Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off téma😊Itt az új CW epizód.Az évad utolsó elõtti része.Trandoshan{gyíkarc😊} race rajongóknak ajánlom,tökéletes Bounty Hunternek való faj.

13:03-nál láthatjuk,hogy milyen könnyen elcsábulhatunk az Erõ Sötét Oldala felé,pedig nem manipulálta vagy befolyásolta senki a sötét oldal felé.A helyzet hozta ki belõle.Szegény Kalifa,a Sötét Oldalon még sokra vihette volna😞 <#sir>

itt nézhetitek😛adawan Lost vagy letölthetitek

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Imperial Agent armor progression trailer-t akarok! <#violent>

TDC Geronimo
Mind1 már megtaláltam. Graf, armorok jók nagyon, animok meg eszméletlen jók. Szinte kifolyik a képernyõrõl. Need...MOST :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
youtubes verziója nincs? Telóm nem szereti a flasht, melóba nagy gépen meg le van tiltva az swtor.com 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nice 😊
Rohadt jók a karakter animációk, fõleg a Jedi Sentinel-é. Alig várom a kis Sith Marauderemet 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Gorii
<#taps>

[HUN]Crassus
áááh fíínom!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nekem kuldtek meghivot, de valahgoy nem probaltam meg, jott a rift meg 1-2 single jatekkal toltam (nomeg eleg sok rosszat olvastam rola...: ( )

anti hero

már nincs béta, hivatalosan is megjelent.
lutrizni sem kell...f2p

[HUN]Crassus
juj tényleg! ,de valoszinüleg én már SWTOR-ig nem lutrizom😛😊

Itt van egy video amit neked csináltak:
troll

Jockey
Black Prophecy nevû játék most van béta fázisban és ûrharc..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gorii
swg ben eleg jo az urharc, nem egy nagy szam megcsinalni ha a soenek sikerult bionak is siman fog

[HUN]Crassus
ferinc ofc

Ez az utolsó 6-7 hozzászólás zseniális volt, hetek óta nem röhögtem ilyen jót.😊
Trollkodsz?
Még nem jött ki a játék, amennyiben mégsem trollkodsz.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Fenrir
Talán van már reloaded verzió.

A halál csupán a kezdet...

torrenten nézted? hátha...

Mért ti se tudjátok?
Fenrir
Ha sikerült leszedned akkor szólj nekünk is 😊

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!
Ezt honnan lehet leszedni?
Regeltem ide: http://www.swtor.com/
De ha ez am mmorpg ak valahonnan lelehet szedni egy klienset?!
De honnan??
hehe. ezt akartam írni. bár amilyen botok léteznek mostanság ezek a még buták is lesznek.

[HUN]Crassus
jaja épp akartam írni,hogy Xwing alliance óta semmi használható SW simulátor nemvolt:S pedig lenne rá kapás az tuti!

ha SWTOR siker lesz én eltudom képzelni,hogy rámennek az ûrharc/ûrben való questelés/felfedezés -re egy durca kiegészítõ keretében...
,de egy jóideig a miniûrgame is megteszi😛

Witcher
Ezeket a offline is gyûjtögetõ companionokat bot-nak hívják! 😄DD

Khabbas
2009 augusztusában röppent fel a hír, hogy úton az "x-wing vs tie fighter" remake, azóta méla csönd és hullaszag...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
az a "valami tökös ûrharc" egy komplett új játékot kívánna....olyan meg nem lesz sztem...

XenHai
Az utolsó rész azért nem fog be kerülni mert az már túlságosan is hc lenne ! Bár részemrõl oké lenne legalább lenne tétje az ûrharcnak..
A lenti sorokat olvasva jót nevettem mikor magam elé képzeltem a wow-on nevelkedettek üres tekintetét mikor megpróbálják elképzelni az AFK crafting/gathering értelmét. EVE-Online-ban ez már 2003-óta így megy. Meglátásom szerint a Bioware egy ahhoz hasonló rendszert akar létre hozni.

