60331
  • TDC Geronimo
    nájsz. Képek mikor lesznek meg videók? :D
  • j0nNyKa
    Néhány patch note-ban nem szereplő "újdonság":

A LOT less lag
    A LOT shorter load times
    Companion fixes everywhere!
    Quest fixes everywhere!
    Less glitching over all!
    I "LOVE" THIS BUILD!!!
  • Caliph
    majd 20án meglátjuk:)
  • 1Darton1
    Szegény Trion is ezt hitte, pedig a Rift még jól is sikerült, és a PR-juk is nagyságrendekkel jobb volt.
  • foxxi
  • Nephin
    :D
  • mgerihun
    Sry, de nem hagyhattam ki

WoW vs ToR
  • Pacho
    Az osztrák minimálbér, vagy a német munkanélküli segély kb 1000 euró:)

A karácsonyi megjelenés a legjobb dátum, akkor úgyis mindenki költi ezerrel a pénzt. A csóró országok meg tényleg semmit sem számítanak.
  • Braikingboss
    +1
    DIO3 nem havidíjas szal elfér sok embernek mind2 a polcon.
    Az idejét meg úgy ossza be ami épp jobban tetszik:D
  • Kazagor
    Én nem egészen értem ezt a szöveget, hogyha egyszerre jön ki a DIO3 és a TOR, az azért nem jó, mert az emberek nem tudják mindkettőt megvenni, mert nincs rá pénzük.
    Könyörgöm, ne gondolkozzunk már magyar aggyal. Nem fogja érdekelni az EA-t, hogy pár magyar, bolgár, ukrán, román és egyéb csóró népség nem fogja megvenni mindkettőt. Ráadásul ezekben a csóró országokban amúgy sem számottevő az eladás.
    Nyugat-Európában, ahol az átlagkereset 400.000 Ft fölött van, ott röhögve meg tudják venni mindkettő játékot. Nem beszélve az amcsikról, ausztrálokról, japánokról stb.
  • Tababo
    "1 hónap és ráunsz"

milyen a mezei game?

abban 1et értek hogy semmi köze nem lesz torhoz és nem értem miért hasonlítják össze.

én nem érzek rókabőr szagot, végül is csak 11-12 évet vártak rá az emberek semmi gond (amire te gondolsz az a cod). ja hogy az alap koncepción nem változtattak? jól tették...

Még mindig zseniális.

és igen a lényeg hogy 3hónap és a shitek hullani fognak.
  • Anthrax
    nem is 1 kategórián van a lényeg,hanem mennyire köti le az embert, mmo is ugyan úgy nem kötheti le az embert mint ahogy téged a dio sem
  • BoneDragon
    Megjelenési dátumon kívül nem volt semmi infó az eu béta hétvégékről? Gondolom nem...
  • mgerihun
    Én is unalomig vittem már az összes karival, de mégse egy kategória egy MMO-val, mégis sokan ahhoz hasonlítják. Mindegy, nem is ez a lényeg most, hanem, hogy kevesebb mint 3 hónap és Jedik hullanak a pórba
  • Anthrax
    2vel,mellé
  • Anthrax

Még mindig rengetegen játszanak diablo 1el eredetin ahhoz képest mikori game,szóval annyira nem kell lebecsülni a konkurenciát
  • Omlás
    Persze végigviszed és ráunsz :] embere válogatja, de gondolom nem véletlenül játszanak a dio2-vel is a mai napig több millióan bneten :D
    Az "aréna, pvp" új feature nem az adja a játék sava borsát. Ugyanúgy eltudsz szöszölni a karakter felépítésével mint egy mmo-ban.

Tény, hogy nem egy kategória a 2 játék de elég nagy konkurencia az egyik a másiknak.
  • mgerihun
    Most nem azért, de diablo még mindig mezei gamenek készül, nem? Nem vettetem bele magam annyira, csak azt tudom, hogy lesznek Arénák és lehet AH-zni, de ugyan úgy véget ér a játék egy adott lvl-en, nem? Mármint szép és jó, de 1 hónap és ráunsz. Másik az anyagi része. Most csak azért vegyél eredetit, hogy arénázz? Jó tudom, csúnya dolog a warez, de most komolyan, ér ez ennyit? Vannak jó kis progik, amivel tudsz kreálni neten keresztül lan-t, vagy szervert és tudtok játszani haverokkal a tört játékkal is együtt.
  • Anthrax
    Sajnos nem 2 külön játékos tábor, van aki szeretné mind2-t ,de pénztárca miatt választani kell vagy úgy gondolják,hogy dio kijött hamarabb akkor azzal játszik és nem érdekli már ha kijön tor
  • mgerihun
    Máig nem értem, hogy mi köze van Diablonak, ToR-hoz, se nem mmo, se nem scifi , ráadásul két külön játékos tábor. Szeretem én is Diablot, azon nőttem fel, de már ez is kicsit rókabőrszagú, hány hülye döfi agyba magát még azzal a kővel?
  • Nephin
    Kis telhetetlen. :P :D
  • drop
    köszi de beta invet is dobhatnának mellé
  • Boncmester
    Boldog szülinapot :)
  • drop
    azért hozzá tenném hogy ma van a szüli napom nem véletlen a bejelentés xdd
  • Prince23
  • N1ggA
    megavideo-s videók nektek is nagyon lassan töltenek be? órákat kell várnom, hogy egy 15 perces videót megnézzek, alterswtor meg mindig oda tölti fel.
  • Fpocok
    Jó. Mindenesetre meg mernék esküdni, hogy valahol olvastam. De most nem találom. Lehet tényleg csak ilyen pletyka volt és ki volt rakva mert csak.
  • Nephin
    Hidd el, hogy nincs róla infó, minden csak ugyanolyan pletyka meg találgatás, mint eddig a megjelenési dátum volt.
  • Fpocok
    Nem magyar oldalon láttam.
  • Boncmester
    Anno voltak ilyen hírek magyar oldalakon, de külföldin sehol nem láttam hivatalos megerősítést...
  • Fpocok
    Valahol láttam feltűntetve a pre order bonusoknál. Vagy nem pre order, lehet hogy a collectors editionnál. Lényeg, valahol olvastam.
  • Nephin
    Vagy nem. :D Semmi infó nincs a headstartról, csak annyi, hogy lesz és a preordereseknek lesz.
  • Fpocok
    Ez így lesz.
  • Nephin
    Pletyka.
  • Boncmester
    Itt azt írják, hogy a preorderesek 1 héttel hamarabb játszhatnak. Ez most ugye megint valami légbőlkapott baromság? Bár én örülnék neki...
  • tenca
    Ok :) kezdek fáradni pont amikor bejelntik :)
  • Boncmester
    Nem követem a diablo 3-at, de ezt olvastam, hogy akkor fog megjelenni. Amúgy meg pont leszarom, nem fogom megvenni, mert eléggé igénytelen játék, csak pár embert itt érdekel, hogy melyikkel játszhatnak előbb.
  • BoneDragon
    D3-ról beszélt...
  • tenca
    Tegnap senki se jelentett be megjelenési dátumnak 2012-öt és ilyen bejelentés egyszer se hangzott el.
  • BoneDragon
    Azt hittem már béta meghívót küldtek, de csak egy megjelenési dátum... Ehh