60331
  • j0nNyKa
  • Celern
    Az én szememnek nem pl. nem ratyi és az előzetes infók alapján minden lesz benne amit a wowban szerettem csak még kicsit több is. Megteszi normális válasznak?
  • Pacho
    Mi az SWTOR-ra várunk, te pedig az új Fluor CD-re. Ez egy ilyen világ.
  • BoneDragon
    Mert én nem tudok rá válaszolni. Kezd kiégni bennem a tűz a játék iránt. :D
  • Kazagor
    Akkor miért nem válaszolsz neki?
  • BoneDragon
    Teljesen normális, ha megkérdezi valaki, miért várunk a játékra. Az egy dolog, hogy normálisabban is lehetett volna kérdezni. :)
  • j0nNyKa
    erről most valami olyasmi jutott eszembe, hogy az ilyen mit szólna, ha odamennél az anyukájához, és megjegyeznéd, hogy "ja, amúgy hogy tudtál ilyen nyomorékot a világra hozni? no offense", és így elballagnál :)
  • Kazagor
    Tudod, egy olyan embernek, aki megnéz videókon egy játékot, elkönyveli magában, hogy ez egy atom ratyi, gagyi grafikás faxság, és ahelyett, hogy tovább keresgélne számára tetsző játékot, inkább időt szán és fecsérel arra, hogy keressen egy fórumot, ahol erről a játékról folyik a beszélgetés, és ott értetlenül megkérdezi, hogy ti miért is szeretitek és várjátok ezt a ratyi faxságot, annak szerintem annál többet, mint amit irtam, nem is érdemes irni.
  • Vicodine
    Hát jah, majd várok értelmeset is..
  • BoneDragon
    Milyen bölcs, de annál inkább felesleges válasz.
  • Kazagor
    Miért várják sokan? Talán mert nem vagyunk egyformák...
  • Vicodine
    Valaki mondana vmit erröl a játékrol, hogy pl miben lesz fasza? Mert az eddigi tudásom alapján, kb azonkivül h az SW fanoknak tetszik, igen gagyinak tünik.Nem kötekedésképpen, csak szeretném tudni, hogy az atom ratyi videok után miér tvárják sokan ezt?! Nem flamelni akarok komolyan kérdeztem
  • Braikingboss
    STAR WARS™: The Old Republic™ : Two Beta Testers' Impressions
  • Nephin
    Nem. Játszanak, ennyi.
  • Kazagor
    Semmilyen hir nem jön erről a gagyi rendezvényről?
  • j0nNyKa
    végülis ha 2 naponta elmondod, egy idő után igaz lesz.. :)
  • Caliph
    hát a karakter animációkkal még mindig nem vagyok kibékülve.
  • TDC Geronimo
    Hát hamarabb fogunk játszani dioval, mint swtorral az is biztos :D
  • j0nNyKa
    kis off:
    így kell hype-olni egy játékot
  • Lonni
    Nem
  • Belkar
    lesz open beta valamikor?
  • j0nNyKa
    szokásos szarakodás, lassan (sehogy) mennek a re-invite emailek, nem működik a launcher, stb. :D

szerintem holnap környékén indul a cucc

várod már az operative-ot, mi? :P
  • drop
    tetszik a videó alá írás
    Video by crassus_balfasz
  • drop
    Ma, vagy holnap alterswtorra mennek a whine nova flashpointok. Akik vannak "odaát" is: ugyanaz lesz, amit már láttatok (BH_white_nova_1, és BH_Foundry_1-2), csak ki lesz takarva a karakternév, meg a cset.nagy arcal irtad erre nincs letakarva a neved enyit erröl
  • drop
    nézd én csak szóltam de te tudod mit csinálsz
  • TDC Geronimo
    Nehogy aztán leakek nélkül maradjunk :y

Új kliensről semmi hír még?
  • j0nNyKa
    igen, rájöttünk már, de megbeszéltük hogy leszarom, vannak tagok akik hetek óta nameplate-tel küldik a videókat, és még mindig bent vannak bétában

úgyhogy szerintem elkezdek kicsit kevésbé félni bioware-éktől
  • j0nNyKa
    szerinted ebből melyik információról nem tudok?
  • Agamemnon
    jah, tényleg középen a karakter felett pont faxán látszik a név :S
  • drop
    afteren fent a videó rólad de neved nincs kitakarva
  • j0nNyKa
    szerintem ahogy mennie kell
  • Kazagor
    Köszi, de ebből még mindig nem derül ki, hogyan kezeli 3 monitorral a quest beszélgetések megjelenitését.
  • j0nNyKa
    Kaza:

Yes it does. Running dual 5870s on a 3x1 display @ 3840x1080. The second card did nothing the whole time. crossfire does not seem to be in use (yet?). No noticeable lag at all except when I was in zones where everyone else experienced it.

Worked great. I just got my hands on a third 24 inch monitor and will try out a large resolution at 5760x1080 when the servers come back up.

Edit* All graphics settings were on their highest setting and shadows on.

edit** running driver version 11.7
  • Omlás
    Valamit kell hagyni a kiegészítőkre is :]
  • Caliph
    annyi lehetőség van...eve online -t átültetni a star wars világába...van egy rakás hajó,epikus csaták,csaodálkozom hogy nem jutott eszébe senkinek:D
  • j0nNyKa
    Ma, vagy holnap alterswtorra mennek a whine nova flashpointok. Akik vannak "odaát" is: ugyanaz lesz, amit már láttatok (BH_white_nova_1, és BH_Foundry_1-2), csak ki lesz takarva a karakternév, meg a cset.
  • Kazagor
    Aha, azért köszi.
  • j0nNyKa
    Ha belegondolok, most még erre nem fogsz tudni választ találni. Simán 1 monitoron is voltak néha olyan párbeszédek, ahol a kamera kimászott a világból, vagy csak így egyszerűen "eldobott" pár karaktert a képernyőről... :)
  • Kazagor
    Igen, azt a videót linkeltem az előbbi hozzászólásomnál, de abból sajnos nem derül ki, hogy a quest párbeszédeknél ez hogyan működik. Köszi, hogy utánanézel.
  • j0nNyKa
    nemrég volt alterswtoron egy eyefinity-s videó, annyit tudok én is, de mindjárt szétnézek a fórumon, hátha van valami

pl. eszerint frankón működik már

a béta forum ugye a héten lett kitakarítva teljesen, úgyha ott volt is topicja, most nincsen