60268
  • Legend Killer
    és, ha twilek csaj kereskedő lennél? és beletennének szex jeleneteket is :D.
  • gibson9
    Hát ha így lesz, akkor csak úgy lesz értelme másik kasztot választani, ha csapatban akarunk játszani, mert egyedül leabálnának nagyon :/
    De remélem is, hogy több kaszt lesz, mert nekem még mindig furcsa, hogy belépek a játékba és több millió erőérzékeny ember ugrál majd körülöttem.
    Ami bizakodásra ad nekem okot: 1. Bioware
    2. Kotor
  • wedge31
    Állitolag több kaszt lesz a gond csak az hogy a userek kb80% jedi vagy sith akar majd lenni és ez egyoldaluvá teheti a játékot lásd SWG.
  • N1ggA
    Amúgy szerintem úgy lesz hogy mindenki force sensitive lesz az elején, és mellé lehet választani rengeteg kaszt közül. Végülis ha jól megcsinálják, akkor nincs baj.
  • gibson9
    Ha csapatban játszanék, akkor én egy orvgyilkos droid szeretnék lenni :D Egy HK tipusú! De szívesen lennék egy Twillek kereskedő is :D
    Jó lenne ha nem csak Jedi vagy Sith-ként lehetne kezdeni a játékot.
  • Drephis
  • Legend Killer
    dáj dzsedáj :D.
  • Enosh Chan

Remelem nem igy fog kinezni a kard markolata mert ez rohejes
  • lerboy
    Rohadjanak meg az mmo-jukkal együtt.
  • [HUN]Crassus
    http://pc.ign.com/articles/922/922115p1.html
  • N1ggA
    Nagyon félek ettől a kezdetektől is lehetek Jedi dologtól, és remélem nem lesz kötelező. Ha lehet mást választani valószínűleg doktor leszek, a jó oldalon :D De már megdumáltam pár sráccal hogy játszunk együtt, majd mindenkinek meg lesz a maga kasztja. Remélem nem egy wow lesz vagy egy NGE SWG...
  • BlackShadow
    vhol azt írták, h elejétől lehet használni az erőt
  • Kazagor
    Azért ne felejtsd el, hogy abban a korban amikor a játék játszódik, tényleg ezrével rohangáltak a Sithek és a Jedik. De még egyáltalán nem biztos, hogy a játék kezdetén lehet majd választani Jedit. Lehetséges hogy ugyanúgy meg kell érte "dolgozni", mint SWG-ben PreCU elött.
  • Legend Killer
    Én nekem is velük kéne dolgozni, lenne asszem pár ötletem és akkor kapnék sok zsét és nem lenne gondom új gépre :DD.
  • Legend Killer
    Igen, én tuti Sith leszek, beeee :P :D.
  • gibson9
    Hát én meg akkor inkább úgy mondanám, hogy első megvásárolt MMO :D Porosodik egy warez Wow, mert gondolkoztam erősen rajta, hogy bevásárolok egy WoW-ot pár havi előfizetéssel, de szerencsére letettem róla. Annyira nem kötött le, hogy ennyit fizessek érte havonta. VISZONT a Star Wars (ráadásul Kotor alapú) megéri már most látom :D SW Galaxies-t is csak azért nem szereztem meg mert akkoriban még nem volt netem, mire pedig lett már elb*szták a játékot :/
  • BlackShadow
    én csak biztos vételűnek első.. SWG ott figyel a polcon .. szegényt nagyon elbaszták :\ wow-ot meg már réges rég eladtam egy őrültnek aki képes volt fizetni a karakteremért :D

megnéztem a videós interjút.. hát a srácok a bioware-nél nagyon lelkesek:) remélem nem csak HR zsenik és direkte nyomják :) bioware játékban eddig nem csalódtam.. most se kelljen!
  • gibson9
    Nekem is ez lesz valószínű az első MMORPG-m :D
  • BlackShadow
    kiváncsian várom! ha nem rontanak el vmit nagyon, életem első biztos vételű mmo-ja lesz belőle :)
    arra legfőkébb kiváncsi vagyok, h, h oldják meg azt, h a sith-ek a legerősebb karakterek ugye az univerzumban, mégis legyen esélyük a jetiknek -mindig csak a rendezetlenségeik/belső viszályaik és egyéb mellékes dolog miatt buktak :) játékosok által meg ilyen nemigen lesz-
  • wedge31
    Egy dolog tetszik hogy megint lehet választani a jedi kasztot mint a elözö SW mmorpg-ben millio sith meg jedi fog rohangászni mivel mindenki az akar majd lenni.
  • Legend Killer
    Nagyon jó.
  • Legend Killer
    #186-187: és ti akkor tudtok vele játszani, van pénzetek rá? Én nem tudok, meg új gép is kellene.
  • Kandurex
    Tekintve, h nem lesz kotor3, és nem is tervezik, így a topikot átkereszteltem a mmorpg nevének megfelelően.
  • gibson9
    Nagyon jól hangzik Kiváncsi vagyok már rá és nagyon várom.
    A legszebb az lenne, ha ingyenes lenne és mellé még elkészülne a Kotor 3 is. Mindenesetre pár havi előfizetést mindenképpen megér majd nekem.
  • wedge31
    Zanzásitva magyarul:

