Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
sztem ne számíts arról semmire idén, talán egy hivatalos semmitmondó teaser trailer lesz elõbb utóbb, de attól még nagyon messze vannak hogy a játékról beszéljenek

[HUN]Crassus
/off

Vampire-es World Of Darkness MMO-ról nincs szó ezena PAX kiállításon?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
ez jizz in my pants kérlek szépen 😄
TDC Geronimo
lesz 20+ perces bemutató paxon most.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
hát nem kezdegetni kéne a trailereket amikorra a megjelenést tervezték eredetileg
hol van már egy fél órás pvp gameplay?? direkt elhúzzák ezekkel a zenés vackokkal hogy véletlenül se tudjuk elõre hogy érdemes-e megvenni

TDC Geronimo
Kezdésnek nem rossz azért ez

lolSL
najó igazából ez a wowos trailer 10x információdúsabb 😄

lolSL
nem akarnak meggyõzni, ilyet 10 éve is láttunk
nemigaz hogy egy endless órányi játékot nyújtó MMO-ból nem lehet értékelhetõ anyagot kivágni

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

[HUN]Crassus
ez így ennyi idõ után lófax már elnézést....:S😞

N1ggA
Van HD. Amit linkeltél, ott a letöltés nyílra kattints

Spread De Love!

TDC Geronimo
új trailer

Mondjuk kevés oldalnak van szarabb lejátszója, mint ez... Várom HDba.

Khabbas
Bétáról még annyit, hogy a Bioware nem saját motorral dolgozik, hanem a hero engine-t vették meg.
Lehet ezért nincs olyan komoly béta, mert ez kiforrott motor, legalábbis nekem ez jobban hangzik, minthogy még évekre van még a megjelenés. <#alien>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Torzonborz
jajajajajaj vége a remegésnek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
Ó bakki miért szopatnak még minket?😞((

TDC Geronimo
Friday Update Live From PAX - Fri 10:15a ET (Update: New trailer, coming up on swtor.com at 11 AM EST. Trailer recaps the high level story -- Peace in the Republic, Empire Returned, War, all set to clips of in-game footage.)

Reid said "No release date today, we want to give you a quality product, release remains 2011, but we have something to show you (trailer)" - REID PARAPHRASED

Hát örülünk, ha idén ez kijön 😞

TDC Geronimo
Nembaj, pénteki updateként adják ki azt a hosszú gameplayt amit ígértek, azzal elleszek 😄

Khabbas
Nem lesz megjelenés bejelentés (<#idiota>), legalábbis ebbõl ezt szûrtem le.
devtracker

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

[HUN]Crassus
/remeg

Khabbas
Már megy a PAX, most már csak az infókra kell várni.

[HUN]Crassus
mennyi idõ még?

lolSL
igazi gameplay vagy ilyen külsõ kamerás repkedés a lövedékek között ??😄

TDC Geronimo
este gondolom jönnek a hírek már meg a gameplay videó. Legalábbis remélem.

Pusztán arra reagáltam, hogy itt valaki elkezdett bízni a TAVASZI-nyári megjelenésben, vagy micsoda 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Tudomásom szerint a legutóbbi hivatalos adat errõl ami az EA terveibõl derült ki az, hogy 2011 március és december között lesz valamikor a megjelenés. De ha a realitást nézzük, akkor szerintem legkorábban augusztus, de lehet ma be is jelentenek valamit, aztán akkor majd nem kell tovább filózni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Svenhassel
Nagyon örülök, hogy erre magadtól is rájöttél. Igen én is tudom, hogy igen kicsi a valószínûsége, hogy tavasszal kijön (és most nem április 1.-jére gondolok, hanem mondjuk május vége) de nem véletlenül írtam tavasz/nyár-i megjelenést...
Ráadásul a hivatalos "álláspont" még mindig 2011 tavasz, igaz ez sem szabad készpénznek venni (sõt...)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

j0nNyKa
Riiiiiight, ezt a játékot még egyáltalán nem kezdték el hype-olni. Oh wait.

Mondjuk teljesen mind1, már picit elkéstél a spekulációs játékkal. Olyan ~1 hónapja nagy divat volt, most mindenki inkább a PAX-ra figyel, mint a spekulálókra 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem. Pusztán azt próbáltam érzékeltetni, hogy a megjelenési dátumot nem 1-2 hónappal elõre szokták bejelenteni, hanem már jóval korábban, hogy az emberek nekiálljanak elõrendelni. Meg elmondják, mi lesz a gyûjtõi kiadásban, szélesebbkörû closed bétát aztán open bétát hirdetnek, és lassan hypeolják a dolgot, nem így...

Svenhassel
Szerinted a tavasz csak márciusból áll?

TDC Geronimo
"This week's Friday Update will debut at #PAX East! Join us at 10:15am EST at Booth 912 and help us kick off #SWTORPAX !" Lehet valami nagyobb dolog lesz 😄

[HUN]Crassus
ha sokszor kimondod valóra válik!😛😄

[HUN]Crassus
demodemodemodemo

Jeffjohnson
Igen. 19és fél óra múlva

TDC Geronimo
11én kezdõdik a pax?

