60268
  • Meggymag
    Ezzel azt akarta mondani, hogy pecsvagy csak nehezen fejezi ki magát a srác :D De azért h ne legyünk annyira offok, várjuk a játék megjelenését meg minden bár azért a wow kieget is meglessük :)
  • TDC Geronimo
    Mivan te is? :d
  • 3TOMI3
  • Bhalage
    begyere képek!
  • arcosharcos
    Nekem perpillanat nem sürgős a megjelenés:)Elnézve némelyik gameplay screenshoot-ot lehet,hogy mégis gépet kellene fejlesztenem.

Az ajánlott konfig gondolom nem az erőmű kategóriánál fog kezdődni,de némelyik vidi meg kép láttán leizzadok rendesen.

• [HUN]Crassus
    ez sem hülyeség,de nekünk így szarabb:D
  • Torzonborz
    minek ? így már ráérnek. mire a wowosok megunják katát addigra jön ez és aratnak.
    szvsz
  • [HUN]Crassus
    nos most ,hogy a WOW dec7. Official lett szerintem bele kéne húzniuk legalább egy fasza open bétába akkörülre......
  • Nephin
    Erre szerintem ne számíts, hányadszor is írom ezt? A jelenlegi állás szerint TESZT lesz csak, béta NEM LESZ, tehát maximum akkor fogod megnézni, mit alkottak, ha megveszed, vagy kiválasztanak teszternek, amire vajmi kevés esélyed van (nekünk is).
  • TDC Geronimo
    soon
  • Bhalage
    mikor jon mááááááááááááán
  • [HUN]Crassus
    yepp:P
  • arcosharcos
  • Rolly
    Hát igen hol máshol kezdenék? XD De gondolom úgyis ki lesz írva nagybetűkkel amint lehet tölteni és megnézni mit alkottak.
  • Rolly
    Hát ezzel nem tudtam meg többet de azért kössz:) (Remélem hogy majd Kel'dor-al is lehet menni, kedvenc fajom ^^)
  • arcosharcos
    Hivatalosan megerősítették,hogy a SWTOR tesztelése junius 25 elindult.A béta több fázisra lesz osztva,ezért eleinte csak kevés számú észak-amerikai kap meghívót majd később bővítik ezt a kört egyre több csoport bevonásával.

Pontos dátum nincs,hogy mikor kezdik el dobálni a béta kulcsokat.Idén muszáj lesz nekik elkezdeni ha nem akarják,hogy a megjelenés eltolódjon
    uborkaszezonra.
  • XenHai
    Szerintem ez az 1 milliós kérdés amire mindenki kíváncsi!
  • Rolly
    Sziasztok. Jelentkeztem beta teszternek és az lenne a kérdésem hogy mikor fog kezdődni a teszt időszak?
  • Fenrir
    Mi egy kicsit jobban tudjuk mint te, úgyhogy húzd meg magad
  • Bhalage
    everquestet is toltam ?
  • Me0w
    Mar elnezest, de masokat nevezel retardaltnak, mikor kepes voltal aionban ugyanazt csinalni 2009-ben, mint amit az everquestben lehetett 1999-ben... (grind, grind es grind)
  • arcosharcos
    Smugglerek örülhetnek,még több infót kaptunk a csempészről de én már az Agentet akarom! és több Empire frissítést is!
  • TDC Geronimo
    Mai update az advanced classes systemről
  • Bhalage
    igen, de a mai playerek donto tobbsegenek a gyorsan vagy azonnal kell minden fejlodes stilus kell, ezt toljak az arcukba.

egy sandboxban meg van jarkalas, utazas felfedezes, lehetnek benne akkora questek és annyira összetettek (lol) amilyen a mai atlag retardalt mmo gyerek keptelen megerteni-vegigcsinalni-kivarni.

