60268
  • Fenrir
    Én is főleg ebben látom a fantáziát.
  • [HUN]Crassus
    bahh.....remélem a rated BG-vel elvegetálok a SWTOR kezdéséig:)
  • Fenrir
    Most mit sírsz? Jön nemsokára a Cataclysm.
  • [HUN]Crassus
    noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • TDC Geronimo
    Ha játszottál MMOval ezelőtt vagy voltál beta teszter, akkor tudhatod, hogy az ilyen kozmetikai dolgok a leges legutolsó fázisban kerülnek be. Utolsó 1 hónapba kb. Olvastam egy interjút Biowares arccal és abból nagyon azt lehetett leszűrni, hogy ezt a játékot 2011 vége előtt nem nagyon látjuk. Beta sincs még a láthatáron se. Ekkora volumenű játékot réges rég el kellett volna kezdeni széles körben tesztelni, ha a tavaszi megjelenést nézzük. Úgyhogy el is lehet felejteni egy időre swtort, mert még sokára lesz belőle valami.
  • itlosz78
    Nekem tetszett a Warzone videó csak szerintem nagyon nem kiforrott a dolog, mármint a grafikát és a különböző harc közbeni mozgások és effektek.
    Ha jobban megnézitek a videót látni fogjátok, hogy a Sith Inquisitor mindkét keze nyitott és a dupla fénykard mégis ott van miközben villámokat szór. Az agent ugyanezt csinálja a fegyvere a levegőben miközben hevesen lövöldöz vele, vagy mikor a Jedi a saját lábát és köpenyét kaszabolja le, de a legjobb a trooper fegyvere amelyből egy számomra igazán furcsa szögből távoznak a lövedékek.
    Remélem nem fog így maradni. És így kiadni egy videót hmm
  • arcosharcos
    Vidiben 0:41,0:47,057-nél is többször demonstrálják ezt a JC/Shadow skillt ami nem gyenge és még látványos is.Talajból kiragad egy jókora darab föld vagy kődarabot és hozzávágja ellenfeléhez.0:57-nél láthatjuk,hogy ezt a skillt egész közelről is tudja alkalmazni.Szerintem már most kezdjünk el sírni,hogy nerfeljék,nem szeretném ha gondot okoznának:))

1:05-nél Agent hozta formáját és teljesen sportszerűen hátba lőtte Jedi barátunkat miközben az összevissza atlétizált:)Ezt már az Agent bemutató trailerben is csinálta.Nem először láttunk tőle ilyen mögé lopakodom és hátba lövöm akciót.

1:12-nél láthatjuk akcióban Agent kolto injection skillt.Ez egy gyógyító képesség aminek az érdekessége,hogy Sniper(DPS)Agent is alkalmazhatja és gyógyíthatja társait.Vidiben láthatjuk amint alkarvédőből kivágódik ez a zöld injection a SW/Marauderba.

1:08-nál a (Mercenary)BH,rakétával simán kilőtte a take cover(mesterséges fedezék)mögül a smugglert:)
  • Fenrir
    WoW-ban a WSG is 10 vs 10 csak és ugyanúgy Battleground-nak hívják mint AB-t vagy AV-t.

Reméljük, hogy ez csak a legkisebb lesz.
  • Nephin
    Gratulálok, egy darab warzone alapján leírod a pvp-t.... :D Mondták, hogy lesz ow pvp, plusz több warzone, más célokkal, nyilvánvalóan akár más létszámmal.
  • arcosharcos
    #2745(Torzonborz):Talán növelhető ha a kompanionokat is bevethetjük,akkor már 16Vs16 lenne:)Azzal együtt is,nagy zergelés nem ebben a warzone-ban lesz:))
    ------------------------------------------------------------------------
    Bejelentettek egy warzone-t amelyből több is lesz.Ezek különbözni fognak egymástól feladatokban,célokban,győzelmi feltételekben.Ezek zárt rendszerű,instance warzone-k és remélhetőleg nem mindegyikre a 8Vs8 létszám lesz jellemző.

Régebben megerősítették,hogy Open World PvP Warzone is lesz:community,warzones.