Tavaszi megjelenés? Miért, elõ tudod már rendelni a játékot, vagy vmi? Gondolod úgy csinálják, hogy egyszer csak kiadnak egy közleményt, hogy "ja, már 1 hete a boltokban van a cucc, miért nem vettétek még meg?" 😊
Szeritnem legkorábban nyár vége, ha még dátum sincs. Jópár hónappal elõre meg szokták ezt mondani.

Svenhassel
Igen írtam is, hogy remélem nem beetetés. De ha így lenne szerintem hosszú távon rosszul jönnének ki vele. Mert nagyot csalódna a sok rajongó (pl.: én 😄) aki azt hitte, hogy ennek köze van a megjelenéshez.

Torzonborz
"Hiszen mi értelme lenne egy ilyennek ha még egy év lenne a megjelenésig, nem? "

Mi , mégis mi ? Ezzel tömik be a nép száját ... egy idõre . 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Svenhassel
Na itt a bizonyíték, hogy az mmo-soknak is van életük 😄

Egyébként én is újra elkezdtem hinni a tavaszi/nyári megjelenésben. Remélem nem csak beetetés ez a guildes dolog és tényleg közeleg a megjelenés... Hiszen mi értelme lenne egy ilyennek ha még egy év lenne a megjelenésig, nem?

N1ggA
Hát ahol én iszom (igényes hely) ott a soproni 250, a felesek kb. 350-ek, és ott kb. 2000-bõl már nagyon jól lehet lenni. Meg van még pár legjobbkocsma.hu-s kocsma, ahol 40 forint egy deci (nem minõségi) bor, ott meg aztán 1000 forint is elég 😊

ON: Ez a guildes dolog elég nagy elõrelépés már szerintem. Én újra elkezdtem bizakodni a nyári megjelenésben.

Spread De Love!

Khabbas
Na, még 22 és fél óra a PAX East-ig.
Remélem kapunk jó sok infót, bár én azzal is megelégednék, ha a stand felett csak egy hónap és nap állna..

Khabbas
Nos, én másnapos vagyok, úgyhogy ha lehet kérni, ne beszéljetek piáról.. <#idiota>

Vidéken mondjuk olcsóbbak a kocsmák, gondolom azokhoz szoktál, ha így kiakadtál az 500 Ft-os sörön, de Bp-n ez már eléggé normálnak számít a közepes minõségû helyeken is.

Mondjuk ha otthon bevásárolok royal vodkából (ami ugyebár ihatatlanul szar, még keverve is), azt nem nevezném bulizásnak. De ha bp-n elmész egy átlag helyre (nem késdobáló, talponálló), pl a Vaskapuba, ahol a guildtalikat szoktuk tartani, ott 5-600 ft egy sör. Dreher meg mondjuk még egész jó magyar sör, de 400 ft alatt nem kapod meg kocsmában vagy sörözõben, de az ilyen Soproni és társai szerintem igencsak hányásízû vizes vackok, ha lehet olyat inkább nem iszom.
Az 1500 ft-os fütyülõs meg gondolom kb ízesített szeszesital, szóval azt sem mondanám minõséginek.

Tescoban vettünk egy üveg Bacardit (kb 4 ropi), 6 Stellát (1500), és nem rúgtam be, ez volt a példa mellesleg, ha ebbõl akarsz kiindulni, de szerintem úgyse tartozik a tárgyhoz, csak példálóztunk azzal, hogy az mmo egyébként nem drága dolog.

Jeffjohnson
500ft os sörár hol éltek ti? Meg milyen sört isztok ami 500ft ? Basszus sarki boltban 150ft ért van Löwenbrau akciósan ami minõségi sör nem beszélve a magyar minõségi sörökrõl amik szintén max 300ft os árban mozognak középkategóriás sörözõkben is.

2500ft-ból meg simán be lehet rugni csak töményet kell inni fél liter Fütyülõs 1 545 ft az Auchanban , Royal Vodka 1826ft 0,7L-es ezekbõl leülsz egyedül megiszod az egészet 2-3 perc alatt aztán a mentõ visz el. Sok Háry János.....

Tescoban múltkoz elköltöttem 2500-at, és nem rúgtam be 😊

De ez már eléggé offtopic.
Haunted Religion néven fog szerepelni a régi WAR-os Heretic Religion guild a TOR-ban, ha ez mond valakinek valamit 😊

lolSL
tesco talán

Hát mondjuk nem kannásbort kell venni, hanem valami rendes sör is már kapásból 500, egy feles mégtöbb, szóval 2 ropiból nem tudom, hogyan lehet berúgni igényesebben, mint a punkok?

faszak vagytok mert en 15bol is csak ideig oraig vagyo kepes -.-

anti hero

N1ggA
5000 forint egy berúgásra? Hol isztok gyerekek? Én 2000 forintból úgy be tudok rúgni, hogy nem emlékszem a hazaútra. Persze nem romkocsmában kell inni.

Spread De Love!

A heinekent nem lehet megûberelni(az alkohol meg a kricsmók még az MMO-kban is engedélyezett),az egy életérzés mint mondjuk a noobság😊{az utóbbi nincs engedélyezve mint ahogy a drog sem,sajnos mégis sok van belõlük}

Jut eszembe:ne feledjük,hogy noobnak lenni nem egy pillanatnyi állapot hanem egy életforma xD

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.