60268
-
#253 igen kicsit szétoffoltuk a topicot :D Köszi a segítséget, majd utánna nézek -
#252 dc-n és kazettán :) máshonnan nemtudom, de ez már nagyon offtopic :D ha kell help >> privát és segítek :) -
#251 érdekesen hangzik ez is :) Bár én első sorban Köztársasági fan vagyok, vagyis Jedik és lázadók történetei jönnek be nagyon. De olvastam már birodalmi történeteket is és azok se voltak rosszak. És ehez a Crimson Empire sorozathoz hozzá lehet még jutni? -
#250 aham.. az se rossz :) csak 5 "epizódos"
ha meg már elkanyarodtunk a képregényekhez.. all-time favorit: Crimson Empire I + II !! (Előtörténete a Dark Empire I+II+III, de sztem nem kötelező, csak ajánlott :D)
Nagyon jó story, persze csak ha Birodalom fan az ember :D Kb ezért is hagyták abba, mert ugye a birodalom csak rossz és gonosz, itt meg az emberek egy birodalmi szereplőt imádtak meg ! Pontosabban Palpatine egyik személyi testőrét. Palpatine bukása után van a story
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elárulta az egyik testőre, és a testőrséget is megpróbálta elintézni.. amit a főszereplő túlélt és bosszút esküdött :D -
#249 Igen a Legacy-ra gondoltam :D A Kotort és a Legacyt tavaly még 1 példányban adták ki. Azóta már kivették és a Sith Birodalom Bukása van a Hagyaték helyett. -
#248 oh én nem is vágtam h itthon is megjelennek :) gondolom eredeti címében a Legacy-ra gondolsz.. azt is olvasom bőszen :D meg úgy az összes jelenlegi dark horse sw comicot :) (rebellion, dark times, legacy, kotor - és ahogy így leírtam sztem visszafele olvasva tetszési sorrendben is van :D) -
#247 ne értsd félre én is nagyon várom a játékot, csak örültem volna egy single verziónak is. De ha jól megcsinálják az MMO-t, akkor egy szavam sem lesz :D -
#246 2007 februárjában adták ki az első részt magyarországon. Meg is vettem eddig az összes részt :D Nekem nagyon tetszik! Bár én is örülnék ha feltűnne benne valaki a játékból. Vandar mester viszont már szerepelt benne :D
Van egy másik történet aminek Hagyaték a címe és Skywalker leszármazottjai szerepelnek benne. Na abban meg feltűnt egyszer Darth Nihilus :D -
#245 már egy-két éve :) de nincs köze a játékhoz, csak a cím ua és az old republic idején játszódik.
ill az olvasói levelek 35%-ban kérik, h vezessék be revan-t malak-ot meg ilyenek :)
link -
#244 Uristen le vagyok maradva?! Van kotor kepregeny?! -
#243 reméljük, h jó lesz! én még mindig bízok a srácokban, amiért oly lelkesek :D
btw.. ha belecsempésznek valamit a kotor képregényből akkor már meg is vettek :) -
#242 "megtudtuk a játék vezető írójától, Daniel Ericson-tól, hogy nem terveznek "sima" harmadik részt kreálni, ugyanis annyi tartalmat pakolnak a készülő MMO-ba, ami körülbelül felöleli a KOTOR 3,4...12."
ez azért kicsit elszomorít -
#241 sziasztok!
remélem h nem ilyen vastag szerencsétlen fénykardmarkolatok lesznek benne mert ez enyhén szólva ormótlan..... bár a sith lovagok agressziv életformálya tetszik :D -
#240 info madzsarul -
#239 Nincs e-book-ban? -
#238 Nekem nagyon tetszik Lucas is elismerte mint egy lehetséges folytatást söt asszem ez az egyetlen hivatalos folytatás , Mara Jade meg az egyik legjobb SW karakter lett szerintem. -
#237 ez nekem is kimaradt valahogy az életemből, de már rá is találtam az alexandrián. Izgalmasan hangzik az ismertető, szóval esélyes, hogy bekerül a gyűjteménybe, annak ellenére, hogy én a Jediket jobban szeretem :P Csak sajnos az első rész nem kapható már :S Legalábbis most nincs raktáron. -
#236 A havidíjat támogatom, mert az minőséget jelent(het) -
#235 Én tavaly nyáron olvastam ujra mindhárom részt. -
#234 nem olvastam, de majd utána nézek és köszi infot. -
#233 Az elnne jo ha ugy csinalnak meg, mint az EVE online-ba, hogy a jatekbeli penzeddel is tudod fizetni a havidijat, vagy legalabbis csokkenteni az osszeget :) -
xido #232 te..erre én se emlékeztem,hogy van benne ilyen "Heroes-Haiti" figura,pedig olvastam őket vagy 15 éve:) -
#231 Vazze nem olvastad a Thrawn triologiát ? ezt azonnal potolnod kell ha igazán tökös sith akarsz lenni.
Az ysalamiri egy olyan lény amelynek közelében nem használható az erö képességek. -
#230 az nem tudom micsoda :S. -
#229 Egy ysalamiri fog a hátamon csücsülni ugyhogy nem lesz semmi villám csak a csontok roppogása -
xido #228 Toydarian seftelő leszek,a havidíjamért cserébe ülök majd a poros Mos Espa-ban és nem moccannok semerre,mert a bolt az első..csak egyszer kell betöltenie a gépnek a pályát,még forgolódni se fogok -
#227 sebaj.. ha a pénzemtől lesz boldogabb :D Mondtam, hogy ezért a játékért (ha nem cseszik el), akkor hajlandó leszek fizetni. -
#226 az én véleményem a havidíjról, h egy alap összeget megér.. ugye sokan dolgoznak alatta.. fejlesztenek, segítenek stb.. azokat az embereket fizetni kell vhogy! az én szememben a játékot magát kéne ingyen adni, és akinek tetszik az áldoz rá havi pár ezret (egy szombat este többet költök :)) -
#225 oké.
wedge... mielőtt egyet bömbölhetnél a vúkiddal, meg fojtalak és villámokkal hátra repítelek, majd beléd vágom a kardom :D. -
#224 Lucastól ? igen sokat elöbb szurná magát tökön minthogy valamit is ingyen adjon. -
#223 23:40 - A fejlesztők azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt. - idézet a cikkből
De mondjuk ezt mégjobban el lehetne érni, ha mondjuk ingyenes lenne a játék.. Sokat akarok? :D
-
#222 jah, mert sok embernek elérhetővé akarják tenni.. elnézve az eddigi képeket, tartják is hozzá magukat rendesen :) -
#221 Én meg wookie bounty hunter aki sith nagyurakra vadászik és a börüket ágyelöként hasznositja. -
#220 Aztmondjak pedig, hogy nem lesz egetrengeto hardverigenye -
#219 én meg mint mondtam, Sith. Sith Nagyúr :D. addig remélem összedobok1ütős gépet is hozzá. -
#218 na az nagyon jó lenne :D És még kiegészíteném: Bioware, SW, Kotor, SG Guild együtt csak jó lehet XD -
#217 én egy rakghoul leszek akko má :D:D:D -
#216 zabrak doktor, healer. ez az én célom :P Majd majd ha megjelenik tolhatnánk együtt valami jó kis sg-s guilddel. Jó lesz ez! Bioware, sw, kotor. Ez a 3 együtt csak jó lehet -
#215 :DD... vagy mint kotor2ben a twilek ikrek :PP. -
#214 én egy tisztességes Twillek csaj kereskedő lennék.. :D