Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mintha betervezném a vásárlást 😊

Jézusom, láttam már pár képet ebbõl, de ez a #3540 ez nagyooon gáz! Végén még tényleg igaz lesz, kapunk egy World of Shitcraft-ot SW skinnel 😊

Pluskast
Adják már ki!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Talent pont újra elosztási lehetõség lesz AC-n belül de AC váltásra nem lesz mód.Ugyanakkor azt is mondták,hogy a játék megjelenése után a jövõben ez még változhat.
------------------------------------------------------------------------
Ami alosztály és AC-tõl függetlenül nem változik:

(Egyébbként megoldható lenne az alosztály(AC)válltás,mert) megerõsítették,hogy kaszton belül mindkét alosztálynak ugyanaz lesz a story és nem lesz külön alosztályra kihegyezett story és questek.

Ami alosztály és az AC választással megváltozik:

Ugyanazon kaszton belül a másik alosztályt,AC-t kipróbálni kb olyan mintha egy teljesen új kasztot indítanánk.Kaszton belül,alosztályonként más az engedélyezett armor típus,más a fegyverzet,karakter csapaton belüli szerepköre is megváltozik.
Én az agentet hoztam föl példának,mert azt favorizálom,de a többi kaszt hasonlóan sok felé talentolhat AC-n belül.Op/Agentnél lesznek mindenféle szondák pl.silences szonda,AOE szonda,ellenfelet üldözõ robbanó szonda,heal szonda.Távolsági harcot erõsíthetjük ha blaster rifle-val kapcsolatos skilleket erõsítjük,aki közelharcban szeretné jobban megállni a helyét az energy blade skillekre is talentolhat.
Stealth képességet még nem tudom,hogy technikailag és talentfán is lehet erõsíteni,mert csak annyit mondtak,hogy a lopakodás része is fejleszthetõ lesz.

És akkor az agent/sniper AC-t alosztályt még meg sem említettem,mert itt itt kismillió dolgot erõsíthetünk talentfán.Lopakodni ugyan nem tud de cover(fedezék) és ambush(rejtõzködés)képességei lesznek ami nem elhanyagolható,mert ezalatt immunissá válhat a charge és pull skillekre(smuggler hasonló ága szintén).Orbital Strike légitámogatást kérhet de akár offhealer irányba is mehet talentfán.
Nem ragozom végíg az összes kaszt alosztályt de pl.BH/Mercenary AC-n belüli variációt nézzük akkor itt is sok a talent lehetõség:talentfán erõsítheti a Dual Wield Guns képességeit vagy Missiles(többféle rakéta típus van)irányba is mehet,lesznek kifejezetten RDPS-t erõsítõ skilljei amire talentolhat és legutóbb közölték,hogy ebben az alosztályban fejlesztheti magát akár offhealernek is.

A két factions szembenálló de azonos szerepkörrel megbízott alosztályai,teljesen eltérõ képességekkel rendelkeznek.Ezért aki mondjuk egy BH/Mercenary után kipróbálja a Trooper/Commando-t(heavy blaster cannon,különféle gránátok...ra talentolhat)annak is az újdonság erejével fog hatni,hiába volt már hasonló alosztály karija.
A JK/Guardian(Tank AC)talentolhat AC-n belül heavy armort tovább erõsítõ skillekre de ha a DPS-t szeretné erõsíteni,ezen az ágon is van rá lehetõsége a single saber-t erõsítõ talentolással.Talentolhat még ebben az AC-ben leadership és party buffokra.

Ellentétben az SW/Juggernaut(Tank AC)a klasszikus warrior lesz.Nem osztogat buffokat,nem jótékonykodik hanem a single saber és armor talenten felül különbözõ Fear és Darkside Aurákra oszthatja talentpontjait.
A kaszt/faj kombókat meg,hogy még milyen race-k lesznek azt hagyjuk,mert ezekkel kapcsolatban utoljára tavaly nyáron kaptunk értékelhetõ infókat <#duma>

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Fenrir
Így sokadik átnézésre úgy néz ki, hogy nálam az Imperial Agent lesz a befutó. Az Operative specializáció elsõre tetszetõs, késõbb azért lesz valamilyen respec lehetõség, hogy kipróbálhassa a játékos a másik ágat is?

