Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már mindenki készült hogy valami nagy bejelentés lesz erre csak egy fos bazár nyílt meg ami persze az amcsiknak elérhetõ.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Köszi szépen.
Na ez már valami, ez nagyon szép játék lesz és ha jól tudom nem lesz valami hatalmas nagy igénye. Mondjuk nálam döccenés mentesen is elfutott az Aion és több mint két éves configom van.
Vagy...érkezik (Q4) FF-XIV...Brutális graffal és mmo lesz.
Oké elismerem hogy minden gépre akarnak optimalizálni de azért ne fejlesszenek már 486-ra is.<#wilting>#wilting>
Mindezek ellenére nincs komoly gondom a megjelenéssel, mondjuk nem is láttunk még sokat belõle.
Sztem erre gondolsz: Project E:ST
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Pontosan nem jut eszembe a game címe de a lényeg hogy jön ki egy új asia mmo....(engem hidegen hagy mert nem szeretem a grindfestet) és cry engine 2-õt használ és nem lesz nagy gépigénye.
Tudom a content számít de azért még dolgozzanak azon a grafikán.
Amúgy a garafika nekem soha nem állt az elsõk között, legyen jó a rendszer és kész.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nézd meg a Wow grafikáját. Nem nagy szám és mivel nem kell hozzá erõs gép ezért még egy laptopon is elfut ezért szélesebb körben tud elterjedni.
A halál csupán a kezdet...
2 év múlva, már next next gen játékok lesznek és tuti hogy ezt is jól megcsinálják, de mellette addigra csinálnak sokkal jobbakat is... bárcsak lenne jedi academys live action mozágsa, ahol még ugrani is lehet és ne egyhelybe állós klikk&kill namind1 😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem azért mert agyon akarják fejleszteni...max e mögé burkolóznak.
A játék már készen áll egy bétához.
A pénteki frissítések nem webcomic-ok meg developer cuccok lettek volna hanem nagyon kemény frissítések.
Ezt a folyamatot lelassítják ahogy tudják de az érdeklõdést fentartják. Ezt õk nyilatkozták.
Spread De Love!
Mert a mostani el kapkodott mmoknál hát mindegyikre mondani lehet ,hogy korán adták ki és még minimum 1-2 év kellet volna nekik...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lera,Dynn,Zulgron
Kicsit vegyél vissza az arcodból.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
meow!
sztem te vagy az ovodás mást nem tudsz csak kárörvendeni...
Ok no problem! megbocsátottam ahogy egy jedihez illik...
Csak kiakartalak javítani.<#eljen>#eljen>
Holnap megyek orvoshoz felíratni a gyógyszereket.<#wilting>#wilting>
100% meg nem létezik. Fõleg nem kezdésbõl.
bár sztem lesz belöle kb december környékére már 100% kész lesznek vagyis remélem.
A bányásztelep Peraguson volt!
Telos Külön bolygó ahol asszem ilyen állatokat meg növényeket akartak újra elszaporitani mert kihalltak háború miatt..
Taris a Kotor I-ben volt, amit Malak a Sith flottával lebombáztatott.
carpe diem
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."