60332
  • Agamemnon
    Jó a számláló, csak valaki pörgesse előre, úgy, hogy már csak 1 nap legyen a hátralévő idő :)
  • Bandras DaSilva #14277
    Nem fura az csak Wookie Life Day-nek kell hívni mint swgben és jó is lesz:). Ott minden nagyobb ünnepnek meg volt a kis swgs párja...mittumén júl4 körül empire day, valentin nap körül vmi ewok ünnep stb stb. mindig voltak eventek/badgek ezekhez kapcsolva.
  • Rubint
    Karácsonykor.
  • Rubint
    SWG-ben volt is.
  • N1ggA
    Bár Kashyyyk nélkül nehéz :(
  • N1ggA
    Van Star Warsos ünnep is ám!
  • Boncmester
    Igen, én is.
    Persze nem hinném, hogy az indulásnál még arra is lenne energiájuk, hogy karácsonyi eventet csináljanak, de majd jövőre :)
  • Evoluti0N
    :)
  • BoneDragon
    Karácsony flém!
    Amúgy én szerettem a különböző mmo-kba az ünnepi eventeket. Egy kis humort vittek a megszokott dolgokba. Sajnálnám, ha itt nem lenne hasonló.
  • TDC Geronimo
    Na úgy tűnik most se lesz beta hétvége :(
  • Boncmester
    Honnan veszed, hogy nem rakott bele karácsonyt? Max egyik film sem játszódik karácsonykor.
    Amúgy meg volt Star Wars Holdiay Special film :P
    És abba nem gondoltál bele, hogy a karácsonyfán a gömb díszek valójában pici csillogó halálcsillagok? Az égők pedig a lézer lövedékek fényét idézik, a csúcsdísz pedig egy fénykard. Ember, nem is tudod, honnan származik a karácsony... :D
  • Evoluti0N
    Várj, szerintem nem értjük egymást :D. Na szóval: van pölö: A hintázó pacik című fantasy MMO. Nincs Hintázó pacik könyv, film, semmi. Az egész hintázó pacik világ az MMO készítők ötlete, így ők dönthetik el, h legyen-e benne karácsony. Star Wars Lucas bácsi találmánya. Nem rakott bele értelemszerűen karácsonyt, így a játékban is furán mutatna.
  • 1Darton1
    A többi játék sem más kitalált világon alapulnak, hanem a sajátjukon. ;)
  • Evoluti0N
    "Olyan MMO játékoknál, amelyiknek saját kitalált világa"
    Értsd nem más kitalált világon alapul, mint Star Wars. Egy szóval se írtam, h a Star Wars nem kitalált.
  • Boncmester
    A Star Wars nem kitalált világ? :D
  • picket
    Csak nem sw(tor) holiday special??

• Omlás
    Ezt most elképzeltem :'D közben meg szürcsölgetik a tejecskét és mézes kalácsot majszolnak ?
  • Agamemnon
    Most miért, Ti nem tudjátok elképzelni, ahogy Darth Vader leül a karácsonyfa mellé és gyermekmeséket mesél? A sok kisgyerek meg izgatottan szuszog :)
  • Evoluti0N
    Olyan MMO játékoknál, amelyiknek saját kitalált világa van még belefér a karácsony, meg a többi ünnep, de egy Star Wars mmo-ban fura lenne a karácsony :)
  • picket
    Yoda lenne az egyik manó, mert ugye amcsiknak az is a karácsony része a Mikulással együtt (az nem tudom ki lenne, majd ti megmondjátok :p).
  • Omlás
    Ne is menjünk bele hátha valami BW kém itt gyűjti az ötleteket és a végén bele teszik a játékba
  • BoneDragon
    Yoda ugrana ki a dobozból!
  • Omlás
    Hát elég lol lenne szerintem is... Mit hozott a jézuska fénykardot b+... Nem kellenek az ilyen eventek ide!
  • zee21
    Nekem is valami olyasmi rémlik hogy karácsony,húsvét stb nem lesznek hanem
    csak SW-s ünnepek (bár ez nem tudom mit/miket takar valaki felvilágosíthatna :) SWG voltak ilyenek nem? )
  • Svenhassel
    Nekem valami olyasmi rémlik, hogy egy létező ünnep sem lesz benne, csak SW univerzumba illőek. De lehet tévedek.
  • Omlás
    :)
  • [HUN]Crassus
  • cain
    és még a CE-t is lemondod, igaz? :D
  • BoneDragon
    Látom megint jó a téma.
    Remélem lesz karácsonyfa a játékba, ha már előtte hozzák ki, mert ha nem meg sem veszem!
  • Kazagor
    Floppy music DUO - Imperial march

Remélem még nem volt.:)
  • Omlás
    Lehet skizofrén szegény de nem tudom sajnálni
  • Svenhassel
    Nekem az tetszik, hogy mint valami jó tudathasadásos úgy irkál, mintha egy másik személy lenne és mi sem történt volna. :D
  • Sir Quno Jedi
    Ő az. Már be is anyázott Cifunak privátba. Ezek semmiből sem tanulnak. :D
  • j0nNyKa
    nem lennék meglepődve, ha ez a False srác lenne megint
  • Sir Quno Jedi
    Alreg szegínke, majd visszajön, de meglepődnék, ha máris nem lenne pár tartalék regje készen (aka multireg). Az ilyenekből 12 egy tucat. Banmegkerülésért amúgyis rögtön ban jár, pláne ha nem húzza meg magát.
  • j0nNyKa
    "Mien" érdekes, hogy 1 hét reg után bannolva lettél :D
  • cain
    kinek a szín adja az értéket, másnak a használhatóság. eq2ben nagyon utáltam instákat farmolni olyan cuccokért, amik bőven verték a raidben esetteket (chocker, etc.), de megértettem, miért raknak ilyen nemcsak a raidzónák végére, hanem néhány instába is. mondjuk amire végre mindenkinek + a fontosabb altoknak is kiesett, addigra már hatökrös szekérrel is alig lehetett bevontatni oda, úgy megutáltuk.
  • Efrít
    Mien érdekes.Nem szidtam a játékot, mégis én lettem letrollozva, nem pedig ez a tirpák, drogos omlás, aki az igazi troll, mert egy beszológatós kis pöcs,aki mindenkinek beszól, csak mert.Most akkor menjek és jelentsem fel, hogy omlás szétkúrja a topicot?
  • Svenhassel
    Persze lesz különbség, csak így kissé elértéktelenedik a lila cucc nem? Bár ne legyen igazam...
  • zee21
    Nekem amúgy tetszett hogy esnek sima instákban is lilák nem csak endgame-ben. Persze nyílván nem olyan jók mint a hc raid endboss droppok de maga a tudat már felvillanyoz :)