Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
"Egyre többen jönnek és sokan ez miatt folytatják jàtékot,hohy van egy igazán jó szerver."

Egy szerveren max 4000 jatekos van, 4000 felett mar fullra valt, es 4500 korul kezdodik a queue. Az a par tucat ember, aki manapsag kezdett ott/koltozott oda, vagy most tervezi nem szamit, statisztikailag is nulla. Az hianyozna meg, hogy azok miatt legyen elcseszve a maradek 4500 jatekos esteje, mert pistike most jott ra 3 honap utan, hogy a premierkor light-os server meg sem maga a kanaan.

Nem nagyon volt meg ra pelda, hogy merge eseteben a fullos serverek is erintettek lettek volna. Max akkor, ha a BW/EA megemeli a player limitet mondjuk a duplajara, feltetelezve, hogy elbirja a rendszer.

De meg mindig ott a xrealm lfg/raid rendszer, ha minden kotel szakad, es nem akarnak osszevonni servereket. Elobb-utobb ugyis kihisz...harcolja a nep.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És ha összevonnának 8 db 'light' szervert egybe? Akkor nem lenne transzfer máshova, de mégis nagyobb populáció lenne azon az egy szerveren végül.

Tomb of Freedon Nadd

A karakter transfert nem lehet jól megoldani, valaki mindig hisztizni fog😊.

Itt már írt vki korábban egy jó megoldást. A legnépesebb szerót össze kéne vonni a legnéptelenebbel és így tovább.

Ha nagyon nem tetszik esetleg 2-3 lehetséges opciót ajánlani.

Per pillanat mindenki tombra menne....az mondjuk pvp szeró, szal pvp szervert csak pvpvel lenne érdemes összevonni.

A merge az meg kell, mert azért az, hogy minden wzben mindig egyanazok az emberek vannak mind a 2 oldalon egy kcisit uncsi.
DummyBoy
Én ezért tartok a karakter transfertõl. Hogyan oldod meg igazságosan?
Hogyan oldod meg, hogy ne legyen belõle égbekiáltó hisztiáradat?

- Csak 1 karit vihetsz, azt is 50-est ... Király, van 4 karim, amelyikkel van kedvem, azzal játszom, egyik sem 50-es ... Vagy más ... szépen rerollol a fél világ egy szeróra, majd félidõben egyszercsak odatranszferelnek 3-5000 fullepic BM karit más szerverekrõl ... indulhat a hepinessz ... Mennyi móka és kacagás.

- Csak olyan szerverre mehetsz, ahol már van karaktered ... Minek is? Húzzad azt ami ott van ... minek a transzfer? Vagy B kérdés: És ha csak egy szerveren van több karid, akkor max ugyanoda transferelnek? Ha a szerver kiürül akkor cocó ...

Sajnos rengeteg olyan változó van, amit sokan figyelmen kívül hagynak ... nem olyan egyszerû dolog ez ...

Szerintem is a Merge lenne a logikusabb lépés, egy stresszteszt, hogy mennyi embert bírnak el egészségesen, minimális que-val a szerverek, majd szépen merge-elni ... És ha ez megvan, akkor utána esetleg lehet transzferelni, a teli szerverek között, mondjuk alliance-ok kialakításához, vagy akármihez ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

darth devil
Látom nem érted. Oké, most nincs sor, egyébként tegnap este volt. Megjön a free transfer, és mondjuk még 500-1000 játékos oda megy, akkor szerinted mi lesz?

War, war never changes.

Persze, hiszen olyan nehéz létrehozni egy lvl 1 karit, aztán indulhat is a transfer, remekül átgondoltátok <#idiota>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Ez is jó ötlet!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egyszer sem volt quene mióta ottvagyok akkor sem mikor full volt pedig sokat ki logoltam.Generálon se panaszkodnak ez miatt.

N1ggA
Tomb szerû szerverre csak úgy kéne engedni a transfert, ha már van ott karaktered. Így nem nõne az 1 idöben játszó játékosok száma. Ha máshogy lenne, nem csak este lenne sor, és nem csak negyed órás...

Spread De Love!

darth devil
Azért mert akkor a sorbanállásért menne a hiszti. Ezen kívül hülyeség h csak pár full szerver legyen. A kisebbeket kell összevonni.

War, war never changes.

Coruscant-on valamelyik nap este 11-kor 179-en voltak...

