60331
  • Torzonborz
    na lásd kivel van dolgod , kaptál egy "lájkot" :D

szerk.: sőt magamat is lájkoltam :D
  • BoneDragon
    Ja, sok troll ráizgul, már bf3 topicba kaptam párat...:D Nyomik.
  • Omlás
    Olyan következménye van ami engem special nagyon nem tud érdekelni de sokan biztos rámozdulnak a "Nekem több lájkom van mint neked!" témára ....
  • BoneDragon
    És tényleg lett ilyen újítás. Nálad véletlen a nem hasznosra kattintottam, bár nem tudom milyen következménye van. :D
  • Braikingboss
    Off
    BF3 béta ma jeeeeee! :D

SWTOR EU béta is elindulhatna már :D
  • Omlás
    Off

Nézdmár mióta van hasznos nem hasznos hozzászólás gomb ?

ON

Én tegnap nézegettem megint pár videót, hát igazán kezdődhetne már az EU béta :]
  • BoneDragon
    Teljesen rage mentes vagyok.
  • j0nNyKa
    ne ragelj már ennyit egy kurva játék miatt :D
    szeretnék én olyan balfasz lenni, mint bármelyik bioware-nél dolgozó programozó
  • BoneDragon
    Én nem lepődnék meg. Balfaszok, ennyi.
  • j0nNyKa
    igazából semmire
    bent vagyunk most párezren "amerikaiak" (én most nem számítok), hónapok óta ugyanazok a userek, és ugyanazok is maradnak release-ig
    nekem logikusnak tünik, hogy ezen a számon már nem emelnek (max hétvégi tesztre), és most már az eusok felé nyitnak
    végülis 3 hónap van (sincs) hátra, hülyén nézne ki, ha nem hívnának párezer eu playert hamarosan, hanem tovább növelnék a us userek számát
  • t0Mi
    Mire alapozod ezt a "csak EU-st hívnak be" dolgot?
  • drop
    de te kaptál invet ugye ?
  • j0nNyKa
    ez csak a re-invitera vonatkozik, azaz a régi teszterekre

az újak (normál és weekend) ezután jönnek, a következő hetekben

eu tesztről semmit nem tudunk sajnos, de nekem erős a gyanúm, hogy mostmár amcsikat nem nagyon hívnak be, csak hétvégi tesztre, és elkezdenek eu-ra koncentrálni
  • t0Mi
    Ez most akkor azt jelenti, hogy aki nem kap most invet, többet nem is fog? :P
  • j0nNyKa
    **UPDATE Wednesday, 9/28 10:15AM CDT: It is exceptionally likely that we will be sending out the final wave of invites to the rest of this testing group sometime today! Please remember that when the invites are sent, you may not receive the email right away. Also, we will update this thread when there is more information available.**

yaaaaaaaay
  • mgerihun
    Igazából Codex rendszer-re írták még ez év elején, hogy lesznek benne unlockolható járművek, itemek, arra nem emlékszem, hogy mit mondtak arra, hogy benne lesz-e megjelenéskor. Arra viszont igen, hogy kikérték maguknak azt a kérdést, hogy ez Achi rendszer-e, azt mondták rá, hogy nem, ez egy Codex rendszer Magyarán lesz Achirendszer csak Codex néven
  • t0Mi
    Nekem ez új infó volt, én úgy emlékeztem, hogy "majd a megjelenés után valamikor".
  • mgerihun
    Azt eddig is tudtuk, Codex rendszerre épül, tudsz majd vele unlockolni extrákat.
  • Agamemnon
    Hipp-hipp-hurrá. Tartalmas játékmenet legyen, meg normális craft :)
  • t0Mi
    Gamestaron írták, hogy lesznek Achivementek a megjelenéskor! :)
  • j0nNyKa
    na majd ha megjött a reinvite, tolok egy force aa-t ati driverben
    új verzió szereti az ati kártyákat: jobban is fut sokkal, ki lettek javítva a bugok (nincs hologram és társai), illetve a 11.10 állítólag csodákat tesz swtor fronton, ezt már fel is pakoltam
  • TDC Geronimo
    Megnéztem alterswtoron az új buildből a streamet. Látom a beszélgetések végre instant elindulnak viszont az AA még mindig off :(
  • j0nNyKa
    jaja a zenét nagyon eltalálták benne
  • N1ggA

Egy nagyon hangulatos videó (nem hivatalos). Libabőrös lett tőle a karom, úgyhogy gondoltam belinkelem :)

• j0nNyKa
    Nem nagyon. Esetleg főküldetés vihet oda egy rövid időre. Illetve odamehetsz te, questeket is vehetsz fel, csak semmi értelme
  • N1ggA
    Jonny: Van-e quest vagy valami más, ami miatt eljutsz a frakción belüli másik 2 class kezdőbolygójára? Pl. Sithnek van-e oka a Huttára menni?
  • cain
    high-end pvp tartalom? az miaz?
  • Boncmester
    Már nem nagyon fognak új dolgokat beletenni. Elvileg bekerült valami PvP objective-es rész az Ilumra a mostani patchel, azt gondolom még hangolgatják, de kezdetben az lesz.
  • Chris
    Tehát 3 hónapjuk van a high-end pvp tartalomra? Vajon lehetséges ennyi idő alatt vmit belerakni és finomhangolni? Reméljük a legjobbakat.
  • Chris
    Felesleges ez a dühroham, ez a te hülyeséged volt, hogy a tények ismeretében (ami a tulajdonképpen abszurd módon az volt, hogy a tények abszolút nem ismertek), látatlanban vmiért előre hiteleztél, csak magadat hibáztathatod.
  • Omlás
    Amúgy elvileg nem kell új reg ha van EA-s reged már azzal is be tudsz lépni. Nálam legalábbis működik :)
  • Braikingboss
    Pre-Order
  • Anthrax
    swtor.com regisztrálj és ott pre-order résznél hozzáadod a kódot amit kaptál
  • mnorbi
    hi !

Rendeltem cdgalaxistol preorder packot , ebben van egy kod ezt be kell valahol reggelnem ? Régebben azt olvastam hogy headstarthoz kell reggelve lenni ennek..

köszi
  • Bhalage
    akkro jo volt az az erzes, hogy ugy ereztem lattam mar
    mindenesetre karacsonykor mar nagyban megy majd a ticsung ticsung jeeee
  • TDC Geronimo
    Ez régi videó csak végére baszták a megjelenési dátumot :D
  • Bhalage
    ez a video vmi eszmeletlenul fos, nem is tudom hogy mertek ilyet kiadni.
    amugy a release datumnak orulok.
  • Agamemnon
    Jéé, egy megjelenési dátum :D - Legalább addigra befejeződik a költözésem, és nyugodtan lehet swtor-ozni :P
  • j0nNyKa
    nektek jövő ~szerdától kezdve, a publikumnak olyan 2 hét tolódással
  • Omlás
    Rövid tömör