60332
  • [HUN]Crassus
    You do not have permission to view this topic.

• j0nNyKa
    valaki anno kérdezte, hogy esélyes-e darth maul-szerű karaktert csinálni:
  • j0nNyKa
    kininjáztam egy nagyon jó leírást a dark/light side, illetve az AC dologról
  • Torzonborz
    csetbubi jó lenne , SWG-ben is csipáztam. :)
  • j0nNyKa
    hahaha, ez...

So I ran though the Black Talon on my 50.. | Today , 05:32 PM

Then sent the Black Talon Commendations to my lv 1 bounty hunter in the mail, went to the station and bought the Black Talon pistol. Went back to Hutta, and 1 or 2 shot everything. Should they put a level requirement on these weapons? I know it doesn't take that long to get off hutta or koriban but this also lets force users to get a lightsaber at lv 1.

Something else that would limit this, and spammers is to not let people off of their home planets until their story lets them.
  • TDC Geronimo
    Tényleg arról van valami hír, hogy a "chat bubble"-k bekerülnek-e releasere? Nagyon hiányolom, mert betaba is alig lehetett észrevenni, ha írt melletted valaki neked.
  • j0nNyKa
    ez eddig is így volt, és örülök is neki
  • N1ggA
    De most volt NYCC :(
  • cain
    nem. a párizsi games weeken lesznek. szerintem utána héten lesz béta hétvége. halloween és november 1. miatt úgyis sokan lesznek szabin, ergo ki is fogják tudni használni.
  • N1ggA
    Jövő hétvégére számítok egy béta hétvégére. Szerintetek lesz? :)
  • Torzonborz
    nézd a jó oldalát . valamilyen szinten legalább hallgatnak a játékosokra.
  • j0nNyKa
    hja, valahogy úgy

Itt egy példa, régi buildes rendszer. Látszik, hogy igazából sok értelme nincs annak a sok modi slotnak, mert nagyjából ugyanazt adja minden. A képen ugyan nem látszik, de a kard sebzését, és gyorsaságát (Rating 30) a power crystal adja.
  • Nephin
    Akkor nem az eredetit állítják vissza, van, amit megtartanak az újból... mindenesetre még mindig jobb, mint az.
  • j0nNyKa
    "Hivatalos" reakció a modis hisztire @ beta fórum:

The Mod System | 10.10.2011 , 03:35 PM
    Hey, Guys --

I can't talk too long here today - we're trying to meet an important date - but the general gist of it is that the mod system you see in this build was -- well, let's just call it an overcorrection. In the next build, the mod system will undergo another major revision.

There are some things in the new mod system that we feel are an improvement - in particular the reduction in variety of the mods. However, in other areas we went too far. In particular, the next build will have a significant increase in the amount of moddable gear, and yes, many of the items you find in the world will be moddable and premodded yet again.

I don't want to go into the details of all of it yet. We're still fine-tuning the system, and I don't want to give you information that turns out inaccurate. But I think that most of you will in general be pleased with where it's ending up.

Tehát nagyjából arról van szó, hogy végülis marad a kevesebb fajta modifikáció, de újra minden item modifikálható lesz, és előre lesznek bennük modik. Ez egyébként nem rossz, mert pl. armoron a harness, az underlay, meg egy 3. slot is pontosan ugyanazt csinálta. Pontosabban a beléjük rakható modik csinálták pontosan ugyanazt. Endurance + 1 másik stat (pl. str vagy agi) + egy másodlagos stat (pl. power, vagy accuracy). Sok értelme tényleg nem volt teljesen ugyanolyan statokat adó modikat bepakolni különböző slotokba. Tehát pl. volt az armoromban egy harness modi, ami adott 10 endurancet, 10 cunningot, meg 15 tech accuracyt. Volt mellette egy underlay modi, (meg egy 3. is) ami grammra ugyanezt adta. Ezen csökkentenek, ami jó.
  • j0nNyKa
    Nagyjából leírtad a régi rendszert. Nem volt olyan sok különbség az armor value-ben, ami alapból az armoron van (ha egyáltalán volt, nem emlékszem pontosan). Az egyik fő modi adta a base armor value-t (talán az overlay, de nem vagyok biztos benne), így ettől a bizonyos moditól függött végülis, hogy mennyit véd az armor. Emiatt mondták, hogy megtartható a kis szintű item.

Fegyverek ugyanígy működtek (és fognak is), csak ugye a sebzéssel.

