Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehetõség is elég karcsú.Ingame pontokért vehetõ felszerelések remélem
tényleg csak külsõségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertõl hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minõségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spread De Love!
Élvezetbõl törlöd ki a hsz-eimet!?
Mi értelme van a forumozásnak ha ki törlöd a neked nem tetszõ hozzászolásokat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szépek és jók ezek az update infók csak a pvp-röl is eshetne már némi szó. Mit csinálsz miután végigjátszottad a 200 órányi majdhogynem single player tartalmat?
De a Warrior még mindig jobban bejön nekem.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
(amit ugye most hoz 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Fõleg, hogy ez a 60%-40% nem is olyan rossz, hisz a választható kasztok fele Erõhasználó csak, így viszonylag jól el lesz osztva.
Az NGE-SWG-vel az volt a legnagyobb baj, hogy 9 kasztnál volt az, hogy 60% játszott egy kaszttal, és 40% a másik 8-cal.
Szerintem túlreagáljátok ezt a problémát.
Spread De Love!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
...volt felelõsség és érdekesség az egészbe! Szerintem is kiváló rendszer volt.
Viccen kívül értem én, hogy változatos kasztokat szeretnének csinálni, meg elég izzadtságszagúan belemasszírozható ez a dolog a világba, de azért az alapján, ahogy eddig ismertük a star wars-t, eléggé megerõszakolják a bennem/bennünk kialakult képet azzal, hogy pl. egy trooper vagy egy smuggler felér majd egy jedivel vagy sith-el.
Jobb megoldást nem tudok, vagy ez, vagy mindenki jedi/sith lesz, vagy hosszas sötétben tapogatózás után lehet unlockolni az erõérzékeny karaktert, mint az swg kezdetén. Ez utóbbi számomra szimpatikusabb, vhogy még mindig elõttem van az a néhány klasszikus kép az elsõ swg-s jedirõl, ahogy a canteenban körbeállják, faggatják, ajánlatokat tesznek a kardjára, meg a másik, ahol fut a pusztában és amolyan Brian élete módra rohan a tömeg utána. 😄
Kföldi forumokon a force-sensitive / non force-sensitive arány kb. 60/40% (a sith-republic arány meglepõ, de szinte mindenhol 50-50%) a szavazások alapján, szerintem ez bíztató, na persze abszolút nem reprezentatív. A vér istván osztagokkal, meg sajnos nem tudsz mit kezdeni 😊
De nem sok választásuk van a fejlesztõknek. Ha kihagynák az erõhasználókat, akkor jelentõsen megfogyatkozna a potenciális elõfizetõk tábora. Legjobb esetben annyit tehetnek (és sztem TOR esetében is errõl beszélhetünk), hogy legalább olyan hatékonnyá teszik az összes másik osztályt, mint a jedi/sith, és akkor egyensúly lesz az erõben😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
kevés: dzsedáj
sok: egyéb kaszt
mint, ahogy az összes létezõ könyv, film, játék eddig is taglalta
mindenesetre az biztos hogy a jeti/sith classon kívül a többit is élvezetessé/hasznossá kell tenni hogy meglegyen a megfelelõ alternatíva.