60331
-
Boncmester #12517 Ez egy szitok szó manapság, nem melegekre használják (csak), hanem azt jelenti, hogy olyan gusztustalan vagy, mint egy meleg. Tehát te diszkriminálod őket ezzel. Szembeköpöd a saját elveidet, szégyen, mi lesz így a liberalizmussal? :D -
#12516 Fogalmam sincs, hogy miért nem érted, de tudom mit jelent. Te gondolom sose használtad a szót másra, kizárólag a melegekre... -
Boncmester #12515 A köcsög szó pont a drágalátos buzijaidra utal, akiket úgy védesz, hogy ugyanannyi joguk van, mint nekünk. Érdekes, miért nem azt mondtad inkább helyette, hogy "Crassus, te hetero!" :D
Szerintem ez hátrányos megkülöböztetés, a Nigger monnyon le! :D -
#12514 a "kurva anyázásért"kegyetlenül befejelnélek RL is....akármilyen rendes is vagyok -
#12513 Mostantól csak 1 percenként szólhatok hozzá :'(:'(:'( -
#12512 Látom kiosztották a piros pontokat... :D -
#12511 Ja és persze így megy ez az interneten, névtelenül, biztonságban, az ember szívesebben trollkodik. Lehet, hogy Crassus is meg én is az életben normális emberek vagyunk, ki tudja. -
#12510 Elragadtak az indulatok, van ilyen sajnos. A köcsög szón meg nem kell fennakadni, ma már mást jelent :) -
#12509 Ha optimistán nézzük a dolgokat már az is BW alá tartozik szóval ezek szerint esély lehet egyszer talán magyarok is kapnak SWTOR béta meghívót :D -
#12508 Részvétem. -
#12507 Hát úgy néz ki ismerik hazánkat is és kaptam béta meghívót de sajna nem SWTOR-ra hanem Warhammer online:Wrath of Heroes bétára -
t0xikus #12506 bazzeg ami itt ment ma az kjó volt:D rég röhögtem ennyit:D -
Boncmester #12505 Ezt mondtam én is. -
#12504 Pont ezt akartam írni :-) -
Celern #12503 Véglényekért nem kell a melegekig menni. Van bőven heteróból is. ;) -
Boncmester #12502 Erről ennyit: Emma
Amúgy meg a Budapest Parádét is eléggé szint alatti emberek látogatják, azokkal sem értek egyet, és nem is megyek ki, mint ahogy szerintem a többi normális ember sem. -
Boncmester #12501 Miért kaptál csillagot Kartács? -
Boncmester #12500 +1 :) -
Boncmester #12499 Húú, ez a ma délután király volt :-) Crassus 4 preziðent :-) -
#12498 Én gmailes accomra kapok, arra amit használok és amire megvettem a gamet meg nem :D Gmailest kb 1 hónapja csináltam és szinte nem is használom semmire. -
#12497 nemjött:P -
#12496 Én még hírleveleket sem kapok, nem hogy meghívót...:D -
#12495 szerintem ha nem vagy angol/francia/német akkor kár :D Az a pár darab gondolom mennyi lehet. -
#12494 Mo-ra invite? Ezt te sem gondoltad komolyan. -
#12493 a sok értelem közben csekkoljatok postaládát, ment ki pár eu invite (illetve a régieknek a re-invite) -
#12492 +sox||+söx -
Lonni #12491 A nem játékkal kapcsolatos irományokat és írókat ki lehetne törölni?
Elvesznek az érdemi infók. -
#12490 Azannnya, micsoda magas röptű társalgásból maradtam ma ki :) -
#12489 senki nem szidta a homikat!!! -
#12488 Szerintem teljesen mindegy, aki csak olvassa, az jól jár. Amikor egy nigga nevű srác toleranciáról papol, meg leköcsögözi azokat, akik homoszexuálisokat szidnak, akkor már mit kívánjon az ember mást...
-
#12487 Látom egyesek pontgyűjtő akcióba kezdtek hamarosan kiderül ki nyer!! :) -
#12486 Jah, de mondjuk ez csökkentené a látóteret murvára, így hátrány. -
cain #12485 ez kurva szánalmas... -
#12484 lánccal a nyakban, mint Leia! -
#12483 Az nem ér mert akkor már lvl1en kapnak sapkát. -
#12482 Nem hát, nekik az asztalon táncolva kell szórakoztatni a férfi társadalmat. -
#12481 Meg a női jedik nem ülhetnének egy asztalhoz a férfiakkal és csadorban kéne járniuk-e?! -
#12480 Én kipát hordó jedit akarok! -
#12479 jesszusom!:P
-
#12478 Amúgy nem nagy változtatás, mivel mikor kreálod a karit, úgyis meg kell adnod a faját, meg hogy férfi/nő, nos ez esetben megadhatod a nemi identitásást is, hogy hetero/buzgár/bi. Ez egy 1xű adat és máris nem lehet támadni a játék készítőit, hiszen mindenki kedvében jártak.
Innen már csak az jönne, hogy megadhatnád a vallását is, és akkor pl, nem enne disznóhúst a jedibárban és lehetne 10 felesége stb., meg megadhatnád a politikai/szociális beállítottságát is és akkor pl. folyton-folyvást fel akarná szabadítani a rabszolgákat, küzdene az állatok jogaiért, meg ratyifelvonulásokat szervezne és engedélyeztetni akarná a könnyűdrogokat, pedig sith.
Így lenne polkorrekt vaze!