60331
-
#12757 megjegyzem a felnőtt világban egyetlen dologgal nem baszakodunk és az a PÉNZ!!! az,hogy behúzták a sok lóvét rólunk és van képük kijönni egy 2012-es dátummal annyi év után kimondhattatlanul gusztustalan dolog!
És ez a legkevsebb amivel "szivatni" tudom őket amiért így kicsesztek az emberrel az az,hogy jelzés értéküleg kiveszem a pénzem a projectből illetve remélem háhány tíz/százezren ugyanígy tesznek ,és akkor majd a fejükhöz kapnak,hogy ez ritka szarszemét húzás volt tőlük!
Ofc IGAZI jelentőséggel nem bír ettől még beül a Porsche-ba az EA elnöke tenisz után,de a havi/heti jelentést olvasva remélem megrugdossa a készítőit a meetingen! -
#12756 Tök mind1 a lényeg, hogy bármennyire is igazad van, mellőzni kéne az ilyet, nem gondolod? -
#12755 nem igaz, az amcsi kisgyerekek leszoktak a caps lockról -
#12754 jó és szerinted mennyi ennek az igazságtöltete?:D -
#12753 Most komolyan te elmúltál 30 éves? 14 éves amerikai hülyegyerekek viselkednek, meg írnak így... -
cain #12752 Optimistic Developer: We are 90% done
Pessimistic Tester: We don't know when we'll be done, if ever -
Nephin #12751 Pápá. :D :P -
#12750 Okt 7 Rage, jön a BF3 is valami csak lesz -
#12749 Sxard le magasról, majd jön, amikor jön :) -
#12748 se d3 se sw tor idén lehet gw2 vel előbb játszunk -
#12747 ez volt az első dolog, amit a témáról írt. lásd #12712 -
#12746 A JÓÉDES TELIBEVERTES RÉZFARKÚ K ANYJUKAT!!! azthiszem mindent elmondtam......leestem a székről mikor olvastam! PÉNZT MOST RÖGTÖN KÉREM IS VISSZA! -
#12745 ez a mai update is pontosan olyan, mint a többi: juj de kurvajó, amit bemutat, csak bullshit az egész :/
persze, kapsz aranyos blizz-t, csak mozdulni nem tudsz vele, mert semmit nem ér harcban
persze, van románc, csak semmiféle apropója nincs
..stb. -
Nephin #12744 Segítek: a megjelenésig. :) -
Laroa #12743 "A bugmentes az a szoftver, ami hibát, nem determinisztikus működést nem tartalmaz."
És az ilyen szoftver kiírja, hogy "Hello World." Komplex, több százezer soros szoftverben mindig is voltak/vannak és lesznek bugok. Ha valaha egy percet is foglalkoztál volna teszteléssel, akkor ezt illene tudni.
-
gabor696 #12742 "a játék készen van, jelenleg az űrharcot, a szintezést és a lootokat balance-olják, erősítik a mobok AI-ját (éljenéljen, nem lesz könnyű a játék! :) ), finomítják a magas szintű questeket és persze bugmentesítenek"
forrás
hát kiváncsi leszek meddíg fog ez a bugmentesítés tartani meg hogy ez tényleg igaz e :) -
Boncmester #12741 Hát azért azt nehezen hiszem el, hogy csinálgatják a játékot, és egyszercsak bemennek egyik reggel, és rájönnek, hogy jééé, kész van, akkor holnap jelentessük meg...
Nyilván tudják a release date-et, ha pár hónapon belül ki akarják adni. -
t0xikus #12740 elinni:) gecc tegnapi helyen ilyen 20tekilás rendelés volt 2000pénz:D -
#12739 Ez sztem tök baromság, mondd már azt, hogy nincs eléggé szét-hypeolva a játék. Most azért nem fognak betippelni egy megjelenési dátumot, hogy megjelenjen weblapokon. Vagy te úgy gondolod, hogy ők tudják a release date-et, csak várnak vele... ő... nem tudom miért? -
#12738 Köszönjük a hírt! -
Nephin #12737 Pénteki update előrehozva: companionok
Szerintem a legtöbbünknél a hype fel-le hullámzik, csúcson volt az elején, a pletykált megjelenések körül (tavasz stb.), egy-két nagyobb infóhalmaznál és a preorder kezdeténél. Most kicsit leült a dolog, aztán ahogy elindult az EU-teszt (soon :D), megint felpörög majd és a megjelenési dátum bejelentése után már végig csúcson lesz. A marketingrészleg ott követi el a hibát, hogy hagyja ezeket a magas pontokat ellaposodni, mi több, néha óriási mélységekbe zuhanni, amihez persze hozzájárult néhány kommunikációs baklövés is.
Még szerencse, hogy nem a marketingesek csinálják a játékot... :D -
#12736 Ööö szerintem magasról leszarják mire költöd a pénzed. Nem fognak arra várni mikor tisztulsz ki az alkoholtól. -
Boncmester #12735 Minek? Hát azért pár hónappal előtte szokták bejelenteni, hogy kiplakátolhassák a játéküzleteket, megjelenhessen mindenféle weblapokon, stb, hogy ekkor-akkor megjelenik a játék. Meg hogy az emberek elkezdjenek rá pénzt gyűjteni, akinek kell, és ne eligyák, amit a játékra szántak... -
#12734 Most mondanám, hogy fogadjunk, de tudod, úriember biztosban... :P
Jó, nyilván a 2 hét az lehet túlzás, de mondjuk.. kurvára nem hinném, hogy 1 hónapnál több lenne a bejelentés meg a megjelenés között. Minek? -
Kazagor #12733 Hehe, pedig én simán el tudom képzelni. -
Boncmester #12732 Kötve hiszem, hogy csak 2 héttel a megjelenés előtt jelentenék be a dátumot... -
#12731 Igen, totál megértem. Bár ha nagyon objektíven akarom nézni, amikor majd közlik hogy "2 hét és megjelenés", ugyanúgy fel leszel / leszünk pörögve, mint mondjuk nyáron. Nem hiszem, hogy a hype miatt akkorát csalódnánk, hogy megjelenéskor egyszerűen ne foglalkozzunk a játékkal.
