60865
-
Támogatom full hülyeség az egész.Sok vérpistike jól felszedné magát és verné a mellet, akkor inkább a havidíj. -
Egész jó ötlet, attól függetlenül, hogy baromság. Bár végül is arra jó, hogy ne haljon meg a fórum. Azzal mert itt teóriákat gyártunk, tuti, hogy nem adunk ötleteket a fejlesztőknek/kiadóknak de egy próbát megér, vezesd elő az ötleted egy hivatalos fórumon is, ki tudja, lehet, hogy vevők lesznek rá és milliomos leszel. Viszont azt javasolnám, hogy abból a levélkéből ne hagy ki a mondatvégi pontokat és a nagybetűket, bár ki tudja, lehet ezt is értékelnék. Söt, egyenesen javaslom, hogy a szóközt is spórold meg, úgy még sokkal jobb és viccesebb lesz az irományod. -
simon7108 #1021 na kitaláltam,hogy hogyan lehetne a majd a játék a havidijal vagy a tárgy vásárlással kapcsolatban:Dszerintem ugy lenne jo ha ingyen játszhatnál tehát megveszed a játékot regisztrálsz és játszhatsz na de itt jon a fordulatXDnem kellene havidijat fizetni és az itemekért sem kellene igazi pénzel fizetni és ez ugy lenne,hogy pl a boltban lehetne majd venni Gamecardot mint a wow nál de nem felfizetésre lenne jo(természetesen átutalásal is lehet mint a wowban)hanem kapnál érte kreditet pl 10 dollárért 1000 kreditet kapnál a profilodban ha bejelntkezel a hivatalos oldalon na és ott lehet vásárolni a itemeket amiket nem lehet megszerezni a játékban(ha meg meglehetne szerezni ugy meg nem lenne értelme sztem az egésznek de azért jolenneXD)anniy lenne,hogy ott a profilod alatt kilennének téve az itemek pl jedi ruha 60 kredit vagy dupla éllu fénykard 70 kredit,és csak rámész a BUY ra lemegy a 70 kredit a számládrol és amikor fel lész a játékra akkor már ott fog viritani a tobbi itemed kozott az item amit vettél:)
persze ez csak az én otletem!
kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo:) -
Már lassan ideje lenne.... -
Nem beta , arról még nincs hír. Egy hosszabb video (Developer Walkthrough) lesz mert amit eddig láttunk az csak pár perces ez remélhetőleg valami komolyabb cucc lesz. -
Demo alatt mit kell erteni? Vmi beta verzio? -
Ma fun friday és Threat of Peace 13# ...magyarán semmi érdekes. Viszont jövő hét pénteken jön a demo azután pedig megmutatnak valami újat (remélem egy új classt). -
Nekem mind1 nem én nézegetem,csak szóltam... -
Jó ez. -
Sztem jó lett,csak kevés a frame az animációba és így "akad". -
Ennél jobbat nem is lehetett volna csinálni O.o Nagyon jó
-
Király a banner...
-
A magyar oldal új kinézetet kapott link a bannerben -
sztem nagyon szép. hangulatos mindegyik.
grat! -
klassz lett, örülök h hozzájárulhattam :) -
sasvader #1008 Most már jó,köszi helpet!
Azta fasza lett!!! Grat a munkához!
-
Doma #1007 Flash player-t telepítettél? Esetleg frissítsd le hátha segít. -
Kód átírva thx a helpet.
Viszont innentől a banner téma részemről lezárva ha van olyan akinek nem tetszik megcsinálja elküldi én meg berakom. -
Monoton #1005 Tedd be ezt a kódot, sztem így mindenki látni fogja:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width=700"undefined" height=250"undefined">
<param name="movie" value="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="menu" value="false" />
<param name="wmode" value="" />
<embed src="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" wmode="" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width=700"undefined" height=250"undefined"></embed>
</object> -
Monoton #1004 IE-t hasznalsz? -
Monoton #1003 Nice, csak sztem írd át a méretet 700x250-re mert az az eredeti. Mintha most nagyobb lenne. -
sasvader #1002 Nem akarlak megbántani,de nálam semilyen kép nem jön be...egy nagy hófehér kockát látok...többször is frissitettem az oldalt hátha bejön de semmi.
Persze lehet hogy csak nálam sz@r...
Mind1 azért thx probálkozásért! -
nem lett tökéletes de akinek nem tetszik annak itt a lehetőség jobbat csinálni -
Nagyon jó lett ez a banner
Sugárzik belőle a SW hangulat :D Türelmetlenül várom a játékot!(L)
-
király -
hétvégén kész lesz -
ha visszaolvasol, láthatod h van még több mint 30 féle banner amit csináltam, csak jeff nem tudja h kell berakni váltakozóra őket -
Midgaurd #996 Sziasztok
Most induló ,swtor közösségi oldal keres csapatába embereket. Részletek:
SwTorHun -
ja.
sakkozunk? :D -
nem azt mondjuk, hogy szar a banner, jó munka. csak lehetne a másik kép IS és kettő lenne, nem EGY.
:D
de nembaj, mind1. -
Látszik ,hogy nincs hír :) -
Legyen a képváltos és akkor mindenki elégedett lesz. -
Monoton #991 Szerintem meg ilyen baromságon hülyeség filozofálni :D Komolyan leakadni azon, hogy milyen a banner :DDD Vicc. Már bánom hogy csináltam, inkább tedd vissza azt a torz szutykot az biztos jó :D -
sasvader #990 Szerintem is a lézerkardos a jobb...
1.feelingesebb
2.a hülye is tudja sw-röl van szó...bár igaz ki van irva sw:tor...
Vagy legyen képváltogatos,esetleg 2 banner legyen!
De ez ami kint van szerintem gagyi,de ez magánvélemény. -
amúgy felső lett volna a jó a lézerkardok miatt :P :D. legyen dupla banner. felül a felső, alul az alsó :P :DD. -
jó a banner -
sajna énse vágom h kéne, mert ez a java-s scriptelés nekem magas, de kérdezd meg talán az Anime topikban vagy a PS Works topik házigazdájától -
nekem mind tetszett :) -
tőlem ki lehet válogatni a jobbakat, de ha végignézed őket sztem nem nagyon lesz szíved kinyomni 24et, mert mind olyan klassz kép :)
ha gondolod neked is elküldöm (privit elindítom, ha nem kell törlöd) -
Monoton #984 De a 34 sok sztem. Max 10.