60331
-
#12877 nájsz. Képek mikor lesznek meg videók? :D -
#12876 Néhány patch note-ban nem szereplő "újdonság":
A LOT less lag
A LOT shorter load times
Companion fixes everywhere!
Quest fixes everywhere!
Less glitching over all!
I "LOVE" THIS BUILD!!! -
#12875 majd 20án meglátjuk:) -
1Darton1 #12874 Szegény Trion is ezt hitte, pedig a Rift még jól is sikerült, és a PR-juk is nagyságrendekkel jobb volt. -
foxxi #12873 -
Nephin #12872 :D -
mgerihun #12871 Sry, de nem hagyhattam ki
WoW vs ToR -
Pacho #12870 Az osztrák minimálbér, vagy a német munkanélküli segély kb 1000 euró:)
A karácsonyi megjelenés a legjobb dátum, akkor úgyis mindenki költi ezerrel a pénzt. A csóró országok meg tényleg semmit sem számítanak. -
#12869 +1
DIO3 nem havidíjas szal elfér sok embernek mind2 a polcon.
Az idejét meg úgy ossza be ami épp jobban tetszik:D -
Kazagor #12868 Én nem egészen értem ezt a szöveget, hogyha egyszerre jön ki a DIO3 és a TOR, az azért nem jó, mert az emberek nem tudják mindkettőt megvenni, mert nincs rá pénzük.
Könyörgöm, ne gondolkozzunk már magyar aggyal. Nem fogja érdekelni az EA-t, hogy pár magyar, bolgár, ukrán, román és egyéb csóró népség nem fogja megvenni mindkettőt. Ráadásul ezekben a csóró országokban amúgy sem számottevő az eladás.
Nyugat-Európában, ahol az átlagkereset 400.000 Ft fölött van, ott röhögve meg tudják venni mindkettő játékot. Nem beszélve az amcsikról, ausztrálokról, japánokról stb.
-
Tababo #12867 "1 hónap és ráunsz"
milyen a mezei game?
abban 1et értek hogy semmi köze nem lesz torhoz és nem értem miért hasonlítják össze.
én nem érzek rókabőr szagot, végül is csak 11-12 évet vártak rá az emberek semmi gond (amire te gondolsz az a cod). ja hogy az alap koncepción nem változtattak? jól tették...
Még mindig zseniális.
és igen a lényeg hogy 3hónap és a shitek hullani fognak. -
#12866 nem is 1 kategórián van a lényeg,hanem mennyire köti le az embert, mmo is ugyan úgy nem kötheti le az embert mint ahogy téged a dio sem -
#12865 Megjelenési dátumon kívül nem volt semmi infó az eu béta hétvégékről? Gondolom nem... -
mgerihun #12864 Én is unalomig vittem már az összes karival, de mégse egy kategória egy MMO-val, mégis sokan ahhoz hasonlítják. Mindegy, nem is ez a lényeg most, hanem, hogy kevesebb mint 3 hónap és Jedik hullanak a pórba -
#12863 2vel,mellé -
Még mindig rengetegen játszanak diablo 1el eredetin ahhoz képest mikori game,szóval annyira nem kell lebecsülni a konkurenciát -
#12861 Persze végigviszed és ráunsz :] embere válogatja, de gondolom nem véletlenül játszanak a dio2-vel is a mai napig több millióan bneten :D
Az "aréna, pvp" új feature nem az adja a játék sava borsát. Ugyanúgy eltudsz szöszölni a karakter felépítésével mint egy mmo-ban.
Tény, hogy nem egy kategória a 2 játék de elég nagy konkurencia az egyik a másiknak. -
mgerihun #12860 Most nem azért, de diablo még mindig mezei gamenek készül, nem? Nem vettetem bele magam annyira, csak azt tudom, hogy lesznek Arénák és lehet AH-zni, de ugyan úgy véget ér a játék egy adott lvl-en, nem? Mármint szép és jó, de 1 hónap és ráunsz. Másik az anyagi része. Most csak azért vegyél eredetit, hogy arénázz? Jó tudom, csúnya dolog a warez, de most komolyan, ér ez ennyit? Vannak jó kis progik, amivel tudsz kreálni neten keresztül lan-t, vagy szervert és tudtok játszani haverokkal a tört játékkal is együtt. -
#12859 Sajnos nem 2 külön játékos tábor, van aki szeretné mind2-t ,de pénztárca miatt választani kell vagy úgy gondolják,hogy dio kijött hamarabb akkor azzal játszik és nem érdekli már ha kijön tor -
mgerihun #12858 Máig nem értem, hogy mi köze van Diablonak, ToR-hoz, se nem mmo, se nem scifi , ráadásul két külön játékos tábor. Szeretem én is Diablot, azon nőttem fel, de már ez is kicsit rókabőrszagú, hány hülye döfi agyba magát még azzal a kővel? -
Nephin #12857 Kis telhetetlen. :P :D -
#12856 köszi de beta invet is dobhatnának mellé -
Boncmester #12855 Boldog szülinapot :) -
#12854 azért hozzá tenném hogy ma van a szüli napom nem véletlen a bejelentés xdd -
#12853 -
#12852 megavideo-s videók nektek is nagyon lassan töltenek be? órákat kell várnom, hogy egy 15 perces videót megnézzek, alterswtor meg mindig oda tölti fel. -
#12851 Jó. Mindenesetre meg mernék esküdni, hogy valahol olvastam. De most nem találom. Lehet tényleg csak ilyen pletyka volt és ki volt rakva mert csak. -
Nephin #12850 Hidd el, hogy nincs róla infó, minden csak ugyanolyan pletyka meg találgatás, mint eddig a megjelenési dátum volt. -
#12849 Nem magyar oldalon láttam. -
Boncmester #12848 Anno voltak ilyen hírek magyar oldalakon, de külföldin sehol nem láttam hivatalos megerősítést... -
#12847 Valahol láttam feltűntetve a pre order bonusoknál. Vagy nem pre order, lehet hogy a collectors editionnál. Lényeg, valahol olvastam. -
Nephin #12846 Vagy nem. :D Semmi infó nincs a headstartról, csak annyi, hogy lesz és a preordereseknek lesz. -
#12845 Ez így lesz. -
Nephin #12844 Pletyka. -
Boncmester #12843 Itt azt írják, hogy a preorderesek 1 héttel hamarabb játszhatnak. Ez most ugye megint valami légbőlkapott baromság? Bár én örülnék neki... -
#12842 Ok :) kezdek fáradni pont amikor bejelntik :) -
Boncmester #12841 Nem követem a diablo 3-at, de ezt olvastam, hogy akkor fog megjelenni. Amúgy meg pont leszarom, nem fogom megvenni, mert eléggé igénytelen játék, csak pár embert itt érdekel, hogy melyikkel játszhatnak előbb. -
#12840 D3-ról beszélt... -
#12839 Tegnap senki se jelentett be megjelenési dátumnak 2012-öt és ilyen bejelentés egyszer se hangzott el. -
#12838 Azt hittem már béta meghívót küldtek, de csak egy megjelenési dátum... Ehh