Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
itt van egy csomó új infó

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

LeWyTy
A wowosok mer azoknak az életük is rámegy.
Ezek meg csak hobbiznak<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

éljen <#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

lolSL
kérdés hogy ezek-e a nagyobb retardok vagy a ragasztott fülû vovosok 😄

Torzonborz
Hail to the Emperor! !

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
kis hangulat!😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
a kis rabszolga Leila-t meglehetne szurkodni😄

TDC Geronimo
PAX eastrõl egy összefoglaló videó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Khabbas
Igen, igen, csak valahogy enterre nem sort adott, hanem kiírta.. ^^
De szerkesztettem!

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
nem off ez....

Khabbas
/Off
ha már így szóba elegyedtünk, wow-ból Ghorca-val tartod a kapcsolatot?
Õ fog jönni sw:tor-ba? 😊
/On

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
megnõttek az igények mindenki MINDENT akar megjelnés napján...mikor anno elkezdtem wow-ozni nem azért játszottam,hogy milyen end game content meg fullos pvp lesz lvl 60-on...azért játszottam ,mert élveztem a játékot! Az isntákat a harcokat a bg-ket vagy csak szimplán mászkálni!Ha a SWTOR ezt visszaadja én megleszek elégedve és majd ha egy év mulva az end game contentre kell majd fókuszálnom akkor majd talán hardcore-abb elvárásaim lesznek! Azt kívánom a játéknak,hogy élvezetes legyen a többi túró! /még....adjunk idõt a készítõknek higgyétek el idõvel biztos minden igényt kifog elégíteni a játék!/

Khabbas
Én speciel anno domini imádtam a wow-ot, bár ez ma már át csapott tiszteletbe.
A látottak alapján sejtem, hogy sok minden nem lesz wow szintû a megjelenéskor, de ezt simán felejteti velem, hogy amihez ért a Bioware, az elsõ osztályú lesz.
Megmondom õszintén, nincsenek nagy elvárásaim pvp szinten, az endgame pve se lesz ott eleinte szerintem...
De egyszerûen nem érdekel, pont azt fogja hozni amit várok, egy kb. kotor 3-at, amiben nem utolsó sorban a barátaimmal játszhatom.
Nekem ez egy csoda lesz, ha ne adj isten "x"ar a pvp, vagy a pve end content, hangsúlyozom "eleinte", akkor is.

SZilaJMaGGoT
Én többnyire csak anarchy online-oztam, nálam kimerült ebben az mmo-zás mivel utálom a fantasy-t, a többit nem erõltettem... Így továbbra sem fenyeget senkit az a veszély, hogy wowozni fogok... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Trial meg gondolom amúgy sem lesz a megjelenés után egy ideig.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Kiderült sok olyan dolog, ami fontos a játékélmény szempontjából: emote-ok, arckifejezések, romantikus jelenetek megléte. Láthattuk a companion UI-t is...szóval volt újdonság, csak észre kell venni. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

N1ggA
Érdekes, hogy általában csak azok szapulják a tor-t (így látatlanban), akik imádják a wow-ot.
És persze, lehet, hogy szar lesz a játék, de az eddigi infók alapján (a játék rendszere, felépítése) nem tûnik annak. Grafikát is lehet szapulni, de eddig is sokat fejlõdött a régi vidikhez képest, meg most ez a trend. Nem kötelezõ szeretni, de nálam nem ez fogja meghatározni, hogy játszom-e vele, vagy nem.
Amúgy meg nem kell trial meg semmi, megjelenés elõtt lesz már elég infónk a játékról, ami alapján lehet dönteni, még lesz nyílt béta is, rengeteg teszt.
És lehet, hogy a Bioware még nem csinált mmo-t, de tudtommal a Blizzard se csinált a wow elõtt, mégis jól sikerült. Blizzard is csak a jó rpg-irõl volt híres elõtte, a Bioware is a jó rpg-irõl híres.
Én még várnék a játék leírásával. Wowosoknak meg nem kell félni. Ha a wow jobb, akkor az emberek azzal fognak játszani. Ha rosszabb, akkor meg ezzel. Ennyi.

Spread De Love!

Vagy mert angolul nem tud, így a külföldi guildek nem értik a trollkodását 😊

Messzemenõ következtetéseket levonni egy április 1-i tréfából...

Mellesleg azért jobban örültem volna valami értelmes pénteki frissítésnek is.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Pluskast
Azért reméljük nem bántottunk meg mi csúnya csúnya magyar gulid-ek...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SZilaJMaGGoT
Szerintem inkább azért kerülted a magyar guildeket mert nem tudsz magyarul... 😄

ilyenkor nincs isi?

