Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez a bióvér visszaszámlálás mi volt már???<#wilting>
Már mindenki készült hogy valami nagy bejelentés lesz erre csak egy fos bazár nyílt meg ami persze az amcsiknak elérhetõ.

[HUN]Crassus
amióta "elévelték" a release-t jól meghalt a totyik😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

és fordítva

Omlás
Cry engin soha nem lesz erõforrás takarékos 😊 Azért Aionban is befigyeltek néha elég durva fps lagok pl. A másik lehet szép a graf ha az egész rpg mehanika egy rakás sz*r.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Igen.
Köszi szépen.
Na ez már valami, ez nagyon szép játék lesz és ha jól tudom nem lesz valami hatalmas nagy igénye. Mondjuk nálam döccenés mentesen is elfutott az Aion és több mint két éves configom van.

Vagy...érkezik (Q4) FF-XIV...Brutális graffal és mmo lesz.

Oké elismerem hogy minden gépre akarnak optimalizálni de azért ne fejlesszenek már 486-ra is.<#wilting>

Mindezek ellenére nincs komoly gondom a megjelenéssel, mondjuk nem is láttunk még sokat belõle.

MrStokes
OFF:
Sztem erre gondolsz: Project E:ST

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ez oké, de lehet úgy is megcsinálni hogy szép graff és kb 1000 féle képpen lehet beállítani...kismillió csúszka stb...

Pontosan nem jut eszembe a game címe de a lényeg hogy jön ki egy új asia mmo....(engem hidegen hagy mert nem szeretem a grindfestet) és cry engine 2-õt használ és nem lesz nagy gépigénye.

Tudom a content számít de azért még dolgozzanak azon a grafikán.

Jogos, de az a két egy örökkévalóság lesz, addigra már az autópályát is átadják 😞
Amúgy a garafika nekem soha nem állt az elsõk között, legyen jó a rendszer és kész.

V43 1105
<#taps>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fenrir
Az a helyzet, hogy ez egy MMO és mivel benne van ebben a rövidítésben a Massive szó mint tömeges ez azt jelenti, hogy nem egy kis rétegnek készül hanem több ezer vagy tízezer játékost akar vele lekötni. Nincs mindenki atomerõmû gépe, ha azt akarják, hogy széles körben terjedjen a játék akkor bizony nem szabad túl nagy gépigényre méretezni a játékot mert akkor nem sok ember lesz aki majd tud vele egyáltalán játszani.

Nézd meg a Wow grafikáját. Nem nagy szám és mivel nem kell hozzá erõs gép ezért még egy laptopon is elfut ezért szélesebb körben tud elterjedni.

A halál csupán a kezdet...

Nem azért mert leakarom húzni a játékot ( Istenlátjalelkem ) de gondoljatok bele 2 éve milyen játékok voltak és mik vannak most ?
2 év múlva, már next next gen játékok lesznek és tuti hogy ezt is jól megcsinálják, de mellette addigra csinálnak sokkal jobbakat is... bárcsak lenne jedi academys live action mozágsa, ahol még ugrani is lehet és ne egyhelybe állós klikk&kill namind1 😞

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fenrir
Nagyon valószínû, hogy akkor, ha nem akkor 2011 õszén.

Fehercsoki
Egyébként valahol ki volt számolva hogy leghamarabb 2011 elején jelenhet meg,ez mennyire igaz szerintetek?

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

Fenrir
Valószínûleg.

Bocsi msot olvasagtok a játékról de ez igaz fizetõs játék lesz??

Volt errõl egy cikk hogy miért is tolták ki az idõpontot.
Nem azért mert agyon akarják fejleszteni...max e mögé burkolóznak.

A játék már készen áll egy bétához.

A pénteki frissítések nem webcomic-ok meg developer cuccok lettek volna hanem nagyon kemény frissítések.

Ezt a folyamatot lelassítják ahogy tudják de az érdeklõdést fentartják. Ezt õk nyilatkozták.

N1ggA
Nem baj, még így is hamarabb kijön, mint a swg emu, ami kész állapotban is félkész lesz, akár az swg

Spread De Love!

