Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várom a gamét meg minden de 4 kaszt "kicsit" kevés és a 2 talent ág
lehetõség is elég karcsú.Ingame pontokért vehetõ felszerelések remélem
tényleg csak külsõségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Jeffjohnson
Ja még annyit ,hogy pl WHO-ban 30megás nettel is voltak olyan laggok ,hogy nem láttam az ellent és mégis kinyírtak. Szerintem sok függ attól ,hogy a játék "netes" része mennyire jól van megírva és ,hogy milyen szervereket pakolnak alá. Valószínûleg lesz open béta ott majd meg tudod nézni ,hogy bírja a neted bár ott nem kapja a játék azt a terhelést mint amikor élesben beszabadul az a sok ember aki a véglegessel játszani fog.

Jeffjohnson
Bár én kb. 2éve nem játszottam wow al de ilyen nekem is volt vártam pár másodpercet míg betölti a sok embert aztán minden ment normálisan 2 megás nettel simán kell ,hogy menjen bármilyen mmo.
Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertõl hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minõségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek.

europai szervert válasz majd 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

gibson9
a nagyobb városokban laggoltam be általában, fõleg ha még tele is volt játékosokkal.. :/

edios
wat

wow 56k-n megy

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Aha,viccelni se lehet ...mindent komolyan veszel te bajod!-_-

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Torzonborz
akkor a szolgáltatódnál van vmi gubanc. túl nagy sávszél mmohoz nem kell ( max patch leszedéshez 😄 )inkább a latency az ami számít igazán .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

gibson9
én is remélem, hogy így lesz 😊 mert a gépem egy ilyen fajta játékhoz brutálisan erõs, de a netem lehúzhatja.. WoW-nál elég sokszor laggoltam :/

N1ggA
Régen mindenkinek annyi volt, mégis elég volt az MMO-khoz, szóval nem hiszem, hogy van félnivalód.

Spread De Love!

gibson9
Engem igazából már csak az aggaszt, hogy vajon elég lesz e neki a szar kis 2 megabites netem :/

Me0w
<#worship>

Together we'll fly someday...

Jeffjohnson
A köv. olyan hozzászólás ami hasonló stílusú lesz megy majd a moderátornak aminek a vége szép kis bann lesz tehát ehhez tartsd magad! Te vagy az egyetlen akinek törölni kellett már több hsz-ét próbáld meg kulturáltan elmondani a véleményed. Nem a vélemény különbséggel van gondom hanem azzal ahogyan kifejezed magad. Ha a továbbiakban tartod ehhez magad akkor nem lesz semmi gondunk és szívesen látlak a fórumon.

Jeffjohnson
Az illetlen hozzászólásaidat máshova írogasd mert itt sem annak sem a flamenek nincs helye!

Jeff!
Élvezetbõl törlöd ki a hsz-eimet!?
Mi értelme van a forumozásnak ha ki törlöd a neked nem tetszõ hozzászolásokat?

Jeffjohnson
engem a mikéntje érdekelne fõleg 😊 remélem majd jön valami infó arról is (pvp)

MrStokes
Hat majd beledolsz maseba, elvileg multiplayer a jatek, vagy mi a szosz 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
különben is vagy BH vagy Agent leszek nincs mibe beledõlni <#idiota>

Jeffjohnson
ok de csak kikapcsol állapotban 😊

Torzonborz
beledõlsz a fényszablyádba 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Új bolygó jött a Tatooine.
Szépek és jók ezek az update infók csak a pvp-röl is eshetne már némi szó. Mit csinálsz miután végigjátszottad a 200 órányi majdhogynem single player tartalmat?

Fenn van holoneten Sith Inquizitor,hátt szerintem eléggé brutál...sith oldalon ez a legerõssebb szerintem, távolrol villámcsapásal kinyirod/megbénitod õket + még fénykardot is jól tudja használni...
De a Warrior még mindig jobban bejön nekem.

HiPPoNaX
A játékélmény szempontjából nyilván jó lesz, inkább akkor úgy fogalmaznék, hogy számomra akkor sem illik az SW univerzumba ez az eszméletlen mennyiségû erõhasználó :] De szerintem az is borítékolható, hogyha a játékkal bármi gond lesz, az nem ennek a felállásnak lesz köszönhetõ.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ÉS IGEN! 1. helyen Jedi Knight!<#mf1><#idiota>

haha, hogy pusztulnak a sz*mét köztársasági katonák 😄 mondjuk egy sith, és fejvadász ellen ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Buci
ezek sztem fel-patchelt képek

carpe diem

Jeffjohnson
sok embernek nem tetszik ez a rajzfilmszerû grafika de szerintem egész pofás inkább a játékélmény legyen jobb mint a grafika

Fenrir
Alár jöhetne már a játék is, minek húzni addig? 😊

A halál csupán a kezdet...