Jeffjohnson
Attól mert valamilyen sértés mögé smileyt teszel még nem lesz vicces!

lolSL

#3555...Te kezdted..Erre reagáltam. Tudod ez a különbség ez az amiért messze ívben kerültem a magyar guildokat, mert mindig ez a vége, lehet mondani baromságokat írok meg, sok mindent. De ez ami egyetlen nemzetközi guildban sem történt meg! Mert nevetek rajta szinte mindenhol, soha nem jutottam el idáig mint most veletek is. És ott volt a mosoly jel, az elején A wold of shitcraft után is. Te meg jössz a trollkodással, a többit amit feltettél az a #3555 után van! Az egészet el lehetett volna intézni nevetéssel is de ez nektek nem megy. És ha nem tudok valamit, és/vagy tévedek akkor az ott van leírom, veled ellentétben. És igen nem fogok írni ide, de ezt a trollkodos hülyeséget még befejezem, hátha elgondolkodsz rajta és legközelebb nem egybõl támadsz, meg fenyegetõzöl, mikor okod sincs rá.

lolSL
menj már innen ha elköszöntünk!

Jeffjohnson
Ott a pont!<#eljen>

A lényeget még senki nem írta! A kép amin Törpokos megakadt, egy április elsejei tréfa!

Jeffjohnson
"World of Shitcraft-ot SW skinnel"
"így se fogtad, fel"
"3-ból egy akinek nem betûnként kellene elmagyaráznom mit írtam"
stb....
Ez egyértelmû trollkodás+flamelés aminek itt nincs helye!

Kedvenceim:
"Húúú, ne izgulj nem is írok többet"
"mindegy tényleg nem írok ide"
Ehhez képest csak írogatsz.

Te kezdtél el trollozni, holott nem érteted mire akarok kijutni. Igen Warhammer nem jutott eszembe..és nem tudtam az EA termék. Akkor valszeg nem lesz igazam ennyi. Ami csak jó dolog.

Szerintem ezt a játékot olyanok is el fogják kezdeni, akik még az életükben nem mmo-ztak, szóval tuti, hogy sorok és szerverleállások lesznek az elején, és majd nyitnak új szervereket amikor lesz rá igény, mint minden mmo-nál. De ez benne van a pakliban, az elsõ 1-2 hét ilyen lesz, aztán minden beáll ahogy kell, nincs is ezzel probléma szerintem.

SZilaJMaGGoT
Már az elõbb is azt írtad, h nem írsz többé... 😄

Jeffjohnson
Látod nem vagy te több mint egy troll sértegetsz és még utána sem akarsz olvasni semminek. Warhammer online is EA termék lehet szidni sok minden miatt de a letöltésekkel nem voltak problémák.

Légy oly szíves és tényleg ne írj ide ha csak sértegetni tudsz....

Te nagyon hülye vicc volt 😊 mindegy tényleg nem írok ide de ha írnák akkor legközelebb kiteszem így vicc: ...... 😊 Ez megfelelõ lenne ?😊

Jeffjohnson
Egyetlen mmo sem indult simán. Valószínûleg ez sem fog de gondolom rajtam kívül vannak még páran akiknek nem ez az elsõ mmoja így nem lesz meglepetés.

ez a szerencsétlen tényleg azt hitte cinematicra,h ingame? lol?😄 mondjuk írási/fogalmazási képességeit látván igazából meg sem lepõdöm😊

lolSL
bye

Húúú, ne izgulj nem is írok többet, mert vagy velem van gond vagy veletek. Bár úgy látom egy valaki mégis megértette nagyjából mit mondok, kicsit bõ lére eresztve, de még így se fogtad, fel. Azért javaslom elõször próbáljátok ki a trialt. Mert nem biztos hogy csak a tömeggel lesz gond ezek még ha jól tudom nem csináltak mmo-t, persze lehet nektek szuper lesz és ez a fontos. És nem csalódtam, pontosan így képzeltelek el benneteket.😊 3-ból egy akinek nem betûnként kellene elmagyaráznom mit írtam 😊
@Tabodo 😄 Ez egy nagy nevetõ jel hahotázást jelent.. 😊
Egyébként Jeff csak példákkal próbáltam igazolni, nem olyan egyszerû dolog, egy jó mmo-t megcsinálni. És az EA még egy sima ftp szerû szervert sem képes üzemeltetni. És nem én vagyok az elsõ akinek ez szemet szúrt. De többször nem fogom elmagyarázni.

[HUN]Crassus
nem lesz kisebb ,mert én viszem az összes haverom😛😄

j0nNyKa
Huh.. megnyugodtam, úgy látom, nem én vagyok akkor a balfasz 😊

Egyébként egy apróságban azért -lehet- félig-meddig igaza: amilyen roham lesz a játék indulásánál, én csodálkoznék a legjobban, ha tükörsimán mennének a szerverek. Remélem, ezen a téren (is) kellemesen fogunk csalódni majd. 😊

látom nem ismered a cinematic trailer fogalmat.<#wilting>

Jeffjohnson
A Cinematic Trailer-t ingame videónak nézi széééppp conant hozza fel példának ami már egy jó ideje elkezdett feltámadni majd olyan játékhoz hasonlítja amihez semmi köze az SWTOR-nak aztán egyik mondatával ellentmond a másiknak. Plusz még a szokásos wow SW skinekkel + 12 éves korosztály+ meg sem veszi... lássuk csak ez 1 tipikus troll abból is a butábbik mert még ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy legalább 1-2 dolognak utánanézzen.

