60268
  • EnxTheOne
    a megjelenési dátum nem ér semmit. Úgy is csuszni fog.
  • wedge31
    MMO-ról beszélünk majd ha lesz béta akkor majd látszik a fény az alagutban.
  • MerlinW
    Még nincs hivatalos dátum. De hogy is lenne ha a játéknak a wiki szerint kb 30%-a van kész?:) E3-on sem mondtak semmit erre, azzal az indokkal, hogy még "sehol" sem tartanak, még millió dolog változhat folyamatában, stb. Ezért nem mondtak másról sem különösebb konkrétumot.
  • Legend Killer
    igen Yoda Mester :D.
  • Legend Killer
    lol
  • sasvader
    Ööö én vagyok vak, vagy pedig eddig még nem irtak ki a weboldalra bejelentést hogy mikorra várható a játék?
  • Jeffjohnson
    Konvergenciát érzel az erőben?
  • Burca
    Kerem a hazigazdat hogy tegyen rendet ! plz plz !:D
  • EnxTheOne
    vagy wookie, vagy rodian lehetett :S :D
  • EnZsolt
    Könyörgöm több viccet ne...
  • sasvader
    ÉS MI AZ?:

Kicsi,Fegyvertelen,Cantinban részegre itta magát,barna a páncélja?

-Egy jedi által lefegyverzett fejvadász,aki a szégyentől elment Cantinba inni, és félelemtöl becsinált a páncéjába!
  • Legend Killer
    :D
  • EnxTheOne
    bocsi de kicsit unatkozok :D találos kérdés, miaz?:
    -Fegyver, középen fehér, oldalt lehet sok szinű, (gonoszaknak vörös ) könnyen lehet vele végtagokat levágni.

Halott jedi fegyvere egy fejvadásznál. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • wedge31
    Ja ,szerelöpanel egy Coruscanti korvetten.
  • Burca
    Remelem lehetek R2es!
  • sasvader
    Télleg a KOTORBAN volt az a HK47 nevű droid aki velünk van és én arra gondoltam hogy lehet e itt is majd droidot irányitani...
  • EnxTheOne
    a kotor 4000 ével játszodik a birodalom megalakulása elött, és ha minden igaz, ez 300 ével Malak halála útán.
  • N1ggA
    tényleg!! ne felejtsük el hogy a kotor1-et is bioware csinálta szóval gondolom átvesznek néhány dolgot. szerintem itt is így lesz akkor, páncélt (abból is csak a gyengébbeket) csak akkor, ha lemondasz néhány képességről
    dejó hogy ezt beírtad :)
  • wewi
    Úgy emlékszem a KOTOR-ban is úgy volt, hogy használhattál páncélt, viszont pár képességhez oda volt írva, hogy restricted by armor. Ilyesmi tetszene itt is.
  • s0n1c
    Én 3000-at hallottam valahol, de tökmindegy, lényeg hogy sokkal korábban :)
  • MerlinW
    700 évvel, nem?
  • sasvader
    Alig várom az újabb kasztokrol híreket..
  • Torzonborz
    tudom hogy sok lesz de nem mindegy mennyi az annyi.
  • Bandras DaSilva #591
    pedig Duu ebben kurva sok jeti lesz
  • EnxTheOne
    ööö én fejvadász leszek :)
  • sasvader
    LOL GRATXD SWGalaxies azér lett szar mert mindenki JEDI volt..
    Ez meg azér lesz szar mert mindenki SITH leszXD ez beszarás
  • s0n1c
    Más a környezet, swg new hope után ez meg 3000 évvel az előtt játszódik, szal nem mindegy :)
  • Monoton
    Ha meg lesz az összes kaszt én akkor választok.
  • Torzonborz
    remélem nem. swg is ott kezdett elbaszódni hangulatban amikor már túl sok jeti volt benne .
  • EnxTheOne
    jedi kaszt választása= öngyilkosság :D:D:D
  • sasvader
    ja togruta kifelejtettem
  • sasvader
    Da Silva! oks semmi bajXD különös én nálam is pont kiborult a bibli suliba szar napom volt gondoltam feljövök megnézem hozzászolásokat...stb

minden esetre én is kiváncsi vagyok harcrendeszerre de legjobban arra hogy milyen fajok küzöl lehet majd választani?
    én szerintem:ember,wookie,rodain,twi'lek,...többbit nemtom:D
  • N1ggA
    gondolom ilyen szpesziális jediknak való mozgékony armor lesz :)
    de amúgy ebből is látszik hogy a játék a jedikre/sithekre lesz kihegyezve
  • MarkBlade
    Egy skillen és nem LVL-en alapuló jáékot el tudnék képzelni.. Amolyan Mass effect és JK3 összegyúrva. Érdekesebb lenne a játék és kellene a játékos is hozzá..
  • Torzonborz
    azért ez elég érdekes. minek neki armor ? azért ez mozgékonyságban - szvsz- nem kicsit akadályozhatja . oké legyen de akkor kapjon rá negatív módosítót .
  • Bandras DaSilva #579
    nem ugatok, csak kb minden fórum tele van a "van tört szeró? ha nem inygenes akkor egy nagy szar, ingyenes a játék?" kérdésekkel és ma amúgy is szar napom van..ezért írtam amit...a köcsögözés nem személy szerint neked szólt..nem ismerlek, szal ezt nem kell magadra venned....csak ma valahogy borult a bili :)
  • Bandras DaSilva #578
    Mivel ebben az időben jó sok ilyen-olyan jedi van szerte a galaxisban úgyhogy elég sok jedivel kell számolni...az majd kiderül, hogy mennyire jók vagy rosszak a jedik + a többi klasszal mennyire lehet ellenük jól harcolni.

Nem sok infot olvastam még a harcrendszerről...szóval passz, hogy milyen lesz....remélem nem nagyon rontják el a klasszokat meg a harcot és akkor oké lesz a játék.
  • Monoton
    Az ingyenes MMO-k (vagy a tört szerók) is jók lehetnek ha egy normális társaságba kerülsz.
    Én L2 és Wow tört szerókon játszottam ahol a társaság nagyon jó volt, nem is hiányzott az official.

Mondjuk a TOR-ra tuti vevő leszek :)
  • sasvader
    bocsánatot is kértem attol akit sért ha meg vak vagy az nem az én problémám...
  • N1ggA
    lehet hogy egy éjszaka az swtorral álmodtam és onnan szedem ezeket a fasságokat. sokszor van az hogy álmodom és hetekkel később előjön, tényként

Jedi in armor, swtor.com-ról