60332
  • Omlás
    Hagyd rá tipikus troll értelme nincs foglalkozni vele... csak beindul megint a flame ... :S
  • zee21
    Felvetés? U mean: Feltevés?

Btw ki támasztotta alá ketten is leírtuk hogy lehet fikázni a játékot csak normális hangnemben...
    És amit sven írt abban is van igazság ne is haragudj minden héten jön valaki aki látott 1 cinematic trailert és elkezd ócsárolni... Kicsit elhiheted hogy elég volt már ebből itt mindenkinek.
  • cain
    felteszem lesz azért majd különbség a 20as szinten esett lila, és az 50es szinten kraftolt között, mégpedig az utóbbi javára.
  • Svenhassel
    Írj egy értelmes hozzászólást és akkor úgy kezelnek majd a többiek is, mint mindenki mást...
  • Efrít
    Alátámasztottátok a felvetésemet.Kivétel zee21.
  • j0nNyKa
    valaki tud olyan hazai fórumot, ahol az swtor szokott lenni a téma?
  • Svenhassel
    Úgy látom minden hétre kijut egy ilyen értelmes hozzászóló...

#14215: Milyen igaz... Én azokat az időket szerettem a WoW-ban (vanilla), amikor még volt egy-két lila cuccod és az nagy szó volt. Rendesen meg kellett küzdeni érte. Most meg boldog-boldogtalan full epicben rohangál. És sajna SWTOR is ilyesmi lesz szerintem... Pl.: 20-as szintű instában lila cucc esik?!
  • Agamemnon
    Ez hülyeség, ha valaki elfogadhatóan normális stílusban fikázza a játékot, azt simán elfogadja itt a többség, lásd Crassus :)
  • zee21
    Öhm lol?

Mindenkinek van véleménye amit szabadon leírhat KULTURÁLT formában. Amit leírtál nem tudom honnan vetted, de ritka nagy intelligenciára vall vagy nagy képzelőerőre mert semmi ilyesmi nincs a topicban.
    Nem csak nyálcsorgató fanboi-ok vannak itt. Az hogy van egy két paraszt aki 0 tudással rendelkezik a játékról és puszta trollkodásból behány egy ilyet hogy "spacewowklónfos" az persze kapja a savat.

• Efrít
    Ez egy annyira jó játék, a wow egy szar, szerencsére ennek semmi köze hozzá,semmiben sem hasonlít, ez az innováció melegágya, egyszerűen zseniális, ez a bioware eddigi legkomplexebb játéka, a baldurs gate egy buta igénytelen szutyok ehhez képest, a történetmesélése is csodás, szóval ennyire komplex, összetett, innovatív, igazi rpg-t még nem hordott hátán ez a bolygó.

Csak összegeztem a topic hozzászólóinak reprezentatív véleményét.Mert itt csak azt fogadják be, aki benyal,aki belterjes, ugye?
  • picket
    No igen, csak kell egy egyensúly, hogy ez ne legyen frusztráló (mert a fél óra futás annak hangzik). Ráadásul ez emberenként változik.
  • Ahet
    Ez az összes fel lelhtő title vagy akadt még kiműtendő adat?

Gondolok pl.: a [player name] Republic's Most Wanted megnevezésre. Az én logikám azt mondatja velem, hogy kellene egy ... Empire's Most Wanted is.
  • Kalinka
    A futást mindenki utálja, ezért jó vissza tartó erő :)

DAOC-ban kint pvp zónában ha megcsaptak alsó hangon volt egy 10-15 perces futásod, ha nem 30 attól függ hova akartál menni.
    Legyen tétje annak amit csinálsz, nem csak hgoy befutsz a tömegbe meghalni mert a spawn pont közelebb van vagy vmi...(xp loss és debuffal)

Nekem pl baromira nem jön be az a "minden instant akarok" mentalitás/játék.
  • [HUN]Crassus
    ez lenne a normális mentalitás....
  • [HUN]Crassus
    persze legyen cucca,de tegyen is le valamit az asztalra érte....ingyen lootal csalogatni a játékosokat baromság:S
    Speciel nekem az motiváló ,hogy egyre jobbnak és jobbnak kell lenned ,hogy bizonyos geart beszerezhess...ha csak "kiseggelni" kell valamit az nekem semmit nem ér....
  • Bhalage
    errol a "loot az isten" vilagnezetrol es a gecimod egosita wowos gondolkodasrol egy multkori full random rift raid jutott eszembe, amikor is az elso bossnal a raidleader elfelejtette bekapcsolni a szurot es felugrott a roll ablak.
    na mondom magamban hogy rofl quality drama inc, erre baszdmeg azt hittem h nem hiszek a szememnek kb 3sec alatt az egesz raid el tudta passolni es utana mint a felnottek mainspec/offspec rollokkak ki lehetett osztani a cuccot, de ilyen a meseben nincs.
    azon pl nem vittem semmit, de az egesz raid elmenye jo volt az elejetol a vegeig.

