60334
-
Kazagor #45478 Lécci mondjatok pár aktív magyar guildet Tombon imp oldalon. Köszi. -
#45477 Ráadásul azt írja ki, hogy nyolc karim van a szerveren, ami hülyeség, mert hét van csak ... -
#45476 Nincs guildben ... -
#45475 Akkor ez az. Ok, de miért nem tudom átvinni a nyolcadikat? -
Bandras DaSilva #45474 Át kell majd nevezni. Amikor be akarsz lépni kiírja majd. -
#45473 Ez ok. A szerver választónál valami miatt nyolcat ír, de csak hét karakterem van a Tombon. -
Laroa #45472 Ja, mókás volt látni a sok ragelő hisztigépet, hogy köcsög bw nem engedi a transfert -
Laroa #45471 Max 8 karid lehet egy szerveren, krix-krax passz. -
#45470 Nem az eredeti nevén vitte át a karaktert a Tombra, hanem krix-kraxokat írt ki. Ez azt jelenti, hogy át kell nevezni, vagy csak szimplán bug?
Ráadásul nyolcból csak hetet engedett átvinni, miért? -
Bandras DaSilva #45469 Nekem át kellett neveznem az egyik karimat:(. -
Nephin #45468 Remélem, ez tanulság minden csuklóból magát felhúzó kedves társunk számára. :P :D
A PvP-s szuperszerver a Tomb lesz, úgy tűnik. Remélem a PvE is meglesz ma és a HB is felkerül a listára... -
Tomy Lee #45467 Ráadásul azt is engedte,hogy azonos nevü karaktereket vigyek át
Mármint olyan nevet ami már egyszer van Tomb-on -
#45466 Akkor ez ugye kb. mindenki ezt lépte/lépi meg:
Ahto City to Tomb of Freedon Nadd 8 characters
:)
-
#45465 Nekem is sikerült, pedig külön írták, hogy aktív előfizu kell hozzá.
Remélem nem az lesz, hogy majd kapok egy emailt, hogy hiba csúszott a rendszerbe, és mivel nem volt aktív előfizetésem, visszateszik a karaktert ahto cityre :D
Így maradt egy csöpp esély, hogy valaha folytatom a játékot. -
#45464 Pont irni akartam en is, hogy inaktiv elofizetessel is sikerult. -
#45463 Át tudtam elvileg vinni én is a karit pedig nincs is aktív előfizetésem. -
#45462 Na ugye, hogy felesleges volt a panik az elso listanal. Minden server sorra kerul, sot, most meg szerencseje is van a magyar kozosseg egy reszenek. -
#45461 Na nesztek
Ahto City --> Tomb of Freedon Nadd -
#45460 Ez igy ebben a formaban nem igaz. -
#45459 Az open pvp 95%a fejlődés közben keletkezik. Erre az swtor rendszer tökéletesen alkalmatlan volt. -
Roró #45458 Most akkor szerencsésnek kéne éreznem magam, hogy élből a Tombra rakkják a karimat? 55 nap játék időm volt mikor cancel-etem mert semmit nem lehetett már csinni... -
#45457 Majd a szupertombon :-) -
Alienator #45456 "Hú de tök jó ötletek!
Ebből egy cseppet sem ordít az irónia...