Más: Az ûrharccal kapcsolatban én.
Remélem a bio-sok majd egy kieg. keretében raknak be valami tökös ûrharcot. A mostanival sincs baj mint mini-game, de azért reménykedni lehet. Na meg ha igazán tökös Endgame-et akarnak akkor ûrharcban el lehessen veszíteni a hajónkat végleg, a rajta lévõ companionkkal és miegymással együtt és kezdhetné az ember újra a toborzást miegymást...😊
A jedik tudtommal pl a fénykardot is maguknak csinálják, ennyi erõvel más cuccokat is csinálhatnak, csak nem lenne ez probléma.

Én is olvastam ezt a Crew Skills kontra Darth Vader példálózást.Itt egy fórumozó írja de úgy kezdi,hogy õ hallotta egy BioWare-estõl,hogy
ezt mondta...Lehet egy vicc fejlõdött intézményé.Én kiadott hivatalos interjúban még nem láttam erre forrást persze lehet,hogy attól még van és mondtak ilyet.

Itt írnak mégCrew skill és Vader-el kapcsolatban de már teljesen mást.

Igaz vagy sem a TOR-ban SW vagy SI simán mehet farmolni,ami filmen tényleg hülyén nézett volna ki.De ne ragaszkodjunk mindenben a filmhez,mert azt elég nehéz lenne összehozni az MMO elemekkel minden területen.
------------------------------------------------------------------------
Ha nagyon elmélyülök a témában akkor egy Jedi-nek sem lehetne,nem rendelkezhet a Jedi Rend szabályzata szerint semmilyen saját tulajdonnal.

De szerintem a játékban ez nem fogja visszatartani a játékost,hogy Jedi karijával szét farmolja magát,új pazaak asztalt vagy bútorokat vegyen ûrhajójára,credit milliókat harácsoljon össze és fél napokat aukciós házban töltsön😊)

Azt vágom, csak úgy gondolom, hogy az lesz, hogy megmondod neki, hogy csináljon ezt meg azt, pl gyûjtögessen, de ha annak vége, akkor utána leáll, és nem tudsz neki több parancsot kiadni egyszerre. De majd meglátjuk. Lehet gyûjtöget amíg mást nem mondasz neki, de lehet, hogy csak addig, amíg 1-2-10-100 alapanyagot össze nem szed. Én úgy értelmeztem, ez a lényege a valós idõnek.

Svenhassel
Valóban, már emlékszem is egy videóra, amiben a companion foglalkozik a mobokkal, míg ezalatt a player gyüjtöget egy sandcravler közelében lévõ roncsban. My bad! De valamikor nem ezzel példálóztak Bioware-nél? Vgay én emlékszem rosszul? 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Tovább ragozom akkor.Tanult gathering skillünknek megfelelõen háromféle képpen gyûjthetjük(farmolhatjuk)össze a nyersanyagokat(hozzávalókat).

1.-az összetevõket a karakterünkel gyüjtjük össze
2.-az összetevõket a karakterünk és a kiválasztott(aktív)kompanionunk közösen gyûjti össze
3.-az összetevõket a passzív kompanionunk gyûjti össze.Ebben az esetben a kompanion elérhetetlenné válik amíg a feladatot elvégzi.Távolról is utasíthatjuk.
A kompanionok az összegyüjtött alapanyagokat tovább tudják alakítani vagy eladhatjuk õket.Némelyik társ jobb szakértelemmel rendelkezik bizonyos területen mint a többiek.Vette jól tolja a kincsvadászatot(crew skills->mission skills->treasure hunting(bonus)),ezzel érdemes õt megbízni.
A kincsvadászat(mission skills)ritka tárgyak megszerzését teszi lehetõvé.A diplomacy(mission skills)segítségével pedig a befolyásunkat növelhetjük valakiknél és ezálltal juthatunk hozzá értékes nyersanygokhoz.
A crew skills rendszernek fontos szerepe lesz a gazdaságban,az aukciós ház rendszerben,az endgame-ben.A szocializálódást is erõsíteni fogja ugyanis a ritka receptek és nyersanyagok megtalálása,elmondásuk szerint az eladók és vevõkre próbáltak koncentrálni.

