60334
  • Nephin
    Szerintem csupa szakmai gyakorlatos egyetemista, fujjfujj... :D :P
  • darth devil
    Lehet. De ez nekem még mindig azt sugallja, h borzasztó amatőr banda kezeli az swtort.
  • Boncmester
    Mert mondjuk lehet, hogy valaki nem oda lett volna transferelve, ahova pl felhúzott már pár másik karit. Szerintem jó így.
  • PiszkosFred
    Nem vagyok benne biztos, hogy technikailag meg tudna oldani az osszevonasokkal jaro playerszam novekedest egy egy server. Nem hiaba van 3000-4000 korul a maximalis jatekosok szama (osszesen a serveren, mind a ket oldal) a kezdetektol fogva. Gondolom teszteltek a limit megnovelest - ekkor akartak superservereket -, de aztan feltetelezem kiderult, hogy nem birna el a rendszer mindezt, es maradtak az iranyitott transfernal. Ez a nagyon alacsony playerlimit a serveren a kezdetek ota az egyik legnagyobb gondja a BW-nek, mert emiatt az "aprozodas" es a 91 server miatt nem alakult ki komolyabb community sem, amely meg jobban megtartana a jatekosokat.

Biztos vagyok benne, hogy dolgoznak a problema megoldasan, es lesznek meg tomott stabil serverek, megnovelt jatekos szammal, de mindez nem 2 perc kerdese. (hozzateszem, a Blizznek a wowos kozos kvesztelos zona megoldasa serverek kozott megoldana a dolgokat itt is, vagy valami hasonlo)
  • Laroa
    Gondolom első nap a leginkább üres szerverekről biztosítják a menekülést, az ahto gondolom vmivel népesebb volt, ezért az majd csak 2-3 nap múlva lesz listázva.
  • Nephin
    Tipp: sokan.
  • Kazagor
    Hehe, lehet tippelni, hogy mennyien fogják beszívni, hogy GTN-en vagy mail boxban hagynak cuccokat, majd transzfer után pampognak, hogy bukták a cuccokat.:)

Kiváncsi leszek, hogy ezt figyeli-e a játék és figyelmeztetést kapsz, vagy simán átvisz a másik szerverre.
  • Nephin
    Eddig is csinálhattál volna másik karaktert máshol, bár semmi vész, ha a transzferre vártál. Az Ahton semmilyen magyar community nincs, főleg nem az én vezetésemmel (egy communityt sem vezetek, FYI), mert karakterem sincs azon a szerveren, másrészt akik ott voltak, nagyrészt rég abbahagyták vagy átmentek máshová. A hőbörgő kitételt sem rád írtam, ha magadra vetted és most magyarázkodsz, azért ne engem okolj.
  • darth devil
    Nem superszerver. Hanem mindenféle transferes plusz munka nélkül, összevonták volna a szerver párokat.
  • PiszkosFred
    Egyszerubb lett volna, ez is volt a terv kezdetben, de aztan tisztazva lett jo par hettel ezelott, hogy nem lesznek superserverek, hanem free transfer lesz a szellem serverek es az aranylag telitett serverek kozott. Aztan egy het, es jon a kovetkezo turnus.

Persze, mindenki azt szeretne, ha a sajat serverevel kezdodnek a lista, de nem ugy lesz. Nincs mas, mint varni.
  • Kazagor
    Negativum:

Sajnos, ahogy gondoltam, se Ahto, se HB nem került be az első körbe.
    Sokan már rohadt türelmetlenek a szellemszerverek miatt (lásd Ahto) és szeretnének minél előbb átmenni egy sűrűbb szerverre. Szerintem ez megérthető, és több hónapos várakozás után megérthető is. A "coming days" akár heteket is jelenthet, és a játékosok egy része inkább abbahagyja, minthogy várjon még annyit.

Pozitívum:

Ami a lényeg, hogy nem rajtunk tesztelik a servermove-ot. Nem mi fogunk szívni, az eltünt cuccok, törlődött legacyk stb miatt. Legalább emiatt nem kell majd bosszankodnunk, és mi már egy javított, bugmentes vándorlásban vehetünk majd részt.:)
  • havast
    Mondtam, hogy elolvastam. Csalódott vagyok, már ma szerettem volna lelécelni az általad "vezetett" magyar communityből.Nem találgatok, elolvastam az eredeti anyagot, szövegértelmezési nehézségeid akadtak? Elolvastam az eredeti angol anyagot. Érted már? Tudom, hogy ez is benne volt a pakliban. Azt írtam, hogy addig nem hosszabbítok, Míg Atho be nem kerül a listába. Vagy nem jön fizetős transzfer. Fenntartom, hogy a hangnemed nem korrekt. A feltételezésed, miszerint nem tudok olvasni, méginkább inkorrekt. Az enyémmel szemben, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, hiszen sokadjára írom le, hogy olvastam az eredeti anyagot.
  • Nephin
    Here is the current list of qualifying servers available for transfers. Check back regularly as we will be updating this list with additional servers in the coming days!

