60332
-
hordanee #14318 Hát igen, bejelentik az új wow kiegészítőt, ahol már undead-el is indíthatsz paladint, és a sárkánnyal már hátrafelé is lehet majd repülni! Egyből rááll mindenki arra inkább! :) -
Robe77 #14317 -
#14316 eddig minden major patch-nél 2 és 3 hét között volt offline a szerver, most nem írtak egyelőre semmit, akár kevesebb is lehet
előző nagy patch szeptember 23, nincs 1 egész hónapja, hogy kijött -
Boncmester #14315 Azért felteszem a patchert konfigolgatni ilyen nagyobb változások esetén is meló, hogy minden jól menjen föl, de passz, olyat még nem csináltam. Mindenesetre ha igen, akkor biztos könnyebb nekik fölpakolni az új verziót egyben, azt csá.
Én amilyen hibákat láttam, azokat lazán kijavíthatják 2 hónap alatt, amiket hiányoltam a játékból, azokat meg beletehetik ezalatt, mert kis dolgok. -
#14314 Néztem megint lesz 1-3 hét előreláthatólag mire elindul az új build? Mi tart amúgy nekik eddig? :) kíváncsi leszek mik változtak, gondolom nem kis dolgok, ha megint teljes kliens csere kell. Mikor is jött az előző, 2 hónapja? Ha így haladnak launchra tényleg agyonpolírozott verziót hoznak ki. Nekem a múltkori beta hétvégés kliensel se volt már különösebb problémám bugok tekintetében. 1 hónap max szerintem és NDAt is feloldják. -
#14313 haha megint megjött az idióta
mondjuk jogos, vagy 2 napja nem volt flém / balfasz ember a topicban, ezen azért muszáj változtatni :D
ki kéne próbálni, hogy valaki(k) behány(nak) valami hasonló ipari faszságot pl. a wow topicba, hátha akkor oda tolódnának át az ilyen arcok trollkodni
na, ki meri megcsinálni ?! :D -
Boncmester #14312 Szokott ez durvább is lenni... -
#14311 Ez aztán az értelmes hozzászólás :)) -
Boncmester #14310 Szerintem a biztonság kedvéért kerüld el ezt a topicot a következő 10 évre.
Thx, bb! -
#14309 szerintem a biztonsag kedveert zarjatok be a topicot legalabb a hetvegere, mert a blizzcon utan ki tudja mi lesz a jatekkal meg azokkal akik eddig ezt vartak. -
Boncmester #14308 1 hét szabit a két ünnep között amúgy is kötelező kivennem, ezen kívül van még 2 hét, amit a következő két hónapban ki kell vennem, tehát miért ne időzítsem úgy? :) -
#14307 Mondjuk, pöröghetne gyorsabban az a piros számláló ami még csak 60-at mutat :( -
gavor #14306 A rendszerük megőrzi a vásárlásokat a neved és lakcímed alapján ki tudnak keresni, szerintem ebből nem lesz gond.
-
#14305 Lehet, hogy nem a játék miatt veszi ki a szabit csak pont egybe esik a megjelenés a hosszú szabival -
#14304 Jó vannak kivételek, tavaly karácsonykor én is végig melóztam, de hát egy játék miatt... :) -
#14303 Elhiszem -
#14302 Neked, de nekem 24-én éjszakás műszak pl. Mondjuk az nem Karácsony, de akkor sem esik jól :) -
#14301 Hát tőlem akármilyen játék jöhet, tuti nem vennék ki miatta szabit. Amúgy is karácsony lesz, másfél hét pihenés. :) -
#14300 Én esti suliba járok és csak szombaton kell bemennem, szal ebből a szempontból szerencsés vagyok :):D -
#14299 Ha esetleg elfogy megveszem Origin-en. -
Boncmester #14298 Igen, szerintem is így van. Bár annyit tuti rendelnek, ahányan előrendelték, szóval azon felül is lesz valszeg.
