Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát nem tudom, de ezek az animok meg úgy az egész combat hihetetlenül fapados és messze nem bioware minõség. Igaz van még több mint fél évük, de akkor is... Az a bizonyos combat fluidity, ami rengeteg embernek számít itt nincs meg. Meglátjuk mi lesz ebbõl :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

REAL MADRID

Remélem lehet majd benne fegyvereket/páncélokat tervezni. Ugy tudom hogy a galaxiba volt ilyen, de jó lenne ha szabadon lehetne "tervezni" az itemeket (föleg külsöleg 😄).

Turn on your saber, and prepare for your die. 😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

V43 1105
Fantasztikus videó .. a játék pedig must buy kategória 😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]Crassus
MÉG AKAROM NÉZNI MÉGMÉGMÉG!!! AKAROK JÁTSZANI MOOOOOOOOOOST!😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
s0n1c
Nagyon nagyon hosszú idõ van még a release-ig, a fejlesztés során pedig nagyjából ezek a dolgok kerülnek be a legutoljára.
TDC Geronimo
Hol adják azt?

Na hát nem ilyen reakcióra számítottam. Ezúton elnézést az elõbbiért.

Sonic onnan veszem a statikusságot hogy a fák meredten állnak, meg se mozdulnak, a tereptárgyak mellett robbanás és minden marad a helyén.
XenHai
Egyébként az átlag igen az tapasztalat wow-ból!
XenHai
Anyám nem gamel mert nincs elég ideje rá!Vegyél róla példát és ha még páran követek akkor élvezhetõ gamek fognak születni minden téren!!
aha.. 10éve tényleg szebb grafika volt.. -.-

Star Wars: Demolition (2000)

s0n1c
23.00-tól ma félórás gameplay lesz E3-on, azt nézegesd majd 😊
TDC Geronimo
lol 😄

s0n1c
Grafika ízlés kérdése, szerintem egy mmo-t nem a grafikája tesz élvezhetõvé (de nekem ez bõven megfelel, amit most mutat), környezet statikusságára pedig nem tudom mibõl következtetsz.
s0n1c
😄DD
Valaki azért fasz paraszt zsidó mert casual???
Anyád is keveset játszik. Akkor õ is az nem?
Hát majd most fox csalódni. Ilyen szar statikus környezetet és fos grafikát 10 éve nem láttam.
XenHai
Hál istenek én sem !
Nem aszt mondtam hogy hc gamereknek csinálják de ne is a casuknak!
Lõjék be az arany középútra , vagy lehessen választani a szervereknél mint 1 sp gamben...
XenHai
Max az alapanyagokat a mibõl újat csinálsz!
csodalatos jatek lesz, a bioware-ben meg nem csalodtam.

s0n1c
Ezért nem kéne erõltetni az itemalapú rendszereket, de hát ez egy másik történet 😊

Nem vagyok izom star-wars lore bányász, de ha jól tudom/emlékszem a fénykardokat a jedik maguk készítik és iszonyat mód hozzájuk kötõdnek, szal lootolni egyre táposabb fénykardokat, hát hm, hogy is mondjam, nem túl jó megoldás.
Ez pedig casual game lesz, talán még jobban is, mint a wow. De ettõl még lehet majd jó játék.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

XenHai
Nekem azzal volt a wow ban is gondom hogy meg dolgoztál valamiért pvp pve cucc lényegtelen! Erre a fasz paraszt casual zsidó le ment winter alatti instába és ki jött azokkal az itemekkel ami rajtad van!!Ja és közbe veri a mellét hogy õ jól tolja azt közben meg 1 noob..Nekem csak ezzel volt gecire nagy bajom szét kurták vele az egész game értelmét!
TDC Geronimo
Pedig ugyan az lesz kb sws köntösbe. Ne számíts másra, mert csalódni fogsz. Abba reménykedek, hogy legalább lesz benne értelmes pvp és nem csak fos pve lesz az egész. Mythic ott áll mögöttük így a remény megvan.

Me0w
Sajnos amig a casualok teszik ki a playerbase 85%-at, addig nekik pont ugyanannyi joguk van itemet szerezni, mint a maradek 15%-nak.

Together we'll fly someday...

XenHai
Csak ne kúrják el a mint a wow-ot ,hogy casual szarra tervezik!(wotlk)
Már ha el jut odáig és nem fél kész szarul jelenik meg mint a többi game a piacon!
Khm....Na ahhoz azért lesz nekem is egy két fénykard csapásom...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Me0w
Annyira jo lenne, ha lenne valami 18+-os szerver, meg egy a csicskaknak, felek itt is az lesz, mint WoW-ban 😞

Together we'll fly someday...

XenHai
Rám is számíthatsz..
Na ha itt mindenki sith lesz, akkor én már csak azért is köztársasági leszek 😄D

REAL MADRID

jelen <#wave>

Nézd meg a final fantasy advent childrent. Mondjuk az már 3 éves.

A jedi csajon meg 100 millios vérdij van. <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#gun>

Egyébként ki jön velem majd **** köztársaságiakat, és jediket ölni pénzé'? 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Be is hozná az árát szerintem, még ha csak a Star Wars rajongókat vesszük, akik biztosan megnéznék. A gyerekek, meg egyenesen harapnak az ilyen filmekre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oks thx,nézni fogom..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Lucas bácsi állítólag tervezi.

REAL MADRID

Hát ezt a trailer-t nem sok minden tudná überelni. Nem is értem, hogy miért nem csinálnak ilyen filmeket, hát ez valami fantasztikusan jó volt!

Remélem kapunk vmi ilyesmit a CE kiadásban 😛

REAL MADRID

N1ggA
E3-on, éjfélkor (6 PM ET), ha minden igaz. de sajnos forrást nem találok, swtor.hu mircen írta valaki

Spread De Love!

Hol?

N1ggA
holnap lesz egy fél órás gameplay

Spread De Love!

Dead
Ilyen animációval filmet lehetne csinálni. Megkocáztatom, hogy jobb lenne egy élõszereplõsnél. Nincs gond azzal, hogy esetleg nincs megfelelõ színész a posztra vagy gyenge az alakításuk. A szereplõk nem öregszenek meg egy folytatáshoz sem. <#kacsint>

Áhh 10/10

Dead
Kössz! Erre vártam.

Rage47
hd trailer
http://ve3d.ign.com/videos/play/74142/PC/Star-Wars-The-Old-Republic/Trailer/E3-2010-CG-Trailer/Flash-Video
XenHai
Ja ezt vártam és semmi infó vagy érdekesség!
TDC Geronimo
Se beta dátum bejelentés, se gameplay :/

Panzeradler
Apám, ez a videó tátott szájjal néztem végig. Egyre jobban várom már a játékot, remélem nem lesz csalódás😊
<#eljen>

(valamiért a warhammeres introkra emlékeztet)

Csiripelik fórumokon😊 pl swtor.com forumon,hogy Satele látható cinema-ban
de továbbmegyek és a trooper neve meg Harron Tavus.
Harron Tavus

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.