Mondtam, olvass, ne találgass meg siránkozz. Szerintem.
  • darth devil
    Omg. A baj azzal van, h túl hosszan és túlbonyolítva oldják meg. Nem azzal, hogy bizonyos szerverről csak bizonyos szerverre lehet menni. De most őszintén, nem lett volna egyszerűbb simán összevonni a kiválaszott szervereket?
  • havast
    Elolvastam az eredeti angol anyagot a transzferről. Úgy gondolom, hogy Atho City elég rossz helyzetben van ahhoz, hogy bekerülhessen az elsők közé. Mindemellett véleményem szerintem nem sértő. A te hangnemed az. Vegyél vissza. Szerintem.
  • Nephin
    Ennyi.
  • PiszkosFred
    De elmondtak, hogy ez lesz. Az, hogy egyesek a "free transfert" ugy ertelmeztek, hogy barhonnan barhova, az egyeni butasag. Idovel lesz majd fizetos transfer, ott majd mindenki odamegy, ahova akar. Addig vagy el a BW altal felajanlott lehetoseggel, vagy megy vissza diablozni.
  • Laroa
    Go go flame war
  • Nephin
    Tanulj meg olvasni.
  • darth devil
    Tudom, h a kezdő lista, de mit várnak? Hogy majd előfizetek azért, hogy transferelhessek? Meg miért kell így kínlódni, ez egy irányított merge. Simán összevonhatták volna az érintett szervereket. Ja hogy úgy nem lehet pénzt lehúzni az emberről.
  • havast
    Szépen beszélj!
  • PiszkosFred
    Your account...

...must have an active subscription or game time remaining.
    ...must not be banned.
  • Nephin
    Hőbörgők jobbra el lehet húzni, köszi. Mondták, hogy lépcsőzetes lesz a dolog, ez a kezdő lista, megint nyomjátok a baromságokat meg a doomot, ahelyett, hogy olvasnátok.

• PiszkosFred
    Ne ess panikba, ez csak az elso hullam, folyamatosan jonnek majd az ujabb lehetosegek.
  • DummyBoy
    Közben meglett ...

BW for prezident ...

Kiváncsi leszek Ahto mikor kerül bele ...

@Nephin: Minden tiszteletem a tiéd ... de akkor is bekaphatják ... Ki tudja mikor jön a következő lépcső ... Elég ilyen f@szságot tapasztalok IRL, mellébeszélés, találgatás, nincs erre szükség szórakozás közben ...
  • darth devil
    itt
  • darth devil
    Belépsz az accountodra az swtor.com-on, myswtor és ott van a transfer fül.
  • DummyBoy
    Ez honnan van?

http://www.swtor.com/transfer
  • havast
    GG. Nem baj, nem hosszabbítunk, míg nem lesz transzfer, ennyi.
  • darth devil
    Between the following servers:
    Keller's Void to Jedi Covenant
    Hedarr Soongh to The Fatman
    Eye of Ashlanae to The Red Eclipse
    The Shadow Runner to Tomb of Freedon Nadd
    Rakata Mind Prison to The Bastion
    Soresu to The Harbinger
    Mecrosa Order to Darth Nihilus
    Stereb Cities to The Jedi Tower
    The Restoration Zone to Jar'Kai Sword
    Phateem Halls of Knowledge to Mantle of the Force

GG bioware?
  • TDC Geronimo
    Előfizetés nélkül gondolom nem lehet karit átvinni sehova
  • DummyBoy
    Ez lenne a legjobb ...
  • Alienator
    Én jobban örülnék (visszanézek kicsit az 1.4-re), ha új nagy szervereket csinálnának, közölnék hogy pontosan mit lehet csinálni, megadnák a szerverneveket, és adnának időt hogy a nép átgondolja és megbeszélje esetlegesen hogy hova szeretne menni.
  • Nephin
    Simán benne van, hogy így lesz, csak reménykedhetünk, hogy nem. Végülis 91 szerver van... A népeseket (Tomb, Red Eclipse stb.) szerintem alapból kizárhatjuk az érintettek köréből, de akkor is marad jónéhány potenciális lehetőség.
  • DummyBoy
    Az meglepi lenne ... Bár nem zavar ha csak oda lehet költözni, mert jó lenne az Ahto is, csak legyen rajta tömeg ... Nem is kell tömeg, csak legyen megint low lvl pvp és kész xD

Szóval én még félek, hazafelé veszek 2 sört és majd kiderül mi lesz ... Este PVP-zni szeretnék a kiskarimmal xD Nem is emlékszem mikor láttam utoljára 8 fős PVP groupot ...
  • Kazagor
    Ja, aztán kiderül, hogy sem az Ahto, sem a HB nem költözhet egyelőre...
  • DummyBoy
    Na, kiváncsi leszek ... Ma lesz a nagy nap ...
  • Laroa
    X-Akták
  • Kreeder44
    Hmm rendben köszi a válaszokat.. akkor gyors haladok a szakdogával és iparkodom visszatérni játszani :) úgy is hiányzik már a fénykard susogás :)
  • Boncmester
    Nekem igazából tökmindegy, csak azért írtam, hogy nem feltétlen kell hanyat homlok befizetnie, ha nem játszana mondjuk 20-án, hanem SZERINTEM ráér később is.
    Persze lehet, hogy nincs igazam :)