tudom rift = szar retegjatek es a serveremen tenyleg ugy erzem felnotek jatszanak, nagyon tetszett a hozzaallas, tobb izben.
    sztem hirdetni kell az iget, es akkor kialakulhat egy jo kis kozosseg
  • sanyiiiii
    Dehogynem, a bugyuta barmok a tömeg akik a pénz nagy részét hozzák, egyébként meg get a guild.
  • cain
    viszont frankón lehet őket szívatni.
  • darth devil
    Előbb utóbb úgyis lesz cucca, de nem fog vele menni semmire, mert játszani nem tud. Ül majd a városban, vagy a hajóján és nézegeti a karakterét. Az ilyenekre /ignore és kész.
  • [HUN]Crassus
    azért megint csak oda lyukadunk ki,hogy nagy faszság volt a SEMMIRE odaadni a sok lila tárgyat....régebben azért egy ilyen "mindenmindegyjózsika" egy féltucat instából kibaszás után csak vette a fáradtságot és utánnanézett mit és hogyan kéne csinálnia,hogy hasznos legyen...ma már ez nincs!Úgyis minden félkezü-féleszű retardnak is ugyanoylan cucca lesz mint annak aki tud is játszani...és kajak le is szarják,hogy megtanulják mi az a CC,FOCUS,TÜRELEM,ÉSZJÁTÉK,TAKTIKa stb.stb.....
    igenis legyenek az emberek "rákényszerülve" arra,hogy tanuljanak meg a saját választott karakterükkel HASZNOSAN játszani illetve tanuljanak meg csapatban játszani ha az kell....remélem a SWTOR nem a bugyuta barmoknak fog kedvezni...
  • Boncmester
    Köszi, azért megfejtettem :P
  • [HUN]Crassus
    egyetértek....nehogy ez úgy induljon mint ahogy a WOW jelen állapotában elvan baszva.....
  • cain
    elírt combat medic. swg profession volt az eredeti kiadásban.
  • picket
    A formolás részével teljesen egyetértek (én pl a régebben linkelt froszcsokkos cikken is hüledeztem, hogy srác észre sem veszi, hogy a felsorolt "hiányosságok" mindegyike farmolást jelent: acsi, pvp reward), máig nem értem, hogy a meghirdetett árokásás projektemre miért nem jelentkezett senki, miközben vigyorogva futkoznak játékban órákat (napokat, heteket), hogy legyen a nevük előtt egy cím. Azt is látni kell viszont, hogy milyen lett a wow community szinte abban a pillanatban, ahogy meglettek ezek a könnyítő változtatások: az emberek rendesen meglepődnek, ha random instában köszönsz, követed a taktikát, megvárod míg leül a healer manát tölteni, nem is tudnak mit kezdeni a cc-vel. Már amelyik észreveszi ezeket, mert a 90%-a azt sem tudja mi van, csak rohan "vagy meglesz, vagy nem" alapon az első wipe-ig, vagy az utolsó boss-ig, aztán quit. Vanilla wow-ban aki ilyen volt, annak az egész realm ismerte a nevét, és be se hívta party-ba, guildbe. Mire kijött a bc már rendesen úgy toboroztunk, hogy a jelentkező nevét megnéztük egy ninja-gyűjtemény oldalon ma meg azt sem tudod honnan jött, hová megy akivel együtt instázol fejlődés közben. Ez nekem nem tetszik.
  • cain
    arra azért figyelj, hogy nem mindegyik class és ac alkalmas minden szerepre, és néhány ac csak egyféle szerepre kap képességeket mindkét fán. pl. agentből nem lesz tank, és sniper csak ranged dpsre jó.
  • Boncmester
    Mi az a combat Medici?
    Ez a játék nem Firenzében játszódik a XV. század környékén, hanem réges régen, egy messzi-messzi galaxisban! :D

Amúgy AC-n belül retalentelhetsz.
  • mnorbi
    Itt is lesz retalent? Vagy ha eldöntöm 20as szinten hogy pl combat Medici leszek akkor mar ahhoz classhoz tartozó más specc nem lehetek később ugye ?
  • Braikingboss
    GeorgZoeller

My team put them in, so yeah, it's true.