Ez a most bemutatott Alderaan-i 8Vs8-as warzone,nekem nagyon pörgősnek,dinamikusnak tűnik,szerintem nem rossz.Persze nagy létszámú PvP guildek nem a 8Vs8 létszámú warzonákra fognak gerjedni.Nyert meccs után kapunk Exp,token(szokásos marhaságok)jutalmat.És remélem közelebb visz a bolygó elfoglalásához,csak hogy valami plusz tétje is legyen.
    crafting hírek:beszarás,hogy ezzel kapcsolatban is lesznek questek.Hát lemegyek hídba és vissza se jövök annyi q típus van már:

-public quest(szokásos,mindenki ismeri,mindenhol terem)
    -story quest(világos vagy sötét oldal jellemet növelhetünk és itt talizhatunk össze kompanionjainkal is)
    -hűség quest(kompanionunk által juthatunk hozzá és kompanionunk hátértörténetével kapcsolatos questek ezek)
    -world questek(bolygók történelmével kapcsolatos csapat,outdoor quest vagy quest láncok)
    -űrhajós minigame küldik
    -számítok még pvp meg pve insta küldikre is
    -crafting quest(no comment talán annyi,hogy kompaniont ebből a buliból sem hagyták ki,segíthet nekünk ebben is)

Kompanionjaink nem csak dekkolni fognak a hajón,hanem távolról -térerőt akarok- is utasíthatjuk őket feladatok elvégzésére.
  • Torzonborz
    azért remélhetőleg ez a 8vs8 növelhető lesz mert ez így nem warzone , inkább arénás marhaság.
  • Jockey
    fos
    de legalább lesz benne fajin storyline..
  • XenHai
    Ez 1 vicc!
  • t0xikus
    8v8?? mekkora pvp élmény.... ez tényleg wow scifi lesz:D
  • TDC Geronimo
    craft és warzone részletek. Gondolom ez lesz a mai bejelentés. Test sehol :(
  • roblee
    Köszönöm a válaszod. Látom, te nem ma kezdted az mmo-t. Ha őszinte akarok lenni, akkor amit leírtál nekem, kicsit kínai, de majd beletanulok.
  • MarkBlade
    Simán. De még megy a Star Trek online és jövőre F2P lesz a Champions Online is :D
  • bekasybalazs
    jah és for the republic!:))
  • bekasybalazs
    Hát ideje lenne már az EU tesztnek, kíváncsi vagyok hogy mit hoznak ki ebből. De mivel sw fan vagyok, nem picit kötelezőő :)És énis várom Crassus!:D
  • Jeffjohnson
    Hát amilyen kocka szerintem megnézte külön-külön a képességeket meg az infókat a talentágakról és ez alapján vonta le a következtetést. Nomeg van nem 1 video amit szintén lehet elemezgetni.
  • Chris
    Te amúgy ezeket az aprólékosabb játékmechanikai, egyensúlybeli fejtegetéseket mire alapozod? Mert így elsőre úgy tűnik, mintha az általános infókból gyártanál részletgazdag teóriákat, vagy vannak már vmi closed bétából gameplay videók?

• Nephin
    *sigh* nincs béta, teszt van, amcsiknál nyáron már ment, ide is elhozzák most, remélhetőleg ez lesz a bejelentés. TESZT, nem béta. :)
  • MrStokes
    Miert, US-ben mar megy a closed beta?
  • [HUN]Crassus
    Hali Márk! már te is várod?:D
  • TDC Geronimo
    "We’re in Europe where we’ll be announcing new details about The Old Republic™. Stay tuned!" ZzZ... Pont ideje lenne bejelenteni EUban a betat, ha már erre járnak :D
  • MarkBlade
    Lehet hogy benézzték a skint :) Max ráfogják hogy amúgy is a Jedi elötti időben játszódik :D
  • arcosharcos
    #2726(MarkBlade):jaja erre a droidra gondoltam,igazad van a filmes droid nem azonos a trailerben láthatóval Benéztem de hát megesik,hogy a százlábú is elesik:)

#2727(MarkBlade):Igen ez inkább ,ha ez a droid nem egy vallatós típus akkor viszont nem értem,hogy trailerben miért küld rá egy fegyvertelenre egy ilyen felderítő+dps droidot,persze lehet,hogy nem is vallatni akarta ,bár abban több fantázia lenne.
    #2724(roblee):Ez már csak kaszt balance kérdés.