XenHai
Érthetõ hogy nem akarnak szart csinálni...Egyébként ez a +2 év fejlesztést nem nevezném negatívumnak , hogy elõröl kezdhetik ez igaz de ha ennyivel tovább csinálják ennyivel igényesebb munkát tarthatunk a kezünkben..
Mert a mostani el kapkodott mmoknál hát mindegyikre mondani lehet ,hogy korán adták ki és még minimum 1-2 év kellet volna nekik...
Fenrir
Ezt mondom én is :\

Kandurex
2 év? Azért az már akkora idõtartomány, hogy egy elég nagyszámú csapat akár a legelejérõl is kezdheti újra írni. 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fenrir
Ezt én is így gondolom, de amikor már azt pedzegetik, hogy lassan jön a zárt béta akkor arra gondol az ember, hogy a játék már olyan állapotban van ami csak pár hónappal van a kiadás elõtt. Most, hogy ráhúznak még 2 évet bele sem merek gondolni, hogy milyen állapotban lehetett akkor.

XenHai
Inkább csinálják +2 évig mint , hogy 1 félkész valamit adjanak ki..Ami az mmoknál sajnos gyakori..
Fenrir
Ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy talán tavaly szeptemberben indul a zárt béta ahhoz képest eléggé xarul állhatnak ha semmi hír errõl.

Jeffjohnson
Ebbõl a topicból eddig csak az õ hsz-eit kellett törölni...

Agamemnon
Mozzila + ABP, jobb klikk, kép blokkolása, egyedi, OK. Kész 😊

Plz! Ha már ignore nincs, valaki mentsen meg minket 😊

Lera,Dynn,Zulgron

Fenrir
Kevesebbért is kaptak már ezen a fórumon kitiltást, szeretnél egyet?

Kicsit vegyél vissza az arcodból.

Torzonborz
kicsit azért tényleg zavaró ez a villogó logó. nem lehetne hogy csak fele ennyire villogjon ? 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

feltalálták ám az ékezetet is ovodás...

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Jó akkor legyen igazad...ennél nagyobb örömöd ne legyen.
meow!
sztem te vagy az ovodás mást nem tudsz csak kárörvendeni...

Fenrir
Ember, ha az enyém még zavaró is akkor sincs 56-szor ott egy oldalon.

Me0w
Tamadnak az ovodasok, nagyszeru.

Together we'll fly someday...

és te a tiéden nem akarsz változtatni,tiéd se valami kellemes látvány!

azért is ugy hagyom!<#mf1>

Fenrir
Nem tudnál változtatni a logódon? Ha már minden második hozzászólás a tiéd akkor legalább ne villogjon már...

Akkor jó sok fog elmenni fizetésedböl!<#beka2>
Ok no problem! megbocsátottam ahogy egy jedihez illik...

Bocsi nem akartalak megbántani. Lehet tényleg bunkón sikerült az írás de nem az volt a célom hogy leosszalak.

Csak kiakartalak javítani.<#eljen>

Holnap megyek orvoshoz felíratni a gyógyszereket.<#wilting>

és nemtom mit kell bunkózni valamivel megbántottalak vagy esetleg idegyogyós vagy és másikon kell levezetni?

Mellesleg 100% ugy érttem hogy remélem,nem ugy hogy 100% hogy decemberre jön ki...

Már nem azér de ha jól tudom 2006 óta csinálják ezt az MMO-t...5év nem volt elég hozzá akkor grat...azt végén kiderül hogy egy kaki lesz!XD

Ezt eddig is tudtuk hogy tavaszra van kiírva. Csúszni meg biztos hogy fog. Minden mmo csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül.

100% meg nem létezik. Fõleg nem kezdésbõl.

Télleg 2011 tavasza megjelenési idõ! katt ide
bár sztem lesz belöle kb december környékére már 100% kész lesznek vagyis remélem.

Buci
upsz való igaz, my bad <#buck>
emlékezetbõl próbáltam, nem néztem utána 😊

carpe diem

Összekeverted!
A bányásztelep Peraguson volt!
Telos Külön bolygó ahol asszem ilyen állatokat meg növényeket akartak újra elszaporitani mert kihalltak háború miatt..

Buci
Telos egyébként a Kotor II ben volt, igazából csak egy hold volt aszteroidamezõvel ami felrobbant. Bányásztelep volt ott, és a nagy lövöldözésben berobbant a kõzet amit bányásztak, ami rendkívül robbanékony volt.

Taris a Kotor I-ben volt, amit Malak a Sith flottával lebombáztatott.

carpe diem

Aham értem...asszem Aldeeran-ra gondolsz vagy lehet tévedek!

tarist nem robbantoták fel mint a filmbe az egyik bolygót. "Csak" lebombázták, éés elég sokan meghaltak. Ugye a filmbe a halálcsillag pusztitotta el a bolyógt. És az új fegyver, technologia volt. És addig van még pár év.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Akkor nemlehet hogy elirták a játékésziték a bolygó nevét? Taris helyett nem Telost akartak mondani...?