60268
-
#373 unatkoztak biztos -
bgabor #372 Bakker, hogy tudtak ebből a kiválló és igényes játéksorozatból nyomi MMO-t csinálni... -
wewi #371 2. bejelentett kaszt. Sokak meglepetésére nem a smuggler. -
#370 SWTOR Webcomic -
#369 Filmszerü nem lesz az biztos már eleve az is érdekes lesz ,hogy a szörnyek meg úgy általában minden karakter túléli ha hasonvágják egy lézerkarddal és lentébb megy a hp-ja mondjuk 100al dehát ilyen egy mmo -
#368 tényleg szebb lett.Tudjátok mire vagyok most kíváncsi hogy ha netán tank karid lesz már ha lesz benne és paryra rá gyúrsz vajon lehet majd film szerű jó hosszú és látványos lézerkard párbajt csinálni?vagy úgy alapból? -
#367 bakki ez egyre jobban és jobban néz ki! -
wewi #366 Új videó a hivatalos honlapon, itt. -
#365 lehet egyszerűen az lesz, h, ha már anynira story alapú akar lenni a dolog, h lesz X választás, előre generált háttérral és onnantól veszed át az irányítást a karakter felett.. pl a bounty hunter class egy sith "hívő" józsibácsi volt :) -
#364 Ez így van, miért kéne egy BH-nak gonosz oldalon lennie ha csak a pénz az ami motiválja? -
#363 ahogy olvastam azért rakták a BH-t az egyik oldalra mert nem lesz egyetlen olyan class sem ami mind2 oldalon indítható lesz.... mondjuk ez szinte kötelezö. -
#362 BHnak nem kéne sehová sem tartoznia. Nem elvekért mívelik azt amit hanem kemény suskáért. -
wewi #361 Én ebből úgy vettem ki, hogy maradsz az egyik oldalon, csak lesznek pl kevésbé gonosz sith-ek. Kérdés, hogy mennyire éri meg jólelkűnek lenni a birodalom oldalán.
Bounty huntert csak az egyik oldalnak adni én is elég nagy baromságnak tartom, de egyelőre ez van. Úgy tudom minden kasztnak egyedi sztorit akarnak írni, ezért született ez a döntés. Hátha változtatnak még rajta. -
LilSaint #360 Uh... 2005-ben indult a topic, mint knights of the old republic III, és mára már a The Old Republic-ról van szó, és így is csak jövőre dobják ki...(ha nem tévedek) -
#359 "Yes, during character selection you will align with the Republic or the Sith Empire. In addition, throughout the game you will also be faced with many decisions which can change your path down the Light or Dark side of the Force."
Hivatalos oldalra ez van írva. Ebböl gondoltam ,hogy átjárható lesz a két oldal végül is Vader sem főgonoszként kezdte, kár pedig legalább ebben valami újdonságot hozott volna meghogy a Bounty huntert besorolták sith oldalra ... vannak itt érdekes dolgok úgy látszik lucasék elég szabadkezet adtak nekik csak aztán nehogy csak a nevében hasonlítson Star Warsra -
Burca #358 Jo lenne te donthetned el melyik oldalra allsz :P -
#357 igazából az lenne a legegyszerűbb h 3 "frakció" lenne..
jedi - sith - nem erő használók
így nem lenne senkinek semmi baja szvsz :) -
wewi #356 Attól, hogy Jedi-ként gonoszkodsz nem fogsz átkerülni a birodalom oldalára, csak másképpen alakul számodra a sztori. Például nem kapsz meg küldetéseket, vagy extra küldetéseket kapsz olyanoktól, akik egyébként szóba sem állnának veled.
Bounty huntert pedig besorolták, mégpedig csak a sith-ek oldalán lehet indítani. Sőt minden kaszt csak az egyik fél számára lesz elérhető (legalábbis egyelőre). -
#355 Éljen a sötét oldal pampampampaampapam.... -
#354 hááát ahogy igérik a tetteid foglyák befolyásolni melyik oldalon leszel kezdesz mondjuk Jedi ként és "gonoszkodsz" ahogyan lentébb is írták pampampaaamp..... és a végén a másik oldalon kötsz ki. Bounty Hunter az első hivatalos class amit igazán egyik oldalra se lehet besorolni. -
Burca #353 Látom az már kezd kialakulni melyik oldalon kell lenni ahhoz hogy mindig legyen ellenfeled :) -
#352 " for the emperor! "... pampampaaaampapaaaaaam.... :D. birodalmi felvonulós zene :DD.
amúgy én is sith leszek :P. -
Burca #351 Megharagudtam Adventurinera! :) -
#350 Támogatom sith powa.Egyébként a kard típusokról, testreszabásáról van valami info? -
#349 akkor mé' nem jössz DF-be ? ott nincsenek idióta classok :P -
Burca #348 En nem csipem az elore beallitott frakciokat. Eloszor is ugye pop imbalance miatt es erre meg jon a classok kozotti balance ami mivel sok kulonbozo class van tuti jo rossz lesz... De hat majd meglatjuk... -
#347 örülök a dolognak .. semmi értelme az ellentétes frakcióknak ha mindenük uaz .. bár így az eddigi tippem miszerint 3x több sith lesz mint jedi, kicsit emelkedik.. mondjuk úgy 20x annyi sith lesz :D
szerk: köztük én is.. for the emperor! -
#346 Uj infok. -
#345 Idén biztos nem. -
Lacesz29 #344 Van már valami info arról ,hogy idén vagy jövöre jelenik meg? -
wewi #343 Sziasztok,
mivel ezt találtam valamennyire közösség-összetartó fórumnak, gondoltam ide írom, hogy megpróbáltunk összehozni egy játékkal foglalkozó oldalt. Ideiglenesen http://oldrepublic.atw.hu címen érhető érhető el. Reményeim szerint 1-2 hét múlva már a sw-tor.hu lesz a címe.
-
#342 Uj képek a kedvenc kasztomról remélem lehet majd wookit is inditani.
Képek itt. -
#341 jaja, az fix hogy a Sony ritka igenytelen grafikat hasznalt, meg akkor is ha az is mar 4 eves jatek (mas 4 eves jatekok grafikaja azert lenyegesen jobb volt mar akkor is) -
#340 Jah, azt a kibic bagázst még egyszer nem szabad mmo közelébe engedni. -
Voodoo71 #339 jo lesz majd meglatjatok...felteve ha nem engedik a kozelbe Sony onlanyekat :p -
#338 új képek -
Lacesz29 #337 Találtam ezt az oldalt igaz a készitő elmondása szerint még nem nagyon van kész állapotban
http://sw-outcast.comyr.com/ -
Lacesz29 #336 sziasztok -
#335 Nekem 3 mmo van pillanatnyilag, ami komoly versenyzőnek mondható :)
A stargate worlds, a star trek online, és természetesen ez :)
A Bioware-ben eddig még nem kellett csalódni, reménykedem :) -
#334 A próféta szóljon belőled :)