23:24 - Történet központú játékról van szó, amelyben a karakterek egyedisége igen fontos elem lesz. Mind kinézetben, mind képességekben, mind a harci-stílusban.
    23:32 - Két frakció közül választhatunk: Galaktikus Köztársaság, és a Sith Birodalom.
    23:34 - A játékosok négy út közül választhatnak: jó, gonosz, pragmatikus, kiszámíthatatlan.
    23:36 - Az elsődleges kasztok több speciális alkaszttal is rendelkezni fognak. Mondhatni a sitj/jedi részt keverhetjük az egyéb klasszikus SW figurák stílusával.
    23:40 - A fejlesztők azt szeretnék, ha minél szélesebb réteget érne el játékuk, így nem terveznek brutális gépigényt.
    23:45 - "Egyelőre csak a PC-s verzióról van szó, egyelőre..."
    23:50 - Összeállíthatjuk saját egységünket, hiszen társakat is kapunk az "útra", akik azonban nem szolga módon követnek minket. Akár el is árulhatnak, ha úgy tartják jónak. A történet több ezer évvel Darth Vader előtt játszódik, mikor a régi köztársaság és a Sith birodalom a legvéresebb háborúját vívja egymással.
    0:10 - Te is el tudod árulni a társaidat, de akár "udvarolhatsz" is.
    0:13 - Alapvetően adottak a célok, ha a Sith Birodalomban születsz, akkor Sith Lord válhat belőled, ha a Galaktikus Köztársaságban, akkor meg Jedi. Azonban a játék engedélyezi a pálfordulást is, elárulhatod a sötét és a világos oldalt is. Kérdés hogy megéri-e.
    0:20 - A fejlesztők egyelőre még nem beszélték át, hogy az űrben is bókálaszhatunk-e.
    0:22 - Valószínűleg lesz fejvadász kaszt is
  • Muki100
    Itt idézve van a felszólalóktól, bemásolok egy élő közvetítést ha valaki lemaradt volna - ártani úgysem árthat.

