60331
  • cain
    szerintem inkább neked kéne felfognod, hogy a mythic és a bioware már a méreteikből kifolyólag is más kávéház.
  • Agamemnon
    NPC-k vannak bent, mobok még nincsenek...
  • [HUN]Crassus
    valamit már összematekoltak,de mivel itt a melóban tíltva van egy rakat oldal nem látom mire jutottak...
  • Agamemnon
    Crassus, majd dobj ide is egy üzit, ha megy már a Dió törés :)
  • Bhalage
    mind2t kiproszalom, alap
    ja meg a bf3ban a csipakat :D
  • BoneDragon
    Ez nem meglepő, sokkal többen fognak játszani vele, mint a tor-al. :)
  • [HUN]Crassus
    Dió totyik átvette a vezető szerepet:P:S
  • sanyiiiii
    Olvasd el azt a postot is amire válaszoltam és akkor talán felfogod, nem olyan bonyolult...
  • cain
    főleg mivel az swtort nem a bioware mythic stúdiója, hanem az austini részleg fejleszti, az edmontoni meg besegít.
  • sanyiiiii
    Ezt már egyszer bepróbáltuk az EA-Mythic párossal (lehet őket szidni, de csak letettek az asztalra egy DaoC-ot előtte, igaz sosem voltak akkora név mint a bio de a daoc az daoc),nem jött be :)
  • Zeboo77
    Ne legyünk negatívak :) Sz@rjuk le az EA-t, én bízom a Bio-ban, szar játékot még nem adott ki (na mondjuk DA2-t sokan lehúzták, nekem bejött, valószínüleg elfogult vagyok).
    PvP része über király lesz, sztem nagyon hamar be lesz hozva a játékba egy aréna szerűség. Nem baj ha jövőre jelenik meg csak jó legyen!
    Addig kibírjuk A Dio3-al és a BF3-al ;) esetleg az új CoD-al...
  • Bhalage
    nembaj addig marad a deus ex /+ egyeb outdoor nyalanksagok
  • TDC Geronimo
    soon
  • Bhalage
    aha koszi
  • BoneDragon
    Openbétáról soha nem is volt szó, mivel nem lesz. Infó? Lófasz, tömören. :)
  • Bhalage
    reg voltam, osszefoglalna vki, hogy van-e vmi erdemi info ? (openbeta v release)
  • [HUN]Crassus
    sztem mindenki azt veszi meg előbb:P:D

barmok ülnek az EA nál
  • TDC Geronimo
    Előbb fog nagyon úgy néz ki
  • BoneDragon
    Ráadásul ha előbb jön a D3, akkor inkább azt veszem meg... :)
  • [HUN]Crassus
    dettó
  • Kazagor
    Az a hír, hogy nincs újabb hír. Leeresztett a Bioware hype lufi. Ennyire voltak képesek a srácok. Ez már jól látszott a Gamescom és PAX alkalmával. Itt a hir márcsak az lesz, ha végre kifingja valamelyik majom a száján a megjelenési dátumot. Persze az csak az amerikai dátum lesz, mert az európai megjelenés tuti csűszni fog 1-2 hónapot, amilyen szuper ütemben haladnak az EU szerverpark felállításával.
  • TDC Geronimo
    Nálam a hájp o meter már a minimumon van. 1-2 hónapja más volt a helyzet. Jön, ha jön, már különösebben nem izgat. Gamer szezon most kezdődik amúgy is :)
  • drop
    akkor jó de jó lenne már valami normális infó se béta semmi értelmes hír mostanában leak meg nem izgat mert inkább én játszanám már
  • TDC Geronimo
    ezen az oldalon mindig kamu adatok vannak. Sose tükrözi a valóságot
  • drop
    másik meg jobban aggaszt az eu tba felirat
  • drop
    igen de ez az oldal foglaklozot a játék előrendelés adatokkal is
  • TDC Geronimo
    n+1 placeholder dátum
  • drop
    alul amcsi megjelenés dátum lol
  • Boncmester
    Ja, plusz a banner alatt is ott a link :)
  • Boncmester
    Ő a nagy barátod :)

Amúgy meg nem tudom, minek szídják az emberek egy grafikát, nekem kifejezetten tetszik.