Nem mintha érdekelne a véleményed, de akkor is kénytelenek lesznek feldobni a dolgokat valamivel, mert az 1.4-ben bejövő LFG nem elég. Ráadásul teszt szerveren próbáltam, egyszer se hívott be pedig nem 2 percig voltam online. Ezen kívül nem egyöntető a pozitív fogadtatás az LFG-vel kapcsolatban. nekem bejön de sokaknak nem. -
Nephin #45455 Igen. Bár a TORban pvp szerveren sem nagy divat az open world pvp. ;) -
soundsonic #45454 Ezt értem köszi, de a lényeg, ha átköltözöm egy pve szerverre, akkor ott is pvp-zhetek, de csak warzone-okban és nem kell attól tartanom hogy quest közben lecsapnak -
#45453 Csak a másik frakció által természetesen (elsőre úgy éreztem, hogy ez eleve világos, második olvasatra már nem biztos, inkább leírom ) -
#45452 Pvp szerveren a kezdő bolygók után a "közös" bolygókon támadható vagy. -
#45451 Akkor éljünk álomvilágban, mert a realitásokkal jönni negatívkodás. -
soundsonic #45450 Kicsit nob kérdésem van.. Szóval mi a különbség a pve és pvp szerver között? Mind a 2 típuson van warzone stb ,csak pve-ben nem támadhatjuk meg azokon kívül az ellenséges frakciót? -
#45449 "Moderálhatnád ezt a picketet is néha." - Milyen fórumszabályokat, vagy alap társalgási normákat szegtem meg? Azt, hogy nem értek egyet veled? Nem igaz, amit leírok? Sértegetlek, rágalmazlak? Azt nem veszed észre, ha egyetértek veled (pl tetszenek az ötletek)? -
Nephin #45448 Az egyik biztosan, az eddigiek alapján. Kérdés, hogy így folytatják-e és egy-egy naaagy szerver lesz (minden nyelvből 3 célszerver van, pve, pvp és rp), vagy kijelölnek még egyet pve és pvp téren (rp-nél már most gyakorlatilag megvalósult az egy szerver nyelvenként) és kettő. Szerintem több nem lesz. -
#45447 Hmm, csak nem a Tomb lesz az angol nyelvű PvP szuperszerver? -
Alienator #45446 Egyébként meg szerntem meg lehetne oldani és meg is kellene (ha nem ezt hasonlót), mert ez a kötöttség és ötlettelenség manapság nem elég, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Hidd el, ha már annyira rezeg a léc hogy akár szerver shutdown fenyeget, megoldják. Kérdés hogy miért nem oldják meg most :) -
Alienator #45445 Oké de látod, tökmondegy mit írok, beleköt. Moderálhatnád ezt a picketet is néha.
Oké nem sandbox. De az űr rész adott. bele lehet tenni a földi részbe is, talaj felett 20 méterrel beállított pályán haladva. A bázisépítés szintén fix, a gépek mozgása ugyanúgy sínen menne mint az űrben. Ezeket az eventeket is lehetne "csőben" csinálni, a szabadság illúziójával. Érted, hogy tényleg legyen háborús hangulat. Emléxel az Ilum napi/heti küldire? Ahol az 5/15 járművet kellett kilőni. na ezek mozoghatnának előre megadott sínen, a playerek meg lőhetnének ki bekőle. A védőhajyók szintén ilyen sínen mint az űrben.
Az alaktrész összeszedés se gáz, ugyanaz mint a datacron-ok csak más a hardver :). Az űrben való mozgáshoz se kell annyira belenyúln(kalózhajós rész), mert ha megtalálod egy bolygó közelében ugyanúgy repülsz oda ahogy egy űrharc helyszínéhez, mehetne a csata, a lezuhanása lehet egy videobejátszás, a követése és leszállás ahova zuhant pedig mehetne ugyanúgy mint amikor leszállsz egy bolygóra. Látod, nem sok dolgon kéne technikailag változtatni, csak a lehetőséget megtölteni tartalommal. -
Nephin #45444 Azt elfelejted, hogy ez nem egy sandbox. -
Nephin #45443 Alienator, még egyszer, nyugodtabban. ;) -
Alienator #45442 Igen jogos, egy SWG 2 jobb lett volna. Én úgy érzem, hogy a fejlesztő / kiadó úgy volt vele, hogy akármilyen fapados lesz, az SW név elviszi a hátán. Most hogy látják hogy nem így van, talán felkapják a fejüket. A gondom az leginkább, hogy olyanokra fordítják az erőforrást mint ez a legacy rendszer meg sith "fajból" legyen jedi stb.
Részemről üdvözölnék egy olyan bejelentést, hogy srácok, ezeket meg azokat tesszük bele hamarosan (hasonlókat amiket írtam vagy amik sz SWG-ben volt), erre fordítjuk az erőforrást, legyetek türelemmel. Aztán adnák ki a képeket, videokat, trailereket hogy hogyan alakul, hol tart. Tartanák az emberekben a lelkesedést hogy húúú micsoda csodák lesznek itt, és nagy örömködés lenne. Nem jól használják fel sem az időt sem az erőforrásokat szerintem. -
Nephin #45441 Igen, feltűnő, hogy nem jelöltek ki új célszervert, hanem a poolt növelik, ahonnan elérhetők. -
havast #45440 Újabb hullámot írtak ki, de Atho még mindig nincs rajta. Ez a rossz hír. A jó, hogy Tomb az viszont célszerver. Reménykedjünk. -
#45438 Az a baj, hogy egy X-wing "bonyolultságú" űrharcba a mai emberkék 80%-a belebolondulna ... :(