sanyiiiii#12698
"esetlegessen hosszútávon lehet a Bionak a TOR egy jó bevételforrás ami után a késöbbiekben nem kell ilyen szinten az EA-ra támaszkondni"
A bio nem támaszkodik az EAre, a bio az ea tulajdona (most hirtelen meg nem mondom hogy létezik e még az EA tulajdonában lévő különálló szervezetként vagy csak az EA egy részlege már, de a lényeg ugyanaz).
"egy olyan mmo, amely dedikáltan ennyire széles rétegnek készül, nem lehet túl innovatív. lehet star warsos, lehet biowares, de a siker receptje nem az, hogy minden részében újat nyújtunk a játéknak, hanem az, hogy a bevált recepteket alkalmazva minden jól menő játék előnyeit egyesítsék."
Abban igazad van hogy nem lehet túl innovatív abban az értelemben hogy teljesen új dolgot csinál, mert az emberek sokszor félnek az újtól és nehezen emésztik meg amit nem ismernek. De nem is kell messzire menniük ahhoz hogy olyat találjanak ami az MMO piacon újnak számít, vagy csak pár apró, erőtlen játék használja (az EA céljaihoz képest). Nem csak a hagyományos MMORPG játékmenetre lehet MMO-t építeni. A siker viszont elsősorban az elvárásoktól függ ugye, szinte biztos hogy a játék az EA szempontjából sikeres lesz, azaz az elvárt vagy magasabb megtérülési rátával fog forogni a pénzük. Ezt ők is tudják, és ezért fektetik ebbe a pénzüket. Az MMO piacban még rengeteg lehetőség van, de nagyrészt nem az MMORPG-kben, viszont ezek mind bizonytalanok, nehezen előrejelezhetőek, ezért az EA marad a biztosnál.
"Te hogy csinálnál akkor SW-s MMO-t, ha lenne lóvéd/lehetőséged/csapatod a megvalósításra?"
Biztos hogy nem tankolással, healerrel, hagyományos MMO módon. Inkább az erőhasználat minél ügyesebb használatára és a fénykardos vívásokra építenék, illetve egyéb classok esetén a rendelkezésre álló eszközök használatára.
Az utolsó mondatba valamit még bele akartam írni de elfelejtettem miközben írtam :)