- a JK,SW nagy armorral rendelkezik és MDPS-t oszt.A smuggler,agent kis armor és RDPS.Mindenre lesz válaszlehetőség,mert a nagy armoral szemben a smuggler,agent még DPS ágon is képes lesz valamennyi healingre.A JK,SW MDPS-t meg tudják ellensúlyozni a CC képességeikkel.

-a trooper,BH-t sem kell félteni közelharcban,mert ezek a kasztok meg AOE-t tolnak(gránát,lángszóró...).Közelharcban troopernak ott van még a puskatussal ütés és eltudja lökni magától az ellenfelet távolabbra. BH-hoz ha közel mennek beizzítja hátrakétát és fölszáll,ráadásul levegőből is képes DPS-t tolni.

-visszafelé is megvizsgálhatjuk ezt a kérdést MDPS Vs RDPS,mert ha egy közelharcos nem tesz eleget az armor+resist tulajdonságaira akkor messziről marha gyorsan szétfogják lőni őket és csak reménykedhet,hogy kap healt.

-a healelni tudóknak meg kis armorjuk lesz és ha megszórják őket nem sokág bírják,ezért muszáj lesz nekik a healre koncentrálni vagy lopakodásba átmenni.

-jut eszembe lopakodás,nem csak a smuggler vagy agent tud majd lopakodni heal ágon.Ez inkább egy védekezés lesz számukra ha nagyon célpontba kerülnek.Nem őket tartom a rogue kasztoknak.

-A Jedi Consular/Jedi Shadow ágon illetve a Sith Inquisitor/Sith Assassin ágon lesznek a tipikus lopakodom és DPS tolok kasztok.
    Mindkettő ezen az ágon dupla pengés fénykard,lopakodás és MDPS.Ez nem a heal águk lesz vagyis itt no heal vagy csak minimális(?).
    alosztályok
  • Torzonborz
    magyarul kutász-droid amit Han és Csubi próbált kilőni a Hoth-on. ha tévednék akkor bocsi :)
  • MarkBlade
    Inkább hasonlít jobban.erre
  • MarkBlade
    " 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
    Leia Hercegnőt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentősége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsőleg totál olyan mint a filmben a vallató droid."
    Nézd meg a filmet mégegyszer. Mert bár hasonlít rá de totál nem így néz ki. IT-O Interrogator
  • Jeffjohnson
    Minden classt nagyjából egyenlőre terveznek tehát ranged classként biztosan lesz lehetőséged megvédeni magad közelharcban is persze ez nem jelenti azt ,hogy közelharcban lesz esélyed egy kifejezetten arra tervezett class ellen inkább arra kell gondolni ,hogy lesz olyan képességed amivel el tudsz menekülni vagy a távolságot növelni tudod majd (pl:CC,lassítás).

-Havidíjról még senki sem tud infót ha tippelni kellene akkor kb. annyi lesz mint a mostani mmo-k 15$ körül.
    -1 accountra szerintem csinálhatsz majd jó sok karit de biztos lesz 1 felső határ.
    -Trial biztos lesz de ahogy más mmoknál itt sem valószínű ,hogy a megjelenést követően lesz inkább olyan formában ,hogy aki megveszi kap 1 boddy keyt amit odaadhat másnak aki tud majd kb. 7-10 napot trialozni vele ill. az open beta-t szokták még egyfajta demonak használni ahol bárki játszhat a játékkal.
  • roblee
    Én már azóta figyelemmel és nagy érdeklődéssel kísérem az Agent class-t mióta felkerült a hivatalos oldalra. Abban biztos vagyok, h ez lesz az első amelyiket kipróbálom. Valszeg a snipert választom, az közelebb áll hozzám, csak azon gondolkodom, h ha egy jedi nekem esik, egy ranged class mit tud kezdeni vele. Remélem neked lesz igazad arcosharcos, mert a közelharc képessége nélkül nem lesz sok esélye az emberemnek.
    Mivel abszolút kezdő vagyok az MMO-ban, nem tudom, hogy hogy mennek ezek a dolgok. Úgy értem a wow-ban is biztos van ranged class, pl: íjász, ezek hogy védik meg magukat egy karddal rájuk támadó harcossal szemben.
    Azt nem tudja vki megsaccolni, h mennyi lehet majd a havidíja a játéknak?
    Hány karit csinálhatunk 1 accounttal?
    Lesz-e 15 vagy 30 napos trial változata a játéknak? Csak lesz rá esélye az embernek,h kipróbálja? Nem így szokott ez lenni az mmo-knál?
    Köszi!
  • arcosharcos
    Közben elemeztem az agent vidit:)Egy-két észrevétel:
    -nem értem miért a birodalmi fővárosbolygón a Dromund Kaas-on mutatják be,én eddig úgy tudtam,hogy a Huttán fog kezdeni.

