60865
-
Hopp, elírtam: crowd controll -
Aha, hát biztos:D Mindegy, hogy mit jelent.. csak yó legyen, ne olyan mint a galaxies:S:D -
Amúgy mi az a Crowe Control(CC) vagy mi? Mit takar? -
Az MMO az amolyan gyűjtőnév. mellé lehet rakni hogy RPG, FPS bármi. Csak nem feltétlen van még olyan játék :)
pl.:
MMORPG: Massive Multiplayer Online Role-Playing Game
MMOFPS: Massive Multiplayer Online First Person Shooter (Game) -
Én sem értem mit akar mondani, vagy mire akar kilyukadni, de jóvan:D -
? -
Mert az MMO, és az MMORPG egy és ugyan az. Vagy tévednék? -
aha, akkor a hivatalos oldalon + mindenhol miért mmo van?XD Meg a videóba is:D:D?XD -
Jajj Istenem. Hát igen. Oda van írva a téma címébe nagybetűkkel zárójelben: MMORPG! Akkor mit nem lehet rajta érteni?:D -
De am, ez csak MMO lesz, nem?:S:D -
Galaxis?:D
Ha lenne benne SP akkor beadná nekem is:D
Mondjuk, úgy hallom, hogy a Force Unloashed (nemtom hogyirják) végül csak ki fog jönni PC-re. És akkor majd az kompenzálja azt, hogy ebbe nincs.xD:D -
Szabi1991 #1173 pont hogy jó, hogy végre lesz új multys star wars.. :D -
Bocs a dupla hozzászólásért, de le kell írnom valamit: Ez rohadt jó lesz:D -
Mér, mit vártál egy MMORPG-től?:) -
csak kár, hogy csak multi lesz:(:S -
Hát, akkor kiváncsian várom:)
Köszy az infót.. Bocsy, hogy 1 kicsit lowoskodtam..d e amihez nemértek. ahoz nem értek:D -
Szabi1991 #1168 kb :D -
Tehát ez egy ilyen keverék?:DxD Nem is KOTOR de nem is JA ?:DDxD -
Szabi1991 #1166 elmagyarázni nehéz, inkább nézd meg video :D -
Rákattintasz az ellenségre, és megtámadja. Meg közben nyomogatod a skilleket. -
sohasem wow-oztam:S kotor-hoz hasonlít? hogy rákatintasez az eleségre és megadod mit csináljoon? vagy te csinálod azt amit akarsz..:S? -
egyáltalán nem. ez inkább olyan mint a wow -
Tehát ez nem olyan, mint pl a jedi academy?:S Vagy mint a Turf Battles? -
mint minden mmoban. kattintasz, aztán nyomogatod a számokat. ez így van rendjén -
Már várom a game-t:) De, azt is hallottam már, hogy olyan lesz mint a KOTF. Tehát nem lehet majd rendesen harcolni benne, hanem rá kell kattintani és kiválasztani.:( Remélem ezt nem ***** el ezzel!:D -
fail -
nem esett le senkinek a poén:S
(pont,pont, VESSZŐCSKE lett volna a következő:P) -
Monoton #1157 Ezt be lehet fejezni. -
így kell ezt, hogy semmit nem küldesz el :P :D. -
-
. -
Szabi1991 #1153 . -
simon7108 #1152 na miaz?behalt a topic?irjatok már valamit:D -
én meg dzsíájdzsót, vagy rambót :D.
csak viccelek :D. -
XD Remek kellenek a vállalkozó egyedek... a kitartó és nehéz ellenfelek fejét meg különösen szeretem az ágyam fölött kitömve látni :D bár Te vicces emberkének tűnsz... tehát lehet Te megmaradsz házi kis kedvencnek :D De azt nem tudom h mi okból akarnál levadászni... a fejvadász pénzért öl és csak a Birodalom bérli fel őket... szval vigyázz mit mondasz mert nem lesz kenyér az asztalodon :D Akinek meg nem tetszik a grafika azt sajnálni tudom én már most játszanék vele... nem tudom h egy mmo-nál mióta fontos a graf.... ha jó a játékmenet meg a story nekem nem kéne jobb küllem mint ami most van... annó az ultimát is élveztem nagyon XD -
Én meg fejvadász, és bandába fogjuk levadászni a fejed...muahahha
-
Én sith Assassin kasztot szeretnék magamnak XD -
Ezt a nyarast ki kérem magamnak :D -
akkor engem átvertek:S:P -
Első felében biztosan nem béta bejelentés sincs (ami nem 1-2 hónap) tartalomnak jó ha a 5%-ról tudunk. Nyáron meg azért nem mert akkor "senki sem" játszik tehát az utolsó negyedév a legvalószínűbb.