Tomb of Freedon Nadd

DummyBoy
Azért mert hiába van a fleeten alacsony latencyd, ha közben 300-an fél órája query-ben állnak és a szerverre sem jutnak fel. (Hétévégén valamelyik este direkt néztem Tombot, ott volt hogy FULL + a query valószínûsíthetõ idõtartama ...)

Miért is limitálnád a transzfert 50 feletti karikra csak? Fejlõdjön a paraszt egyedül valahol? Gyûjtsön valort egy üres szerveren, aztán hátha átkerül? Meg miért is csak 1 50-es karit vihet át? Ennyi erõvel le lehetne törölni mindenkinek a karijait a szerverekrõl, csak 1 50-es maradhatna ...

Szerintem nem gondoltad te ezt át rendesen ...

PiszkosFred
Mert ahhoz ertenek es mert az a jovo 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Miért ne mehetnének?500-as fleet-en(vagy itt 250-es channelek vannak ha jól tudom) 50 a latency akár hova megyek 100+ fõs mapra 60 fölött nincs.lag itt sincs ahogy máshol sem.Elférne itt még bõven játékos.Egyre többen jönnek és sokan ez miatt folytatják jàtékot,hohy van egy igazán jó szerver.
Viszont transfert úgy kellene megoldani,hogy 1 karaktert lehessen áthozni de azt is olyat ami 50-es.

s0n1c
Így tele vannak pénzel? Akkor minek fejlesztenek mmo-t? <#idiota>
darth devil
A CCP a saját játékát adja ki. Nincs külön kiadója.

War, war never changes.

s0n1c
Én azért megvárnám, hogy majd mit mondd erre a kiadójuk.
s0n1c
Vétek lenne pedig tõled 😊 Ott figyel a játékban egy frontiers alapú rvr, Chris kipróbálta closed beta hetvegen, szétdícsérte.
a.carkey
Hehe. SWG 😊

A medve nem játék.

érettségi? olyan nekem sose lesz. ez áltsulis tablókép lesz

picket
Érettségizel végre, és fotóztak a tablóhoz? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ilyen pet kéne a bounty hunteremnek !
de blizz is ARC

anti hero

Nem értem a problémád <#idiota>

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

darth devil
Ha lesz is transfer biztos, hogy nem mehetnek az emberek a tombra. Annak nem lenne értelme. De az valószínûbb, h egyszerûen összevonnak szervereket, akár többet is egy szerverré.

War, war never changes.

Na az lenne a fasza, pl. játszható Ortolán faj, ott nyomnám a cancel sub-ot izomból😉 Egyszerûen csak videóban látott fantasy - és a környezet - nem jön be igazán, de ki tudja egy próbát lehet, hogy megér majd.

Tomb of Freedon Nadd

picket
Ki mondta, hogy a gravitáció mindenhol 9.81 m/s2? Legyen egy kis fantáziád <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Aki esetleg játszott pnp star wars rpg-t és a játszható fajokon meg az alap 2-3 szörnyön kívül ami bent van az alapkönyvben utána akart nézni másnak is és véletlenül letöltötte az ultimate alien anthology-t, az nézhetett nagyokat. Meg persze ott van Jabba "trónterme" is a filmben, ahol mindenféle okádék élienekkel sokkolt a lyukas gyuri meg a maszkosai (szerintem a csúcsos szájú éneklõ kisgömböc is nõnemû és bajszos, de ebben nem vagyok biztos). Ezeket a bw nagyvonalúan kihagyta a játékból <#idiota>

&#3237;_&#3237;

uccsó remény a közeljövõben,mert a készitõk kategórikusan kijelentették,hoyg szigorúan 18+ lesz a játék😛😄 nyammi😄

Hát izé...érdekes volt.
Egyrészt nem látom azt az húdejógrafikát, amitõl most le kéne ejtsem az állam, másrészt meg a harci animációk is...izé.
Olyan "érdekes" az egész. Kicsit olyan vontatottnak tûnt nekem a bunyó, olyan esetlen. Megnéztem egy másik videót, ott is a melee karakter ment a ranged karira, és ütögette, az meg hátrált, és mintha egy villámspellt tolt volna össze vissza...
Engem ez alapján nem annyira gyõzött meg a stuff - igaz, most scifiMMOra vágytam inkább. Majd asztali rpg-t tolunk fantasy-t a cimbikkel 😊

picket
pl star wars (cathar csípõbõl, de ha utána nézel van több is)

&#3237;_&#3237;

Hát ja <#falbav>

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Nem a kinézet, hanem a stílus zavar - így megfelel kedves Tox? 😊😊

WOD tele lesz vámpírokkal, vérfarkasokkal, mágusokkal, stb, de inkább egy dark fantasy (vagy hõs fantasy), mint a gülüszemû, miniszoknyás, egy kézzel 3 méteres lovagi kopját suhogtató mangalányok.