    Pl a Guild Wars 2 csillogóvillogó effektfehőjétől hányok, Battlefield 3 szintű grafikát meg nem várok egy MMO-tól.
  • Lonni
    Én azért várom, mert nagyon szerettem wowozni, már uncsi, kipróbáltam azóta mindenféle wow killer-t, de egyiksem kötött le 1 hónapnál tovább. Talán ez.
  • j0nNyKa
    beta teszterek velemenye a jatekrol
  • Vicodine
    Nah köszön szépen, van itt normális ember is:) Amikor azt mondtam, h a videok alapján ratyi, akkor azt direkt azért irtam, h éreztessem, h magyarázatra szorul, h a külcsin nemannyira látványos, nem pedig arra célozgattam, h az alapján teljeskörü következtetést vonnék le a játékrol! Van amugy hivatalos magyar fan site ahol mindent meglehet tudni rola?
  • Chris
    Gratulálnék a tenyeres-talpas válaszhoz. Szerencsétlen srác "ratyinak" aposztrofál egy játékot a videók alapján, te meg elkezdesz személyeskedni és lenyomorékozod?
  • Pluskast
    Az én válaszom erre a következő. Én várom mert egyrészt Bioware és eddig mindegyik Bioware játék amivel játszottam nagyon lekötött. Őszintén szólva soha nem játszottam Star Wars játékokkal - mert nem kötöttek le - kivéve a KOTOR első és második részével. A grafika valóban lehetne szebb de véleményem szerint nem olyan csúnya amire azt mondanám, hogy na csak emiatt nem akarok játszani vele, nekem speciel elfogadható, persze lehet ebben szerepet játszik az is hogy 20 éve van pc-m. Ami miatt én leteszem a voksomat a játék mellett az pont a videók alapján látott játékmenet. Tiszta KOTOR és ez számomra elég ahhoz, hogy kipróbáljam és azt mondjam én várom és játszani akarok vele. Természetesen az is előfordulhat, hogy mégsem fog tetszeni, de ezt már csak akkor mondhatom ha játszottam vele:)
  • Boncmester
    Az a jó benne, hogy jónak tűnik benne a PvP, mert elhoztak pár dolgot a WAR-ból, nekem az Eternity Vault videó is bejött, ami alapján remélhetőleg érdekes és jó lesz a PvE is. Azt fogja hozni, amit egy jobb AAA kategóriás MMO, pl a WoW, plusz SW feeling.
    Na és persze érdekes története lesz a szintezésnek, így nem csak grind fest lesz az út 50-ig, hanem élvezni fogja, aki végigcsinálja.
    Én ezek miatt várom a játékot.
  • Vicodine
    Egy normális kérdést tettem fel, de ugylátszik a trollokon kivül kevés a reakcio. Mindenki egyböl a kérdés háta mögé néz, pedig tök normálisan kérdeztem, de a válaszokbol látszik h menniyre harapnak a fanok:D Sir Quno Jedivel értek egyet, ha nem SW köntösben lenne, sokan bottal sem piszkálnák, de mivel senki nemmondja el, h ez miért nem igaz, vagy igaz, ezért marad ez. Azért köcce az értelmes válaszokat:)
  • Sir Quno Jedi
    Igen a BW is számít a latban, de az MMO volta már önmagában is sokat ront ezen. Szerencsére még itt is meg akarják tartani a sztori alapú "RPG" jelleget, ez az ami reménykedésre adhat okot. Láthattuk videókban, hogy ezt komolyan is gondolják, így bárminő silány is lesz a játékmenet MMO volta miatt, a sztori/döntések/kísérők tán kárpótolnak. Az aránytól függ. Nyilván nem lesz egy K.O.T.O.R.3, de ez a szoftver lesz hozzá a legközelebb a friss megjelenők közül. :D
  • TDC Geronimo
    Engem meg pont azért érdekel, mert bioware. Sw világa engem különösebben nem hat meg.
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm... Mondjuk abban azért van igazság, hogy ha nem lenne Star Wars a téma (nodepláne K.O.T.O.R.), akkor lehet, hogy bottal sem piszkálnám meg ezt a játékot, pedig a BioWhore cuccokat imádom.