60334
-
Vincentcloud #45598 Sziasztok, valaki tudna küldeni egy frineds trial-t a [email protected], ha jól tudom még nem kezdődött el a free trial. -
ANDAXINx #45597 szerencsére a Tombon kreált legacy név maradt, viszont az Ahtoról hozott 40es szintet kaptam meg. kár, hogy még ezt a pár ezer pontot nem adták hozzá amit összekapargattam itt, de ne legyünk telhetetlenek
egyébként transfer napján eltűnt a hajóimról a mailbox, írtam a supportnak és javították.
lvl50 pvp: vagy kevés pre-made WZben futunk bele, vagy csak mákunk van, de a meccsek 70-80%-át nyeri az imp oldal szerencsére. viszont ha bukjuk, akkor nagyon csúnyán bukjuk
-
El Protector #45596 mehh, kár érte:/ -
Nephin #45595 Quote: Originally Posted by Graddaz
"instead of the mumbo jumbo can we have a deffinitive answer to the question : are u opening anymore servers today?"
No, it does not look like it. Please see the reasoning in my previous post.
Jövő hétre marad a PvE-költözés. :( -
#45594 Nem a transferrol beszelek, hanem altalaban, egy szerver meretu kozossegen beluli helyzetrol. Transfer eseteben jogos, hogy uj, egyedi legacy-t valasszon az erkezo jatekos, de utana a keresztneve lehetne barmi, hiszen a legacy egyedisege kizarja az egyezest. -
DoctorStryker #45593 Nem mert a lagency név is egyezhet s akkor szintén bukta.
-
#45592 Ott a legacy, az pont eleg lenne egyedinek. Oke, amig nincs meg a legacyd, csinalj egyedi nevu karakter, de ahogy megvan - legyen mondjuk ez is egy legacy lvlX feature -, akkor az altnak adhatsz barmilyen "common" nevet, a Bobtol a Shadowon at egesz a Rockyig (vagy mittomen mi szamit popularnak mmo nevekben). Legacy ugyis megkulonboztetne. (A karakterek neveihez alapbol tartozik egy szam, hasonlo mint a wowos battletag, ez alapjan minden karakter egyedinek tekintheto, hiaba hivjak mindegyiket Jacknek, mar most, a jatek ezen allapotaban) -
#45591 Mindegy hogyan tárolják, az furcsa lenn, hogy válassz amikor barátnak akarsz felvenni valakit / invelnéd partyba / invelnéd guildbe / whisperelnél neki, hogy feldob egy listát a többi megegyező nevűvel, és válassz -
#45590 ...mind a 7 karakter... lemaradt a szám -
#45589 Simán sorba belistáztam a karaktereket nem vártam megerősítést semmit hogy kész a transfer és kb 15 perc alatt átment mind a karakter hibátlanul. Majd beléptem láttam 3 karaktert nevezni kell a legelsővel kezdtem és automatán lépett a következőre simán nem volt semmi para meg keveredés.
Szal vagy faragtak rajta vagy ő peches de kurvára :] -
DoctorStryker #45588 Egyszerre csak egy a karaktert lehetett átvinni amikor befejezte utána lehetett a másikakat.
Fordítási hiba volt inkább (sztem).
Gondolom az adatbázisokat a karakter nevével kapcsolták össze, eamitt nem lett volna szerencsés a névegyezés, s kellett randomra átírni.
Biztonsági szempontból jobb is hogy a honlapon nem lehetett ezt megtenni. Nagy kockázatot jelentett volna.
-
#45587 Akkor telefonálj nekik, ne itt brékelj! -
Nephin #45586 Jól van, felfogtuk, mi fáj, most fuss két kört és gyere vissza, ha lenyugodtál, két napja ezen pörögsz. -
#45585 Figyu, csak a legutóbbi MMO transfernél: Még a sima, hülye SOE is, akik barmok, de még ő náluk is úgy működik a dolog, mert van MMO múltjuk:
Transferelni akarsz egy karit? Okés!
