előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Szia Countrygirl!

A meglepetéstől szóhoz sem jutva, üdvözöllek itt a fórumon: Countrygirl- ünk még nem volt!!!
    …egy régebbi hozzászólásomra visszagondolva: akkor már nem hiába tettem fel férfi Country énekesek képeit is
    Na, de nem velük akartam idecsábítani a hölgyeket, hanem egy olyan feelinget akartam sugározni a képek és írásaim érzelemvilágával, hogy az ide betévedőknek felkeltsem az érdeklődését e műfaj iránt! Elértem célomat

Te, kedves Countrygirl, hogyan ismerted-szeretted meg a Country-t?

Sara Evans nekem is nagy kedvencem, mostanában akartam egy ajánlást írni róla.
    A DC++ tényleg egy aranybánya, lenyűgöz engem is az Internet fantasztikuma. Végül is nincs sok más lehetősége e műfaj rajongójának…
    Régebben én is írtam kedvenceket, de a listám azóta tényleg bővült, hogy egyre több énekest megismertem. Fantasztikus új hangokat fedeztem fel. Ezek közé tartozik Keith Urban is. A Days Go By száma nagyon tetszik, épp most töltöm a Be Here albumát! Jó kis összeállítás! Köszi az ajánlást!
    Jamie O'Neal –el még nem találkoztam, de mindenképpen utánajárok ma este.
    Martina McBride hangja is elvarázsol, Shania Twain –ről nem is beszélve …és az I Ain't No Quitter klipp is nagyon jól sikerült.
    Kölön öröm, hogy a Winamp-os klippek neked mennek! Egy kis kitartás és kísérletezés és minden összejön!
    Csak így tovább Countrygirl!!!

Üdv: Nashville