60268
  • Vincentcloud
    Én wow kocka vagyok, de ha ez kijön, dobom ki az ablakon. Ha a bioware meg tudja csinálni a játékot rendesen, szerintem tényleg wow verő lesz.
  • gibson9
    Már nagyon várom ezt a játékot. Mondjuk SW játékokat mindig várom :D Jó volt mozgás közben is látni. El sem tudok képzelni más nevet, ami felvehetné a versenyt a WoW-al.
  • [HUN]Crassus
    várom a vampire-t....:)
  • Fenrir
    Hagyd abba azt a nyomorult wowot, látom már kaptál 2 felkiáltójelet is miatta :P
  • [HUN]Crassus
    amúgy a játék grafikája szerintem kurvajó így!
  • [HUN]Crassus
    azok a feltételezhetően nőnemű "lények" az irodai gyűlésen nagyon brutálisak ám:S
  • skorpio7
    Most csak a WotlK miatt lesz upgrade a gépemen, ha ilyen marad a grafika SW:ToR-ban a továbbaikban (legalábbis ránézésre) nem félek attól, hogy megjelenéskor ne futna el rajta gond nélkül.
    Viszont remélni merem, hogy bízva SW nevében/hátterében már megjelenéskor indítanak jópár EU szervert is. Igaz a legutóbbi 2 WoW "verő" game-nél is már gondoltak eleve az öreg kontinensre.
  • Fenrir
    Nekem semmi gondom az ilyen, kissé rajzfilmszerű grafikával. Az AoC szép volt a maga realisztikusságával, feltéve ha erőmű volt a szobádban amin fut a játék.

A Wow-nak a karakterei eléggé baltával faragottak, de összhatásban a tájak pl szerintem nagyon szép voltak, a BC-ben pedig az erdők nagyon hangulatosak voltak ahogy szűrödik be a napfény csóvákban meg hasonlók.
  • skorpio7
    Végre mozgásban is láthatjuk a játékot és egyre jobban tetszik.
    Grafika kb. a WoW szintjén lehet, de számomra ez egyáltalán nem gond, nem feltétlen az tesz sikeressé egy MMO-t.

A Hardwired-es cikk a trailer letölthetőséggel és ha gyorsan csak egy html oldalon akarod megnézni.
  • Wanax
    Hát szerintem mostmár javul a fénykard, nézzétek meg pl a 206os postot, ott mekkora a markolata a fénykardnak... De a játék amúgy tényleg szép, ha nem szúrják el a játékmenetet akkor én tutira beruházok rá :)
  • Monoton
    Jó képek, viszont azok a brutalnagy fegyverek , nameg a fénykard majdnem olyan vastag mint a keze.
  • Legend Killer
    amúgy kösz a képeket.
  • Legend Killer
    érdekes... hát lehet tetszetős, majd eldöntöm, ha jáccok vele :D.

nézzétek uccsó képet. ott oda lapul a falhoz.

vajon olyasféle lesz, mint a gta4ben? :D v, mint bia hh? :D cover me! :D
  • N1ggA
    nekem is tetszik
  • Fenrir
    5 új kép, hw-ról loptam:

Amúgy kövezettek meg, de nekem ez a fajta grafika tetszik, illik a játékhoz.

• Legend Killer
    lol
  • Enosh Chan
    hö nem hö
  • Shiwo
    nesze
  • Mc Master
    RE . na figyuzzatok!!! Dobnátok ide egy oldal címet ahonnan letudom tölteni ingyenesen az összes játékot kivéve a lego star wars-ot!! megköszönném!!sw4ever
  • Khabbas
    Na, ennek örülök. Bármennyire hülyén hangzik, nem tudok olyan jó mmo-t elképzelni, amiben nincs havidíj :)
    Egy idő után nyilván nem foglalkoznának vele, és egy kotorral azért ezt nem kéne :)
  • BlackShadow
    azé van idézőjelbe téve ^^
    jó volt azért mozgásban is látni a dolgot.. twilekeket megint jó nagy csöcsökkel látták el :D
  • Burca
    Erződik is benne a negatív hangzás ;-)
  • Torzonborz
    Héj ez az én szövegem !
  • BlackShadow
    mmogames.hu:
    "Üdv kedves SW fanok!

Kiadták az első SW:The Old Republic behind the scenes videót amiben a szokásos rizsa mellet van pár ingame jelenet is.

Meglesni mindenképpen érdemes még ha sok újdonságot nem is tudhatunk meg belőle. Mindenesetre az állam nem esett le tőle..."
    video
  • Burca

The STAR WARS™: The Old Republic™ Business Model has not been announced
  • piratetusken
    legyen úgy :P
  • Torzonborz
    ja még ők fizessenek Neked hogy játsz vele :D
  • BlackShadow
    crap :\ ennyit a játékról

szerk: najó azért nem ásom el egyből a játékot.. de az ilyen fizetési módu játékok nekem nagyon nem fekszenek.. de kitudja.. bioware-ben eddig nem csalódtam :)
  • Fasiszta
    A WOW túljó nem lehet felülmúlni
  • piratetusken
    Az lenne a legjobb ha egyszer megvennéd és kész. Nem lenne havidíj, se ilyen fizess + cuccokért.
  • Monoton
    Ez elég rossz hír :S Inkább kifizetnék 3000-3500 Ft-ot havonta minthogy azert fizessek hogy jobb cuccaim legyenek.
  • piratetusken
    http://gamestar.hu/the-old-republic-nem-lesz-havidij.html =))
  • piratetusken
    befejeztem =)
  • BlackShadow
    érdektelen a "vita" hisz ez még pre-alpha állapot.. szal még van pár évünk míg megkapjuk, h valójában, h fog kinézni :)
    én személy szerint a grafikát Star Wars játék szempontjából lesz*rom (azért, nem azt mondom, h igénytelen legyen :D) .. a lényeg a világ kidolgozottsága, játék összetettsége ! :)

Motir ca'tra nau tracinya!
  • Torzonborz
    mi köze egy servernek a kliens oldalon futó grafikus engine-hez ??? mármint a teljesítményt nézve ?
  • piratetusken
    beszéltem ismerősömmel. és van igazad. az hogy a szerók nem bírnák el a cod4 minőségű grafikat sok ezer emberrel. de akkor is azt mondom hogy lehetne jobb grafja a wow-nál. nem akarok most semmihez sem hasonlítani.
  • piratetusken
    Ez olyan mintha most jelenne meg a game, és azt mondtam volna hogy legyen cod 2 grafja és te azt mondod hogy most aligm enne valakinek. vagy ha nem is most 1 éve..
  • piratetusken
    Az hogy a gamerek 40%-ának nem megy a cod4 vagy csak alig-alig elég durva kijelentés volt.. A mass effect-ről azt hallottam hogy nem a legjobb a garfja, de jobb a cod4 grafjától, de nem sokkal. Így gondoltam hogy nem lehet sokkal nagyobb a rendszerigénye sem.
  • piratetusken
    40%? :D te tudod hogy mit mondtál? :D gondolkozz el kicsit rajta ^^
  • Danecay
    Mondjuk min. COD: MW és max. MAss Effect grafikai dolgot én sem igazán értem. Szerintem semmivel nem szebb a Mass Effect a COD4-nél, sőt a COD4 sokkal kidolgozottabb, részletgazdagabb.