60331
  • Boncmester
    Ez egy szitok szó manapság, nem melegekre használják (csak), hanem azt jelenti, hogy olyan gusztustalan vagy, mint egy meleg. Tehát te diszkriminálod őket ezzel. Szembeköpöd a saját elveidet, szégyen, mi lesz így a liberalizmussal? :D
  • N1ggA
    Fogalmam sincs, hogy miért nem érted, de tudom mit jelent. Te gondolom sose használtad a szót másra, kizárólag a melegekre...
  • Boncmester
    A köcsög szó pont a drágalátos buzijaidra utal, akiket úgy védesz, hogy ugyanannyi joguk van, mint nekünk. Érdekes, miért nem azt mondtad inkább helyette, hogy "Crassus, te hetero!" :D
    Szerintem ez hátrányos megkülöböztetés, a Nigger monnyon le! :D
  • [HUN]Crassus
    a "kurva anyázásért"kegyetlenül befejelnélek RL is....akármilyen rendes is vagyok
  • N1ggA
    Mostantól csak 1 percenként szólhatok hozzá :'(:'(:'(
  • BoneDragon
    Látom kiosztották a piros pontokat... :D
  • N1ggA
    Ja és persze így megy ez az interneten, névtelenül, biztonságban, az ember szívesebben trollkodik. Lehet, hogy Crassus is meg én is az életben normális emberek vagyunk, ki tudja.
  • N1ggA
    Elragadtak az indulatok, van ilyen sajnos. A köcsög szón meg nem kell fennakadni, ma már mást jelent :)
  • Braikingboss
    Ha optimistán nézzük a dolgokat már az is BW alá tartozik szóval ezek szerint esély lehet egyszer talán magyarok is kapnak SWTOR béta meghívót :D
  • BoneDragon
    Részvétem.
  • Braikingboss
    Hát úgy néz ki ismerik hazánkat is és kaptam béta meghívót de sajna nem SWTOR-ra hanem Warhammer online:Wrath of Heroes bétára
  • t0xikus
    bazzeg ami itt ment ma az kjó volt:D rég röhögtem ennyit:D
  • Boncmester
    Ezt mondtam én is.
  • Khabbas
    Pont ezt akartam írni :-)
  • Celern
    Véglényekért nem kell a melegekig menni. Van bőven heteróból is. ;)
  • Boncmester
    Erről ennyit: Emma

Amúgy meg a Budapest Parádét is eléggé szint alatti emberek látogatják, azokkal sem értek egyet, és nem is megyek ki, mint ahogy szerintem a többi normális ember sem.
  • Boncmester
    Miért kaptál csillagot Kartács?
  • Boncmester
    +1 :)
  • Boncmester
    Húú, ez a ma délután király volt :-) Crassus 4 preziðent :-)
  • TDC Geronimo
    Én gmailes accomra kapok, arra amit használok és amire megvettem a gamet meg nem :D Gmailest kb 1 hónapja csináltam és szinte nem is használom semmire.
  • [HUN]Crassus
    nemjött:P
  • BoneDragon
    Én még hírleveleket sem kapok, nem hogy meghívót...:D
  • TDC Geronimo
    szerintem ha nem vagy angol/francia/német akkor kár :D Az a pár darab gondolom mennyi lehet.
  • BoneDragon
    Mo-ra invite? Ezt te sem gondoltad komolyan.
  • j0nNyKa
    a sok értelem közben csekkoljatok postaládát, ment ki pár eu invite (illetve a régieknek a re-invite)
  • QuippeR
    +sox||+söx
  • Lonni
    A nem játékkal kapcsolatos irományokat és írókat ki lehetne törölni?
    Elvesznek az érdemi infók.
  • Agamemnon
    Azannnya, micsoda magas röptű társalgásból maradtam ma ki :)
  • [HUN]Crassus
    senki nem szidta a homikat!!!
  • picket
    Szerintem teljesen mindegy, aki csak olvassa, az jól jár. Amikor egy nigga nevű srác toleranciáról papol, meg leköcsögözi azokat, akik homoszexuálisokat szidnak, akkor már mit kívánjon az ember mást...

• Braikingboss
    Látom egyesek pontgyűjtő akcióba kezdtek hamarosan kiderül ki nyer!! :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de mondjuk ez csökkentené a látóteret murvára, így hátrány.
  • cain
    ez kurva szánalmas...
  • Sir Quno Jedi
    lánccal a nyakban, mint Leia!
  • jazzy
    Az nem ér mert akkor már lvl1en kapnak sapkát.
  • BoneDragon
    Nem hát, nekik az asztalon táncolva kell szórakoztatni a férfi társadalmat.
  • Sir Quno Jedi
    Meg a női jedik nem ülhetnének egy asztalhoz a férfiakkal és csadorban kéne járniuk-e?!
  • BoneDragon
    Én kipát hordó jedit akarok!
  • [HUN]Crassus
    jesszusom!:P

• Sir Quno Jedi
    Amúgy nem nagy változtatás, mivel mikor kreálod a karit, úgyis meg kell adnod a faját, meg hogy férfi/nő, nos ez esetben megadhatod a nemi identitásást is, hogy hetero/buzgár/bi. Ez egy 1xű adat és máris nem lehet támadni a játék készítőit, hiszen mindenki kedvében jártak.

Innen már csak az jönne, hogy megadhatnád a vallását is, és akkor pl, nem enne disznóhúst a jedibárban és lehetne 10 felesége stb., meg megadhatnád a politikai/szociális beállítottságát is és akkor pl. folyton-folyvást fel akarná szabadítani a rabszolgákat, küzdene az állatok jogaiért, meg ratyifelvonulásokat szervezne és engedélyeztetni akarná a könnyűdrogokat, pedig sith.

Így lenne polkorrekt vaze!