60332
-
#14078 ohh a végén már Mikire kijön:) -
#14077 :o -
#14076 bekerültek a racialok a játékba, lista holnap (ma) -
Pacho #14075 Meg az instance invade is elérhető legyen! -
#14074 Nem lesz itt gond endgame tartalommal se megjelenéskor. Úgy néz ki kapunk 15 flashpointot, legalább 2 raidet, open world pvp zónát stb. Csak jönne már :) -
#14073 Miért van mindenki megáldva a grafikával...? Szerintem nagyon is ütős XD és hangulatos én se vagyok öreg 25 évesen de ez akkor se csúnya akárhogy is nézem :) Nem akarok találgatni de csak nem a Crysison nőttél fel?? XD -
#14072 sztem max olyan fpben vagy bgn ahol be kell törni egy kaput vagy kiiktatni egy shield generatort(pl wow sota bg) -
#14071 Itt Van valós HD-ban. -
#14070 Nincs azzal a graffal semmi gond, főleg mozgásban :) -
#14069 odabasz súlyosan (pedig a grafó kiritikán aluli szint manapság, de a hangulat fasza) -
Nephin #14068 De, Európában. Megváltoztatták, most mindenhol december 20. -
#14067 dec20? nem 22 volt? -
#14066 Thx. Nagyon fasza. -
#14065 -
#14064 Valaki be tudná ide embeddelni az új trailer youtubes verzióját? Telón vagyok azt azért kellene thx -
#14063 Ebben a videóban csak nekem tűnt fel, hogy voltak harci járművek? Lehet, hogy használhatóak lesznek? -
#14062 http://swtor.frostshock.eu/2011/10/14/swtor-a-revju-2-kliens-es-teljesitmeny/ -
#14061 New Operations Game Systems Page -
Nephin #14060 Európában is december 20 a megjelenés! -
#14059 Külsődet befolyásolja a dark side/light side pontjaid -
LaCz #14058 Ja, azt néztem én is. Raidekről is mondhatnának valamit.
Ez a 15 amúgy bőven elég, ha lesz heroic fokozat. -
#14057 Na 15 fp lesz indulásra -
#14056 benéztem bocsesz -
#14055 http://www.gamespot.com/pc/rpg/star-wars-the-old-republic/video/6324932/comic-con-2011-panel-star-wars-the-old-republic--join-us-it-is-your-destiny
-
heesh #14054 http://www.newsarama.com/ny-comiccon-2011.php
hirtelen ezt találtam, de hogy itt lesz-e SWTOR panelje, passz -
LaCz #14053 20 perc múlva kezdődik swtor panel NYCCn, van valahol livestream? -
Nephin #14052 Még csak fél hét van, ráadásul new yorki hétvége. -
Boncmester #14051 Ma nincs pénteki frissítés, v micsoda? -
Boncmester #14050 Lehet, hogy csak a béta miatt, de én sem néztem, és lehet amúgy se nézném, viszont a szerepjáték feeling miatt sokszor úgy válaszoltam, hogy mi lehet, ami vette-nek tetszik, azok közül, amiket amúgy válaszolna a karakterem. -
#14049 Én értem, hogy fél nap (mondjuk, legyen), és kívánom, hogy legyen igazad. Csak picit túl sok az a dolog, amit ilyen pletyka (/tény) szinten közölnek, és 2 hónappal megjelenés előtt 0 a valóságalapja. Nem lehúzni akarom a játékot, mert kurvajó, csak annyi csodát ígérnek, amennyit esélytelen teljesíteni.
Egyébként az affli csík nem 100-as érték, hanem több tízezres.
Mondom, nem vészmadárkodni akarok, csak elképzelem, hogy úgy állsz hozzá, hogy milyen izgi lesz figyelni az affli csíkot, és milyen király lesz, amikor nő, és ezzel jobban szeret a kompanionod, és minden rózsaszín. Aha hát nem. Én kb. 2x néztem rá az affli csíkra, mivel semmit nem számít. -
#14048 Szerintem is 50-es epic cuccnak lesz hosszab craft ideje bizonyos ritka recepteknél. Amit még nem nagyon tudnak tesztelni gondolom. -
Boncmester #14047 Felteszem, a bétában nem akartak olyan hosszú craftidőket csinálni, meg ugye függ attól is, milyen ritka cucchoz szerzel receptet. -
Boncmester #14046 Most komolyan, ez mekkora programozás szerinted? Asszem 1-től 100-ig mehet a kapcsolatod a companionoddal, és mondjuk beleteszik, hogy 10 kapcsolati pontonként 1%-al gyorsabban craftoljon. Ez olyan 5 perc körüli programozás, teszteléssel együtt meg mondjuk fél nap, aztán majd a bétások tovább tesztelik, és ha valami gáz lenne, javítják. -
#14045 aha, ez a "még beletehetik" egy kicsit túl sok dologra van már ráhúzva :)
nekem 400-as armsmech-kel a leghosszabb craft idő olyan 15 perc volt, de.. mind1, meglátjuk -
#14044 mara vagy jugger -
Ez milyen kaszt? -
#14042 Igen, te csak gyujtogetsz, a companion meg craftolhat, illetve mission-okre mehet. -
#14041 Szerintem is berakják megjelenésre. A craft gyorsításnak tényleg van értelme ha van olyan item amit 1 napig craftolna :D Más mmo-ban is volt hasonló de mivel ott nem volt offline craft ott a cd volt pl 13-24 óra. Nem tom SWTOR-ban van olyan item craftban amin cd van ?? Mondjuk ezek olyan dolgok amik 100x változhatnak megjelenés után is :D
Ja másik kérdés. A saját karakteremmel csak gyűjtögethetek az itemeket csak companion gyárthatja le?? -
Boncmester #14040 Még betehetik 3x a következő két hónapban. Csak egy változót kell beletenni a craftinghoz, azt joccakát. -
#14039 jaja, csak semmi sem igaz belőle :)
de megintcsak szuperjól hangzik, és ez a lényeg, nem?!