Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Tarist lerombolták Sithek pontosabban Malak...
Egyébként betehetnének már egy kimondottan havas bolygot is.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Positive Mental Attitude
REAL MADRID

nekem új hír volt...
1db webcomic.<#oooo>#oooo><#wilting>#wilting>
16-00-kor lesz elérhetõ, már ha valakit érdekel.<#shakehead>#shakehead>
Bejelentették hogy az elkövetkezõ hetekben hasonló nagyszabású infókra számíthatunk.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mythic zakó >>> beolvaszt Bioware, EA games meg mondja mindkettõnek hogy s merre! Nem vok túl naprakész! 😊
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
Látom ill. olvasom azért aggodalmak is elõfordulnak bõven. Nha igen! Emlékszem 2008-ban mennyire vártuk/vártam a warhammer-t. Install után egybõl hónapokig tartó kattanás, mindenféle karakterrel tele szemeteltük a szervereket(kerestük a megfelelõt ugye😊), de lassan elmaradoztak az emberkék, fogytak a szerok és a többi és többi. A sok kis "vérpistike" keze és agya nem állt rá az erõsen csapat alapú játszadozásra. Hála Istennek mára a maradék 4-5 szerveren már egész jó kis közösség van. Visszatértünk! Ez ilyen és most jó! 😊 Persze csak a Star Wars kiadásának napjáig!
Aggodalmak ide vagy oda azért a Bioware név igencsak jól cseng.
Régebben olvastam valahol, hogy WHO-s Mythic is részt vesz a fejlesztésben. Ez igaz?
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
6. Timeline videó.Sith Empire
"Kínában meg eldõlt egy zsák rizs."<#oooo>#oooo>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
lásd pl preCU SWG <--> WoW között különbséget vagyis sandbox vs themepark.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kiállhatsz a homokba és hónapokon keresztül lövöldözheted az állatokat, vagy dumálhatsz a kantinban a többkiekkel, ha neked az a jó.
Ajánlom, próbálj ki egy ingyenes MMO-t, AD&D-t, Guild Wars-t, vagy hasonlót, hogy lásd milyen egy MMO. Ahhoz képzelj hozzá egy komolyabb történeti szálat és kb ezt kapod.
[merlinw.org]
Spread De Love!
Bár még nem derült ki hogy havidíjas lesz e de szerintem tuti.
Egy példa (a játéktól független): tegyük fel, hogy hõsünk csatlakozni szeretne a lázadókhoz. Ehhez el kell jutnia a fõhadiszállásukra ami másik rendszerben van. Egy offline játékban ez pár óra alatt megoldódhat, elmész valahova, lopsz egy hajót, és odarepülsz.
Egy MMO-ban (ahogy SWG-ben is) ki kell tanulnod a repülés mesterségét, különbözõ kalandokon keresztül hajóhoz jutsz (meg kell dolgozni az áráért => questek tömkelege), hiperhajtómûvet kell szerezned, meg kell tudnod hol van a fõhadiszállás, el kell jutni oda némi ellenállással megküzdve, stb. Csak ez általában napokat vesz igénybe. Ezután még csak ott vagy, ahhoz, hogy csatlakozhass meg kel felelned, és itt jön a többi nehézség.
Gondolj bele, hogy pl a KOTOR-nak volt ~40 óra játékideje, szorozd meg mondjuk 10-el, annak a tartalmát vagdosd fel tízed akkora darabokra, tegyél hozzá más játékosoktól függõ részeket, és máris ott vagyunk 6-7 hónapos játékidõnél - ami ha Bioware-es színvonalú - élettel teli - questekkel van tele, már jóságos.
Legalábbis remélem, illetve Bioware-tõl ezt elvárom, csupán meg kell tartaniuk egyrészt az ígéretüket, másrészt a jó szokásaikat. Ámen😊
[merlinw.org]
A marketing része tehát bizonyos szinten nem számít, az számít, hogy a fejlesztõk kevés munkával akarnak sok pénzt keresni. Ez is normális, de már más téma.
Egyébként Bioware-t ismerve, közel sem lesz olyan egyszerû a játék, mint a WoW, kezdve ott, hogy a questek változatosságára, történetre fektetik a legnagyobb hangsúlyt, az összes NPC szinkronhangot kap, stb. A dev blog alapján inkább egy coop cucc lesz ez, mint a megszokott grindelõs, gyüjtõgetõs szociális marhaság. Persze majd meglátjuk.
[merlinw.org]
Dungeon&Dragons legnépszerûbb fantasy világ hatalmas rajongó táborral
rendelkezik és mindössze kb 50K tolták D&D online-t,mióta ingyenessé
(mikro tranzakciós)tették így lett csak nagyobb létszámú a populáció.
A WHO-t meg pont a warhammer rajongók hagyták ott elsõnek kb 2-3 hónap
után.
A StarWars is nagy rajongó táborral rendelkezik de ez csak akkor ér
valamit ha a game is jó lesz.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Sajnos mindannyian tudjuk hogy ez csúnyán Themepark mmo lesz.<#szomoru2>#szomoru2><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hátha...
"többnyire a WoW-ot tekintik ideálisnak." és valószínûleg ezért nem lesz bejövõs nekem ez az SW:TOR 😞(((
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nyilván jobb minõségû játék lesz a Star Treknél, és ezt nem is bánja a Cryptic.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Tehát akárhogy gyúrnak a Cryptic-nél, egy Bioware-el nem tudnak versenyezni😊
[merlinw.org]
lennie és nem a köztársaság pártján...(pl:KOTOR1 is Sith Trooperok vannak) meg nekem személy szerint
jobban tetszik páncélja is..ez csak egy személyen vélemény!
Akkor énis sith párti lennék de igy köztársasági maradok mert ott van Trooper...
REAL MADRID
Nekem a KOTOR1 minden szinten jobban bejött, történet, helyszínek, sidequestek, companionok, minden szinten, talán a ruhák jobbak voltak a kotor2ben, de azon kívül minden kotor1.
Spread De Love!
mint az KOTOR1...de csak 1 picivel jobban...<#papakacsint>#papakacsint>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
On:Én nem bánom a 2011-et,sõt nagyon is örülök neki és ugyanakkor nagyon imádkozom hogy idén semiképpen ne jöjjön ki. Legalább akkor az ember azt mondhatja hogy
99.9% hogy profi munka lesz...
KOTOR I-II is pro munka volt tölük,annyira jó lett hogy még ma is játszik vele az ember...én már vagy az I-et 5 vittem ki a II-öt meg 3szor...<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Spread De Love!
Spread De Love!