60268
-
EnxTheOne #614 a megjelenési dátum nem ér semmit. Úgy is csuszni fog. -
#613 MMO-ról beszélünk majd ha lesz béta akkor majd látszik a fény az alagutban. -
#612 Még nincs hivatalos dátum. De hogy is lenne ha a játéknak a wiki szerint kb 30%-a van kész?:) E3-on sem mondtak semmit erre, azzal az indokkal, hogy még "sehol" sem tartanak, még millió dolog változhat folyamatában, stb. Ezért nem mondtak másról sem különösebb konkrétumot. -
#611 igen Yoda Mester :D. -
#610 lol -
sasvader #609 Ööö én vagyok vak, vagy pedig eddig még nem irtak ki a weboldalra bejelentést hogy mikorra várható a játék? -
#608 Konvergenciát érzel az erőben? -
Burca #607 Kerem a hazigazdat hogy tegyen rendet ! plz plz !:D -
EnxTheOne #606 vagy wookie, vagy rodian lehetett :S :D -
#605 Könyörgöm több viccet ne... -
sasvader #604 ÉS MI AZ?:
Kicsi,Fegyvertelen,Cantinban részegre itta magát,barna a páncélja?
-Egy jedi által lefegyverzett fejvadász,aki a szégyentől elment Cantinba inni, és félelemtöl becsinált a páncéjába! -
#603 :D -
EnxTheOne #602 bocsi de kicsit unatkozok :D találos kérdés, miaz?:
-Fegyver, középen fehér, oldalt lehet sok szinű, (gonoszaknak vörös ) könnyen lehet vele végtagokat levágni.
Halott jedi fegyvere egy fejvadásznál. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#601 Ja ,szerelöpanel egy Coruscanti korvetten. -
Burca #600 Remelem lehetek R2es! -
sasvader #599 Télleg a KOTORBAN volt az a HK47 nevű droid aki velünk van és én arra gondoltam hogy lehet e itt is majd droidot irányitani... -
EnxTheOne #598 a kotor 4000 ével játszodik a birodalom megalakulása elött, és ha minden igaz, ez 300 ével Malak halála útán. -
#597 tényleg!! ne felejtsük el hogy a kotor1-et is bioware csinálta szóval gondolom átvesznek néhány dolgot. szerintem itt is így lesz akkor, páncélt (abból is csak a gyengébbeket) csak akkor, ha lemondasz néhány képességről
dejó hogy ezt beírtad :) -
wewi #596 Úgy emlékszem a KOTOR-ban is úgy volt, hogy használhattál páncélt, viszont pár képességhez oda volt írva, hogy restricted by armor. Ilyesmi tetszene itt is. -
#595 Én 3000-at hallottam valahol, de tökmindegy, lényeg hogy sokkal korábban :) -
#594 700 évvel, nem? -
sasvader #593 Alig várom az újabb kasztokrol híreket.. -
#592 tudom hogy sok lesz de nem mindegy mennyi az annyi.
-
Bandras DaSilva #591 pedig Duu ebben kurva sok jeti lesz -
EnxTheOne #590 ööö én fejvadász leszek :) -
sasvader #589 LOL GRATXD SWGalaxies azér lett szar mert mindenki JEDI volt..
Ez meg azér lesz szar mert mindenki SITH leszXD ez beszarás -
#588 Más a környezet, swg new hope után ez meg 3000 évvel az előtt játszódik, szal nem mindegy :) -
Monoton #587 Ha meg lesz az összes kaszt én akkor választok. -
#586 remélem nem. swg is ott kezdett elbaszódni hangulatban amikor már túl sok jeti volt benne . -
EnxTheOne #585 jedi kaszt választása= öngyilkosság :D:D:D -
sasvader #584 ja togruta kifelejtettem -
sasvader #583 Da Silva! oks semmi bajXD különös én nálam is pont kiborult a bibli suliba szar napom volt gondoltam feljövök megnézem hozzászolásokat...stb
minden esetre én is kiváncsi vagyok harcrendeszerre de legjobban arra hogy milyen fajok küzöl lehet majd választani?
én szerintem:ember,wookie,rodain,twi'lek,...többbit nemtom:D -
#582 gondolom ilyen szpesziális jediknak való mozgékony armor lesz :)
de amúgy ebből is látszik hogy a játék a jedikre/sithekre lesz kihegyezve -
#581 Egy skillen és nem LVL-en alapuló jáékot el tudnék képzelni.. Amolyan Mass effect és JK3 összegyúrva. Érdekesebb lenne a játék és kellene a játékos is hozzá.. -
#580 azért ez elég érdekes. minek neki armor ? azért ez mozgékonyságban - szvsz- nem kicsit akadályozhatja . oké legyen de akkor kapjon rá negatív módosítót . -
Bandras DaSilva #579 nem ugatok, csak kb minden fórum tele van a "van tört szeró? ha nem inygenes akkor egy nagy szar, ingyenes a játék?" kérdésekkel és ma amúgy is szar napom van..ezért írtam amit...a köcsögözés nem személy szerint neked szólt..nem ismerlek, szal ezt nem kell magadra venned....csak ma valahogy borult a bili :) -
Bandras DaSilva #578 Mivel ebben az időben jó sok ilyen-olyan jedi van szerte a galaxisban úgyhogy elég sok jedivel kell számolni...az majd kiderül, hogy mennyire jók vagy rosszak a jedik + a többi klasszal mennyire lehet ellenük jól harcolni.
Nem sok infot olvastam még a harcrendszerről...szóval passz, hogy milyen lesz....remélem nem nagyon rontják el a klasszokat meg a harcot és akkor oké lesz a játék. -
Monoton #577 Az ingyenes MMO-k (vagy a tört szerók) is jók lehetnek ha egy normális társaságba kerülsz.
Én L2 és Wow tört szerókon játszottam ahol a társaság nagyon jó volt, nem is hiányzott az official.
Mondjuk a TOR-ra tuti vevő leszek :) -
sasvader #576 bocsánatot is kértem attol akit sért ha meg vak vagy az nem az én problémám... -
#575 lehet hogy egy éjszaka az swtorral álmodtam és onnan szedem ezeket a fasságokat. sokszor van az hogy álmodom és hetekkel később előjön, tényként
Jedi in armor, swtor.com-ról