előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countrygirl
    Ez nem igaz!! Épp most akartam ajánlani Dierks Bentley-t!!! Nekem is nagyon tetszik!! Katrina ELam zenéje és hangja jött még be az újak közül az ajánlások alapján! Julie Roberts is jó, de valahogy nem érzem azt az áttörő hangulatot a zene közben...Katrina jobban tetszett!
    Jamie O'Nealnek nekem az egész "On my way to you" albuma nagyon tetszik!
    HAllottátok Faith Hill új single-jét: Mississippi Girl? Nagyon jól sikerült, remélem a folytatás is hasonló lesz!!
    Nem régen hallgattam meg LeAnn Rimes This Woman cimű albumát! Nagyon örültem, mert végre visszatért a country gyökerekhez! Ha ajánlhatom akkor az "I got it bad és a nothing bout love make sence"-t hallgassátok meg izelítőnek!
    És ha már a hölgyeknél tartunk, mi a véleményetek Chely Wright-ról? Szerintem még ő is egy nagyon klassz énekesnő...

Hogy hogyan ismertem meg a country-t? Abszolút én is Shania Twain hatásra, sőt évekig szerettem úgy, hogy eszembe se jutott, hogy utánanézzek mi is ez a műfaj! De aztán megismertem Martina McBride-ot, és ráeszméltem, hogy ez az a stílus amit eddig kerestem...igényes zene, igényes hangokkal!

Igérem Nashville, mostmár tényleg Toby Keith lesz a következő! -ja és köszönöm a szép képeket...remélem nem csak miattam!!!