60865
  • XenHai
    Ez igaz bár ha majd vagy kb 30 player támadja meg a hajód akkor lehet át jön
  • Monoton
    Egyébként a videókból nekem nem jön át az MMORPG hatás/érzés. :(
  • Kandurex
    jah a futás először szokatlanul csámpás, aztán 3. videótól meg már nem is vettem észre :))
  • sasvader
    Ja,nekem is marhára tetszik!
    Csak azt bánom hogy a gameplay videoban nem mutatták Tython-t a Jedi-k bolygóját...meg kimondottan Troopert meg Jedi-t sem láttam videoban,ugy értem hogy nem ellenfélként,hanem játékosként!
    Remélem majd mutatnak videot a karakter készitésről is,kiváncsi lennék rá mennyire szabadon szerkeszthetőek lesznek a karik...
    Na mind1 nem akarok telhetetlennek tünni egyenlőre ennek is nagyon örülök!
    Off:mit szoltok az új nick képemhez?
  • Monoton
    Remélem nem csak AWSD irányítás lesz, mint a KOTOR játékoknál.
  • V43 1105
    Nekem picit debil ahogy fut a karakter, de nagyon bejön SW : TOR FTW! :)
  • Kandurex
    Remek lesz, az összkép nagyon meggyőző!
  • XenHai
    Csak ne szúrják el apróságokkal..Sok bug megjelenéskor no end game tartalom stb....
  • Tatyla
    nagyon jók a videók,áttekinthető az UI és maga a terep is pompás...
  • XenHai
    Ez nagyon vad!A Sith warrior nagyon bejön....
  • sasvader
    Kösz a linket!
    Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
    Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...
  • mcgrape
    Itt megnézhető a gameplay, én még nem láttam egyből közkincsé tesezm szóval véleményt nem tudok mondani még :D
    http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html
  • simon7108
    nemis lehetnének rohamosztagosok mivel a filmek elott 3700 évvel játszodik:)
  • Kandurex
    old republic éra...nem lesznek rohamosztagosok :s
  • sasvader
    Bocsánat!
    Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(
  • XenHai
    XD
  • V43 1105
    Én azt a pár órát elütöm egy kis Empire At Warozással ... csak az a baj gyengék az ellenállók
  • sasvader
    Mivel ugyis péntek van,és mindig ilyenkor szokták frissiteni a hivatalos honlapot ezért,én azt gondolom hogy mi még ma este megfogjuk kapni azt az 5-10 perces gameplayvideo-t.;)
    Ha meg nem ma kapjuk meg akkor tuti holnap,mert holnap van a gamescom utolsó napja....hacsak átnem basztak minket...DE PERSZE A BIOWARE NEM OLYAN!!!:D
    Megjegyzés:álltalában este 9óra és 12óra között szokták frissiteni honlapot össze vissza...ugyhogy én ma egész éjjel lesni fogom!:)

