12867
-
#1024 Koszi, de nincs TV-m, hiaba ismetelik:) A Eurosport oldalarol meg leszedtek par honapja az online tv lehetoseget, amiota "megvettek" oket;)
Igy marad a WTCC oldala, ahol ingyen mindig leadjak a versenyeket eloben, raadasul Live Timing-gel;) Ezert ott nezem;) Es igy, hogy felrakjak utolag komplett is, barmikor megnezheto;P -
#1023 Délelőtt volt ismétlése:) -
#1022 Lemaradtam rola, lusta voltam felkelni;)
De az 1. versenyt mar felraktak komplette, lehet nezni, aki nem latta;) -
#1021 Hát nagyon sajnálom hogy nem Yvan Müller nyert én az ő sikerében biztam.. Na de majd jövőre.. jó versenyek voltak, szar közvetítéssel.. Ez az év is eltelt...(sajnos) -
Jelian #1020 Csak csatlakozni tudok hozzád, ez már elég karcos volt ahhoz, hogy jóízlésű ember szemet hunyjon felette!
Andy-nak gratulálok a 3 VB-hez, bár titkon bíztam egy Thompson elsőségben...
De itt ma nagyon sok embert lehetett sajnálni, Farfus-t mindenképpen, erről nem tehetett sajna.
A díjkiosztó, a megnem érkezett felszerelések miatti esetleges futamelhalasztás, a viszzajátszás nuku effektus mind-mind olyan dolgok, amik arra mutatnak, hogy itt van még mit fejlődni! -
#1019 Ja, és hajrá Thompson a VB címért :DDD
A. Menu-nek pedig grat az első futamos győzelméhez. -
#1018 ..hát bsszus..
A #990-ban leírtak megismétlődtek, ez már számomra sok, igaz hogy ezt a szitut én is nagyjából úgy láttam ahogy Tarquini, azaz valóban jól csinált mindent...de nem volt elég gyors, és mégis erőltette, erőltette még akkor is amikor látható volt hogy ő már nem fér be Farfus-nak.
Tarquini nem volt versenyben a VB címért, Farfus első számú esélyes lett volna, ha Tarquini nem forgatja ki.
Szal ez már nálam nem fér be, a Seat sokszor vonatozik, és ez a két necces/véleményes ütközésük a riválisokkal nálam már verte a lécet.
Az egészben a vicc az, hogy ezzel valóban saját magukkal csesztek ki a második futásra :))
Az ütközés nélkül Prialux valóban a 9. helyről rajtol,...és még az állórajt miatt is max 2-3 kocsit jöhet előre.
Így viszont az élről rajtol.
Farfus-t meg nagyon sajnálom, mert ő mindent jól csinált.
Ja és a díjkiosztó egy vicc volt sztem :DDDD...ekkora blamát, nincs himnusz, van viszont nagy tanácstalankodás,...és ahogy odaálltak csapatba a versenyzők elé a 'fontos helyiek', az megmosolyogtató volt szvsz. :)))) -
#1017 most megy eurosporton :D
Grönholm már másodjára hibázott, múltkor, Japánban(?) még szerencséje volt, mert Loeb is, de most -
#1016 neten szerintem sehol
ja, én is, BMW póóówaah -
#1015 BMW sikert akarok! -
#1014 neten hollehet nézni élőbe? -
#1013 pontosan hánykor lesznek a futamok? mert port.hu azt irja, hogy 4-kor meg 5-kor, viszont fiawtcc.com-on ez van:
18/11 Race 1 (CET) 05:00
18/11 Race 2 (CET) 06:20
http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/macau/2007/calendar.shtml -
#1012 Hát ja.. Igaz ennek nem igazán örülök Grönholmnak kéne nyerni! -
Jelian #1011 Nem is álítottam, hogy a győzelme unalmas lenne, de ha összejönne neki holnap, akkor 3 VB cím + 1 EB címe lenne, az sztem már dominancia! :) -
#1010 Attól hogy Priól lesz a bajnok attól még nem unalmas, hiszen a végsőkig küzdenek, nincs semmiféle dominancia, a lehgobb nyer holnap. -
#1009 Erre fel kell ébredni:), Rally is izgalmas Grönholm falhoz csapta magát, előnye 4 pont volt, Loeb és Sordo meg ugy alázza a mezőnyt a pénteki nap után ahogy nem szégyenlik több mint 1 perces!!! előny. -
ez az EMBER igazi példakép lehet mindenki számára! -
Jelian #1007 Az biztos! Nem Priaulx ellen akarok beszélni, de kell a változatosság ennek a sorozatnak, és ehhez új bajnok kell! Holnap kiderül..... -
#1006 jó lesz :) -
#1005 Na hát elég nehéz dolga lesz Prialuxnak! 12-dik helyet szerezte meg. Yvan Müller a 2-dik.. Ha Yvan megnyeri az első futamot amire van esélye akkor Prialuxnak a 2-dik futamot nyernie kötelező. Ehhez viszont az elsőn 8-dik vagy jobb hely kell. Hogy poleból rajtolhasson.
Ez azt jelenti hogy az első futamon minimum 4 helyet kell előre jönnie ami macauban nem lesz egyszerű. Ha viszont az első futamon ez nem sikerül és Müller nyer akkor semmi esélye a VB-cimre... Érdekes lesz.. Reggel 4:10 körül kezdődik majd kiderül.