A ritka és különleges felszerelések elkészítése szintén erõsíteni fogja a szocializálódást.Kivételes felszerelés elkészítéséhez több különféle szakértelem által gyártott,ritka tárgyakat is be kell szerezni.Ehhez megfelelõ kapcsolatokkal kell rendelkeznünk más játékosokkal.
Kompaniont gyártásra(crafting)szintén utasíthatjuk-Crafting Task-(távolról is)folyamat megkezdésére.
A TOR-ban a haverod nehogy má ezért fölkeljen xD.A kompanionok elvégzik a rájuk bízott feladatot akkor is ha kilépsz a játékból vagyis teljesen offline vagy.Crew skill vidi vége errõl szól,hogy lekapcsolja vilanyt,kilép,offline és a kompanionok meg dolgoznak tovább.Valós idõben megy a játék,attól,hogy kilépünk mennek tovább a történések <#duma>

ignorance is a bliss my friend
;d

anti hero

Torzonborz
hidegen hagy mit gondolsz rólam 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ha te nem erzekeled a kulonbseget pet es companion kozott, akkor a lelki szegenyek kozott foglak szamontartani ;d

anti hero

[HUN]Crassus
why your friend is a CUBE?!😄

Azt gondolom, hogy lényegesen nagyobb szerepük lesz a companionoknak és a velük való kapcsolatnak, hogy csak petnek hívjuk õket, de így is értjük 😊

Torzonborz
Mi ? Csak a pet craftolhat ? Játékos nem is ? Ez most hogy ?

Bocs nekem ez marad pet , rövidebb meg a lényeg ugyan az . 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gondolom olyan lesz majd, hogy kiadod az utasítást a companionnak, hogy "craftojjá!", az meg nekiáll csinálni, és néhány perc vagy néhány óra alatt legyárt valamit, aztán mondhatod neki, hogy csinálja a következõt. Gondolom a crafterek emiatt éjjel 3-kor föl fognak kelni, hogy elindítsák a következõ craftot, vagy ilyesmi, mint ahogy a haverom is mindig beállította az óráját akár az éjszaka kellõs közepére, ha a travianban éppen akkor tértek vissza a seregei, és megint ki lehetett õket küldeni, vagy mittomén 😊

[HUN]Crassus
Likeolom!

A csapatnak(ez a karakterünk és a max legtöbb öt kompanionjából áll)összesen max három CREW skill slot áll rendelkezésre.Ha úgy döntünk akkor akár mindhárom helyre tanulhatunk GATHERING(gyüjtökedõ)szakértelmet,amelybõl eddig négy létezik.
Amint összeszedtük a nyersanyagokat,kezdõdhet a gyártás vagyis a CRAFTING.Összesen hatféle crafting szakértelem van de csak EGGYET sajátíthatunk el.

Öt kompaniont bízhatunk meg crafting feladatokkal,ha jó viszonyban vagyunk velük(kompanion love/loyalty meter)gyorsabban végzik el a feladatot.A gyártási folyamatot elvégezhetik a hajónkon vagy az erre kijelölt helyeken.A receptek megtanulásában a játékosnak részt KELL venni de a JÁTÉKOS NEM CRAFTOLHAT csak a kompanionok.

Lesznek ritka receptek és nyersanyagok.Itt lép képbe a gazdaság,mert ezeket más játékosoktól is beszerezhetjük(Aukciós ház...stb).Bizonyos felszerelések elõállításához(Artifact)szintén szükségünk lesz más játékosok (álltalunk nem ismert)crafting szakértelmével legyártott értékes tárgyak.

Elfeledhetjük a szakértelmet és újra tanulhatjuk de közben a már megtanult receptek nem vesznek el.A crites craftitemek egyenértékûek is lehetnek a raiden megszerzett felszereléssel(vagyis lehet itt majd különlegesen jó cuccokat is gyártani)

A legjobb crafterek szerver szinten hírnevet szereznek maguknak.
Crew skillen belül lesz négy MISSION SKILLS is,eddig kettõrõl tudunk a diplomacy és a kincsvadászat.
Egy két érdekesség még,hogy kompanionunkal közös gyüjtögetés(gathering skill)közben ha már nem tudjuk hova tenni az összefarmolt cuccot akkor a szürke cuccokat rábízhatjuk kompanionra aki elviszi eladni legközelebbi értékesítõnek majd visszatér.