-a vidiben 0:40-nél un.Energy Blade-t használ.Ezzel kapcsolatban lesz pl a Shiv nevű képessége ami egy lopakodós-hátba szúrós(stab)skill.A Hope Cinematic Trailerben a trooper közelharcban Vibro Knife-val támadja a Sithet.Szerintem lesznek itt minden kasztnak közelharci skilljei is.Ebben a világban a közelharc nem merül ki a fénykardban.Lesznek itt energia pengék,vibro kések,puskatusok(utóbbi xD+lol)

-a vidiben 0:43-nál láthatjuk a rang jelzéseit vagyis most már biztos lesznek elérhető rangok amin kapaszkodhatunk fölfelé.Ráadásul ezek a rangjelzések,rangok a ruházatán is látszani fog.A kari jobb válla alatt,szemből láthatjuk ezeket a piros,kék,sárga,fehér rang jelzéseket.Ezt már az 1977-es SW episode 4-ben is láthatjuk többek között Tarkin kormányzón Grand Moff Tarkin

- 0:50-nél van egy droid,nekem itt szintén az 1977-es SW Episode 4 egyik jelenete ugrott be a kínzáshoz,vallatáshoz használt droid amivel
    Leia Hercegnőt akarták szóra bírni.Gondolom ennek a vallató droidnak story questben lesz jelentősége,ha ez mégsem az akkor én kérek elnézést de külsőleg totál olyan mint a filmben a vallató droid.

-A healer(Operative)ügynökről kaptunk két képet is,egyiken láthatjuk, hogy a gyógyításban fontos szerepet kap a szonda(probe)amit ráküld a
    gyógyítani kívánt személyre és a szonda mindenféle fény nyalábokkal szórja meg,így healeli.

Amíg az erőhasználó healerek összevissza hadonásznak a kezükkel heal közben addig az agent komoly technikai eszközöket vet be,pl kolto injekció,szonda,stb.(mobil műtőasztalt is akarok!)Az a vicc,hogy az űrhajójának az átvilágított rajzán lehet látni,hogy van orvosi szoba is.

A Sniper(DPS) ágának meg ha már sniper akkor úgy lenne értelme,hogy messzebbről tudjon lőni mint a többi kaszt vagy jobb legyen a találati aránya...
  • Tomy Lee
    Kiba igényes.Ahogy ez kijön megveszem és egyből befizetek 1 évet
  • Nephin
    Az IA hajó a legszebb szerintem.
  • arcosharcos
    IGEN!végre,ez azteljesen happy vagyok.Birodalmi ügynök frissítés

Totál James Bondos a figurája és ennek megfelelően egy high-tech prototípus űrhajót kapott,ami úgy néz ki mint valami lopakodó.

Az első kompanionja stílusosan egy sexy rattataki kis csaj.A bemutatkozó vidiben meg jól lesmárol egy másik csajt:)

A szakosodás "operative" ágán végre megemlítik,hogy jártas a haladó orvosi tudományokban.
  • TDC Geronimo
    Mai update

• Khabbas
    Te Sith ivadék!
  • Bhalage
  • TDC Geronimo
    Biztos :p