Visszaállítják, igen. Hatalmas a felháborodás, igen. Bevezették az új, buta rendszert az új buildben, igen.
  • Nephin
    Örülök, ha ezt tényleg visszaállítják.
  • N1ggA
    Ha jól tudom ez úgy megy, hogy a gear alapból csak armor valuet kap, és a statokat pedig 3-5 modifikációs slottal lehet módosítani. Nem tudom, ez hogy volt megolva, de gondolom minél nagyobb szint, annál nagyobb armor value, és annál több modifikációs slot. Gondolom max szinten már mindenképpen dobhatod ki a régi ruhádat, max annyi az előnye, hogy néhány szinttel több ideig lehet rajtad szintezés közben, nem?
    Persze nagyon jól hangzik így is a rendszer, és ha ezt meg akarják szüntetni, akkor basszák meg.
    De eszerint mégis visszaállítják a régi rendszert? Panaszkodnak az teszterek az új rendszerre? Egyáltalán bevezették már?
  • j0nNyKa
    Tulajdonképpen csökkentették a modik számát (globálisan a slotok számát, és a modifikálható itemek számát is), hogy egyszerűbb legyen a rendszer, így a mostani buildben egyszerűen.. kiesik a modifikálás az első ~20-30 szinten. Ezzel pl. egy az egyben áthúzták azt az állításukat, miszerint bármilyen gearben nyomulhatsz end game-ben, merthogy modikkal megfelelő erősségen tarthatod.

Na, ez lesz szépen visszaállítva release-re.

Ha egy az egyben visszaállítják a "régi" rendszert, akkor arról lesz szó, hogy level 1-től kezdve modification slotokkal (és azokba előre generált modification-ökkel) esnek ki az itemek. Minél jobb egy item (fehér < zöld < kék, stb.), annál több slot van benne, így pl. egy fehér itemben nem biztos, hogy van "Harness" slot, de az ugyanolyan szintű lilában már igen. Modik esnek rendesen, illetve quest rewardként is jönnek folyamatosan. Emellett nyilván craftolni is lehet őket.
  • N1ggA
    Ez a modificationös dolog hogy is van/volt/lesz? Lemaradtam róla.
  • j0nNyKa
    remélem, igazad van
    de nekem akkor is inkább úgy tűnt, hogy egyszerűen arról van szó, hogy ott tart a játék, ahol

olyan dolgokra basszák el az időt, minthogy a modification rendszert lebutították, hogy pistike is értse, jött a (teljesen jogos) felháborodás, hogy ez így szar, most arra megy el az idő, hogy visszacsinálják.. :/
  • sanyiiiii
    bocs, nem fejeztem ki magam túl jól, csak a hard modeokról beszéltem
  • cain
    mert tényleg tesztelésre használják a bétát, nem pedig az iparágban megszokott marketingcélokra. ergo bizony kaptok olyan stageket is, ahol funkcionalitások hiányoznak/deaktiváltak, vagy mert nincsenek benne (kód szinten), vagy mert egy másik modul másik stage-ével fognak működni, vagy mert nem lettek kijavítva, amire az adott alkamazás stage-ének ki kellett mennie a bétába. az, hogy egyáltalán ne lenne tesztelve, márcsak azért sem igaz, mert nem omlasztja össze a
    #1 szervert;
    #2 az adott területet;
    #3 az adott modult;
    #4 a klienst.
    így hasraütve mindenféle belsős infó nélkül ennyit tudok mondani.
  • j0nNyKa
    F&F ugyanazt teszteli perpill, mint a kintiek. Konkrétan az F&F teszter ismerős később tudott a racialokról, mint pl. Ti.

Belső teszterek valószínű, hogy előrébb járnak, de ennyivel? Nehéz elhinnem. De lehet, hogy csak én vagyok túl negatív.

Nekem azért furcsa ez, mert az új buildbe bekerült a 2-2 új insta, de totál pre-alfa állapotban, tele bugokkal, drop totál szar benne, bossok úgy ahogy működnek, de semmiképp sem végleges formában. Miért? Ha ennyivel előrébb jár a belső teszt, miért nem kaptunk egy közel-kész verziót, amit már csak alaposabban végig kell tesztelni, picit polírozni, és mehet a lecsóba? Ugyanezen az elven nem kéne már a külső tesztereknek az összes flashpointot látni / tesztelni?

