• simon7108
    na kitaláltam,hogy hogyan lehetne a majd a játék a havidijal vagy a tárgy vásárlással kapcsolatban:Dszerintem ugy lenne jo ha ingyen játszhatnál tehát megveszed a játékot regisztrálsz és játszhatsz na de itt jon a fordulatXDnem kellene havidijat fizetni és az itemekért sem kellene igazi pénzel fizetni és ez ugy lenne,hogy pl a boltban lehetne majd venni Gamecardot mint a wow nál de nem felfizetésre lenne jo(természetesen átutalásal is lehet mint a wowban)hanem kapnál érte kreditet pl 10 dollárért 1000 kreditet kapnál a profilodban ha bejelntkezel a hivatalos oldalon na és ott lehet vásárolni a itemeket amiket nem lehet megszerezni a játékban(ha meg meglehetne szerezni ugy meg nem lenne értelme sztem az egésznek de azért jolenneXD)anniy lenne,hogy ott a profilod alatt kilennének téve az itemek pl jedi ruha 60 kredit vagy dupla éllu fénykard 70 kredit,és csak rámész a BUY ra lemegy a 70 kredit a számládrol és amikor fel lész a játékra akkor már ott fog viritani a tobbi itemed kozott az item amit vettél:)
    persze ez csak az én otletem!
    kérném a véleményeket és hogy kiszerint lenne igy jo:)