De egy biztos: blizzardék hype-politikája ezerszer szimpatikusabb, és sok haver azon az állásponton van, hogy ha már választani kell a 2 játék között (időhiány miatt pl.), akkor inkább a diablo3. Valahol megértem őket. -
#12730 Szerintem a legtöbben az utóbbi kategóriába tartoznak, ahogy én is. De a D3 is késik...ejjej -
#12729 igen miral, de valóban nem találkoztam vele
igazából nar shadaan találkoztam először republic játékoskkal, utána meg hothon... köztük frankón szeparálva vagyunk sajnos -
#12728 Nem ráunok, csak csalódtam emiatt a hype dolog miatt. Ha nem lennék bétában, már vagy a falat kaparnám, vagy leginkább le se szarnám a játékot. A játékról magáról továbbra is az a véleményem, hogy kurvajó lesz, és sokáig élvezni fogom megjelenés után (is). Csak egyszerűen szánalmasnak tartom ezt az agyhúzást amit csinálnak. Ezért is tolok minden infót alterswtorra, hogy a jövőbeli játékosoknak (akiket perpill SZOPATNAK) könnyebb legyen a várakozás. -
#12727 Ha jól tudom Mirialan. -
#12726 Max ha lecsaphatta :D Jonny nem játszik a jó oldallal :P -
#12725 Jonny: A Consular 5. companionjének (Nadia Grell) mi a faja? Benne van az új videóban, de nem tudom eldönteni. Nem találkoztál vele esetleg bétában? -
#12724 Bár konkrét dátumot nem mondtak sosem, de eredetileg 2010 tavaszán jelent volna meg az ST:O-al egy időben. (2009-es állapot)
Illetve 2 éve kint van az oldalon a tesztjelentkezésre a felhívás, azért szerintem ez is durva (főleg, hogy a jelentkezők milyen csekély %-át hívták be...), de ha ez a természetes a játékiparban, akkor bocs :) -
#12723 Ahogy elnézem te is kezdesz ráunni. -
#12722 Halogatás ilyen értelemben valóban nincs. A baj inkább az, hogy túl hamar, és túl nagy mértékben hype-olták a játékot. Ha ezt az egész buzulást elkezdik mondjuk.. most szeptemberben, megjelenésre pont nyálcsorgatós állapotban lenne mindenki. Így meg tényleg egyre többen le se szarják. -
mgerihun #12721 de könyörgöm, milyen halogatásról beszélünk? Valahol, valaha is bejelentette EA vagy Bioware, hogy ekkor és ekkor fog megjelenni játék? Mert én nem tudok erről, addig meg felesleges szócséplés? Az nem egyenlő release bejelentéssel, hogy random oldalakon feltűnik egy-egy dátum. Ha ez így működne, akkor Amazon szerint tavaly márciusban megjelent a game.....Ha ott van swtor.com-on, egy megjelenési dátum és ahhoz képest csúsznak, akkor lehet emiatt sírni. -
Boncmester #12720 Amúgy azért az autó vásárlás meg a játék kicsit más.
Átlag embernek egyszerre egy autója van, de játékból meg simán vehetsz többet is. De tény, hogy eddig nagy volt a hype nyáron, most meg kb pangás (max ezzel a guild phase 2-vel kavarták meg az állóvizet), és az emberek elkezdtek másfelé kacsintgatni. De egy jó MMO-val szerintem egy single player játék sem veszi föl a versenyt, mert több évig játszik vele az ember jó esetben, szemben egy single játékkal, amivel 1 héttől pár hónapig vagyunk el max. -
#12719 Szarhoz még több. :D -
#12718 Bemegyek egy autószalonba. Megtetszik egy autó. Kéne feketében. Eladó megígéri, hogy legyártják. Mikorra? Majd. Egyszer. Nemsokára. Hahaha, hátraarc, ki az autószalonból. Potenciális vásárlókkal épelméjű üzletember ilyet nem csinál. Majd. Idén. Lehet, hogy jövőre. Közhangulati jelentés: az érdeklődők elpárolognak, mert bukást szagolnak. Ez senkinek nem jó.
Belső dátumokkal egyet értek, de azok alapján (ha nem "csúszó határidők" lennének) lehetne megjelenési dátumot megadni, legkésőbb akkor, amikor már látszik az alagút vége. A halogatás csak triggereli mindazokat a negatívumokat, amiket leírtam. A hitegetés pedig a vásárlók hangulatát befolyásolja negatívan.
A bugmentes, az bugmentes. Akkor ne ezt használjátok. A genetika az öröklődéssel és génekkel foglalkozó tudományág. Minden szövegkörnyezetben, minden műfajban. A bugmentes az a szoftver, ami hibát, nem determinisztikus működést nem tartalmaz.