Én inkább úgy látom ezt, hogy meg lett tervezve / el lett kezdve a 15 flashpoint, emellett meg lett mondva, hogy idén ki kell adni a játékot, és a 2 dolog nem feltétlenül van összhangban. De megint lehet csak én vagyok negatív, és pozitívan fogok csalódni.

sanyiiii: Ha ez így lenne, nem olyan állapotban lennének a flashpointok, mint amilyenben vannak.
  • sanyiiiii
    Simán, csak a mobok statjait meg a dropjait kell átállítaniuk meg esetleg 1-2 új bosst csinálni, sokkal kevesebb meló van benne mint ténylegesen új content készítésében.
  • N1ggA
    Kizártnak tartom, hogy mindegyiket megkapja a nagyközönség is. Kell valami meglepetés, az instákat meg teszteli a F&F
  • j0nNyKa
    Jahogy így értetted.......... :P

Na, egyébként én ebben nem tudok hinni. Tulajdonképpen rendesen letesztelve van 9 insta, azok is csak normal módban. Hogy ebből hogy lesz 2 hónap múlva 15 insta, normal, és hard módban egyaránt, rendesen, bugmentesen, kész állapotban... nos, szerintem sehogy.
  • cain
    és amikor pár hete én írtam arról, milyen könnyen lehet high-end contentet csinálni a már meglévő insták felhasználásából, akkor konkrétan le lettem idiótázva. =]
  • j0nNyKa
    A.j. Artiles: Will there be a "hardcore" difficulty for Flashpoints?

Daniel: Yes, all of the 15 announced flashpoints are also playable at end game with harder difficulty modes and end game gear.
  • N1ggA
    Devtrackerről:

At this time, we do plan on having "racial" abilities, but they will be cosmetic in nature. Think of them as "social" abilities or actions that your character is able to do based on their species.

We wanted to give you something special for your character based on species, but we did not want it to influence your choice in the sense that you would feel "I have to be a Twi'lek Consular because they get +5 Willpower."

So, active "racial" abilities are planned, but they won't affect your combat gameplay in any way.

We'll elaborate more in the future.

Na így mindenki megnyugodhat!
  • 1Darton1
    Én kötve hiszem, ez nem az a játék. Sőt, nem is igazán van már olyan, sem közönsége.
  • Boncmester
    Már írtam, hogy én nem akarok, de sokan majd biztosan.
  • 1Darton1
    Miért akarnál igazán hc lenni? Vagy bárki más.
  • j0nNyKa
    hja értem amit mondasz, és biztos lesznek gyorsabb runok

de én sosem éreztem kevésnek a cd-t, mivel ha elindulsz questelni, nem egyet csinálsz meg, hanem 3-4et, azokkal meg azért egy jódarabig elvagy

conversationok miatt meg főleg kicsúszol a fél órából
  • cain
    még.
  • j0nNyKa
    na jó, de minden group content több, mint fél óra :)
  • cain
    hehe, pedig de.
    az élmény, hogy nyugodtan elmehetek szarni, amíg a többiek javában visszafelé caplatnak a flashpointból/operationből, megfizethetetlen. /tapasztalat/
  • Boncmester
    Nyilván, nem arra gondoltam, hogy én velük akarnék játszani, hanem arra, hogy biztos sokkal több lesz néhány faj-kaszt kombóból, mint másokból, és az zavaró lehet. Ha pl a mittomén, consularok fele Twi'lek, az szerintem nem túl jó.
  • sanyiiiii
    "És tuti lesznek olyanok, ahogy Jonny is mondta, hogy nem veszik be a guildbe/groupba az embert, ha nem a legoptimálisabb kombóval jön."

Nyilván ezek a playerek azok akikkel ha nem vagy te is ilyen akkor amúgy sem akarsz együtt játszani. Ha meg igen, akkor meg úgyis mindegy, mert akkor úgyis olyan karakter fogsz indítani az 1% miatt.
  • j0nNyKa
    a rapid travel -5min-re gondolsz? az egy fél óra cds spell, ami bolygón belül tud bind pointhoz teleportálni, bolygók között nem működik, úgyhogy igazából.. szart se ér :)

de abban Nephinnek van igaza, hogy ez a lista nemhogy nem végleges, de elég összetákolt is, nagyjából a francia kliensből lett kifordítva guglival
  • cain
    RP. másrészről pedig igazán magas szinten csak a twi'lek bónuszának van értelme.