60147
  • Muki100
    http://www.videogaming247.com/2008/10/20/massive-announcement-embargo-lifts-at-2pm-pst-tomorrow-all-news-live/

És a múltkor mondták, hogy 21-én lesz a hivatalos bejelentés.

• Legend Killer
    Jó lenne. A gépigényére roppantul kíváncsi vagyok. Nekem kábé olyan gépem van, ami a 2nek minimum követelményének megfelel és picit jobb nála. A 3nál remélem nem lesz a minimum gépigénynek nagy igénye :D.
  • Kandurex
    hm?
  • Muki100
    Elvileg ma este 11-től lehull a lepel.
  • lerboy
    Az utolsó mondattal teljesen egyetértek.
  • N1ggA
    na majd ha hivatalos lesz akkor át is lehet írni a topic címét :)
  • gibson9
    Már most elég kacifántos történetet tudhat magáénak a Kotor MMO, hiszen egyrészt hivatalos, másrészt meg mégsem az. Az Electronic Arts és a BioWare közleményben ugyanis sohasem erősítette meg a játék létét, azonban az EA prominense, John Riccitiello pár hónapja majd kicsattant a boldogságtól, mikor megemlítette, hogy új csapatuk minden idők legjobb online szerepjátékát fogja megalkotni. Tény, hogy lenne benne ráció. A Star Wars világánál talán nincs is népszerűbb történet, így egy jól összehozott MMO biztos, hogy még a World of Warcraftra is veszélyt jelenthetne, s ha a BioWare fejleszt, akkor a végeredmény olyan rossz úgysem lehet... Mindenesetre most az egyik angol lap, a The Daily Star fedte fel, hogy a következő hónapban exkluzívan fog beszámolni a Kotor részleteiről, ha pedig ez megtörténik, akkor ezt úgyis követi a hivatalos bejelentés. De az is biztos, hogy ha az MMO miatt/mellett nem készül el – az amúgy megszellőztetett - harmadik rész, akkor az EA, a BioWare meg az összes többi elmehet a...

by pcdome
  • campy
    2011? hmm az M0-ás körgyűrűjének egy része már akkor készen lesz:D:D és már rég le leszek érettségizve...:D

remélhetőleg Kotor 3 lesz rendesen, lehet amiket itt összehordtatok ez csak pletyka, mi az h gyerekként? az milyen szar lenne már jo volt ez...

