F&F ugyanazt teszteli perpill, mint a kintiek. Konkrétan az F&F teszter ismerős később tudott a racialokról, mint pl. Ti.
Belső teszterek valószínű, hogy előrébb járnak, de ennyivel? Nehéz elhinnem. De lehet, hogy csak én vagyok túl negatív.
Nekem azért furcsa ez, mert az új buildbe bekerült a 2-2 új insta, de totál pre-alfa állapotban, tele bugokkal, drop totál szar benne, bossok úgy ahogy működnek, de semmiképp sem végleges formában. Miért? Ha ennyivel előrébb jár a belső teszt, miért nem kaptunk egy közel-kész verziót, amit már csak alaposabban végig kell tesztelni, picit polírozni, és mehet a lecsóba? Ugyanezen az elven nem kéne már a külső tesztereknek az összes flashpointot látni / tesztelni?
Én inkább úgy látom ezt, hogy meg lett tervezve / el lett kezdve a 15 flashpoint, emellett meg lett mondva, hogy idén ki kell adni a játékot, és a 2 dolog nem feltétlenül van összhangban. De megint lehet csak én vagyok negatív, és pozitívan fogok csalódni.
sanyiiii: Ha ez így lenne, nem olyan állapotban lennének a flashpointok, mint amilyenben vannak.