60268
  • grebber
    Profi az nem kétség de mire jó? Ez játék lesz nem filmeket kell csinálni hanem játékot!
  • Legend Killer
    igazad van, de azért valld be, hogy profi a trailer.

nekem legalábbis tetszik nagyon.
  • grebber
    Sosem értettem mire jók ezek a trailerek legalább ingame-et mutogatnának ilyenek helyett.Ilyen CGI animáció anno a Crysisnál is volt azt mi lett belőle :(
  • Boncmester
    A trailer eszméletlen jó, muszáj lesz beszerezni a játékot!
    Viszont félek kicsit ettől a sotryra fókuszálás dologtól. Remélem, emellett koncentrálnak majd a jó PvP-re, mert mobokat ölni hosszú távon nem lenne túl izgalmas. Ha sikerül hasonlóan jóra megcsinálni a PvP-t, mint a WARban, akkor tuti jó ideig ezt fogom tolni :)
  • Pluskast
    ÁÁÁÁÁ új cinematic trailer!! Kötelező megnézni ez nagyon durva!! Ez egy nagyon fasza game lesz!!!
  • [HUN]Crassus
    ?
  • MerlinW
  • Jeffjohnson
    Jó lesz ez a game nagyon! Nem kispályáznak motion capture-rel csinálják az animációkat. Trooperhez már megjött a kedvem :) de messze van még 2010
  • wewi
    Developer dispatch: trooper
  • Kreeder44
    igen már az elejétől tudjuk h a nagyfater előtti időkben játszódik ez nem újdonság... az meg ,h a healert hogy oldják meg..? nem úgy van, h a a jediknek lesz olyan kasztja h gyógyító?
  • wewi
    új képregény
  • BlackShadow
    fasza.. ha foglalkoznak a mandokkal akkor tuti játszhatóak lesznek \o/
  • V43 1105
    Köszi ·.·
  • Jeffjohnson
    új video ami egy sztorit mesél el Link
  • XenHai
    Ezen vitatkozhatunk még 1 db-ig de totál értelmetlen.Arra leszek még kíváncsi, hogy mount gyanánt lehet e valami szaftos járművet használni.
  • Torzonborz
    höhö perszeee :D
  • Burca
    :)
  • wewi
    Sőt szerintem a smugglert is biztosra lehet venni. Azzal együtt már 5. Mivel mindnek lesz egy ellenpárja én a pirate-ra tippelek. Persze lehet, hogy a bounty hunter az, akkor viszont a trooper-nek nem ismerjük a sith párját. Mondjuk a mandalorian illene oda, úgyis visszahozták őket a történetbe.

Droidok biztos lesznek a játékban, ha más nem companion karakterként.
  • V43 1105
    Mivel ez egy Star Warsos játék lesz, véleményem szerint minden faj szerepet fog kapni a történetben. A droidok kimaradhatatlan elemei a játéknak. Űrhajózás szerintem biztosan lesz, mondjuk pl a Guild vesz egy űrhajót hogy ide-oda cikázhasson a Galaxisban, vagy pl csak maga a sima player vesz magának egy egyszemélyes gépet... Biztos vagyok benne, hogy lesznek még kasztok, bár pl nem tudom hogy a "medic"-et hogyan fogják megoldani .. Egyébként, ha megnéztétek a legutóbbi filmet, akkor ott az egyik készitő mondja el, hogy maga a történet még a Darth Vader előtti időkben játszódik.. Egyébként érdekes lesz, ha pl egy Trooperekből álló kis társaságot megtámad egy Sith vagy Jedi társaság, vajon hogyan fognak védekezni?:| Mindenesetre én már nagyon várom ^.^
  • wedge31
    Engem csak az érdekel hogy a vukik legyenek azt megyek irtani a kis BH-mal a millió jedit ,mert látatlanba lefogadom hogy a gamerek 2/3 az lesz.
  • Jeffjohnson
    ha lenne benne akkor akár még +1 évet is várnék rá bár így is lehet az lesz belöle de addig is lesz SW játék a Republic Heroes
  • N1ggA
    még nem lehet tudni
  • [HUN]Crassus
    atomnoob kérdés,de "űrhajózás":P lesz benne?
  • N1ggA
    úgy tudom a bh csak sötét oldalon lesz játszható, amúgy meg simán lehetnek droidok, ennek a világnak a technikai fejlettségi körülbelül a filmek szintjén van már
  • Jeffjohnson
    Jedi meg a Sith 100 hogy lesz de még nincs bejelentve ,hogy konkrétan milyen képességeik lesznek mi lesz a feladatuk pl: a Trooper lesz a ranged dps. Én sem döntöttem még el ,hogy mi leszek valszeg sötét oldalon de pl a BH is érdekesnek tünik csak ne legyenek OP-ek a fénykardot használók. Vajon droidok lesznek a játszható classok között? Vagy nagy baromságot mondtam és ebben az időben még nem léteztek?
  • N1ggA
    4 class! Jedi, Sith, Bounty Hunter, Trooper
    Hát nemtom, eddig a Bounty Hunter a legszimpatikusabb, de lehet hogy végül beadom a derekam és Jedi leszek...
  • Jeffjohnson
    csak találgatás van valahol az egyik készítő lenyilatkozta ,hogy ebben az évben ki fog jönni de hozzátette ,hogy persze ez még változhat.
    Én jövö év elsö ill második negyedévét tippelném. Még csak 2 class van bejelentve a terület nagy része még nincs kész tehát van még mit dolgozni rajta. Remélem nem a ma oly divatos félkész bugos formában fog megjelenni pl: Aoc, Warhammer ha elég időt szánnak rá és egy bugmentes játékot adnak ki jó sztorival élvezhetö pvp,pve tartalommal akkor nagyot fog ütni. Lehet még a wowot is utoléri mert a rajongói tábor adott de ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra.
  • V43 1105
    Egyébként lehet már tudni valamit megjelenésről .. ^^ ?
  • Legend Killer
    LOL.

házigazda az valóban elfog kelleni.
  • V43 1105
    Szerintem még most legyen valaki házigazda és az ilyen kis taknyokat innen pateroljuk kifelé .. ^.^"
  • Torzonborz
    szarkazmus bazz .
  • [HUN]Crassus
    nemkéne lemenni óvoda szintre:P
  • Droughert
    Lehet több mmo-val játszott mint te
  • Jeffjohnson
    csak viccelt nem kell mindent komolyan venni PotBS fórumokon gyakori vendég tehát valszeg tudja mi az MMO
  • Jeffjohnson
    Fórumban azt olvastam róla ,hogy a Trooper Ranged DPS kari lesz. Nem gondoltam ,hogy belerakják de kiváncsian várom mit hoznak ki belöle.
  • Jeffjohnson
    Új class: Trooper

Link:http://www.swtor.com/info/classes/trooper
  • Burca
    Nem még eggyel sem. Az minek a roviditese amugy? MMagyarOrszag?
  • XenHai
    Gratulálok látszik te sem játszottál még mmoval....
  • Burca
    Fujj mmo fujj fujj
  • Mayday
    Miért nyomi? Játszottál vele, és nem tetszett?