Van valahol olyan táblázat ami leírja, hogy milyen kaszthoz milyen faj párosulhat? Engem konkrétan a chiss érdekelne, hogy az Imp. Agent-en kívül lehet-e még más is.

A halál csupán a kezdet...

A Wookiee bundás action bar dizájn nagyon ott van xDD és ha ilyen ledöbbent,meglepett arckifejezések,emote-ok is lesznek játékban ami vidikben meg screenshot-on vannak akkor a játékot úgy fogom kezdeni,hogy szét röhögöm magam😊

Gorii
imp wukival irtanam a rebel wukikat 😊

Agamemnon
Ahogy a hivatalos oldalon kommentálták többen is, amennyiben már megjelent volna, vagy lenne végleges megjelenési dátum, úgy vicces lenne pénteki frissítésnek, de jelen helyzetben inkább csak siralmas...

// Mindamellett persze, hogy jót lehet mosolyogni rajta 😊

Pont erre számítottam így Ápr.1-én😊Vidikben minden race,Wookiee dialektust használ és úgy is viselkednek mint egy Wookiee<#nevetes2>

Lehet most sokan utálni fognak a CW híreim miatt de közlöm,hogy ki tudom healelni magam <#vigyor>

Úgy látszik,hogy ez a hét a wookieek-ról szól,mert kijött a CW negyedik évad utolsó epizódja,amelyben szintén a wookieeké a fõszerep.A Wookiee sisak és vállvas nagyon pöpec.A harcmodoruk meg,Han Solo szavait használva "nem okos dolog feldühíteni egy wookieet".

Akit érdekel itt nézheti,itt meg töltheti

Svenhassel
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy: Wyaaaghh ma Garrrhh ghh wa-gwah! 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Agamemnon69
Kint a hatalmas friss hír 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Nekem a Sith Warrior mellett leginkább az Imperial Agent jön be, de még kíváncsi leszek, milyen lesz a két ág közötti különbség. Bár valószínûleg több kasztot is végig fogok majd próbálgatni, de a mainem szerintem e kettõ közül lesz valamelyik 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Hát ez óriási az Agent,operative ágon elsajátíthat többféle energy blade közelharcos skillt<#vigyor>(Ráadásul a healer ága is ebben az AC-ben található).Persze ettõl még nem lesz közelharcos de aki ezt a részét fejleszti az mindjárt jobban megállja helyét a közelharcban.

Így AC-n belül is széles skálán fog mozogni a fejlesztés.Eldönthetjük,hogy heal,szondák,blaster rifle,energy blade
képességeket vagy variációkat fejlesztjük.Gondolom a többi kasztoknál hasonló lesz a szitu(AC-n belül) és többfelé variálhatjuk a képességeket,annak függvényében hogy milyen szerepet kívánunk karinknak.
Mondjuk így elég nehéz lesz tökéletes balancét alkotni.Ha eljátszom a gondolattal,hogy egy Op/Agent ami pl.heal és közelharcra van talentolva szemben egy JK-val,nem fogadnék a JK gyõzelmére.

Persze JK szemszögbõl is megnézhetjük.A JK armor progression vidiben tisztán látszott,hogy a JK/Guardian(tank)ága gyakorlatilag(pedig képkockánként néztem végig)az összes lövedéket kivédte,pedig komoly sorozatokat is lõttek rá.

A JK/Sentinelt(DPS)ellenben minden lövés eltalálta.Gondolom viszont nem kis DPS-t tol.Nekem a JK Sentinel-rõl a Klónok Támadása film ugrik be mikor az ifjú Anakin,mindkét kezében fényszablyával rátámad Dooku Gróf-ra😊
Nem is értem,hogy az Agent népszerûségi indexe miért ilyen alacsony.Nekem egyre jobban bejön.Ellenben ezen a fórumon és más fórumokon meg még inkább az SI nagyon a topon helyezkedik el.Úgy tûnik,hogy a (nagy)többség életerõ elszívás és villám szórni(és szoknyában rohangászni<#mf1>)akar.
Jah és hallottátok,hogy lehet majd duelezni egymással.Bakker nem tudtam mi hiányzik,tiszta ingyen cirkusz lesz.Nem mintha nem csináltam volna csak annyira nem gerjedtem rá.Viszont ismertem olyanokat akik órákon keresztül dueleztek <#conf>

Agamemnon69
Nem mintha valami hatalmas update-re számítanék... persze lehet, hogy bejelentik, hogy miként fejlõdik a companion hajstílusa lvl 10 és lvl 13 között....

