60334
-
Laroa #45518 Elsőre azt mondanám, hogy egész jó szatíra, de nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolja-e vagy sem. Lehet azért ennyire jó :) -
#45517 "
SirCopperfield
Old Yesterday , 11:50 AM | #29
Look. I don't mean to sound like an egomaniac, but I've earned the right to have this name.
I've put in the time.
"
LOL -
El Protector #45516 Hehe, valami baj mindig lesz aki csak azt keresi, az mindig talál majd :))) -
Rhilen #45515 Kíváncsian várom mikor jön az első "jajj, sor van, várnom kell, nem tudok belépni, játszani akaroooook, köcsög BW..." hozzászólás -
#45514 Hogyan rúgjunk öngólt a neten xD -
Laroa #45513 fleet amin vagyok fullon van 250 emberrel, nem tudom mennyi instance nyílt még -
#45512 fleeten átlépte már az 50 főt? -
#45511 Várom mikor lesz sor -
El Protector #45510 Remélem, hogy hamarosan a Nightmare Lands is sorra kerül, mert bár a nagyobb szerók közé tartozik, de csökken a létszám. Viszont hajnali háromkor a tomb-ot full-ra írta a szerverfigyelő :))) -
Laroa #45509 jézusom mennyi ember minden bolygón, rég volt ilyen -
#45508 Most jött ki pár hete az 1.8 új raidel meg rakat contenttel... Trion -
Laroa #45507 /off
RIFT™ 1.9: Conquest is coming
14 June 2012
Conquest is the next rapid-fire update coming to RIFT. Prepare for three-faction PvP, a new Sliver, Barbershop, Mentoring, and more features you crave.
/on -
DoctorStryker #45506 tegnap fleeten 3 stance volt első 1-2-ben 250+ a harmadikban 120+
ezek után lesz vicces a napi questek -
stern #45505 angolul meg tat... na és? :D akkor sem erre gondoltam, mikor kitaláltam a szót... :D Elég nehéz olyan kimondható szót kitalálni, ami valamilyen nyelven ne jelentene valamit :P
De a leglényegesebb, hogy lesz élet az swtor-on :D -
Tomy Lee #45504 Na igen ez meg a másik:p -
Tomy Lee #45503 Túl generic ezt nagyon sokan akarják használni:) -
#45502 Meglepő ... xD -
t0xikus #45501 olyan jól kitaláltad,h a Stern az németül csillagot jelent. -
stern #45500 Sajnos mint kiderült a Stern egy német hetilap neve volt... Meg itt van ez a Howard Stern. Pedig ezt a nevet vagy 15 éve csak úgy kitaláltam... :) -
DoctorStryker #45499 Rakata cuccokhoz kuponokat honnan lehet szerezni? Melyik insták, OP-k
Commandonak kellene kezes/csizma (armoringja csak a bonus miatt) -
Laroa #45498 Nekem egy név se volt foglalt -
#45497 Az altjaid nevét add meg (különösen azokét, ahova nagyobb összeget küldenél) -
stern #45496 Na athocity mehet a tombra... Ez azért is elég gáz, mert én nem szerettem volna soha egy ennyire telített szerverre költözni. Illetve mindenkinek volt (van) legalább egy kis karija tombon. Ha másért nem, hogy csak benézzen...
Az összes név foglalt... És az új név választása is rendkívül lassú és nehéz. Nagyon utálom a sorszámozott neveket és már előre érzem, hogy éjszaka az altjaim közti levelezgetés közepette másoknak fogok küldeni kreditet, cuccokat... -
DoctorStryker #45495 Nem tudom, hogy neked az hhogyan sikerült, inkább csak figyelmetlen voltál...
Tegnap 5 karakteremből 2-t kellett átnevezni.Amint ez elsővel sikeresen végeztem mindjárt a másodikra átugrott, változott a háttér is.