San Francisco press conference

The event will begin soon...
    2:18
    OK, I hope some of you can see this. We're starting now.
    2:19
    THey'[re showing a movie and just showed the logo. They're talking about the history ofd the Star Wars games. BioWare execs on screen.
    2:20
    They're talking about KOTOR and KOTOR 2.
    2:20
    Just a montage of play.
    2:21
    "We were looking to get back to KOTOE in a very big way." - LucasArts boss Daryl Rodriguez. He's just called it the worst kept secret in gaming history.
    2:21
    He's just official announced the MMO. He's saying BioWare was the natural choice to take on the project.
    2:22
    BioWare's story-telling expertise and EA's ability to deliver a mass-scale game sealed the deal.
    2:22
    Ray Muzyka (CEO) and Greg Zeschuk (president) from BioWare are on now.
    2:23
    The BioWare community's been looking forward to the game for a long time. Yep, that is true.
    2:24
    Story-based MMO. He's said that ab few times now. He said that this isn't KOTOR 3 - it's 3, 4, 5, 6, etc."There's that much to it."
    2:24
    "It's a whole galaxy. It's a galaxy of Star Wars."
    2:25
    Customisation, combat, story. Story gives meaning to your actions, apparently. "It's going to take your gaming experience to a higher level."
    That was Ray. Greg on now. He's talking about bringing the greatness of Star Wars to life.
    No gameplay today. They want to "get it right" before they show it. It's got RvR, he just said,
    2:26
    He says they're going to create something that all levels of MMO experience can enjoy.
    He's talking about companion characters now.
    Han and Chewy, Luke and R2, etc. The companion characters are "the lens through which you see the world."
    2:27
    You cna manipulate and change the companions, and they can also help you.
    KOTOR 2 is "completely dwarfed by this product... a mammoth undertaking."
    New video. It''s a "thematic piece to whet your appetite."
    2:28
    Thousands of years before the rise of Darth Vader...
    2:30
    Massive ship over planet. Crystal floating in front of woman. Amazing desert space port. Sith and droid. Sith crushing guard's neck and gaining access to port. Sith walking with red light saber. The womand a jedi. Which side will you choose? Star Wars music.
    Goosbumps. Looked wicked.
    James Ohlen, creative director from BioWare Austin's on.
    2:31
    The game's the most compelling and challenging project he's worked on. He reckons it's the first truly story driven MMO. Hundreds of years before the movies. "It allows players to carve out their own epic stories."
    2:32
    The game takes place 300 years after the other KOTOR games. A new Sith empire has risen.
    2:32
    Galactic Republic and the Sith Empire are the two factions, and each has its own story.
    2:33
    All the assets they're showing on screen are the same shots you can find on the homepage.
    2:33
    Players will have to make a lot of hard choices - good, evil, pragmatic, or simply unpredictable.
    2:34
    The companion characters are going to play a big part in the game from the sound of it.
    It's going to be an experience like no other, apparently.
    Jeff Dobson, art director for the game, is now on.
    2:35
    He reckons it's by far the most ambitious product he's ever worked on.
    2:36
    They wanted something that was unique in terms of style. They're showing the screenshots on the screen.
    2:36
    Blah. He's talking about the look of Star Wars in general and "what the Sith are into".
    2:37
    "Everything gets concepted." Chairs, wallhangings, etc.
    2:37
    Thjey wanjted to make it feel like concept art that's come to life.
    2:38
    "No one wants to be just a guy." If you're strong you have broad shoulders and a square jaw. They want to create the fantasy of what it's like to exist in the Star Wars universe.
    2:39
    He says it'll be able on a "broad range" of computers.
    From "mid-level" to cutting edge PCs.
    It's "far from finished" but all the screens are in-game.
    Gameplay trailer.
    2:40
    Wow/
    2:42
    Three or four different cities and bases, lava vistas, caracters with light sabers, fightings monsters, traffic in the sky, amazing cities, jedi force combar, martial arts moves, males and female sith and jedi. Looks very cool. to be honest.
    2:42
    PvP and raiding confirmed.
    2:43
    Greg - "We really believe this game will be something special." They're refusing to date it.
    LucasArts boss wrapping up. He's saying how excited they areabout the partnership with EA and BioWare.
    Q&A now.
    2:44
    Q - Was it pre-alpha? Greg - "Yeah... hot off the presses but there's still a lot of work to do."
    2:44
    Ray - They won't say how long they've been working on it. "We want to make sure we deliver a great experience,"
    2:45
    Greg - "We're only talking about PC today." That was in answer to a question about consoles.
    2:45
    Subs - They won't talk about business models.
    2:46
    "We're less focussed on a release date" and more interested in the delivering a great game.
    Greg just said there are classes in the game.
    Someone just asked about Star Wars Galaxies. "Today we're just focused on the Old Republic."
    2:47
    Will there be a beta? "Yeah, at some point," said Rodriguez.
    2:48
    Classes - If you can do it in the movies, you can do it in this game. Ray said that.
    2:48
    They're going to show the gameplay trailer again.
    2:50
    It's classed as "pre-produiction gameplay fgootage," Very cartoony. Loads of dynamic lighting off the light sabers in combat. Plenty of special moves going on: Sith shooting fire from hands, lightning abilities, etc.
    2:51
    That's it. Keep watching. There are going to be interviews, etc, so we may do more stuff. live. Thanks for tuning in.
  • Muki100
    Ha MMO és nem koreai akkor valószínű
  • wedge31
    Lucas meg az ingyeneség ez sajnos képtelenség modszeresen lerombolja a pénzéhsége miatt az egész SW kultuszt.
  • Legend Killer
    és biztos fizetős lesz :D :(, mondjuk nem néztem meg még a linkeket.
  • Muki100
    Szerintem előbb-utóbb lepasszolhatnák az Obsidiannak, a 2 és az MMO között 300 évet tárgyalja át valahogy, bár ilyesmire aligha számíthatunk :(
  • Kandurex
    Szóval egy momrpg...ahogy várható, de ez nem KOTOR 3 :/ szerintem már nem is lesz KOTOR 3.
  • Muki100
    live blog
  • Muki100
    videó a készítőkkel
  • gyuri12
    Mass Effect 2 hun van?:O
  • Muki100
    Már elég régi hír, lejjebb is írva van de pl. itt is itt van.
  • fsgh
    Mivel még semmi sincs bejelentve idejük gondolom van. Meg aztán ki tudja mióta csinálják.
  • Legend Killer
    ...fizetős lesz?...
  • Kandurex
    Ennyit nem lehet egyszerre vinni! Lásd Blizzard, ott 2 játékba is kezdenek belerokkanni, nem hogy 4 -et fejleszteni.
  • fsgh
    A bioware honlapján ezt láttam a fejlesztések alatt:

In Development:

* Dragon Age: Origins
    * Massively Multiplayer Online (MMO)
    * New Next Gen Game
    * LucasArts/BioWare Interactive Product

Tehát ha ezt nézzük lehetne MMO is meg K3 is:)
  • [Jakuza]
    Amit rebesgetnek mar honapok ota, hogy a bejelentes valoszinuleg egy SW-MMO lesz, ami KOTOR alapokon nyugszik. Tehat KOTOR MMO.