és akkor megyünk vissza a múltba ismét? The Old republic? ez nem lenne rossz, tök jó lenne ha még hátrébb megyünk az időbe:D:P
  • gibson9
    Na és lehet, hogy pont ez vezetett oda, hogy "meghalt" a játék :S Pedig már éppen játszani akartam vele és néztem fórumot, és beszélték, hogy mennyire kihalt már a játék :(
    Na és most miért ne juthatna ugyanerre a sorsra a Kotor is, ha mindenki Jedi lesz benne?? Szóval remélem ilyen fajta frissítést nem csinálnak a Kotorhoz, illetve, hogy kitalálnak valami jó módszert. Szerintem a Bioware képes rá!! Nagyon jó ötleteik vannak.
  • N1ggA
    illetve nagyjából minden oké volt, mert előtte is volt egy CU nevezetű frissités, ami átalakította részben a Jedit is.
  • N1ggA
    igen, egy idő után már szinte csak Jedik rohangáltak, ez akkor volt, amikor felrakták az NGE nevezetű frissitést, és bárki alapból választhatta a Jedit. Addig minden oké volt.
  • gibson9
    Nem, nem játszottam a SWG-el, de én úgy hallottam, vagyis olvastam valahol, hogy hiába volt megoldva, hogy hosszú munka után lehessél Jedi, mégis egy idő után mindenhol Jedik rohangáltak. Persze ezt csak olvastam, szóval személyes tapasztalatom nincs, de én csak azt mondom, hogy remélem nem lesz ilyen a Kotor MMO-ban, mert szerintem úgy kicsit unalmas lenne.
    És igen, 2011-ig még sok idő van.. addig szépen lassan úgyis jönnek majd az új infók róla és okosabbak leszünk :)
  • gibson9
    Hát, de pont ezaz, hogy történetileg megvolt oldva. Megszülettél, Jedit képeztek belőled, átáltál a sötét oldalra, emlékezettörlés, aztán újraképzés. Tehát megvolt oldva, hogy miért kezdhettél felnőtt emberből Jedit képezni. A második részben meg ugye nyílvánvaló volt.
  • N1ggA
    gibson nem tudom, hogy játszottál-e a régi swg-vel, de elmondom, hogy ott megvolt oldva az, hogy ne legyen mindenki Jedi, de el lehetett érni a játékban, csak hosszú hónapok munkájával. Ne aggódj, majd megoldják itt is, amúgy 2011-ig minimum várni kell úgyhogy szerintem fölösleges még ezeken gondolkodni.
  • N1ggA
    Nem, a kotor1ben nem voltál Jedi amikor kezdted (eltekintve a Revanos multtól). El kellett jutnod a Dantooinera, ott kezdted a Jedi kiképzésed. Amúgy kizártnak tartom, hogy gyerekként kezdenénk, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem :)
  • gibson9
    Jó rendben, de akkor most gyerekként kezdünk vagy mi? Mert ugye a filmben azért kezdhette el Anakin a Jedivé képzést, mert őt tartották a kiválasztottnak. Most nehogymár mindenki kiválasztott legyen a játékban. A Kotor mind2 részében meg már eleve Jedi voltál.. csak idő kellett hogy fénykardhoz juss. De ezis milyen már, hogy mindenki eleve Jedi már és rohangál a kardja után.
    Ezért nemtom, hogy ezt az MMO-ban hogy akarják megoldani.
  • Legend Killer
    SW Ktor 3 is now Wow :D. Biztos hasonlóra épül a rendszer :D. Csak viccelődök amúgy.
  • N1ggA
    Ahogy az alap játékban, úgy az mmo-ban sem leszel Jedi egyből. Az alapjátékban benne van 20-25 óra, az mmo-t pedig sokkal de sokkal hosszabb időre tervezik, gondolom el kell, hogy teljen egy kis idő, hogy Jedi lehess. Szerintem.
  • gibson9
    Tudom, hogy nem csak Jedikből áll.. csak vannak olyanok akik ezt hiszik.. és majd nem is látsz mást a játékban, csak fénykarddal szaladgáló embereket. Én szivesebben lennék mondjuk egy sima köztársasági katona, vagy egy egyszerű kereskedő, esetleg csempész. De persze mindenképp kipróbálnám a Jedit is :D
  • tigeroo
    star wars nemcsak jedikből áll.
    lehetsz fejvadász, csempész, zsoldos...
    ebből áll a star wars univerzum. MMO-ban inkább ez legyen
    (haverokkal a yavin holdján portyára indulni az dzsungel mélyére...mmmp)
  • gibson9
    Énis gondoltam erre, hogy talán azlenne a legjobb ha nem lehetnél Jedi vagy Sith. De viszont ezis jó ötlet, hogy hosszú, több hetes/hónapos munka eredményeképpen azzá válhassunk. Csak ezzel az a bibi történetileg, hogy akkor többmillióan lesznek "kiválasztottak" akik úgy lehetnek Jedik, hogy már felnőttek :D Esetleg megoldás lehetne, hogy gyerekként kezded a játékot. Nemtom hogy akarják csinálni, de remélem megoldják ezeket a "problémákat".
    Kicsit zavarna ha fizetős lenne (mondjuk lehetne olyan ingyenesen játszható MMO mint a Guild Wars), de mivel SW és Kotor is ráadásul (mármint mostantól akkor csak Tor, mivel Staw Wars The Old Republic XD) ezért fizetek érte ha kell. És a Bioware neve is garancia rá, hogy megéri majd a pénzét a játék. Ámen! :D
  • Legend Killer
    Ok, ha pc, akkor beszerzem. Amúgy a fizetőssel nekem az a baj, h csóró vok és ezért nem szeretném.
  • Muki100
    Hát azért gondolom hogy a bioware nem egy n+1. koreai ingyenes mmo szintjén dolgozik.
  • N1ggA
    Star Wars Galaxies

Engem nem zavarna, ha fizetős lenne, sőt, úgy lenne a legjobb, mert akkor talán foglalkoznak vele a fejlesztők.
  • Legend Killer
    miaza swg?
  • N1ggA
    Remélem megoldják a Jedit valahogy úgy, mint anno az swg-ben, hogy csak hosszú idő alatt fáradalmas munkával lehessen elérni. Abban a régi galaxisban se volt olyan sok Jedi meg Sith, én bízom a bioware-ben. Biztos ők is tudják, hogy mi történt az swg-vel.
  • Legend Killer
    elsz=lesz
  • Legend Killer
    Van egy rpg fórum, SW erő alkonya. Ott az van, ha jól tom, hogy már nincsenek jedik, mer a sithek végig üldözték őket és csak Darth Vader, Palpatine vagy ki a fene... meg-meg nemtom ki van még a sithek közül :D. És akkor olyanok vannak, hogy erő érzékenyek, meg erőhasználók és sötét ill világos, meg szürke jedik. Utóbbiak a rendet hagyták el önszántukból és amolyan remeték.