Ilyenkor az emberek hajlamosak elsumákolni dolgokat, s felfújni. Bocs de én naponta többször találkozok ilyenekkel.
-
Nephin #45494 Szerintem ha figyelsz, mit nevezel át, akkor nem lehet gond, eddig sokaknak sikerült :P, de ha biztosra akarsz menni, menj egyesével. :D -
#45493 Akkor azt a következtetést lehet levonni, hogy egyszerre egy karaktert érdemes mozgatni?
Érdekel, mert négy karakterem van Ahton, és nem szeretnék felváltva belépegetve adni a 4 fős szerverpopulációt szolgáltatni -
Laroa #45492 Legyen MamaKirálynőSzigetenPongoPongo -
#45491 Négy napjuk van, utana delete minden, és cancel acc. Aztán úgy teszek a BWnél is, mint a SOE esetében: ha bármit meglátok tőlük, megyek át az út másik oldalára.
(Megj. biztos nem csak én jártam így, hanem jópár több karaktert mozgatott, és mindegyiket átnevezendő player.) -
#45490 Borgese :) De lehet, hogy Borgesova-vá kell változtatnom, ha a support nem nevezi vissza kértekre a main karimat ... :D -
#45489 Három karim volt noname krix-krax. Nem akartam a mainemmel kezdeni, gondolom a lowabb level karikkal megnézem ezt a szar átnevezésdit. Kijelöltem az agentemet, hogy nevezze át. Erre mit nevezett át először? A mainemet. Nem is néztem a krix-krax hosszúnevet, mert ki volt jelölve a háttérben az Imp Agent, nem hittem volna ennyire debilül van megoldva. Nos, a male mainem jelenleg női névvel büszkélkedhet.
Írtam a honlapon keresztül a supportnak, remélem segítenek. -
Laroa #45488 Mi a legacyd amúgy? Tengustitu? -
Kazagor #45487 Eddig 9 EU-PVE-ENG szerver mozoghat (a 19-ből), és MIND a Red Eclipse-re. Tényleg nagyon úgy néz ki, hogy szuperszervereket csinálnak. Remélem HB is hamarosan sorra kerül, és mi is mehetünk oda.:) -
Nephin #45486 :D -
Laroa #45485 Transferkor kicsit megijedtem, hogy bukom a Mulder legacyt és Fox Vajda leszek, de hálistennek csak a legacy xp és unlockok jöttek át, Agent Fox Mulder maradt -
#45484 Ja, pedig menő lenne egy ilyen verda. Mint ahogy jó lenne egy olyan játék is, amibe az összes itt elhangzott világmegváltó ötletet belepréselnék... -
#45483 Azt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy irreális elvárásaid vannak. Nekem olyan autó kéne, ami páncélozott, bárkinek nekimehetek és nem sérül a kaszni (sem a fényezés), elférünk benne kényelmesen kilencen, könnyű vele parkolni mert kis helyen is elfér, lánctalpas (hogy bármin keresztül kikerüljem a dugót, akár a többi autó tetején át is), és városban fogyaszt 4 litert. És tegnapra. A színe legyen törtkatamarán-piros 14. Nettó hülyeség, semmi köze a valósághoz, és még az is lehet, hogy ha komolyan leírnám, akkor valakiből iróniát csalna elő. Vagy csak hülyének néznek. Előfordulhat. Így már világos? -
Nephin #45482 Írj a CS-nek, ha bármilyen gond van, ez pedig annak tűnik. Mármint a 7 helyett 8. :) -
Kazagor #45481 58 EU szerverre bővült a lista. -
#45480 Áh. Fasza. Marha jó ... Állatok. (Ekkora bugot ...) Mondjuk fasza, hogy a mainemet, Anulut kell átneveznem. Így tk. az egész legacynak értelme semmi. -
Bandras DaSilva #45479 Az utána jó lesz,...nekem is eggyel többet írt amíg át nem neveztem a karit.