Rányom transfer. Gondolkodik a hülye felület játékon kívül. Majd kidobja: sajnos, ezen a néven van már egy karakter azon a szerveren, így kérlek most nevezd át a karaktered: és feldob egy üres helyet. És lészen világosság, már pötyögheted is be. És ez csak az idióta, mindenki által szidott SOE.
De máshol is hasonlóan működött. Erre, a nagy BW, kiírja, hogy NEM LEHET csak egyszerre egy transfer. NEM LEHET nem aktív előfizetéssel transferálni. Erre mindkettő lehet. Akkor most ez az én hibám? Lefogadom, hogy belefutottam egy bugba, mert azért vak nem vagyok, és felismerem, ha átvált a marauderemről a nagycsöcsü imp. agentemre, de nem váltott ... -
#45584 Bocs, de egy játéktól elvárná az ember, hogy ha a már említett három átnevezendő karakterének neve egy-két betüben tér el, akkor legyen olyan szíves, hogy ha kiválasztom az imp. agentet, akkor ne a qurva marauderem akarja átnevezni.
Pont azért akartam belépni nem a mainnel, hogy valami rohadt bug miatt ne szopjam be (a hiv. fórumon is javasolják, hogy ne a main karit próbáljuk ki először az új szerveren ...). Ezért választottam először az agentet. Erre ő átnevezi a maraudert? "Roppant logikus." Mindazok fényében ótvar ez a system, hogy más játékban eddig 1x nem szoptam be transfert, és csináltam már párat, de ott értelmes volt az egész. Esetleg ha baromarcék mondjuk úgy nevezik át random a karit, hogy megtartson egy kis részletet az eredetiből, akkor azonnal rájöttem volna, hogy nem jót nevezek át, de amikor egy-két betü eltérés van a neveknél, és kiválasztasz valamit, nem azt várja az ember, hogy egy teljesen más karakterével kezd el foglalkozni a játék. -
#45583 Megélhetnek, ha van olyan gazdaság a játékban, ami elbírja a ig pénzért TC-t. Mint az eve/tera-ban. -
#45582 Lassan nem is nagyon fognak a havidíjas MMOk labdába rúgni, amikor GW2 szintű mmok jönnek ki havidíj nélkül. -
DoctorStryker #45581 Sokkal de sokkal többet fog az adott ember fizetni f2p modellel mint a havidíjjal...
Sok kicsi sokra megy elven. -
#45580 Én csak azt mondom, h nem a játék bukását jelenti, ha f2p és mikrotranzakcióra vált. -
#45579 Ez benne a lényeg. Ingyenes, de ha extrát akarsz akkor fizess. Hidd el, rengeteg ember, vesz mindenféle apró szarságot, mert olcsóbb mint a havidíj. -
#45578 A f2p-nek nevezett játékok 80-90%-ának nincs köze az ingyenes jelzőhöz. -
talos86 #45577 Ott a Tera. Amerikába és nálunk havidíjas, Koreába és környékén F2P micro paymenttel. -
#45576 Nem lenne meglepő. Nagyon ebbe az irányba megy el az MMO piac. -
#45575 Ha már a gondolkozásnál tartunk, akkor gondold át, hogy ki lesz az a tömeg, aki elő nem fizet, de bejön játszani, és majd veszi a fizetős boltból a csicsát! -
talos86 #45574 Aion-t ne emlegessük annyira a f2p között. Minden hónapban 30 napos Gold Pack-ot kell venned orbitális mennyiségű ingame lóvéért vagy kpért(az utóbbi a jellemző), ha AH-zni, tradelni akarsz. -
#45573 L1, L2, Lotr online, aion, csak egy pár ami váltott és növekedni tudott. Persze, aki azt mondja, h f2p lesz a játék, az már egyből a játék halálhírét kelti. Nem ártana kicsit gondolkodnotok is. Nem mindenki troll. -
talos86 #45572 Naja. WoW-ban is rekord eladása volt az übercsicsa moutoknak, amiket ingame lehetett megvenni kpért. -
#45571 Engem nem érdekel, h fizetős marad e, vagy áttér az f2p modellre.