-
Jelian #1004 Elég borzasztó időpontokba lesznek a futamok, az első Magyar idő szerint hajnali 4:00-kor, a második 5:00-kor lesz, persze annak aki élőben akarja követni! Utánanéztem ki mit mondott a futam előtt, természetesen ilyenkor mindenki a bizakodó! A BMW mondjuk jogosan, mióta WTCC néven megy a sorozat 6 futamból 5 győzelem, szóval abszolút favorit a gárda. A SEAT most a csapategységre épít, Tarquini és a többiek is hangsúlyozták, hogy most mindenki Y. Mullernek segít. A Chevrolet pedig rendre jól ment az utcai pályákon (Porto 1. futam 3-an a dobogón), elmondásuk szerint a Lacetti jól alkalmazkodik ezekhez a viszonyokhoz, és Larini se elsőéves a sorozatban!
Mondjuk a hosszú egyenes utáni kanyarban minden évben volt bontás, előbb persze azt kell túlélni mindenkinek!
-
#1003 Zanardi: remekül éreztem magam
A WTCC pilóta, Alex Zanardi is részt vett a vasárnap megrendezésre került New York maratonon, ahol egy kézi kerékpárral vágott neki a távnak. Az olasz versenyző 1 óra 33 perc és 17 másodperc alatt ért célba, amivel negyedik lett a csoportjában, így meghaladta saját elvárásait is.
"Nagyon boldog vagyok, hogy részt vettem ezen a rendezvényen. A csoportomban összesen ötven fő indult. Sokak számára nem ez volt az elő maraton, így jól fel tudtak készülni. Először a monzai versenyhétvégén láttam ezt a kézi kerékpárt és alig tudtam edzeni. De annál jobban örülök az eredménynek, ami váratlan volt."
A volt Formula-1-es versenyző 2001 szeptemberében súlyos balesetet szenvedett az Eurospeedway-en, amelynek következtében mindkét lábát elveszítette. Az olasz pilóta hihetetlen élni akarásának köszönhetően felépült, és újra versenyezni kezdett. A WTCC szereplés mellett tavaly a BMW F1-es versenygépét is kipróbálhatta. Most pedig a népszerű futóverseny akadályait is sikerrel vette.
A megmérettetésen remek csatát vívott egy amerikai sportolóval. "Fél távig előtte haladtam, majd megpróbált lehagyni. De a versenyzői tapasztalatom segített. Az egyenesekben gyorsabb volt, a kanyarokban viszont gondot okozott neki a helyes ív megválasztása, így végig izgalmas volt." – folytatta Zanardi, aki a kerékpárral felmerült problémák miatt attól tartott, hogy elhagyja az egyik kerekét.
( ez a szöveg haláli, mint ha verseny autóról lenne szó:) )
"Ennek ellenére nagyon élveztem az egészet, a nézők közül többen is olasz zászlót lengettek és szurkoltak nekem."
-
#1002 Jó kis BMW power van benne:)
Csodálom ezt az embert! Remélem sok sikerben lesz része jövőre a WTCCben!
-
Alex a New York Marathon-n -
#1000 Tek:D -
#999 Na az faja... -
#998 ok köszi -
#997 Vasárnap ETC futam az Eurosporton!
12:30 - ETC kupa, Adria, Olaszország, első futam - élő
19:00 - ETC kupa, Adria, Olaszország, második futam -
#996 Youtube-on vannak fent, nézz körül -
#995 van valami összesítő mert lemaradtam igaz sajnos nincs eurosportunk:-(
online hol lehet nézni?
-
#994 Igen az volt, de ha jól megnézed Farfus esését nem igazán Tarquini idézte elő. Ott ő ment neki Tarquini nem tudod volna kijebb menni már igy is majdnem a füvön ment. Szóval serintem nem volt igaza Farfusnak.
-
#993 Tegnap amikor beszélt erről a faszi akkor azt mobdta hogy jövőre a Laccetti marad. 2009-től jön az utod de nem erről beszélt. Arra is lépcsőshátú autót mondot. A lacceti utodját. Ha megnézed ezt mindenhol concept autonak irják. Tehát lehet hogy nem ez a végleges versenyautó.
-
#992 Majd 2009-től állítólag, jövőre még lépcsős hátút mondanak. -
DJ BP #991 ilyen lesz? :O -
#990 Azért szvsz egy kicsit idegesítő volt ahogy leépítették a Seat-k a Bímer-ket, távolrol sem hiszem hogy szándékos volt, csak idegesítő.
Priolux-t egy privát Seat, Farfus-t meg Tarquini rakta félre a VB. esélyhez vezető útról. -
#989 Wazze hát ez fuu. De komoly verseny volt!
Prialux és Yvan Müller esélyes a bajnoksága. 81-81 pont.
1 a baj Yvan Müller 60kg val megy Macaura. Prialux viszont nem szerzet ezen a hétvégén pontot igy kb 20kg lesz a BMW-be. Ráadásul Macau ban nagyon fasza. Szóval lehet hogy zsinorban 3x-os bajnok lesz?
Kiderül.
Az a lényeg hogy fassza volt na! -
#988 Aki estleg nem látta most kezdődik egy órás összefoglaló az Eurosport2-n Sajna én se láttam ugyhogy nézem:DD -
#987 Hátőőő ja:D elég érdekes egy berendezés:D De kiderül sikeres lesz-e. -
#986 ez 1 vicc:-D -
#985 Azé ez nem lesz gyenge:D