Időutazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mint írtam a kvantumvilágban a téridõ egyre elválaszthatatlan, emiatt ott történhetnek érdekes dolgok. De a mi világunkban erõssen valószínûtlen az idõutazás.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Eleve az antirészecskéket is le lehet írni úgy, mintha egy normál részecske idõben visszafele mozogna.
A vákuum kvantumingadozásait is felfoghatjuk mint állandóan megnyíló és bezáródó féregjáratokat.
Ezeken keresztül a részecske a hullámfüggvényén belül ide-oda ugrál a téridõben.
Különben a téridõ a relativitásban pontosan azt jelenti, hogy az idõ mint önálló valammi nem létezik.Végülis az idõ az anyag térbeli fényútja.
fun is fun and done is done
Elorement-visszajott-de mar ketto van belole... Atya isten... 😊
Raadasul orosz mu, orosz nevekkel ugyhogy ahoz is koncetralnom kellett hogy egyatalan kit takar a nev. <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#violent>#violent><#nyes>#nyes><#vigyor1>#vigyor1>
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Én most olvasom másodjára, elég érdekes olvasmány, szinte regény formában írja le a fizika modern ágait, kezdve a relativitáselmélettõl. Lényege, hogy a fizika gyakorlati világában érzékelhetetlen állandóit lecsökkentik úgy, hogy a gyakorlati életben is érzõdjön a hatása. Értem ez alatt azt, hogy egy olyan világban játszódik, ahol a fénysebesség értéke 20km/h, leírja, hogy a fõhõs mit tapasztal, és egy professzor pedig elmagyarázza neki. Felettébb érdekes olvasmány!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
`Take a look to the sky just before you die`
A kvantumfizikában vannak olyan dolgok, amiket ép ésszel felfogni nem lehet (pl. hogy megy át egy elektron, egszerre 2 lyukon 1 idõben???) nem tudom felfogni... mégis detektálni lehet... most akkor a töltese is megkétszerezõdik? vagy eloszlik a 2 lyuk között??? meg ha valoszinûseg-egyenletekkel lehetne kiszamitani, hogy az e- 20% hogy itt van, 80%, hogy ott, az még ok(eccerre a sebességet, és a pozíciót nem lehet megállapítani, pauli-elv ha jól emlékszen... De lehet, hogy hülye v'ok) de ezt MÉRTÉK! Azt hogy most ezen a lyukon 20% valószínûséggel átment egy e- ??? Szerintem a fizikusok se mindentudók, igy aztán lehet hogy õk se értik + az idõutazás lényegét, de attól még létezhet... (hogy a bánatba is tud úszni ez a vashajó?... mégis úszik...)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jajj de kar h soha nem tudjuk meg mivan a feketelyukban. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
2. Az Ikerparadoxon alkalmazása, és ha lenézel "nem látsz" semmit sem gyorsítva, de ezt egy álam okosabb fórumozó majd megmagyarázza! 😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
1. A sebesség segítségével! De errõl már sztem mindenki hallott!
(Sry! Einstein szerint tömeggel rendelkezõ test nem haladhat fénysebességgel! De ami gyorsabb a fénynél, arról nem beszélt! Lehet, hogy hülye v'ok, de mikor bizonyították, hogy a fény a leggyorsabb?)
2. Gravitácó!
Az óránk pl. lassabban jár a pincében, mint a padlásban! Asszem szt repülõn mérték!
Tehát felugrok egy neutroncsillagra! Ott az én szemszögömbõl a környezetem egy gyorsított felvétel! vagyis elõrementem a jövõbe!
(Azért pont neutroncsillagra, mert annak qrva nagy a gravitációja! Ennél nagyobb már csak a fekete lyuknak van, de a közelébe menni nem leányálom -elég rövid úton halál-)
Visszatérnek a jelenbe: diktatúra van. XY-t pedig (ha jól emlékszem, akkor a szabály megszegése miatt) kivégzik.
The End.
Egyebkentis az ido csak nekunk háromdimenziós lényeknek ertelmezheto fogalom. hehe
Holvannak ilyenkor az sg agyai: cat, cifu, dzsini ? 😉
Különben "megbomlik a téridõ-kontinuum" azaz a tér és idõ folytonossága, aztán leshetsz. <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Az idoutazas fizikai keptelenseg (attol fuggetlenul a relav. elmelet megengedheti a létét), de ha esetleg mégis lenne, akkorsem a sajat idovonaladba mennel vissza, hanem egy masikba. Tehat ha a visszamesz es megolod az apadat akkor is leszel, csak ebbe az idosavban nem. Bonyolult ez ugy tudnam elkepzelni, mint egy fát ahogy az ágai mindenfelé elágaznak.
Szerk: Sorry, lemaradt. Ez csak az en velemenyem. 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Most szeretném újra elindítani! A régi másolata itt van!