• V43 1105
    Nem feltétlen :)
  • JaSoN HuNTeR #1044
    akkor felejtős.:D
  • Monoton
    Havidíj
  • JaSoN HuNTeR #1042
    akkor hogyan lesz?
  • Bandras DaSilva #1041
    Nem.
  • JaSoN HuNTeR #1040
    A játék teljesen ingyenes lesz?
  • Szabi1991
    wow-ba is 1-2 szövegrészt lefordítottak azt kész.. megunták.. XD
  • Muki100
    Több száz óra párbeszédet, meg még rengeteg játékbeli szöveget kinek lenne kedve magyarra fordítani mikor játszhatna is az idejében?
  • simon7108
    szoval akkor neis számitsak magyaritásra?:(pedig lehetne hozzá mert ugyanolyanok lesznek a párbeszédek elvileg mint a Kotornál csak tobb lesz:Dés annak is van magyaritása.
  • V43 1105
    Utóbbi ^^.
  • simon7108
    szerintetek ha majd megjelenik a játék lehetséges,hogy valaha is kijojjon rá magyaritás?:Dvagy megkellene tanulnom angolul?:(XD
  • Szabi1991
    szép.. :))
  • N1ggA
    mi a különbség e között és az "igazi pénzzel fizetni az itemekért" között? semmi. a gazdagoknak jó lesz, a szegényeknek nem. havidíj kell
  • V43 1105
  • simon7108
    jolvan na csak 1 otlet volt jobb lenne mintha pénzért kéne venni a cuccokat 5-6 dollárért 1 cuccot....
    de amugy énis a havidij mellet vagyok:)az lenne a legjobb olyan 6000FT 2 honapra és kész:Daz elozo csak 1 otlet volt mert ahogy már mondtam jobb lenne 10 dollárért venni pl 1000 kreditet és 1 cucc lenne 70 kredit pl minthogy 10 dolcsiért vegyél 1 cuccot!
  • EnxTheOne
    rohamosztagosok nem hiszem hogy lesznek benne ( azok 4000 ével késöbb ölik a **** lázadokat :D) de talán lehet hasonló páncélt csinálni :D
  • EnxTheOne
    ahh, elöször reménykedtem hogy valami trooper szerüség lesz, mert az nem nagyon tetszik hogy a fejvadászok lesznek a bakák benne :( útána meg láttam a képeket:(::(:(:(:(
  • Szabi1991
    remélem lesznek ien birodalmiak is.. én tuti ezt a kasztot választanám elsőnek.. :)
  • Szabi1991

• Szabi1991
    "A tegnapi feltételezés helyesnek bizonyult: a Sith Warrior következő bejelentett kaszt a Star Wars The Old Republic-ban. A megerősítés a gamespot.com-on történt egy interjú formájában, ahol James Ohlen néhány részletet is elárult erről a class-ról.

Az elsődleges ötletforrás természetesen Darth Vader volt, ezért a Sith Warrior is nehéz páncélzatot visel, sötétségből és dühből táplálkozik. Fizikai fölényét használja ki, kevésbé támaszkodik az Erőre, de azért jártas a legtöbb képességben. Története a Birodalom ellenségeinek felkutatása, megölése, vagy a sötét oldalra csábítása körül forog.

Force choke

Ez a kaszt azok számára lesz érdekes, akik szeretnek az első vonalban harcolni. Képes nagy mennyiségű sebzés kiosztására (melee dps) vagy kifejleszthet támadó és védekező képességeket egyaránt (tank?). Rendelkezik egy ún. “spender” képességgel. Ezt akkor tudja használni, amikor elegendő mennyiségű rage gyűlt össze, általában csak egyszer, a csata közepén. Ekkor nagy erejű támadással, valószínűleg egy ütéssel leteríti legerősebb ellenfelét (fatality SW módra;)).

Dual wielding lesz a játékban és megnöveli a bevitt fizikai sebzést, valamint új képességeket nyithat meg a Stih Warrior előtt. Azonban ez a fajta játékstílus kompromisszumokkal is jár.

Nem fog rendelkezni partytagokat segítő buffokkal, inkább az első vonalban harcol. Ezért azoknak az embereknek ajánlják, akik élvezik a vezető szerepet betölteni, vagy hatalmas sebzést kiosztani. Magyarul az interjú során többször megerősítik, hogy ezek a karakterek tank és dps szerepkörben mozognak.

A döntések természetesen itt is nagyon fontos részét képezik a játéknak. Elküldenek egy távoli bolygóra, hogy leszámolj a Birodalom ellenségével. Kiderül azonban, hogy az áldozat ártatlan. Mit teszel? Véghez viszed mestered parancsát, vagy hagyod futni a szerencsétlent?"
  • Szabi1991
    és akkor megint mi a vége? a pénzes parasztok a legdurvább cuccokkal kezdenek.. grat -.-"
  • Tatyla
    szerintem is inkább havidíj...