szal retegjatek lenne amirol beszelsz. abbol meg nem sok a della
  • Torzonborz
    azért a 2 frakció mellé bőven be lehetne suvasztani még mást is.
  • BEAST #2610
    Nem feltétlenül erről a játékról beszéltem. A Star Wars világot eleve 2 frakciós ratyiságra teremtették.
  • Jeffjohnson
    FFA pvp tönkretenné a játékot
  • Tomy Lee
    Hát reméljük itt nem a quest+párbeszéd fogja jelenteni a tartalmat(mert állítólag ezekből lesz bőven).
    A craft rendszer + pvp system legyen kivánlóan megcsinálva legyen hatalmas max lvl instance ami k...a nehéz a minigame már jó ötletnek tartom.
    Hírek infók vannak már de én egyenlőre nem hiszek bennük ettől függetlenül amiket látok tetszik Tor-al kapcsolatban de semmi nagy egetrengető újdonság?:/
  • BEAST #2607
    Én meg úgy gondolom, hogy el kellene már felejteni ezeket a questkedős módszereket. Ezek a szedj össze 10 disznófejet meg nyúllábat küldetések a singleplayer játékokból maradtak vissza.
    Sajnos ezt nem változtathatják meg olyan játékokban amitől azt várják, hogy aranytojást tojó tyúk legyen. A populárisabb játékokban fogni kell a felhasználó kezét a küldetések alatt, különben gondolkodnia kellene és az már túl kényelmetlen.

Pedig egy sandbox mmo, ffa pvp-vel és egy hatalmas élő világgal tökéletes lenne. Minden más már csak a játékosokon és a fantáziájukon múlna. Ha beválik sokkal tartósabb lenne mint bármi más, mert nem lesz az, hogy a játékosok elkezdenek vergődni "jajnincscontentet" kiabálva.
  • Torzonborz
    "akkor már csak egy jó kis pvp kellene" + jó craft rendszer , klassz world eventek , részegedés krimóban , szexy twilek rabszolgacsajok... najó abbahagyom :D
  • TDC Geronimo
    Láttam, amit láttam
  • Jeffjohnson
    Jó lenne az Aion ha nem egy koreai grindfest lenne:( nekem ilyen szempontból nagy csalódás volt. Grafika szép táj is jól ki van találva csak nevetséges ,hogy az elit mobok püfölésével jobban lehet fejlődni mint a dögunalmas gyűjts 100 "almát" ölj meg 20 mobot stb-vel nem véletlenül esett vissza az előfizetők száma kb 6 hónap alatt fél millányit. Remélem questelés terén a TOR mindenképpen előrelépés lesz a többi mmohoz képest.Márpedig ha beváltják amit ígértek akkor már csak egy jó kis pvp kellene és garantált a siker.
  • BEAST #2603
  • Bhalage
    malavnak fogalma nincs milyen az aion, korabbi mondasibol arra kovetkeztetek, hogy valami kurva nagy kavar van a fejeben, mert az aion abszolu nem ratyibb mint barmelyik mas jatek, viszont kurva jol nez ki : ) es (nekem) elmeny a jatek.
  • TDC Geronimo
  • BEAST #2600
    Huh, most malav meg fog utáni téged. :(
  • Tomy Lee
    De én is ám!Semmi más értelmes nincsen.
    Blood for Blood!!:)
  • Bhalage
    ja és nemrég lett 2.0, uj kieg szeru, ami 50-rol 55re emelte a szintet, új skillek, cuccok, helyek 1.8giga volt peccs : )
  • Bhalage
    sztem az aion kurva jó lett, ha kicsit jobban belemerül az ember akkor nagoyn hangulatos a combat és a craft is. a grafika, pancelok miegymas sztem a legjobb osszes jatek kozul. ezzel tolom TORig : )
  • Torzonborz
    AoC-nál arra próbáltam célozni hogy a rengeteg ráfordított pénzből milyen "minőséget" produkáltak a megjelenésre.
    Gyakorlatilag az összes mmo-t rendbe lehet rakni mint ahogy ez soknál meg is történt. Az más kérdés hogy a felhasználók huzamosabb időre visszatérnek e vagy sem.