Lehet itt is ez elsz, vagy lehetne ilyet :D.

Amúgy rájöttem mé nem teccik nektek annyira az MMO, ha nem teccik. Mer attó lféltek, h fizetni kell majd érte, mint a wow? Ha igen, akkor mehet az egész a szarba, én nem fogok fizetni érte.

"Nem akarok a 4 milliomodik fényfütyis lovag lenni" :DDDDDDDDD.
  • Muki100
    Az a baj a kotor mmoval, hogy az SWG-ben elvileg ugye kihaltak lennének a jedik, de még ott is túlszaporodtak, de mi lesz akkor ebben az érában? Nem akarok a 4 milliomodik fényfütyis lovag lenni, tudom hogy sajnos a sok fanboynak erre van igénye de jobb lenne szvsz jedik nélkül.
    Na meg a másik, hogy ezzel valószínű egy időre el lesz vágva a rendes kotor részek folytatása.
  • N1ggA
    tudom swg-ztem NGE-ig nagyjából 1 évet, nah az nagyon jó volt, nge után még 2 hónap, aztán lemondtam, mert nagyon nagyon el lett baszva, de az például tényleg egy nagyon jó játék volt, azóta vágyom egy sw mmo-ra, és mivel nagy kotor rajongó vagyok nagyon jól jön fog jönni ez a játék

Azt mondják 2011 körül fog jönni vagy később, addig élvezzétek az életet, utána jöhet a kockulás :)
  • gibson9
    Hát van SW MMO, csak más nagyjából meghalt :S
    De ha a Bioware bevállalta hogy MMO-t csinál belőle, akkor biztos kitaláltak valamit amitől nagyon jó lesz. Mert tényleg nagyon jó játékokat csináltak eddigis. Csak én sajnálom, hogy nemlesz single. De viszont mindenképp játszani fogok vele, ez nem kérdés :D
    Imádom az SW játékokat és a Kotor a legjobbak közé tartozik.
  • N1ggA
    Én örülök neki, mert kell egy SW MMO, ismerjük el, az egyetlen hátülötője, hogy nem lesz normális kotor3 (úgy tűnik)
    de lehet hogy valami nagyon jót hoznak ki belőle, a Bioware nagyon jó játékokat adott ki eddig
    all hail revan :P
  • Legend Killer
    mé baj ez? :S nem értek hozzá.
  • gibson9
    jah tegnap olvastam énis :S Én sajnálom, hogy MMO lesz :(
  • N1ggA
    Nah úgy tűnik tényleg Kotor mmo lesz, Star Wars: The Old Republic néven
  • N1ggA
    Lehet, hogy elkészül, és remélem MMO lesz. NGE óta nincs rendes starwarsos MMO, itt az ideje! És örülnék, ha jönne konzolra is.
  • bgabor
    Elmehet a lucasarts a fenébe. Csak a pénzre hajtanak évek óta.
    Pedig a náluk lévő SW licenszel nagyszerű játékokat lehetne csinálni.
    Emellett PC-re évek óta alig fejlesztenek "Mer a konzolban van a pénz, és a pénz a minden".

Emiatt a felfogás miatt lett a kotor3 is szaros MMO-vá züllesztve, holott néhány éve már óriásit buktak MMO téren.

Én is úgy gondolom, hogy jobb így hogy nem készül el a kotor3, ha ócska MMO lett volna.
  • gibson9
    Amúgy énis jobban örülnék egy sima Kotor folytatásnak, de kipróbálnék szívesen egy MMORPG-t is Kotor köntösben! Viszont ELSŐSORBAN singleplayert szeretnék!
  • lerboy
    MMORPG nekem nem kellene.

"rendes" KOTOR folytatásban reménykedtem...
  • gibson9
    Ne mááááár!!! :S
    Nekem kell Kotor 3!!! Akkor csináljak magamnak mi???
    Pedig jó lenne egy Kotor 3, nemhogy Kotor MMORPG!