Találtam két cikket bemásoltam. Az más kérdés, h f2p több játékos, és több bevétel, mert sok szart rájuk lehet sózni az ingame bazárból. Ergó, én nem negatív dologként látom az f2p modellt. -
#45570 Annyiban realis, hogy a legtobb elemzo szerint az elofizetos/havidijas rendszer mar kisse idejet mult, es aki csak teheti, elobb-utobb valtani fog. TESO kapcsan is jott minden gazdasagi elemzo es szakerto, es elemezte, hogy egy uj mmo-nak mi eri meg jobban, es mi lesz a jovo. -
#45569 Te is megersz egy miset azert. Vegre van valami ertelmes tema, valami jo dolog tortenik a jatekkal, erre jossz te, a duzzogo kisgyerek akitol elvettek a jatekat, es direkt odaszarsz a szoba kozepere, csak hogy veled foglalkozzon anyuci es apuci :) Ha ettol boldogabb leszel, akkor tessek: IGEN, TE MEGMONDTAD, ELORE SZOLTAL, ES MI NEM HITTUNK NEKED, HIBAZTUNK ES VAKOK VOLTUNK MESTER! Gondolom ilyesmire varsz majd tolunk.. ha igen, tolem megkapod, munkam resze, hogy mosolyogva azt mondjam az embereknek, amit akarnak hallani :) -
DoctorStryker #45568 Netto baromság... bár csodálkozom, hogy az IGN is átvette.
amig a Bio hivatalosan be nem jelenti addig csak blikk magazin szintű..
vagy csak egyszerűen reklám, dobj be valamit és cáfold meg, addig is beszélnek róla.
-
#45567 myb f2p?
kettes link
Kezdődjön a flame. :D -
#45566 Anno sikeresen ateltem a wowban az - elore nem tervezett - Hakkar apanktol kapott Corrupted Blood nevu mokat, ahogy az beszabadult IF es Orgri foterere, es hullott a nep tomegevel, azt sem tudva, hogy mi van. Bar hamar javitotta a Blizz, de az a par nap erdekes volt (foleg a lowlvl szintezok, vagy bankos kiskarik es a goldseller lvl1-esek hullakkal volt tele a foter :D).
De eppen lehet versenyt is hirdetni a frakciok, szerverek, kasztok, barmi kozott valami alapanyag grindelesebol, mondvan, hogy haboru lesz es kell a nyersanyag, ahogy azt anno a wowban is megmagyaraztak az AQ kapunyitas eventjeben. Barmi, ami keszteti a kozosseget arra, hogy egyutt dolgozzon egy celert, es ne szolozzon. -
Nephin #45565 Hehe... most is tömeg állt a fleeten, egymást fertőzve, képzeld el egy full szerveren ugyanezt... :D -
#45564 Igen, sajnos a BW/EA teljesen kihagyta a kozossegformalas szinte osszes aspektusat, es sajnos a jatekosok onalloan is csak elvetve tudtak kialakitani maguknak megfelelo "rendszert", fokent a kis letszamu serverek miatt. Talan majd most alakul valami a superserverekkel, de a BW reszerol tovabbra is adott a magaslabda, miszerint surgosen kellene valami osszefogasra vagy a jatekosok egyuttmukodeset erosito dolog. Ha nem is most, de a kovetkezo nagyobb content patchben/kiegben mindenkeppen meg kell ezt oldaniuk. Az ilyen zombis event jo volt indulasnak, csak surubben kellene es meg interaktivabban. -
#45563 Ez igaz, de a probléma nem ez, hanem az erre irányuló ösztönzés teljes hiánya a szintezés alatt, aminek a vége az egyedül wz-re járkáló (és abba jól bele is fáradó) játékosok száma, akik így elmondhatják, hogy tök jó volt a szintezés, aztán jön ez a pvp, és rage-cancel. -
#45562 Az egyen valasztasi lehetosege, illetve a guildek meritesi lehetosege lenyegesen jobb kepet mutat egy 15-20 000 fos kozosseg eseteben, mint egy 4-5000 fos eseteben. Ez nem jelenti azt, hogy a minoseg is jobb, egyszeruen az eselyek jobbak. Egy rossz dontes utan van lehetoseged valtani, es ujabb guildet keresni egy nepesebb szerveren, mint ott, ahol van max 2-3 progress guild a kis letszamu community miatt, es emiatt inkabb maradsz kenyszerbol, ahelyett, hogy egy tenyleg neked megfelelot keress, mert van meg 10-15 masik lehetoseged. ENnyi.
