Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
------------------------------------------------------------------------
Ami alosztály és AC-tõl függetlenül nem változik:
(Egyébbként megoldható lenne az alosztály(AC)válltás,mert) megerõsítették,hogy kaszton belül mindkét alosztálynak ugyanaz lesz a story és nem lesz külön alosztályra kihegyezett story és questek.
Ami alosztály és az AC választással megváltozik:
Ugyanazon kaszton belül a másik alosztályt,AC-t kipróbálni kb olyan mintha egy teljesen új kasztot indítanánk.Kaszton belül,alosztályonként más az engedélyezett armor típus,más a fegyverzet,karakter csapaton belüli szerepköre is megváltozik.
Én az agentet hoztam föl példának,mert azt favorizálom,de a többi kaszt hasonlóan sok felé talentolhat AC-n belül.Op/Agentnél lesznek mindenféle szondák pl.silences szonda,AOE szonda,ellenfelet üldözõ robbanó szonda,heal szonda.Távolsági harcot erõsíthetjük ha blaster rifle-val kapcsolatos skilleket erõsítjük,aki közelharcban szeretné jobban megállni a helyét az energy blade skillekre is talentolhat.
Stealth képességet még nem tudom,hogy technikailag és talentfán is lehet erõsíteni,mert csak annyit mondtak,hogy a lopakodás része is fejleszthetõ lesz.
És akkor az agent/sniper AC-t alosztályt még meg sem említettem,mert itt itt kismillió dolgot erõsíthetünk talentfán.Lopakodni ugyan nem tud de cover(fedezék) és ambush(rejtõzködés)képességei lesznek ami nem elhanyagolható,mert ezalatt immunissá válhat a charge és pull skillekre(smuggler hasonló ága szintén).Orbital Strike légitámogatást kérhet de akár offhealer irányba is mehet talentfán.
Nem ragozom végíg az összes kaszt alosztályt de pl.BH/Mercenary AC-n belüli variációt nézzük akkor itt is sok a talent lehetõség:talentfán erõsítheti a Dual Wield Guns képességeit vagy Missiles(többféle rakéta típus van)irányba is mehet,lesznek kifejezetten RDPS-t erõsítõ skilljei amire talentolhat és legutóbb közölték,hogy ebben az alosztályban fejlesztheti magát akár offhealernek is.
A két factions szembenálló de azonos szerepkörrel megbízott alosztályai,teljesen eltérõ képességekkel rendelkeznek.Ezért aki mondjuk egy BH/Mercenary után kipróbálja a Trooper/Commando-t(heavy blaster cannon,különféle gránátok...ra talentolhat)annak is az újdonság erejével fog hatni,hiába volt már hasonló alosztály karija.
A JK/Guardian(Tank AC)talentolhat AC-n belül heavy armort tovább erõsítõ skillekre de ha a DPS-t szeretné erõsíteni,ezen az ágon is van rá lehetõsége a single saber-t erõsítõ talentolással.Talentolhat még ebben az AC-ben leadership és party buffokra.
Ellentétben az SW/Juggernaut(Tank AC)a klasszikus warrior lesz.Nem osztogat buffokat,nem jótékonykodik hanem a single saber és armor talenten felül különbözõ Fear és Darkside Aurákra oszthatja talentpontjait.
A kaszt/faj kombókat meg,hogy még milyen race-k lesznek azt hagyjuk,mert ezekkel kapcsolatban utoljára tavaly nyáron kaptunk értékelhetõ infókat <#duma>#duma>
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Van valahol olyan táblázat ami leírja, hogy milyen kaszthoz milyen faj párosulhat? Engem konkrétan a chiss érdekelne, hogy az Imp. Agent-en kívül lehet-e még más is.
A halál csupán a kezdet...
A Wookiee bundás action bar dizájn nagyon ott van xDD és ha ilyen ledöbbent,meglepett arckifejezések,emote-ok is lesznek játékban ami vidikben meg screenshot-on vannak akkor a játékot úgy fogom kezdeni,hogy szét röhögöm magam😊
// Mindamellett persze, hogy jót lehet mosolyogni rajta 😊
Lehet most sokan utálni fognak a CW híreim miatt de közlöm,hogy ki tudom healelni magam <#vigyor>#vigyor>
Úgy látszik,hogy ez a hét a wookieek-ról szól,mert kijött a CW negyedik évad utolsó epizódja,amelyben szintén a wookieeké a fõszerep.A Wookiee sisak és vállvas nagyon pöpec.A harcmodoruk meg,Han Solo szavait használva "nem okos dolog feldühíteni egy wookieet".
Akit érdekel itt nézheti,itt meg töltheti
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Így AC-n belül is széles skálán fog mozogni a fejlesztés.Eldönthetjük,hogy heal,szondák,blaster rifle,energy blade
képességeket vagy variációkat fejlesztjük.Gondolom a többi kasztoknál hasonló lesz a szitu(AC-n belül) és többfelé variálhatjuk a képességeket,annak függvényében hogy milyen szerepet kívánunk karinknak.
Mondjuk így elég nehéz lesz tökéletes balancét alkotni.Ha eljátszom a gondolattal,hogy egy Op/Agent ami pl.heal és közelharcra van talentolva szemben egy JK-val,nem fogadnék a JK gyõzelmére.
Persze JK szemszögbõl is megnézhetjük.A JK armor progression vidiben tisztán látszott,hogy a JK/Guardian(tank)ága gyakorlatilag(pedig képkockánként néztem végig)az összes lövedéket kivédte,pedig komoly sorozatokat is lõttek rá.
A JK/Sentinelt(DPS)ellenben minden lövés eltalálta.Gondolom viszont nem kis DPS-t tol.Nekem a JK Sentinel-rõl a Klónok Támadása film ugrik be mikor az ifjú Anakin,mindkét kezében fényszablyával rátámad Dooku Gróf-ra😊
Nem is értem,hogy az Agent népszerûségi indexe miért ilyen alacsony.Nekem egyre jobban bejön.Ellenben ezen a fórumon és más fórumokon meg még inkább az SI nagyon a topon helyezkedik el.Úgy tûnik,hogy a (nagy)többség életerõ elszívás és villám szórni(és szoknyában rohangászni<#mf1>#mf1>)akar.
Jah és hallottátok,hogy lehet majd duelezni egymással.Bakker nem tudtam mi hiányzik,tiszta ingyen cirkusz lesz.Nem mintha nem csináltam volna csak annyira nem gerjedtem rá.Viszont ismertem olyanokat akik órákon keresztül dueleztek <#conf>#conf>
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
anti hero
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
13:03-nál láthatjuk,hogy milyen könnyen elcsábulhatunk az Erõ Sötét Oldala felé,pedig nem manipulálta vagy befolyásolta senki a sötét oldal felé.A helyzet hozta ki belõle.Szegény Kalifa,a Sötét Oldalon még sokra vihette volna😞 <#sir>#sir>
itt nézhetitek😛adawan Lost vagy letölthetitek
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Rohadt jók a karakter animációk, fõleg a Jedi Sentinel-é. Alig várom a kis Sith Marauderemet 😄
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
anti hero
lutrizni sem kell...f2p
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Még nem jött ki a játék, amennyiben mégsem trollkodsz.
Ezt honnan lehet leszedni?
Regeltem ide: http://www.swtor.com/
De ha ez am mmorpg ak valahonnan lelehet szedni egy klienset?!
De honnan??
ha SWTOR siker lesz én eltudom képzelni,hogy rámennek az ûrharc/ûrben való questelés/felfedezés -re egy durca kiegészítõ keretében...
,de egy jóideig a miniûrgame is megteszi😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870