Na már kevesebb, mint 60 nap, és elintézve 3 hét szabi zsinórban, hihi :) -
#14297 Hm, én úgy hallottam hogy azok kapnak biztosan egy példányt akiknek megvan a számla .... -
#14296 Nekem az a nagyobb problémám, hogy szerintem kidobtam a számláját és emiatt nem tudom majd beszámítani az árába a preorder-t :P -
#14295 Reggelt mindenkinek:) nekem lenne egy hülye kérdésem.. Még júliusban megvettem a pre-ordert.. a cd galaxisban, majd fognak szólni ha megjön a teljes? vagy egyáltalán félreraknak nekem 1 darabot? vagy hogy működik ez, félek hogy nem marad :D:D -
#14294 Jonny a turkáló -
#14293 hat en hogy most turkalok az asset file-okban:
igazabol ezek egy kurvanagy xml adatbazist, es raw datat (texturak, hangok, etc.) alkotnak szetdarabolva
gondolom most annyi minden valtozik 2 build kozott, hogy esszerubb, es biztosabb ujra lehuzni az egeszet, mint vegigpatchelni a file-okat
de mondjuk nyilvan ez csak tipp, lehet itt annyi hulyeseg a hatterben
majd ha kijott az build, ugyis latjuk a patch notes-t, abbol okosabbak leszunk -
cain #14292 effektíve nincs túl sok haszna azt nézegetni, hogy az egyik béta buildet fel tudja-e patchelni a launcher a másikra. annak viszont igen, hogy nem felejtődött-e aki valami, ami miatt nem lehet egy clean installt csinálni. a bf3 meg a blizzcon jó dolog, de saját magukkal csesznének ki, ha játszanák a polkorrektet. -
#14291 Hello Testers!
We are preparing to deploy a new build of the game! At 12:01AM CDT Austin (6:01 London, 7:01 Paris/Berlin) on 10/22, we will be bringing the servers down as part of the deployment process. We will update the stickies in this forum to keep you informed about when the servers will be available again.
NOTE: You will not receive an end-of-test e-mail OR a new invitation. You must check the forums for further information about when the test will begin again. Thank you!
As a part of the deployment of this new build, all existing characters will be wiped, and all testers will be required to uninstall and re-download the client.
Eh.. miket változtatnak ezek, hogy állandóan újra kell szedni a klienst. Miért nem lehet simán patchelni? Valószínű ezért nem volt beta hétvége mos. Viszont jó barmok, ha köv hétre időzítik, mikor jön a BF3. Na mindegy azért egy inviteot elfogadnék :D -
#14290 Úgy néz ki a sajtó alól feloldják az embargót, pont blizzcon idején. Milyen meglepő. Kíváncsi vagyok NDA-t mikor szüntetik meg. -
#14289 IGN has been tooling around in the Old Republic beta for the last week or two, and we're just about ready to spew forth (in the best way possible) a whole heap of information. Tomorrow at 9 AM Pacific you can look forward to a pile of new content. Then starting Monday (the 24th) and lasting through to Friday (the 28th) we'll be posting a brand new Old Republic article every. Single. Day. -
#14288 Naponta 7 oldalt csak, és akkor a megjelenésig elleszünk vele, illetve nem biztos, hogy többet kibírunk egy nap az énekhangodból :) -
#14287 Majd felénekelem neked a 430 oldalas fatal alliancet :D -
#14286 ? mivan? Nordrassil? Armen? azokikazok? -
1Darton1 #14285 Hová van ilyen írva? -
mgerihun #14284 Csinálj belőle hangos könyvet magyarul -
mgerihun #14283 Komolyan mondom vicc !!! Crassussal aki kever azt pls hagyja abba, ezen a fórumon mgerihun néven vagyok, máshol Armen
Állítólag anno egy klánban voltam vele Nordrassilon, de ilyen néven nem ismerős csak innen, erről a fórumról. Szóval kéretik negatív kapitánnyal nem azonosítani Armen-t és a Nemesis klánt -
#14282 Na megjött a Decieved is, kb. 1,5 hét alatt kihozták.
Mondjuk ez kb. fele olyan hosszú (és vastag), mint a Fatal Alliance, de mind1, swtor ezis :) -
Boncmester #14281 A remény hal meg utoljára :D -
#14280 nem egy nap múlva.. :P -
Boncmester #14279 Nyugi, lesz headstart :D