Khabbas
4-6 elõtt nem szokott jönni.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Agamemnon69
Pénteki update?

készítõk is rifteznek kicsit, nyugi

anti hero

[HUN]Crassus
1 hónapja semmi hír😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

N1ggA
Szerintem is 😄

Spread De Love!

Fenrir
Havidíjas lesz.

Svenhassel
Szerintem a Black Prophecy-re gondolt.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

mijki
a tor nem f2p lesz vagy igen?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jockey
f2p lesz...szal sokat nem kell aldozni erte..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Off téma😊Itt az új CW epizód.Az évad utolsó elõtti része.Trandoshan{gyíkarc😊} race rajongóknak ajánlom,tökéletes Bounty Hunternek való faj.

13:03-nál láthatjuk,hogy milyen könnyen elcsábulhatunk az Erõ Sötét Oldala felé,pedig nem manipulálta vagy befolyásolta senki a sötét oldal felé.A helyzet hozta ki belõle.Szegény Kalifa,a Sötét Oldalon még sokra vihette volna😞 <#sir>

itt nézhetitek😛adawan Lost vagy letölthetitek

Imperial Agent armor progression trailer-t akarok! <#violent>

TDC Geronimo
Mind1 már megtaláltam. Graf, armorok jók nagyon, animok meg eszméletlen jók. Szinte kifolyik a képernyõrõl. Need...MOST :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
youtubes verziója nincs? Telóm nem szereti a flasht, melóba nagy gépen meg le van tiltva az swtor.com 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nice 😊
Rohadt jók a karakter animációk, fõleg a Jedi Sentinel-é. Alig várom a kis Sith Marauderemet 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Gorii
<#taps>

[HUN]Crassus
áááh fíínom!😊

nekem kuldtek meghivot, de valahgoy nem probaltam meg, jott a rift meg 1-2 single jatekkal toltam (nomeg eleg sok rosszat olvastam rola...: ( )

anti hero

már nincs béta, hivatalosan is megjelent.
lutrizni sem kell...f2p

[HUN]Crassus
juj tényleg! ,de valoszinüleg én már SWTOR-ig nem lutrizom😛😊

Itt van egy video amit neked csináltak:
troll

Jockey
Black Prophecy nevû játék most van béta fázisban és ûrharc..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Gorii
swg ben eleg jo az urharc, nem egy nagy szam megcsinalni ha a soenek sikerult bionak is siman fog

[HUN]Crassus
ferinc ofc

Ez az utolsó 6-7 hozzászólás zseniális volt, hetek óta nem röhögtem ilyen jót.😊
Trollkodsz?
Még nem jött ki a játék, amennyiben mégsem trollkodsz.

Fenrir
Talán van már reloaded verzió.

torrenten nézted? hátha...

Mért ti se tudjátok?
Fenrir
Ha sikerült leszedned akkor szólj nekünk is 😊

Sziasztok!
Ezt honnan lehet leszedni?
Regeltem ide: http://www.swtor.com/
De ha ez am mmorpg ak valahonnan lelehet szedni egy klienset?!
De honnan??
hehe. ezt akartam írni. bár amilyen botok léteznek mostanság ezek a még buták is lesznek.

[HUN]Crassus
jaja épp akartam írni,hogy Xwing alliance óta semmi használható SW simulátor nemvolt:S pedig lenne rá kapás az tuti!

ha SWTOR siker lesz én eltudom képzelni,hogy rámennek az ûrharc/ûrben való questelés/felfedezés -re egy durca kiegészítõ keretében...
,de egy jóideig a miniûrgame is megteszi😛

Witcher
Ezeket a offline is gyûjtögetõ companionokat bot-nak hívják! 😄DD

Khabbas
2009 augusztusában röppent fel a hír, hogy úton az "x-wing vs tie fighter" remake, azóta méla csönd és hullaszag...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
az a "valami tökös ûrharc" egy komplett új játékot kívánna....olyan meg nem lesz sztem...