Érdemes az antigravitációs meghajtással foglalkozni?

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Akkor bizonyára hallottál a Biefeld-Brown effektusról is"

Ha a különféle lifterekre és egyebekre gondolsz, természetesen hallottam róla, hiszen egy több mint 70 éves technikáról van szó. A NASA 'Breakthrough' programjában megvizsgálta ezt is, és elvetették, mint a jövõ meghajtási módszerét. Hiszen nem másról van szó, mint ion-hajtásról (ionszél), antigravitáció senkinek a fejében fel sem merült.

"Eredményeik szerint az inerciális tömeg csökkentésének nincs hatása a kilövéshez szükséges üzemanyag mennyiségére, míg kizárólag a gravitációs tömeg megváltoztatása - mondjuk egy gravitációs pajzzsal - nem segít, hacsak szinte nem teljes a gravitáció kizárása."
Ezek a mondatok szerintem logikailag nem helyesek.

Pl. inerciális tömeg lecsökkentése révén sikerülhet kevesebb energiával felgyprsítani (mondjuk vizszintes pályán) egy kilövendõ jármûvet, ami aztán a sesbességét megtartva, a mozgás irányát felfele módosítva máris nagyobb kezdõsebességgel indul kevesebb energia (üzemanyag) felhasználással, mint ha ugyanezt az inerciális töeg megváltoztatása nélkül érnék el.

A gravitáló (itt: vonzott) tömeg (tehát ami a súlyerõt létrehozza) megváltoztatása szintén üzemanyagot spórol meg, még akkor is, ha csak akármilyen kis hányadával sikerül is azt csökkenteni.
wapee
Akkor bizonyára hallottál a Biefeld-Brown effektusról is. Arról is bizonyára hallottál hogy a NASA is foglalkoz(ik/ott) vele.
Ok. Visszamegyek tanulni. <#alien>

--- don\'t think you are - know you are ---

"Az antigravitációt már rég használják az amerikai hadseregben. Nem értem, a technika is közkézen forog. "

Ha ennyire régóta használják, sõt, közkézen is forog, akkor mutass már néhány hiteles forrást.. LOL, menj vissza az iskolába, és tanulj, nem kell ám mindenféle mesének bedõlni.😊

Ha ismétlem ha hihetünk a megfihyeléseknek, akkor az UFO-k rendelkeznek a gravitációt semlegesítõ berendezéssel (1 helyben lebegés látható hajtómû nélkül, fékezés nélküli irányváltoztatások stb)
szerintem az antiG összefügg a csillagközi utazás módjával. Lehet, hogy csak így lehet megtalálni vagy átmenni a féregjáratokon
Már ha vannak egyáltalán féregjáratok

De azért jó, hogy ilyen elfogulatlan tudósokra bízzák a kutatást:

"..mezejébõl nem érnék meg az erõfeszítéseket. Azonban több hasonló meghajtási elveken dolgozó tudós vitatja a fenti megállapítást. "Én ezt a megállapítást, még ha helytálló is, érdektelennek és teljesen mellékesnek tekintem" - mondta James Woodward, aki a NASA megbízásából dolgozott a gravitáció szabályozású meghajtáson. "

jó mi? Az elfogulatlan kutatók.. Az itteni fórumozó fizikusok mindig tagadják, hogy ilyen nincs. Fõleg Bíró András. Valami teljesen ideálisnak, emberi hibáktól teljesen mentesnek állítják be a kutatásokat.
Pedig itt az élõ példa, még az sem hiszi el és nem bízik benne, aki a kutatással meg volt bízva.. Csak kijelenti, hogy ez nem ér semmit, aztán kész.
A nagy tudományos fejlõdés..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

wapee
http://jnaudin.free.fr/lifters/main.htm

Ú.n. lifter

Az antigravitációt már rég használják az amerikai hadseregben. Nem értem, a technika is közkézen forog. Ennyire hülyék a NASA-nál?

Jean Louis Naudin honlapján egyébként van több érdekes "találmány".

--- don\'t think you are - know you are ---

Én szkeptikus vagyok az antigratvitációval kapcsolatban. Túl sci-fi.
Magnetic
Csak mert még iskolában vannak a fõ elmélet gyártók 😊
Egyébként viszont tényleg több energiát fektethetnének ebbe a kutatásba.
De mint Picador mondta, oda lenne az olajra épülõ gazdaság, és ez lehet nem tetszene mindenkinek 😊

Kit érdekel az antigravitáció, az örökélet-elixírt találják fel de gyorsan 😄

A cikk már egy órája van kint, és még egy összeesküvéselmélet sem látok a fórumon. Most kicsit csalódott vagyok. 😊

Szerintem épp itt lennne az ideje, hogy nagyobb erõket koncentráljanak az antogravitációs elméletek elemzésére és tökéletesítésére. Egy ilyen felfedezés akár romba is döntheti az olajra épülõ gazdaságunkat...
Killgore
De brutál <#taps>

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

← ElőzőOldal 11 / 11