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

DummyBoy
Én eleve fenntartásokkal kezelek mindent, ahol olyan lányok fordulhatnak elõ, akiknek bajszuk és farkuk van o.O

szExige <#worship>

anti hero

Remek lesz majd látni a sok sith pureblood dzsedájt meg hasonló elvetemült baromságokat

<#eljen>

de egy jabbát vagy tüskésfejû humanoidot igen?😊 ahogy crassus mondta sw világban is ugyanúgy megvannak ezek a idióta lények😊

wod-ra meg sajnos jó sokat kell várni:/

picket
Ezzel én is így vagyok. Inkább megyek a dögös, csáposfejû, sivatagi rabszolgacsajommal villámokat szórni a jetire a zord jégbolygón. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

amugy minden 25+ emberkének a legjobb MMO a WODO online lesz😛 ott nemlesznek ilyen kis rózsaszin nyuszilányok😄

picket
Végül is kifizetõdõ <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Pont ez az oka, hogy ki se fogom próbálni. Egyszerûen nem veszi be a közép-európai gyomrom 😊

hehe semmi gáz én sem rajongok az ilyen macskakutyaemberekért😄
,de minden fantasy,Sci-fi ben megvan ugyanez.....SWTOR-ban sem kell messzire menni ugye ha hasonló példát akarnék találni😛
Az arányuk nem mindegy nomeg,hogy a gyomrod mennyire veszi be ezeket!
Én is a "klaszikus" fantasy karakterek hive vagyok mint amit forgotten realms,dragonlance vagy mágus világában találhatsz,de bizonyos kompromisszumokat muszáj meglépni😊

lol gecc ez meg miaszar 😄😄😄😄😄
maradok hu az uralkodohoz \o>

anti hero

Hát én tényleg nem akarok sem trollkodni, sem agyatlan vitát kezdeményezni, de tegnap pont megnéztem egy gw2 videót. (PVP) Egy nagy vörös macska (vagy tigris, vagy miafasz) egy baszom nagy kalapáccsal verekedett, majd csípõbõl lövöldözött egy puskával, és közben négykézláb rohangászott fel alá és ütötte a medvét a sünt meg a varázslót. Hát bakker.....<#sniffles>

Szerintem ehhez már öreg vagyok.

De lefikázhat bárki, itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=a5btWctwe3c

Tomb of Freedon Nadd

Ránéztem, legújabb mmorpg.com videón azért dõltem a röhögéstõl.
18 perces wvw rohangálás közben végig pve-ben foglalják a várakat, közben az ellenfél ugyanezt teszi az õ várukkal a pálya másik végiben, régi jó Warhammeres körbefoglalás. A 17. percben véletlenül találkozik a két csapat, és rövid véres közelharcban meghal mindenki...

Magyarul: azért kezeljük fenntartásokkal ezt a játékot is. 😊
Gw2-be kár beleszerelmesedni megjelenés elõtt, mert megint csak a sírás meg a hiszti megy majd itt, ha az ezredmásodperceken múló pvp nem olyan lesz amilyennek elképzelted <#idiota>

Nekem 20.-án jár le az elõfizetés.
Ha addig kijön 1.2, akkor kapnak egy esélyt, hogy meghosszabbítom.

Ha nem, akkor keresek valami f2p-t gw2 megjelenésig. 😞

(tegnap megint élvezhetetlen volt a pvp melee karival)
GW2-re ránéztél már pubi? hetek óta csak GW videket nézek és K.O.-ra tett az a játék!
(van ázsiai beütése annak is,de nem annyira vészes mint egy Aion vagy Tera)

Azért, hogy megnézzenek 1 új wz-t, és 1 új operationt nem fognak elõfizetni, akik leléptek.

Tomb of Freedon Nadd