60268
  • MerlinW
    E3-on erre a kérdésre annyi volt a válasz, hogy még nem döntöttek az ügyben, lesz-e PC-n kívül más platformokra. Én azt mondom, hogy az első években nem valószínű, és utána sem nagyon, de ki tudja...
  • MerlinW
    Miután baromi messze van a megjelenés, senki sem tudja milyen lehetőségek lesznek a játékban.

TOR Wiki, azaz ennyit tudunk
  • Burca
    Ha már ilyen szépen kerded: learn to read :P
  • sambauer
    Hát nagyon remélem hogy nem így lesz, már nagyon hiányzik egy MMO Xboxra főleg egy Kotor folytatás.
  • Fenrir
    Kétlem, hogy PC-n kívül lenne más platform is.
  • sambauer
    i asked a fuckin question
  • EnxTheOne
    úgy értem a kérdést hogy ha vannak a klánonba rangok, akkor lehetséges a páncélon jelőlni egy vállapal, pl. kezdő fejvadász: fehér vállap, pszihopata fejvadász: bordó vállap :D:D
  • V43 1105
    JESUS , milyen kérdéseid vannak =) Általában olyan 5 rang van kb, vagy mint pl ott te tudsz rangokat megadni :D
  • EnxTheOne
    köszi! // eddig akkor a 8ból 5 kaszt megvan (trooper, fejvadász,sith, csempész, jedi). Gondolom lesz még pilota. // Ez lesz az első MMO-m, és lenne egy kérdésem a gyakorlott mmo-sokhoz: a felszerelés mennyire személyre szabható? (pl. klánban rangót jelőlő vállap).
  • N1ggA
    azt mondták ilyen Han Solos. Az a lényege hogy csempészel dolgokat, amiért jól megfizetnek, lesz ilyen lopakodós képessége, és lézerfegyvereket használ. Asszem ennyit mondtak eddig róla.
  • EnxTheOne
    ahogy nézzem a community-t, elég sokat irnak erről :D ///azt valaki megtudná mondni hogy milyen kaszt a "smuggler"?
  • N1ggA
    úgy kéne megcsinálni hogy pl romlanak a cuccaid halálodkor
  • Torzonborz
    csak az egésznek semmi értelme ha a jetik - meg úgy általában a karakter- nem veszít semmit a halállal.
  • MerlinW
    SWG-ben volt ilyen.
  • XenHai
    Ez nem is annyira rossz ötlet írj a fejlesztőknek.Kifejezetten élvezném ha ganker playere vadásznál mert meg fizetnek a fejéért.
  • sambauer
    de ez lesz boxra is nem ? az lenne a legszebb ha az összes verzió egy szerveren nyomulna :D
  • N1ggA
    jaja épp akartam mondani hogy remélem lesznek player bountyk
  • EnxTheOne
    jó lenne ha lenne benne egy olyan opció hogy, vérdíjat lehetne "Kitűzni" a playerekre. És úgy vadászni :D
  • XenHai
    +1 jedi ellenes emberke !És ekkor fogok sétáló trafót csinálni belőled :)
  • MerlinW
    Max annyi időre amíg egy villanás után földön a saját véredben fetrengve végignézed ahogy elsétálok a lenyugvó napok irányába
  • edios
    Majd találkozunk
  • MerlinW
    Mi ebben a gond? Én is BH voltam, vagyok, leszek... pusztuljon az összes jedi. Persze fizessenek is meg érte, de ha nincs meló unalmamban is levadászok párat...:)
  • EnxTheOne
    miért? :D
  • V43 1105
    Ajjajjjj .... gyökér
  • EnxTheOne
    az a lényeg hogy jedikböl nem lesz egyse, sokat megölök majd közölük :D
  • acsarkodo
    Fenéket :P Itt még szó sincs erről :)
  • BlackShadow
    nekem ez a kedvenc:

“Tell me what you regard as your greatest strength, so I will know how best to undermine you; tell me of your greatest fear, so I will know which I must force you to face; tell me what you cherish most, so I will know what to take from you; and tell me what you crave, so that I might deny you…”

—Darth Plagueis
  • EnxTheOne
    "Peace is a lie, thee is only passion.
    Through passion, i gain strengh.
    Through strenght, i gain power.
    Through power, i gain victory.
    Through victor, my chains are broken.
    The Force shall free me. " :D:D:D:D:D:D
  • EnZsolt
    Én inkább az egyensúJ-ra vagyok kiakadva :O

• EnxTheOne
    sith-böl mindig csak 2 van :D a dark jedikböl van sok :D
  • Omlás
    Egy Jedi lehet igaz ember node egy Sith ? :PP
  • Burca
    Írjunk petíciót a lesz-re is ! Grammarpolice ftw :)
  • EnxTheOne
    és büszke vagyok rá xD :D
  • edios

Azt hiszem, hogy bátran kijelenthetjük, hogy a te klánod az első klán az országban.
  • EnxTheOne
    Sziasztok! most alapitok egy fejvadász klánt, aki gondolja beléphet :D Majd kinyirjuk az össze köcs*g jedit :D "It’s never a question if a Bounty Hunter will find you… only when."
  • wedge31
    Én mint örökös BH csak kis fényes bicskának szoktam hivni
  • sambauer
    bizony, bizony
  • mcgrape
    Egy Igaz ember ugy mondja " Fénykard " De nem érdekes
  • Legend Killer
    remek ifjú Padawan :D.
  • V43 1105
    Szerintem tuti lesznek kiegek, szóval lesz még ott munka bőőőven ..