A baratok, a progress minosege, a tarsak stilusa, embersege, es barmilyen egyeb emberi tenyezo nem fugg a szamoktol, ez egyeni dolog. Viszont az esely, hogy mindezt megtalald egy jatekban, nagyobb, egy nepesebb serveren - termeszetesen nem kizarolagosan, hiszen a szerencse faktor is jelen van.
(De mindezek elott feltetelezve azt termeszetesen, hogy ujonckent krealsz oda karaktert, 0 ismerossel, ergo uj eletet kezdesz, nyitott kapukkal) -
#45561 Én azt olvastam ki a mondandójából, hogy nemcsak nem azt a karaktert akarta átnevezni, de kattintott is másikra. Innentől nem tudom eldönteni, hogy tényleg ő-e a hibás, és nem is tisztem megállapítani. De igen, a rage is felesleges, csak megjegyeztem, hogy őt hülyének nézni is felesleges, ráadásul még több rage generálása garantált. -
#45560 Függetlenül attól, hogy hányan voltak wow-ban - mert lehet, hogy én emlékszem rosszul - van itt egy jelentős logikai bukta, mégpedig az, hogy a megszerezhető barátok számát arányosnak tekinted a jelenlévő emberek mennyiségével. Az igaz, hogy egy elszigetelt 500 fős faluban nem lesz 499-nél több ismerősöd, de azt feltételezni, hogy egy milliós nagyvárosban majd több barátra lelsz balgaság. A városlakó ugyanis nem függ konkrét személyektől (szolgáltatásoktól, termékektől függ), a kis falu lakója viszont jelentősen függ a többiektől. A kölcsönös egymástól függés pedig "melegágya" a jó emberi kapcsolatoknak. Egy AH-ba berakott cucc készítőjétől egyáltalán nem függesz, majd legyártja más, ha ő nem. Ha viszont hárman vagytok egy szerveren, akkor a konkrét játékostól függesz: tud-e olyat crafrolni, van-e alapanyaga, hajlandó-e legyártani neked...
A népes szerver megoldás a kihaltságra, mert a példabeli 500 fős falu sem terpeszkedik akkora területen, mint a milliós város, így a népesség mindenképpen segít, de nem kizárólagos feltétele a könnyű kapcsolatfelvételnek, egészséges és aktív community, erős guildek kialakulásának. Casualoknál ez hatványozottan probléma, mert nem lóg ott állandóan, nem ismert a neve, nincs lenyűgöző gearje, elvan foglalva a játék tartalmával (amiről mindig úgy érzi, hogy másokhoz képest le van maradva), nem szervez és nem tud részt venni órákig tartó, sok erőforrást igénylő vállalkozásokban (raid)... Őket kéne segíteni, és nem abban, hogy gyorsan végig lehessen rohanni mindenen egyedül. -
Nephin #45559 Én teljesen megértem, engem is bosszantana, de amit itt rage-el, mikor csak ő a hibás, az nem kerek.