We are all sick of mails touting performance enhancing products , so we wouldn't want to put performance enhancing racial abilities in the game
  • Agamemnon
    Ejj, ha, bőven van player title :)
  • Braikingboss
    Swtor Beta – Voidstar

Egyre több az IA Operative videó és ez tetszik. Úgy néz ki sokat javítottak rajta mert régen alig volt. Most meg egyre több videó van róla és durván bejövős. Jó kis heal lesz!
  • j0nNyKa
    eternity vault adatok
  • j0nNyKa
    nah, sikerült nyers adatokat kinyerni az assett file-okból.. :)

player titles, pl.
  • j0nNyKa
    Flashpoint lista perpill:

Esseles(Republic) - 10+
    Black Talon (Empire) - 10+
    Bringing Down the Hammer - 16+
    The Tomb Opens - 18+
    Taral V (Republic) - 32+
    Boarding Party (Empire) - 32+
    Maelstrom Prison(Republic) - 36+
    The Foundry (Empire) - 36+
    Directive 7 - 48+
    The Battle for Ilum - 50
    The False Emperor - 50
  • j0nNyKa
    Chat bubble-os poll @ béta fórum (szóval bőven van esély rá, hogy berakják)

View Poll Results: Should they add speach bubbles for local chat?
    Yes - They really need to add them 268 68.72%
    No - I don't think they are needed 122 31.28%
  • jazzy
    Milyen jó is volt a fél életedet futással töltögetni, annyira szerettem (hint: UTÁLTAM órákat rohangálni céltalanul, tele volt vele a faszom és mindenkinek akit ismertem) és amikor odaértem eszméletlen örömmel töltött el a fáradalmas út után a cél.

Szuper volt az is, hogy néha 2 bossonként hazateleportáltam és kemény pénzekért retalentoltam healről dpsre és vissza, mikor épp mire volt szükség, közben állt a raid, telt az idő, lehetett szocializálódni, utána meg farmolhattam órákat, hogy összejöjjön a további 500 retalentre a pénzem, a flaskára, az x fajta buffos kajára, stb.

Elindulhat ezen az úton az swtor, de nem biztos, hogy annyira jó lesz, ezeket a dolgokat nem a készítők akarták kivenni, hanem a playerek kérték. Márpedig a playerek az előfizetők. Van és volt is pár hc arc, akik szerettek farmolni, szaladgálni, ők majd kapnak Insane achievementet és farmolhatnak hónapokig.

Tudom, hogy az idő megszépíti a dolgokat és jó visszaemlékezni amikor még ez meg az volt, de ha jól belegondolok ez mind idegesítő és haszontalan dolog volt. Az iskolákat, munkahelyeket is mindig utálja az ember, utána mégis milyen szép sztorikat tud mesélni róla.
  • Aloe Vera
    Hali!

Kösz Boncmester ennyire voltam kiváncsi
  • gatyo
    Emlékszem még azokra az időkre wow kezdetén amikor alliként egy scarlet run csak az odafutás volt kb. 20 perc (se dungeon finder, se idéző kő). Hatalmas feeling volt, remekül lehetett szocializálódni is közben. Akár vadidegen playerekkel alakult ki hosszabb távú kapcsolat. Nem volt lelépés wipe-ok után stb. stb. Dual talent? WTF?

Sajnos ezt az érzést ma már teljesen kiölték a játékosokból. Az MMOs "utánpótlás" pedig szégyen.

SWTOR ezzel szerintem jó irányba indul el. De kérdéses, hogy ma már ennek van-e értelme.
  • Boncmester
    Először is nem dec 22, hanem dec 20-án jelenik meg, mert előre hozták 2 nappal a hét végén.
    A preorder keyt beírod az swtor.com-on (amúgy ez le van írva arra a papírra, ami a dobozban van).
    Ezek után dec 20-a előtt valamikor (nem biztos, hogy dec 15, még nincs hivatalos dátum) elkezdődik a head-start, ekkor letöltheted majd a játékot az oldalról, és elkezdhetsz vele játszani.
    Játszhatsz egészen december 20-áig, amikor is a preorderért kapott számláddal a kezedben elslattyogsz a Media Marktba, ahol vetted, majd odaadod nekik a számlát, és megveszed magát a játékot, ám annak az árából leszámítják a preorder árát. Tehát ha 12 000 Ft a játék, és 1 500 Ft-t fizettél a preorderért, akkor 10 500 Ft-ért kapod a játékot, a preorder számla ellenében.
    És akkor szépen hazamész, kezedben a full SWTOR dobozzal, majd előveszed belőle a kis papírkát, az ottani kódot szintén beírod az swtor.com-on, majd nagyon örülsz, a DVD-ket meg igazából nem használod semmire, mert a játékot már leszedted előtte a netről.

Hát ennyi volt a karácsonyi mese.
  • lolSL
  • jazzy
    Topikot tévesztettem véletlen?