60268
-
E3-on erre a kérdésre annyi volt a válasz, hogy még nem döntöttek az ügyben, lesz-e PC-n kívül más platformokra. Én azt mondom, hogy az első években nem valószínű, és utána sem nagyon, de ki tudja... -
Miután baromi messze van a megjelenés, senki sem tudja milyen lehetőségek lesznek a játékban.
TOR Wiki, azaz ennyit tudunk -
Burca #532 Ha már ilyen szépen kerded: learn to read :P -
Hát nagyon remélem hogy nem így lesz, már nagyon hiányzik egy MMO Xboxra főleg egy Kotor folytatás. -
Kétlem, hogy PC-n kívül lenne más platform is. -
i asked a fuckin question -
EnxTheOne #528 úgy értem a kérdést hogy ha vannak a klánonba rangok, akkor lehetséges a páncélon jelőlni egy vállapal, pl. kezdő fejvadász: fehér vállap, pszihopata fejvadász: bordó vállap :D:D -
JESUS , milyen kérdéseid vannak =) Általában olyan 5 rang van kb, vagy mint pl ott te tudsz rangokat megadni :D -
EnxTheOne #526 köszi! // eddig akkor a 8ból 5 kaszt megvan (trooper, fejvadász,sith, csempész, jedi). Gondolom lesz még pilota. // Ez lesz az első MMO-m, és lenne egy kérdésem a gyakorlott mmo-sokhoz: a felszerelés mennyire személyre szabható? (pl. klánban rangót jelőlő vállap). -
azt mondták ilyen Han Solos. Az a lényege hogy csempészel dolgokat, amiért jól megfizetnek, lesz ilyen lopakodós képessége, és lézerfegyvereket használ. Asszem ennyit mondtak eddig róla. -
EnxTheOne #524 ahogy nézzem a community-t, elég sokat irnak erről :D ///azt valaki megtudná mondni hogy milyen kaszt a "smuggler"? -
úgy kéne megcsinálni hogy pl romlanak a cuccaid halálodkor -
csak az egésznek semmi értelme ha a jetik - meg úgy általában a karakter- nem veszít semmit a halállal. -
SWG-ben volt ilyen. -
Ez nem is annyira rossz ötlet írj a fejlesztőknek.Kifejezetten élvezném ha ganker playere vadásznál mert meg fizetnek a fejéért. -
de ez lesz boxra is nem ? az lenne a legszebb ha az összes verzió egy szerveren nyomulna :D -
jaja épp akartam mondani hogy remélem lesznek player bountyk -
EnxTheOne #517 jó lenne ha lenne benne egy olyan opció hogy, vérdíjat lehetne "Kitűzni" a playerekre. És úgy vadászni :D -
+1 jedi ellenes emberke !És ekkor fogok sétáló trafót csinálni belőled :) -
Max annyi időre amíg egy villanás után földön a saját véredben fetrengve végignézed ahogy elsétálok a lenyugvó napok irányába -
Majd találkozunk -
Mi ebben a gond? Én is BH voltam, vagyok, leszek... pusztuljon az összes jedi. Persze fizessenek is meg érte, de ha nincs meló unalmamban is levadászok párat...:) -
EnxTheOne #512 miért? :D -
Ajjajjjj .... gyökér -
EnxTheOne #510 az a lényeg hogy jedikböl nem lesz egyse, sokat megölök majd közölük :D -
acsarkodo #509 Fenéket :P Itt még szó sincs erről :) -
nekem ez a kedvenc:
“Tell me what you regard as your greatest strength, so I will know how best to undermine you; tell me of your greatest fear, so I will know which I must force you to face; tell me what you cherish most, so I will know what to take from you; and tell me what you crave, so that I might deny you…”
—Darth Plagueis -
EnxTheOne #507 "Peace is a lie, thee is only passion.
Through passion, i gain strengh.
Through strenght, i gain power.
Through power, i gain victory.
Through victor, my chains are broken.
The Force shall free me. " :D:D:D:D:D:D -
Én inkább az egyensúJ-ra vagyok kiakadva :O
-
EnxTheOne #505 sith-böl mindig csak 2 van :D a dark jedikböl van sok :D -
Egy Jedi lehet igaz ember node egy Sith ? :PP -
Burca #503 Írjunk petíciót a lesz-re is ! Grammarpolice ftw :) -
EnxTheOne #502 és büszke vagyok rá xD :D -
Azt hiszem, hogy bátran kijelenthetjük, hogy a te klánod az első klán az országban. -
EnxTheOne #500 Sziasztok! most alapitok egy fejvadász klánt, aki gondolja beléphet :D Majd kinyirjuk az össze köcs*g jedit :D "It’s never a question if a Bounty Hunter will find you… only when."
-
Én mint örökös BH csak kis fényes bicskának szoktam hivni -
bizony, bizony -
mcgrape #497 Egy Igaz ember ugy mondja " Fénykard " De nem érdekes -
remek ifjú Padawan :D. -
Szerintem tuti lesznek kiegek, szóval lesz még ott munka bőőőven ..