Szerintem ha nem kezdesz el értelmes vitatémát felhozni akkor törlöm a trollkodó hszeidet. Nem azzal van a gond, hogy nem szereted a játékot az rendben van legalább ahogy korábban írta Arcosharcos kisebb lesz neki a sor hanem azzal, hogy baromságokat írsz!

Hm 😊 MMO servereken fut, ezekkel mindig van gond, persze legtöbbször függ ki a "rendszergazda" A Blizzard profi ritkán van probléma ha jól hallom. Személy szerint conanos vagyok a funcom nem annyra, lagok, crashek voltak vagy egyéb hibák szinte mindig sokan el is mentek. Mindössze arra céloztam ha egy cégnek már egy ilyen egyszerû szerver problémát jelent, mi lesz majd az mmo szerverekkel. De nem vagyok nagy szakértõ a témában. DA-nál belépésnél már megjelennek a letölthetõ tartalmak amiket ellenõriz is, megvetted vagy nem meg egyebek, de ez elképesztõen rosszul mûködik, nem ismeri fel sokszor ha már megvetél egy dlc-t pl. Ha ilyen szinten fogják kezelni a mmo szervereket is az érdekes lesz. Mondjuk nem hiszem de mit lehet tudni.

j0nNyKa
Aucs 😊
2-en olvassuk, hogy mit írsz, immár.. nem-tudjuk-megszámolni hanyadjára, és a leghalványabb fogalmunk sincs, hogy mirõl beszélsz 😊

Próbáltuk mondatonként, vagy egybefüggõen olvasni, egyik sem járt sikerrel. Minek a hanyadik részei? Mi a gyerekes a játékban? Mi köze az SW:ToR-nak a Dragon Age 1-hez? Hol kellene bármi olyasmit csinálnia az EA-nek, mint egy.. ö... "dlc letöltõ és ellenõrzõ rendszer"?

Jó lenne, ha válaszolnál ezekre, mert most elbizonytalanodtunk, hogy mi vagyunk tudatlanok a játékkal kapcsolatban (napi szintû információ keresgélés mellett), vagy pedig te? 😊

Hoppá, miért nem töltöd le inkább akkor nem kellene fagyoskodnod 😊

Srácok 😊 elmondtam a véleményem az elsõ video amikor az erdõben harcoltak az rendkívül ütõs volt, azt hittem az lesz a játék is 😄 Egyébként nekem tetszett a felsõ korhatáros eszme futtatásom, jót nevetgéltem rajta 😊 És nem áll szándékomba negatív reklámot csinálni mindössze nekem nagyon gyerekesnek tûnik ez a kép. És eszembe jut róla az 1,2,3 részek elképesztõen mulatságosak voltak, félek ez az MMO is az lesz 😊
Amúgy egy érdekes téma a Dragon Age Originsel játszva feltûnt az EA egy egyszerû dlc letöltõ és ellenõrzõ rendszert sem tud rendesen üzemeltetni,azért egy mmo kicsit nagyobb falat, mindenesetre kíváncsi leszek.

Elõzõleg írt CW híremmel kapcsolatban nem a 4ik hanem a 3ik évad ért véget és most fog következni a 4ik évad <#zavart1>

Néztem az elõzetesét a CW 4ik évadnak és azt figyeltem,hogy lesznek benne vizi és víz alatti csaták.A 3ik évadban is elõfordult és ha jobban belegondolok az SW mozi filmben is voltak víz alatti kalandok.

Beépíthetnék a TOR-ba is a víz alatti kalandozást és csatákat😊Úszkálni akarok karival <#hawaii> Viszont elnézve az eddig bejelentett bolygókat,kettõ max három bolygó rendelkezik nagyobb vizi területekkel.
------------------------------------------------------------------------
(#3545;Although):Nekem viszont egyre jobban tetszik ezért arra gondoltam,hogy csinálhatnál a TOR-nak egy negatív reklámot a többi kapcsolódó fórumokon is.Hátha ennek hatására a megjelenés napján,éjszaka kisebb sort kell végíg állnom az üzlet elõtt és nem kell hajnalig dekkolnom.Szeretnék megjelenés után mondjuk egy órával már játékban lenni😊

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

[HUN]Crassus
trollisztikus😊

TDC Geronimo
Remélem szarkasztikus voltál most.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Akkor neked pont jó lesz még 1-2 évig!

Ahhoz képest milyen ütõs videok voltak az elején! a végén még kiderül 12év lesz a felsõ korhatár! 😊