A biológiai implantátumok(van ezek gyártására is crafting skill)megjelenítése a karakterünkön ki-be kapcsolható lesz,csakúgy mint a sisak.
forrás 1,forrás 2
(#3459;Torzonborz):Nem a pet is craftolhat hanem CSAK a pet craftolhat és maradjunk inkább a companion vagy társ megnevezésnél.

(#3463;Svenhassel):A szitu az,hogy karakterünk elsajátíthat gathering skillt vagyis simán szedegethet a földrõl fém hulladékot vagy akár "kórót"is.

(#3465;XenHai):a Premium craft cuccok pár perc alatt is elkészülhetnek.A Prototype cuccok jóval hosszabb ideig készülnek és erõsségben és megjelenésben is kivételesebbek lesznek.A két kattintás már a prototype craft cuccoknál is felejtõs,annyival könnyebb az artifactnál,hogy nem kell az összetevõihez más játékos.

Az Artifact kategória pedig a raid cuccokkal fog vetekedni.Ritka alapanyagokból és más játékosok értékes craft tárgyainak(több féle craft tárgy)összetevõje.

a.carkey
És qurva jól meg volt csinálva.

A medve nem játék.

A kraft dolgot nagyon könnyen lehetne orvosolni többféle módon. Az egyszerûbb az hasonló lenne mint a daocban, azaz a questek és merchantok mondjuk 85%-os minõségû cuccokat árulnak, azaz páncélnál több sebzést kapsz be, fegyverrel kevesebbet sebzel, amivel simán el lehetne jutni max szintre csak nehezebben, lassabban. Míg a kraftos cuccok 90-100% minõségûek a szintedtõl és szerencsédtõl függõen, azaz kevesebb sebzést kapsz be és többet osztasz ki ergo gyorsabban halad(hat)sz. VALAMINT ez a % folyamatosan csökkenne a bekapott illetve kiosztott sebzés miatt, amit nem lehetne mindig az eredetire visszaállítani. Így folyamatosan lehetne a kraftereket foglalkoztatni még alacsony szinten is.

A másik lehetõség, hogy a fentieken túl hasonlóan mint EQ2-ben lenne egy játék a játékban, azaz még a kraftolás közben is skilleket kell használni mintha harcolna valaki (pl.: túlhevülés esetén hûtés skill stb.), amivel így nem megoldható az, hogy beállítok 50 db cucc legyártását majd elmegyek kakilni, hanem ott kell ülnöm végig és figyelni.

Összefoglalva ezek azok a dolgok amikkel a kraftnak és lenne valódi jelentõsége és még élvezet is lenne csinálni szerintem.

SWG-ben, CU és NGE elõtt nem voltak szintek. Ezt nem tudod megkerülni. Ahhoz hogy a kraft minden szinten élvezhetõ legyen, ami teljesen jogos, nem kivitelezhetõ, csak ha a fejlõdés lassú! Mondjuk 2-3 nap (bruttó) per szint. Ha a kraft nehéz akkor mondjuk egy item legyártása 1 hét. Minden szar begyûjtése, stb, ezalatt is lépsz két szintet, és már cseszheted, aminek nekiálltál.Wowban is volt pár fasza kraftolható kék item kis szinten, csak 10 szinttel magasabb helyekrõl lehetett beszerezni az árut. Oké, itt jön be a kereskedés a játékba.
Szummázva a véleményem, az swg craft tényleg jó volt, akárhogy is nézzük ott is high end volt a kraftolás, azzal a különbséggel, hogy ott a szintezés a szakmák felhúzása volt.

