Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A halál csupán a kezdet...
REAL MADRID
Together we'll fly someday...
Pedig nem mindenkinek van annyi ideje, hogy közepes vagy esetleg profi szintre fejlõdjön.
Meg egyébként se kellene azt az embert lenézni, aki nem veti bele magát annyira a játék világába, mint mások, vagy esetleg éppen kezdõ valamiben. Itt is mindenki volt newbie egyszer. A jelszó a tolerancia!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
REAL MADRID
Turn on your saber, and prepare for your die. 😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sonic onnan veszem a statikusságot hogy a fák meredten állnak, meg se mozdulnak, a tereptárgyak mellett robbanás és minden marad a helyén.
Star Wars: Demolition (2000)
Anyád is keveset játszik. Akkor õ is az nem?
Nem aszt mondtam hogy hc gamereknek csinálják de ne is a casuknak!
Lõjék be az arany középútra , vagy lehessen választani a szervereknél mint 1 sp gamben...
Nem vagyok izom star-wars lore bányász, de ha jól tudom/emlékszem a fénykardokat a jedik maguk készítik és iszonyat mód hozzájuk kötõdnek, szal lootolni egyre táposabb fénykardokat, hát hm, hogy is mondjam, nem túl jó megoldás.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Már ha el jut odáig és nem fél kész szarul jelenik meg mint a többi game a piacon!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
REAL MADRID