egy kis terepváltozás. Azért reméljük, hogy csinálnak majd egyszer egy Half-Life 3-at, ami ismét egy teljes értékű fullos és jó hosszú játék lesz. Én semmi rosszat nem tudok mondani róla, engem lenyűgözött teljesen. -
#5531 VÉLETLENŰL DIREKT NAGY BETŰVEL ÍRTAM!
MEG KÉNE TANULNI OLVASNI.
FENTRŐL LEFELE KELL.
Most ezzel felhúztál nagyon.
Pont az én hozzászólásomat kellet törölni. Miliónyi más spoileres volt pont ezt szúrtad ki. GRATULÁLOK.
Amúgy meg minek törölted? Egyszerüen editálod és kész. Amúgy meg alig volt spoiler benne. (1 volt bennen csak) -
Dodo55 #5530 Attól, hogy oda van írva, még rászaladhat bárkinek a szeme véletlenül.
Én pl ha olvasok, úgy 3-4 sorral a jelenleg olvasott sor alatt felfigyelek a lényeges szavakra, és azonnal odaugrik a szemem, és már bukott is a dolog.
Arra való a spoiler tag, hogy VÉLETLENÜL se olvassa el senki, aki nem akarja. -
#5529 ODA VOLT ÍRVA BAZD MEG
Direkt oda írtam.
De nem úgy hogy eltünjön hanem a mondat elejére.
Minek törölted? -
Dodo55 #5528 Spoiler tag!!! -
Hoz_Hun #5527 Meg vesznek neki Black Mesa legót, had építgessen. :) -
#5526 sztem is. -
Hoz_Hun #5525 Haha, csak az első oldalát a figura-modell újságnak láttam eddig. Alyx a programban jobban néz ki szerintem.
Na ott írják valamerre: "She's not asian. She's mixed - half black, half white." -
#5524 jééééé -
#5523 Ó hát unoka az lesz úgyis:P Majd kis Gordon Freemanek szaladgálnak mindenütt. Feszítő vassal a kezükbe:)
Amúgy Alyx ebben az episodeban nem 1x bedőlt néha úgy hogy ott helyben meg ******* volna -
#5522 Lehet volt már
http://www.rottentomatoes.com/vine/printthread.php?t=380385 -
Hoz_Hun #5521 Nekem jó ez a "sivár" földies terep. Az idegen bolygó..hmm nem is tudom olyan túl sci-fi lenne. Na mindegy csak a Gmant kinyírjuk. Ja meg teljesítsük már Ílláj mondhatni utolsó kivánságát azokkal az unokákkal kapcsolatban . -
Hoz_Hun #5519 Amúgy ez a Jamil Mullen, akiről Alyxet mintázták, ő tényleg néger apától és ázsiai anyától lehet vajon? -
Hoz_Hun #5518 Most fejeztem be. Nekem kissé cslódást okozott ez az episode. Mintha rövidebbnek tűnt volna az előzőnél, bár gondolom nem az. Valószinüleg az okozza, hogy nem volt olyan változatos a terep, mint az egyben. Az ep. 1 az nagyon bejött. Imádom, nem is tudom hányszor vittem végig. Ebben a részben ami nem tetszett: hát nekem pont a barlangos nem jött be, az volt túl hosszú (+Alyxnélküli). Ráadásul borzasztó gusztustalan a belem kifordult a sok szuttyogástól. Aztán egy kis futkorászás a bányában... nem volt túl levezető. A kocsizás viszont bejött onnantól jó a játék. Bár ez a nagy terek dolog?! Én azt hittem erdőben kell majd gyalogolnom. Itt viszont kb mint a HL2-ben, csak kisebb terepeken adott útvonalon végigautozni. Jó meg minden, de ez nem volt kintebbi terep mint a HL2-ben.
A vége az... olyan amilyen. De nem szólok egy szót se mert...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Alyx életben maradt.
Pozitívumot külön nem írok, mert amugy az egész. Élvezetes volt, de nem tudom mi tartott ezen egy évig. -
#5517 a source motor ati-ra van optimalizálva -
#5516 "Picit gyengusz a 7600GS-em..." -
#5515 de gondolom ingyen volt és legalább szórakoztál pár órát. nem csak nézted a monitorodon a háttérképet :)