Kandurex
nah igen, fejlõdött 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Biztos sokat fejlõdött már azóta a grafika és fejlõdni is fog, de én már akkor is elégedett leszek, ha ezt a szintet hozza:

(amit ugye most hoz 😊

Kandurex
Egyébként Sith Warrior és / vagy Bounty Hunter / vagy Trooper 😊

LOL Jedi Knight és a Sith Inquizitor pont döntetlenül áll! Remélem átveszi az 1 helyet.<#alien>

s0n1c
Windu Yoda után talán a legerõsebb jedi volt, hozzá képest Obi-wan is egy csicska. Próbáljatok meg elvonatkoztatni a filmektõl, és ne sand-box mmot várjatok. És játszatok a kotor i-ii-vel 😊
Kandurex
...igazából ez az egyetlen dolog amibe belelehet kötni,..a többitõl nem tartok, ez viszont pöppet zavaró, majd meglátjuk

V43 1105
Nyugodj már meg.. majd lesz ami lesz, én aztmondom elõbb játszunk vele 1-2 órát és utána alkossunk véleményt : o)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

N1ggA
Az SWG-vel ellentétben az SWTOR világába beleillik a sok Jedi kevés nemJedi felállás. Az SWTOR-nak nem az lesz a lényege, hogy az SW univerzumban élj, hanem az, hogy Republic-Sith háborúban játssz. Szóval én annyira nem aggódok.
Fõleg, hogy ez a 60%-40% nem is olyan rossz, hisz a választható kasztok fele Erõhasználó csak, így viszonylag jól el lesz osztva.
Az NGE-SWG-vel az volt a legnagyobb baj, hogy 9 kasztnál volt az, hogy 60% játszott egy kaszttal, és 40% a másik 8-cal.
Szerintem túlreagáljátok ezt a problémát.

Spread De Love!

HiPPoNaX
Igen, üzletpolitikai szempontból nyilván sokkal jobban megéri az a verzió, hogy bárki rohangászhat erõhasználó karakterrel. Csak ez így nem igazán klappol a SW univerzumhoz 😄 Fõleg akkor nem, ha így az egyensúly miatt túl táposra kell venni a nem erõhasználókat.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Kandurex
Na, most ugyan ezt a képet fordítsuk* meg...röhej 😊

*Töméntelen Jedi állja körbe a fejvadászt

Ez. 😄

Kandurex
ahh...az emlékek, az elsõ MMORPG -ém az SW volt..de tetszett!..😊

Kandurex
Geci jó volt vadászni rájuk 😄

...volt felelõsség és érdekesség az egészbe! Szerintem is kiváló rendszer volt.

Torzonborz
ha nem is 1 de több trooper padlóra küldhet egy jetájt. elég csak SW III-ra visszaemlékezni.

Aztán azután 1 órával meg ott volt Jango Fett meg Sámuel rövid és gyászos, párharcnak nem igen nevezhetõ afférja... 😊

Viccen kívül értem én, hogy változatos kasztokat szeretnének csinálni, meg elég izzadtságszagúan belemasszírozható ez a dolog a világba, de azért az alapján, ahogy eddig ismertük a star wars-t, eléggé megerõszakolják a bennem/bennünk kialakult képet azzal, hogy pl. egy trooper vagy egy smuggler felér majd egy jedivel vagy sith-el.

Jobb megoldást nem tudok, vagy ez, vagy mindenki jedi/sith lesz, vagy hosszas sötétben tapogatózás után lehet unlockolni az erõérzékeny karaktert, mint az swg kezdetén. Ez utóbbi számomra szimpatikusabb, vhogy még mindig elõttem van az a néhány klasszikus kép az elsõ swg-s jedirõl, ahogy a canteenban körbeállják, faggatják, ajánlatokat tesznek a kardjára, meg a másik, ahol fut a pusztában és amolyan Brian élete módra rohan a tömeg utána. 😄

Nem értem hogy mért ba*ogatja mindenki Jediket...Kandurex! kevés jedi legyen? Ahogy látom mivel bejött ez Sith Inquizitor a világ háromnegyede a birodalom oldalán lesz...

s0n1c
SW:TOR az Episode I elõtt játszódik kb. 3-4000 évvel, a két játék, ami (nagyjából (-300 év)) ebben az idõszakban játszódik és alapjául szolgált az mmonak a KOTOR I és II, amikben bizony rohadt sok jedi/sith van.
s0n1c
Kényes kérdés, ez így van, de próbáld úgy felfogni, hogy ezek a jetik, akik a swtorban kreálódnak a játékosok által, nem ikonok, mint windu, vagy yoda, vagy palpatine, hanem "mezei" erõérzékeny karakterek.

Kföldi forumokon a force-sensitive / non force-sensitive arány kb. 60/40% (a sith-republic arány meglepõ, de szinte mindenhol 50-50%) a szavazások alapján, szerintem ez bíztató, na persze abszolút nem reprezentatív. A vér istván osztagokkal, meg sajnos nem tudsz mit kezdeni 😊
edios
Sztem arra céloz, h kicsit illúzióromboló lesz egy olyan világban szaladgálni, ahol rajtad kívül szinte mindenki jedi/sith, hiszen a filmek alapján még a köztársaság fénykorában is csak nagyon kevesen voltak.

De nem sok választásuk van a fejlesztõknek. Ha kihagynák az erõhasználókat, akkor jelentõsen megfogyatkozna a potenciális elõfizetõk tábora. Legjobb esetben annyit tehetnek (és sztem TOR esetében is errõl beszélhetünk), hogy legalább olyan hatékonnyá teszik az összes másik osztályt, mint a jedi/sith, és akkor egyensúly lesz az erõben😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
Jó maradjunk annyiba, szerintem a megfelelõ út az SW világban:

kevés: dzsedáj
sok: egyéb kaszt

mint, ahogy az összes létezõ könyv, film, játék eddig is taglalta

Torzonborz
szvsz többrõl szól az de ebbe itt nem biztos hogy bele kell menni.

mindenesetre az biztos hogy a jeti/sith classon kívül a többit is élvezetessé/hasznossá kell tenni hogy meglegyen a megfelelõ alternatíva.

XenHai
SW alapból a sith vs. jedi ellentétrõl szólt .Nem csoda hogy domináns az erõ használok kasztjai.