Buci
Kisebb nagyobb megszakításokkal 5 éve MMO-zom és mint sokan mások, nehezen viselem h még nem jelent meg a SW:TOR. Szóval elkezdtem keresni egy olyan free-to-play MMO-t ami leköt (akar a fene fizetni olyanért, ami csak helyettesíti az igazit).
Elég sokat kipróbáltam, de mind 1 kaptafára megy, és mind1ik nagyon könnyen megunható, nem beszélve a mikrotranzakciós rendszer unfair-ségérõl, amivel a pénzesebb emberek tápos karikat csinálhattak.

Nemrég viszont rábukkantam egy olyanra, ami minden eddigi tapasztalatom tulszárnyalta. 😊 Elsõre fura volt, de miután megszoktam a játékot, és felfedeztem a sok apró klassz dolgot, nagyon megszerettem.
Pár pl:
+ a pénzesebb emberek PvP-ben nem kapnak hatalmas elõnyt a f2p playerekkel szemben. A pénzedért a játékélményt növelheted sokféle módon de nem a statokat és stb. ÉLVEZHETÕ A F2P!
+VAN fõ story vonal!!! amiknél átvezetõ videók és pár NPC szövegel is
+Rengeteg érdekes quest
+már az alacsony szinttõl kezdve heroic csaták
+beépített winamp/iphone zenelejátszó stb.
Röviden rengeteg plusszt találtam benne, amit a TOR-nál is nagyon várok és sok olyan hiányzik belõle, ami másoknál nagyon zavart...

Nem tudom mennyire elfogadott ha most elmondom, mert nem reklámozni akarok. Viszont ha tényleg csak unod a mostani MMO-dat, és kipróbálnál vmi jót és ingyenest, akkor küldj egy privát üzit és elküldöm a linket a játék honlapjára, és egy MMOhut.com-os bemutatót.

Elnézést ha vkinek a lelkivilágába tapostam ezzel a posttal.

carpe diem

az a baj, hogy az mar "tul bonyolult" lenne ennek a konzolos (de)generacionak

amugy egyetertek.
mas: riftben (ahogy a wowban sem) szerintem tökéletesen ugyanúgy el van baszva, hgoy a kraftnak cska a maximális szinten (meg neadj isten az 1-10szinten van ertelme, hasznalhato ill eladhato cucc) a többi cucc 99,9%ban hasznavehetetlen, ergo semmi ertelme! ertelmetlen, idohuzas, agyfasz...
en nem azt mondom, hogy akkor kraftoljon mindenki maganak es ne a questekbol stb pvebol legyen meg a cucca, de ne is kelljen mar mindent kukazni amit legyartasz a min es max level kozott.
aionban annyi tetszett, hogy lassabb volt a szintezes (legalabbis nekem annak tunt) es ezert nem amortizalodott gyorsan a kozbenso szinteken szerzett, jelen esetben gyartott cucc. nomeg az esely a kek /lila targyak gyartasara, amik egyreszt tenyleg jok (jobbak voltak, ill szep summáért el lehetett õket adni, adott kis értelmet az egésznek.

miert nem lehet osszekotni a kellemest a hasznossal?! hat ezt nem sikerult egyik jateknak sem abszolvalnia...
kivancsi leszek a sw:torban mit alkotnak

na uff

anti hero

11 éve MMO-zom, játszottam legalább 10 MMO-val, de eddig az SWG-nek volt a legegyedibb, legjobb craft rendszere. Még a Vanguard craft rendszere volt kicsit más mint a többi, de ott meg a szintezés volt rohadt unalmas grind. A többi játékban, kezdve a WOW-tól a Riftig csak agyatlan total buta ovodásoknak való craft van.

De tegyük hozzá, hogy hiába jó a craft rendszer, ha a gyártható cuccok nem érnek semmit, nem veszi meg senki, mert a questekben jobb cuccot szerzel, mint amit crafttal megszerezhetsz. Az SWG-ben pont ez volt a vonzerõ, ott tökéletesen megvolt ez a ballance. Remélem itt is meg tudják teremteni a gyártás és a kereslet egyensúllyát. Mert szerintem ez legalább olyan fontos, mint a jó, egyedi craft rendszer.
Szerintem meg az igazán faja cuccokért itt is meg kell szenvedni, ha nem is kell fél évet várni, hogy legyen jó minõségû polymer!