60332
-
#14038 Na ez így király!! -
#14037 http://www.swtor.com/news/blog/20101203
"...Companions are much more than just a block of stats to be ordered around, of course. In true role-playing fashion, what your companions think about you will affect how motivated they are to work for you. Companions with high affection will have their ability to perform crafting tasks greatly improved. For example, a companion with high affection can craft items faster – this becomes really significant when crafting tasks can take hours or even up to a day to complete!..." -
#14036 Jobban is craftolnak majd elvileg. -
#14035 Szerintem főleg, vagy csak RP miatt lehet "fontos". Régen még úgy volt, hogy akár el is vesztheted a companionjaidat, de ezt az opciót kivették. -
#14034 Addig sajnos nem jutottam el, hogy szintet is lépjen a kapcsolatom vele, gyanítom, hogy valamilyen bónuszt kap érte a harci képességeire vagy én kapok tőle bónuszt.
Mondjuk biztos van itt más aki ezt pontosan tudja. -
#14033 nna ez már tényleg elég pöpecül néz ki -
#14032 És még fognak is. Utolsó 1-2 hónapba különösen. -
#14031 Amúgy mi értelme van a kapcsolatnak? Ugyan úgy segít, craftól "kiviszi a szemetet":D attól függetlenűl ha rossz a kapcsolatod a companional nem? -
#14030 Sokat finomítottak a grafikán mostanában, ez látszik. -
#14029 A város is marha szép. 1-2 helyen a fények is nagyon jól néznek ki. AA meg sokat dob majd rajta, ha használható lesz ingame végre. Mozgás közben még jobb az egész. Legelőször mikor belogoltam és elindultam karival lefolyt a képernyőről annyira simán futott és olyan jók az animációk. Képeken, de még videókból se jön ez át.
-
#14028 Amúgy röhögni fogsz, de ha törődsz vele (pl nem teszel vagy mondasz olyat) akkor növekszik vele a kapcsolatod). Pl volt egy küldetés a sith warrior-ommal amikor a mesterem kínzott egy embert, akkor megjegyezte Vette, hogy kezd rosszul lenni és amikor mondtam neki, hogy ne nézzen oda mert csak rosszabb lesz akkor megköszönte és javult is vele a kapcsolatom. -
#14027 Ja mert pont akkor ugrott és érkezett a földre, azért olyan fura :) -
#14026 A háttér is baromi jó pár városban ahogyan mennek a siklók feletted vagy a rombolók látszanak messziről. -
#14025 Vette-nek elég érdekes beállása van a képen, mint aki épp egy bokrot keres mert pisilnie kell Persze hősünk Vette szükségleteivel mit sem törődve fut tovább :D -
#14024 Sajnos én ezt nem tudom, nem bétáztam még. :) -
Boncmester #14023 Mindenhol egész pofás a grafika :) -
#14022 Itt egész pofás a grafika. -
#14021 Vette is adja :)
-
#14020 Mako <3
-
Bhalage #14019 feszultseglevezetonek megteszi -
#14018 konzolon tolom, de szerintem dögunalom, agyoninstanceolt csőfps lett :/ -
Bhalage #14017 ratyi vagy ;y
raget kiprobaltad? hogy megy a gepeden erdekelne, enyemen hasitott, sok noobszaju meg folyton sir, meg configozik
/off -
#14016 bleh isten ments :)
Konzolon ellámulok amíg nem jön BF3. Utána meg swtor meg talán ha szerencsém van közben beta még. -
Bhalage #14015 gyere borderlandsezni amig ez kijon -
#14014 Kár hogy bannoltak téged...már rongyosra néztem beta hétvége óta az összes videód, amit leszedtem anno... :D eh jöhetne valami megint :( -
#14013 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!F = Bib Fortuna
I = IG-88
N = Momaw Nadon
T = Saesee Tiin (szerintem)
X = Xizor
Z = Zuckuss
Többi nekem sem tiszta ezek közül. -
cain #14012 ja, hogy sima v, jó. az N a helyén van, az M és az O között. -
#14011 sima V az nem vuki és az hogy az N-en egy Ithorai van az oké de ebben hol az N? -
cain #14010 az n ithorai, a w vuki. -
#14009 F I M N T U V X Z ezek mi a tökömök? :DDD -
#14008 na meg tudátok-e fejteni mindet?
-
#14007 kellllllll akarom akarom akarom akarom :D -
#14006 Awwwwww :)
-
Boncmester #14005 Nem, mert akkor többet adnak :D -
#14004 lol ez jó taktika :D -
sanyiiiii #14003 Még nem magyaráztad meg nekik hogy te csak ennyire szórakoztatónak találod a munkádat? :P -
#14002 direkt irja itt mindenki nagy betukkel hogy nycc nehogy kideruljon hogy ipari kockafesztivalrol van szo? :) -
#14001 Kinel nem? :) -
#14000 Dettó ez a fennforgás nálam is -
Boncmester #13999 Ez jó, bár én vigyorogni is szoktam a monitor előtt, ebből meg sajna a munkatársaim rájönnek, hogy nem éppen melózom :D